Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μόλις άρχισε ο Λαζόπουλος κ έφτιαξα κ ένα ωραίο χυμό-φράουλα κ καρότο-κ θ απολάυσω τώρα κ τα δυο.Γελάω πολύ μ αυτόν τον άνθρωπο.

Η μαία είπε η λάσπη στη χολή απο στεναχώρια είναι.Λες κ δεν το ξέραμε!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια και σας ευχαριστω για το "καλωσορισμα"

Σιγουρα οσες μου γραφετε καλη ξεκουραση...δεν θα εχει τυχει να κανετε μετακομιση... Τα πας απο δω, τα πας απο κει...στην μεσα ντουλαπα, οχι στην εξω ντουλαπα...κλπ...κλπ... ΚΑΙ ΟΛΟ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ. Αφηστε τα!!!!!!!!!

Θαλεια πολυχρονη κι απο μενα..τι ειναι σημερα καλε?...η ασχετη ομως...

despoina82 και μεγαλος και βιαστικος ο μπεμπαρος!!! Μπραβο!

Aαααχ εφαγα και γυρισα!!!!!

Την αλλη Τριτη που θα παω γινετε ενας μηνας που εχω να δω τον ζουζουνο μου!!!!

Κοριτσια νομιζω οτι απο την στιγμη που μπαινουμε στον 9ο δεν πρεπει να εχει ιδαιτερη σημασια ποια βδομαδα θα γεννησουμε ε??????

Δεν εχει διαφορα, απλα αυτο που μας ειχαν πει οι μαιες στα μαθηματα ανωδυνου στο Ελενα, ηταν πως αν γεννησεις στην 36η βδομαδα το αντμετωπιζουν σαν προωρο...με την εννοια οτι του κανουν καποιες εξετασεις παραπανω και ισως δεν στο αφησουν διπλα σου αοπ την πρωτη μερα.

taniabell και σενα ολοκληρος κοριτσαρος!

Εγω τι να σας πω βρε κοριτσια με εχει πιασει ενα αγχος να μεγαλωσει αρκετα η μπεμπα για να μπορεσουμε να κανουμε την καισαρικη στην 38η βδομαδα...μην φαω αλλες 15 μερες. Εχω κουραστει πραγματικα. Διαβαζω κατι τριωρα υπνου που χτυπατε και ζηλευω. Δεν εχει καμια σχεση η εγκυμοσυνη οταν εχεις ηδη ενα παιδι να κυνηγας...

QuW0p3.png

Και εγώ για τα χρώματά τους το λέω.....

Το κακό όμως είναι ότι γονιδιακά υπερτερούν συνήθως τα ποιό σκούρα χρώματα....

Ας ελπίσουμε ότι θα γλυτώσει η κόρη μου και δεν θα γίνει σαν την μαμά της τσιγκανέϊρο.....

Ο μπαμπάς μας είναι μελαχρινός με πράσινα μάτια!

Εγώ ξανθιά με καστανά μάτια!

Η μαμά μου λέει "Το παιδί πρέπει να μοιάζει στον άντρα σου! Γιατί αν βγει ξανθόψειρας σαν εσένα δεν θα είναι ωραίο. Οι μελαχρινοί άντρες είναι πιο ωραίοι"

Θα δούμε!

Διαφημίσεις

οταν λειπω σας πιανει η παρλα!κανονιστε να φυγατε τωρα!!!!

Τανια μου συγχαρητηρια για την μπουμπουκα σου!!!!!!

Δημητρα ειδες τι πολλες λεξεις μαθαινεις εδω???εγω αν αρχισω κ τα Βορειοελλαδιτικα λεξικο θα θελετε!

καλε η Αντζυ που πηγε??

το delivery το χω κ εγω!αλλα απο την γιαγια!η μαμα μονο μακαρονια κ πατατες κανει....!!!χαχαχα!!!!

Οσο για το ποιον θα μοιαζει το μωρο εγω ηδη λεω οτι εχει τα χειλια μου και ολη η αλλη μουριτσα ειναι ο μπαμπας της!

Στρατα μου δεν ξερω πως αντεξες τοσο καιρο χωρις υπερηχο..εγω θα ειχα τρελαθει!εμενα ο γιατρος μου δεν χρεωνει εξτρα για τον υπερηχο κ δεν εχει αποδειχτει οτι πειραζει τα μωρα..στο κατω κατω ομως δεν ειναι μονο για να βλεπουμε ποσα κιλα ειναι ή ποσο υψος εχει...

εσυ πως ελεγχεις τοσο καιρο τον πλακουντα ή αν επαρκει το αμνιακο υγρο?

