Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ είμαι εγώ.

Μίλησα με τα Prenatal μόλις ενημέρωσα για το πόσα άτομα θα είμαστε στο περίπου, οπότε strata μου αν μπορέσεις και προλάβεις θα σε περιμένουμε!!!!

Το σεμινάριο κρατάει περίπου 1,5 ώρα και μετά τραβάει ανάλογα με τις απορίες μας... :-)

Για την ακριβή διεύθυνση όποια την χρειάζεται ας μου στείλετε pm, όπως και για το τηλέφωνο του καταστήματος ή ότι άλλο θελήσετε για ώρες κλπ.

Λέμε να πίναμε και ένα καφεδάκι για μία ωρίτσα πριν το σεμινάριο για όποια μανούλα προλαβαίνει.

Οκ?

Μ'αρέσει η ιδέα του καφέ-κραιπάλης πριν το σεμινάριο. ;)

X4pTp3.png

:rolleyes: Πρακτικό αλλά αν βαριέμαι και το βράδυ θα'χω πρόβλημα.... :mrgreen:

Θα τα πλύνω που θα μου πάνε.

Πάρε μίας χρήσης πλαστικά πιάτα και πιρουνάκια και πες έτσι από εδώ και πέρα μάσα και φούντος.....μετά τον σαραντισμό πάλι νορμάλ σερβίτσια...:tongue::tongue::tongue:

GaiGp3.png

Πάρε μίας χρήσης πλαστικά πιάτα και πιρουνάκια και πες έτσι από εδώ και πέρα μάσα και φούντος.....μετά τον σαραντισμό πάλι νορμάλ σερβίτσια...:tongue::tongue::tongue:

Καλή ιδέα κι αυτό!!!!!!!!!! Λέτε να το κάνω κι εγώ?

Υπάρχει όμως κι άλλο πρόβλημα!

Με τις κατσαρόλες τι κάνουμε?

Διαφημίσεις

Με γεια τα πραγματάκια του μωρού σου! Δεν ξέρω πόσο κάνει το ντόπλερ απλά μου έκανε εντύπωση που είπες πως έχεις να δεις τον μπέμπη σου από το Νοέμβριο! Πως κι έτσι? Μου φαίνετε μεγάλο το διάστημα

Είχα κάνει πολλούς υπερήχους στο πρώτο τρίμηνο λόγω αποκόλλησης αλλά επειδή απ αυτα που διάβασα δεν έχει διευκρινιστεί ποιες επιπτώσεις έχει στο μωρό κ επειδή κ στους υπερήχους νεφρού τομωρό νιώθω ν αναστατώνεται δεν κάνω συχνά.Έχουν την ίδια φιλοσοφία κ οι μαίες στην Ευτοκία αλλά κ στο νοσοκομείο στην Ικαρία που πήγαινα οι μαίες ψηλαφούσαν κ άκουγαν το μωρό μ ένα μηχάνημα που έχουν.Έτσι τ ακούω κάθε εβδομάδα.Τους γιατρούς δεν τους νοιάζει αφού παίρνουν κ επιπλέον γράγκα.Στο εξωτερικό κάνουν μόνο 2 ,αυχενική κ Β επιπέδου!

ntesehjufpgrhgvn.png

Επιστρατεύουμε αλουμινένια ταψάκια μιας χρήσης...Ολα στο φουρνο. Οχι πια κατσαρόλες! :tongue:

Μπράβο!

Θα το κάνω!!!!

Τέλος το πλύσιμο των πιάτων!!!! χαχαχαχα

Θα πει ο άντρας μου "Τι έγινε εδώ? Θα πάμε για pik nik???????"

Φτιάχνω επιτέλους εκείνο το σπανακόρυζο που έλεγα από χτές...

Χτες δεν μαγείρεψα τελικά γιατί στούμπωσα από τα γλυκά και τα είχα μέχρι την μύτη μου το βράδυ, σήμερις το έριξα στο γάλα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Είχα κάνει πολλούς υπερήχους στο πρώτο τρίμηνο λόγω αποκόλλησης αλλά επειδή απ αυτα που διάβασα δεν έχει διευκρινιστεί ποιες επιπτώσεις έχει στο μωρό κ επειδή κ στους υπερήχους νεφρού τομωρό νιώθω ν αναστατώνεται δεν κάνω συχνά.Έχουν την ίδια φιλοσοφία κ οι μαίες στην Ευτοκία αλλά κ στο νοσοκομείο στην Ικαρία που πήγαινα οι μαίες ψηλαφούσαν κ άκουγαν το μωρό μ ένα μηχάνημα που έχουν.Έτσι τ ακούω κάθε εβδομάδα.Τους γιατρούς δεν τους νοιάζει αφού παίρνουν κ επιπλέον γράγκα.Στο εξωτερικό κάνουν μόνο 2 ,αυχενική κ Β επιπέδου!

Τι εννοείς όταν λες ότι νιώθεις να αναστατώνεται; Οι υπέρηχοι νεφρού φαντάζομαι γίνονται με κύστη γεμάτη ε; Υπάρχουν κι άλλες διαφορές από τους υπερήχους κύησης;

X4pTp3.png

Μόλις γυρίσαμε απο το γιατρό!!!! Η πεταλουδίτσα μου έφτασε πια τα 2646 γραμμάρια, μεγαλώσαμε πολύ:tongue::tongue::tongue:

΄Μου είπε πως όπως τα βλέπει τώρα θα πάρω όλο τον μηνα μου, αν και εγώ πιστεύω πως η κυρία θα βγει νωρίτερα;). Ξανά θα πάω την άλλη Παρασκευή που μπαίνω και στο μήνα μου, και απο δω και πέρα κάθε βδομάδα!!! Τέλεια:tongue::tongue::tongue:

Εσεις πως είστε???

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ναι ξέρω ότι έξω κάνουν μόνο δύο! Έχω μια φίλη Από Αγγλία η οποία γέννησε πριν λίγο καιρό και έκανε 2-3 υπέρηχους!

Δεν ήξερα την περιπέτεια που είχες στην αρχή! Ελπίζω τώρα να είναι όλα καλά!

Σε ρώτησα επειδή εγώ δεν θα άντεχα να μην έβλεπα το μωρό για τόσο καιρό. Εγώ κάνω υπέρηχο κάθε 1,5 μήνα περίπου. Αλλά αφού το ακούς με τη μαία τόσο συχνά είσαι οκ!

Μόλις γυρίσαμε απο το γιατρό!!!! Η πεταλουδίτσα μου έφτασε πια τα 2646 γραμμάρια, μεγαλώσαμε πολύ:tongue::tongue::tongue:

΄Μου είπε πως όπως τα βλέπει τώρα θα πάρω όλο τον μηνα μου, αν και εγώ πιστεύω πως η κυρία θα βγει νωρίτερα;). Ξανά θα πάω την άλλη Παρασκευή που μπαίνω και στο μήνα μου, και απο δω και πέρα κάθε βδομάδα!!! Τέλεια:tongue::tongue::tongue:

Εσεις πως είστε???

Μπράβο για τη μικρούλα σου που έγινε ολόκληρη κοπέλα!

Καλά είμαστε.

X4pTp3.png

Συγχαρητήρια Δεσποινάκι και Τάνια για τα μωράκια σας!!! Μεγαλώσανε πολύ!!!

Αννη μου αφού ανέβηκαν τα αιμοπετάλια χαλάρωσε... Θα δεις και τι θα σου πει ο γιατρός σου από κοντα!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...