Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν είναι τέλεια διαδικασία;;; :-D Λίγο το σιδέρωμα είναι :? αλλά γενικά είναι υπέροχα!

Το συνειδητοποιείτε πόσο κοντά είμαστε; :oops:

Πολύ κοντά, και βαλίτσα δεν έχω κάνει ακόμα.....αύριο μάλλον.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ξέρω ότι έξω κάνουν μόνο δύο! Έχω μια φίλη Από Αγγλία η οποία γέννησε πριν λίγο καιρό και έκανε 2-3 υπέρηχους!

Δεν ήξερα την περιπέτεια που είχες στην αρχή! Ελπίζω τώρα να είναι όλα καλά!

Σε ρώτησα επειδή εγώ δεν θα άντεχα να μην έβλεπα το μωρό για τόσο καιρό. Εγώ κάνω υπέρηχο κάθε 1,5 μήνα περίπου. Αλλά αφού το ακούς με τη μαία τόσο συχνά είσαι οκ!

Τώρα κ γω θέλω πολύ να δω οτι ολα είναι καλά,πόσο ζυγίζει ,αν είναι όλα καλά με τον πλακούντα εχω μεγάλη περιέργεια κ ανησυχία να ναι ολα καλά.Πάντως όλες οι εξετάσεις που έκανα έχουν βγει πολύ καλές.Ίδομεν.

ntesehjufpgrhgvn.png

Ευτυχώς που βοηθάει και η μαμά! Είναι μεγάλο ατού να έχω έτοιμο φαγητό!

Μετά τη δουλειά περνάω από το σπίτι και παίρνω τη σακουλίτσα μου!!!!!

Ώρες ώρες βέβαια αισθάνομαι σαν άπορο που πήρε το συσσίτιο αλλά σύντομα το ξεπερνάω!!!!!

Τί? Δεν κάνει delivery? Σε υποχρεώνει να πηγαίνεις από εκεί? τσ τσ τσ τσ τσ...:P:p:p:p

GaiGp3.png

Δεν είναι τέλεια διαδικασία;;; :-D Λίγο το σιδέρωμα είναι :? αλλά γενικά είναι υπέροχα!

Είναι απίστευτη εμπειρία!

Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ! Εγώ πάω κάθε μέρα στο δωμάτιο του μπέμπη και κοιτάζω τα πράγματα του!

Αχ! περνάει ο καιρός!!!!!! Δεν αντέχω άλλο! Θέλω τον μπέμπη μου!

p.s. Βικάκι είσαι απίστευτη!!!!!!!!!

Τί? Δεν κάνει delivery? Σε υποχρεώνει να πηγαίνεις από εκεί? τσ τσ τσ τσ τσ...:P:p:p:p

Είδες η άτιμη μάνα!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Και μετά μου φωνάζει! "ΤΑ ΤΑΠΕΡ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!"

Διαφημίσεις

Είναι απίστευτη εμπειρία!

Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ! Εγώ πάω κάθε μέρα στο δωμάτιο του μπέμπη και κοιτάζω τα πράγματα του!

Αχ! περνάει ο καιρός!!!!!! Δεν αντέχω άλλο! Θέλω τον μπέμπη μου!

p.s. Βικάκι είσαι απίστευτη!!!!!!!!!

Και εγώ την μπέμπα μου...

Και έχω ένα προαίσθημα ότι αυτό το κορίτσι θα μου μοιάζει πολύ... (όχι στην εμφάνιση... εκεί ελπίζω να πάρει από τον μπαμπά της και τις γιαγιάδες της)...

Θα είναι ο θησαυρός μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Απ ΤΗ Μια χαίρομαι κ απ την άλλη φοβάμαι που είμαστε τόσο κοντά!!!!!!!!!Έχω μια φίλη που γέννησε τον Οκτώβρη κ μ έχει βοηθήσει πολύ.Τώρα την θυμάμαι που έκλεισε όλο τον 9ο κ πήρε κάποιες μ'ερες απ τον 10ο κ έλεγα''δεν αντέχψ άλλο έχω βαρύνει πολύ κ θα σκάσω''! Επίσης έλεγε πως ΄''θέλω πια να την γνωρίσω , να την δω πως είναι"!!Λέτε 'ετσι να νιωθουμε κ μεις;Εγω νιώθω σα να πέρασε γρήγορα ο χρόνος.Πάντως η φίλη μου γέννησε φυσιολογικά ,ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Άντε κ στα δικά μας

ntesehjufpgrhgvn.png

Και εγώ την μπέμπα μου...

Και έχω ένα προαίσθημα ότι αυτό το κορίτσι θα μου μοιάζει πολύ... (όχι στην εμφάνιση... εκεί ελπίζω να πάρει από τον μπαμπά της και τις γιαγιάδες της)...

Θα είναι ο θησαυρός μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ έτσι λέω! Είχε πλάκα σε έναν υπέρηχο που έλεγα ότι ο μπέμπης έχει πάρει τα πόδια μου!!!!

Θέλω να μου μοιάζει αλλά θέλω να πάρει τα μάτια του μπαμπά! Ή της μαμάς μου. Αλλά γενικά όλοι στο σόι του άντρα μου έχουν πράσινα και μπλε μάτια!

Οπότε έχουμε ελπίδες!

