Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μόλις γυρίσαμε απο το γιατρό!!!! Η πεταλουδίτσα μου έφτασε πια τα 2646 γραμμάρια, μεγαλώσαμε πολύ:tongue::tongue::tongue:

΄Μου είπε πως όπως τα βλέπει τώρα θα πάρω όλο τον μηνα μου, αν και εγώ πιστεύω πως η κυρία θα βγει νωρίτερα;). Ξανά θα πάω την άλλη Παρασκευή που μπαίνω και στο μήνα μου, και απο δω και πέρα κάθε βδομάδα!!! Τέλεια:tongue::tongue::tongue:

Εσεις πως είστε???

Καλησπέρα Τάνια με την πεταλουδίτσα 2696....... ΜΠΡΑΒΟ μανούλα!!!!

Μια χαρά μου φαίνεται η μπέμπα , άντε τώρα θα την βλέπεις τακτικότερα!!

Εμείς εδώ τα λέμε .. περί ανέμω και υδάτων, αν και συνήθως καταλήγουμε στο φαγητό....

Πώς σου φάνηκε που έρχεται η ώρα μπουμπού?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και άμα γινόταν να μας τα φέρνουν και μαγειρεμένα ακόμα καλύτερα....:rolleyes::rolleyes:

Αχ εμένα μου τα φέρνουν!!!!

Έχω τη μαμά μου που μαγειρεύει!!!! Μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα μαγειρεύω εγώ! Αλλά επειδή μου αρέσει η κουζίνα τις άλλες μέρες κάνω μπινελίκια! Κακό βέβαια αυτό για τα κιλά μου!

Αχ εμένα μου τα φέρνουν!!!!

Έχω τη μαμά μου που μαγειρεύει!!!! Μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα μαγειρεύω εγώ! Αλλά επειδή μου αρέσει η κουζίνα τις άλλες μέρες κάνω μπινελίκια! Κακό βέβαια αυτό για τα κιλά μου!

Τι είναι τα μπινελίκια; Εγώ ξέρω μόνο τη σημασία από τα "βρισίδια".

X4pTp3.png

Μόλις γυρίσαμε απο το γιατρό!!!! Η πεταλουδίτσα μου έφτασε πια τα 2646 γραμμάρια, μεγαλώσαμε πολύ:tongue::tongue::tongue:

΄Μου είπε πως όπως τα βλέπει τώρα θα πάρω όλο τον μηνα μου, αν και εγώ πιστεύω πως η κυρία θα βγει νωρίτερα;). Ξανά θα πάω την άλλη Παρασκευή που μπαίνω και στο μήνα μου, και απο δω και πέρα κάθε βδομάδα!!! Τέλεια:tongue::tongue::tongue:

Εσεις πως είστε???

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!! Ολόκληρη γυναίκα έγινε!!!

Αντε με το καλό!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Τι είναι τα μπινελίκια; Εγώ ξέρω μόνο τη σημασία από τα "βρισίδια".

χαχαχαχα

Όχι!!!!! Δεν είναι βρίσιμο!!!!

Το λέμε για ότι δεν είναι κυρίως γεύμα!

Γλυκά, κουλουράκια, κρέπες, τυροπιτάκια κλπ

Διαφημίσεις

Τάνια, τί καλά! Μπράβο για το κοριτσάκι σου! Τί κοριτσάκι δλδ... Ολόκληρη κοπέλα!

Αχ, τα μωρά μας πήραν τα πάνω τους! Πολύ χαίρομαι!

Πάω να στεγνώσω το μαλλί... Και να βρω τί θα φάω τώρα... Χεχεχε...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Οντως κάπως έτσι νιώθαμε όλες χτες. Λες να μας μάτιασαν;

Δεν τα έπλυνες τα ρουχαλάκια πριν τα σιδερώσετε;

Εγώ το ντόπλερ το έκανα στο γιατρό μου και δεν πλήρωσα. Ισως κάποια άλλη κοπέλα να σε διαφωτίσει περισσότερο.

Εννοείται τα πλύναμε στο πλυντήριο κ την πάντα.Μου χουν μείνει οι πάνες κ της καλαθούνας απλά ανέλαβε η μάνα μου το σίδερο κ γω σήμερα ξεσκ'ονισα καλά την συρταριέρα κ τα τοποθέτησα.Τώρα τις πάνες να δούμε που θα τις βάλουμε ωσπου να φύγω απο δω.

ntesehjufpgrhgvn.png

Οντως κάπως έτσι νιώθαμε όλες χτες. Λες να μας μάτιασαν;

Δεν τα έπλυνες τα ρουχαλάκια πριν τα σιδερώσετε;

Εγώ το ντόπλερ το έκανα στο γιατρό μου και δεν πλήρωσα. Ισως κάποια άλλη κοπέλα να σε διαφωτίσει περισσότερο.

Εννοείται τα πλύναμε στο πλυντήριο κ την πάντα.Μου χουν μείνει οι πάνες κ της καλαθούνας απλά ανέλαβε η μάνα μου το σίδερο κ γω σήμερα ξεσκ'ονισα καλά την συρταριέρα κ τα τοποθέτησα.Τώρα τις πάνες να δούμε που θα τις βάλουμε ωσπου να φύγω απο δω.

Δεν είναι τέλεια διαδικασία;;; :-D Λίγο το σιδέρωμα είναι :? αλλά γενικά είναι υπέροχα!

Το συνειδητοποιείτε πόσο κοντά είμαστε; :oops:

X4pTp3.png

:wink::wink:

Αχ και να ήξερες πόσο σε ζηλεύω.........

Ευτυχώς που βοηθάει και η μαμά! Είναι μεγάλο ατού να έχω έτοιμο φαγητό!

Μετά τη δουλειά περνάω από το σπίτι και παίρνω τη σακουλίτσα μου!!!!!

Ώρες ώρες βέβαια αισθάνομαι σαν άπορο που πήρε το συσσίτιο αλλά σύντομα το ξεπερνάω!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...