Αυτό ακριβώς αλλά ούτε έχει αποδειχτεί οτι δεν τα πειράζει .κ στο μάθημα πολλά ζευγάρια λένε πως ένιωσαν πως εκείνοι χαιρόντουσταν με τον υπέρηχο κ μετά ένιωθαν πως το μωρό ενοχλούνταν.Άλλωστε αν χρειαζόταν κ ήταν 100 τοις εκατ΄σίγουροι ότι δεν ενοχλέί δεν θα τους έκοβαν στο εξωτερικό.Μόνο σε σοβαρά περιστατικά με προβλήματα δικαιολογούν πάνω απο 2 υπερήχους.Τέλος πάντων ο καθένας αποφασίζει τι θέλει κ γω διάβασα πολύ πριν αποφασίσω τι θέλω κ γιατί κ πραγματικά νιώθω καλά κ σίγουρη για την επιλογή μου.ΕΓΩ δεν προσπαθώ να πεισω κανέναν λέω απλά τι κάνω εγω κ γιατί.

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλώς την...

πού πήγες εσύ τερατάκι?

Πάντως εγώ χωρίς υπέρηχο θα έσκαγα.... έχω αρχίσει και τους διαβάζω κιόλας(εννοώ τους καταλαβαίνω..)

ειχα παει για delivery στην γιαγια!ενα ταψι πιτα!!!!!:tongue::tongue:

ολες Λαζοπουλο βλεπετε????

καλα κ εγω περιμενω μια φιλη που ενα θα σας πω!δουλευει στην mars κ της ζητησα να μου φερει μια κουτα!!!!!:tongue::tongue::D:D:D

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εδω ειμαι!!!!!!!καλα που με εψαξε η Αννυ σκουλικιαααααααα........!!!!!!!1

ειχε ερθει η Νασια και καθομασταν!τωρα πειναω παλι γαμωτο...εφαγα την κρεατοσουπιτσα μου για μεσημεριανο,αλλα τωρα θελω κατι αλλο...!Βικακι τι εγινε με το σεμιναριο μας?ολα ΟΚ?

ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!ποσο χαιρομαι που εχουν γινει ολοκληρα μωρα ολα!!μακαρι κι η δικια μου οταν θα παω να χει μεγαλωσει !

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αυτό ακριβώς αλλά ούτε έχει αποδειχτεί οτι δεν τα πειράζει .κ στο μάθημα πολλά ζευγάρια λένε πως ένιωσαν πως εκείνοι χαιρόντουσταν με τον υπέρηχο κ μετά ένιωθαν πως το μωρό ενοχλούνταν.Άλλωστε αν χρειαζόταν κ ήταν 100 τοις εκατ΄σίγουροι ότι δεν ενοχλέί δεν θα τους έκοβαν στο εξωτερικό.Μόνο σε σοβαρά περιστατικά με προβλήματα δικαιολογούν πάνω απο 2 υπερήχους.Τέλος πάντων ο καθένας αποφασίζει τι θέλει κ γω διάβασα πολύ πριν αποφασίσω τι θέλω κ γιατί κ πραγματικά νιώθω καλά κ σίγουρη για την επιλογή μου.ΕΓΩ δεν προσπαθώ να πεισω κανέναν λέω απλά τι κάνω εγω κ γιατί.

προς Θεου!δεν ειπα εγω κατι τετοιο!απλα ρωταω για να καταλαβω τι γινεται...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Ήρθα κι εγώ αλλά μαλλον δεν σας πρόλαβα...

Κουκλιά θα'ναι τα παιδιά μας σε όποιον κι αν μοιάσουν. Πάντως αυτό που'χω παρατηρήσει είναι ότι τα αγοράκια μοιάζουν συνήθως στη μαμά ενω τα κοριτσάκια (τα πρώτα τουλάχιστον) στον μπαμπά. Φυσικά δεν είναι κανόνας, απλά μια δική μου παρατήρηση που τυχαίνει να ισχύει σε όσα παιδάκια έχω δει. Πάντως, όπου και να μοιάζουν θα τα λατρεύουμε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Και εγώ για τα χρώματά τους το λέω.....

Το κακό όμως είναι ότι γονιδιακά υπερτερούν συνήθως τα ποιό σκούρα χρώματα....

Ας ελπίσουμε ότι θα γλυτώσει η κόρη μου και δεν θα γίνει σαν την μαμά της τσιγκανέϊρο.....

Καλέ μια χαρά είναι η μαμά της γιατί;

ntesehjufpgrhgvn.png

ειχα παει για delivery στην γιαγια!ενα ταψι πιτα!!!!!:tongue::tongue:

ολες Λαζοπουλο βλεπετε????

καλα κ εγω περιμενω μια φιλη που ενα θα σας πω!δουλευει στην mars κ της ζητησα να μου φερει μια κουτα!!!!!:tongue::tongue::D:D:D

Θέλω κ γω πίταααααααα!το ευαίσθητο σημείο μου κ τι είναι η mars;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...