Είδες η άτιμη μάνα!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Και μετά μου φωνάζει! "ΤΑ ΤΑΠΕΡ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!"

Απαράδεκτη...

Να της πάρεις αυτά τα μίας χρήσης εστιατορίου να μην ταλαιπωρείστε....

Και εμένα αμα μου κάνει καμία πίτα την παίρνω σε αλουμινόχαρτα γιατί και εμένα μου φωνάζει για τα τάπερ της....:-D:-D

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ έτσι λέω! Είχε πλάκα σε έναν υπέρηχο που έλεγα ότι ο μπέμπης έχει πάρει τα πόδια μου!!!!

Θέλω να μου μοιάζει αλλά θέλω να πάρει τα μάτια του μπαμπά! Ή της μαμάς μου. Αλλά γενικά όλοι στο σόι του άντρα μου έχουν πράσινα και μπλε μάτια!

Οπότε έχουμε ελπίδες!

Και εγώ για τα χρώματά τους το λέω.....

Το κακό όμως είναι ότι γονιδιακά υπερτερούν συνήθως τα ποιό σκούρα χρώματα....

Ας ελπίσουμε ότι θα γλυτώσει η κόρη μου και δεν θα γίνει σαν την μαμά της τσιγκανέϊρο.....

GaiGp3.png

Απ ΤΗ Μια χαίρομαι κ απ την άλλη φοβάμαι που είμαστε τόσο κοντά!!!!!!!!!Έχω μια φίλη που γέννησε τον Οκτώβρη κ μ έχει βοηθήσει πολύ.Τώρα την θυμάμαι που έκλεισε όλο τον 9ο κ πήρε κάποιες μ'ερες απ τον 10ο κ έλεγα''δεν αντέχψ άλλο έχω βαρύνει πολύ κ θα σκάσω''! Επίσης έλεγε πως ΄''θέλω πια να την γνωρίσω , να την δω πως είναι"!!Λέτε 'ετσι να νιωθουμε κ μεις;Εγω νιώθω σα να πέρασε γρήγορα ο χρόνος.Πάντως η φίλη μου γέννησε φυσιολογικά ,ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Άντε κ στα δικά μας

Να της ζήσει το κοριτσάκι της!!!!

Πάντως όπως και να νιώθουμε τώρα το σίγουρο είναι ότι μας περιμένει μία απίστευτα ευχάριστη και χαρούμενη εμπειρία!!!

GaiGp3.png

οταν λειπω σας πιανει η παρλα!κανονιστε να φυγατε τωρα!!!!

Τανια μου συγχαρητηρια για την μπουμπουκα σου!!!!!!

Δημητρα ειδες τι πολλες λεξεις μαθαινεις εδω???εγω αν αρχισω κ τα Βορειοελλαδιτικα λεξικο θα θελετε!

καλε η Αντζυ που πηγε??

το delivery το χω κ εγω!αλλα απο την γιαγια!η μαμα μονο μακαρονια κ πατατες κανει....!!!χαχαχα!!!!

Οσο για το ποιον θα μοιαζει το μωρο εγω ηδη λεω οτι εχει τα χειλια μου και ολη η αλλη μουριτσα ειναι ο μπαμπας της!

Στρατα μου δεν ξερω πως αντεξες τοσο καιρο χωρις υπερηχο..εγω θα ειχα τρελαθει!εμενα ο γιατρος μου δεν χρεωνει εξτρα για τον υπερηχο κ δεν εχει αποδειχτει οτι πειραζει τα μωρα..στο κατω κατω ομως δεν ειναι μονο για να βλεπουμε ποσα κιλα ειναι ή ποσο υψος εχει...

εσυ πως ελεγχεις τοσο καιρο τον πλακουντα ή αν επαρκει το αμνιακο υγρο?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

οταν λειπω σας πιανει η παρλα!κανονιστε να φυγατε τωρα!!!!

Τανια μου συγχαρητηρια για την μπουμπουκα σου!!!!!!

Δημητρα ειδες τι πολλες λεξεις μαθαινεις εδω???εγω αν αρχισω κ τα Βορειοελλαδιτικα λεξικο θα θελετε!

καλε η Αντζυ που πηγε??

το delivery το χω κ εγω!αλλα απο την γιαγια!η μαμα μονο μακαρονια κ πατατες κανει....!!!χαχαχα!!!!

Οσο για το ποιον θα μοιαζει το μωρο εγω ηδη λεω οτι εχει τα χειλια μου και ολη η αλλη μουριτσα ειναι ο μπαμπας της!

Στρατα μου δεν ξερω πως αντεξες τοσο καιρο χωρις υπερηχο..εγω θα ειχα τρελαθει!εμενα ο γιατρος μου δεν χρεωνει εξτρα για τον υπερηχο κ δεν εχει αποδειχτει οτι πειραζει τα μωρα..στο κατω κατω ομως δεν ειναι μονο για να βλεπουμε ποσα κιλα ειναι ή ποσο υψος εχει...

εσυ πως ελεγχεις τοσο καιρο τον πλακουντα ή αν επαρκει το αμνιακο υγρο?

Καλώς την...

πού πήγες εσύ τερατάκι?

Πάντως εγώ χωρίς υπέρηχο θα έσκαγα.... έχω αρχίσει και τους διαβάζω κιόλας(εννοώ τους καταλαβαίνω..)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...