Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΒΙΚΑΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ Κ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!!ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ :wink:

Οκ κοριτσάρα!!

Θα τους πάρω κατα τις 8 μήπως και έχουμε άλλες συμμετοχές.

Θα πάρεις ένα τηλ και την Νικόλ αν θα έρθει?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είμαι Βικάκι! Κοιμήθηκα καμιά ωρίτσα και ήρθα στα ίσα μου! Ήμουν στο πόδι από τις 7

Και εγώ από τις 7 σήμερα αλλά μία ώρα ίσον καμία... Από δίωρο και πάνω θέλω ποια.....η παλιόγρια.... αίσχος...

Πάλι σίδερο έχω απόψε γμτ....

GaiGp3.png

Και εγώ από τις 7 σήμερα αλλά μία ώρα ίσον καμία... Από δίωρο και πάνω θέλω ποια.....η παλιόγρια.... αίσχος...

Κι εσύ έχεις σίδερο ε; Κι εγώωω :| Αλλά έχω κι ένα πλυντήριο μωρουδιακά κι έτσι ελπίζω να μου φτιάξει η διάθεση... :D

X4pTp3.png

Για μένα και μία ώρα πολύ είναι! Θα δυσκολευτώ πάλι το βράδυ να κοιμηθώ!

Αναπολώ το πρώτο τρίμηνο! Κοιμόμουν 5 με 8.30 που σχόλαγε ο άντρας μου, τρώγαμε και 9 ξανακοιμόμουν μέχρι 6.30 το πρωί που ξυπνούσα για δουλειά! Σύνολο 13 ώρες! ωραίες εποχές!!!!!

Διαφημίσεις

Κι εσύ έχεις σίδερο ε; Κι εγώωω :| Αλλά έχω κι ένα πλυντήριο μωρουδιακά κι έτσι ελπίζω να μου φτιάξει η διάθεση... :D

Εγώ χτες είχα τα πλυντήρια με τα μωρουδιακά , σήμερα έχω τα δικά μας , σεντόνια παπλωματοθήκες και ρούχα γενικά. (μπλλιαχ...)

Τα μωρουσιακά πάντως είναι αφασία στο σίδερο.. μία τσαφ τους κάνεις και είναι έτοιμα..

GaiGp3.png

Nα μαι κ γω.Σας διάβαζα χθες αλλά δεν είχα κουράγιο να γράψω.αναύσταζα υπερβολικά σα να μας είχαν κάνει βουντού.Σήμερα τακτοποιήσα στα συρτάρια τα πράγματα του μπέμπη-ευτυχώς ταχε σιδερώσει η μάνα μου.΄΄Εκοψα κ τις ετικέτες τα κατηγοριοποίησα κ έτσι μπορώ να δω τι μου λείπει.Σήμερα μου φέρανε κ τις πάνες,κ τις μιας χρήσεως κ τις πάνινες.Τώρα οι πάνινες θέλουν πλύσιμο αλλά οχι σίδερο οπότε ...εύκολο.

Την Παρασκευή πάω για ντόπλερ με τη μαία το απόγευμα στο μητέρα.Πριν το μάθημα στην Ευτοκία.Είναι δίπλα ευτυχώς.Ξέρει καμιά σας πόσο κοστίζει στο μητέρα το ντόπλερ;;;;Ανυπομονώ.Έχω να δω τον μπέμπη απ το Νοέμβρη σε υπέρηχο μόνο την καρδούλα του ακούω κ τον νιώθω να πηγαινοέρχεται.

Εγω δεν ξέρω αν θα ρθω στο σεμινάριο.Οπότε Β΄λε με μέσα καλή μου κ θα δούμε.

ntesehjufpgrhgvn.png

Nα μαι κ γω.Σας διάβαζα χθες αλλά δεν είχα κουράγιο να γράψω.αναύσταζα υπερβολικά σα να μας είχαν κάνει βουντού.Σήμερα τακτοποιήσα στα συρτάρια τα πράγματα του μπέμπη-ευτυχώς ταχε σιδερώσει η μάνα μου.΄΄Εκοψα κ τις ετικέτες τα κατηγοριοποίησα κ έτσι μπορώ να δω τι μου λείπει.Σήμερα μου φέρανε κ τις πάνες,κ τις μιας χρήσεως κ τις πάνινες.Τώρα οι πάνινες θέλουν πλύσιμο αλλά οχι σίδερο οπότε ...εύκολο.

Την Παρασκευή πάω για ντόπλερ με τη μαία το απόγευμα στο μητέρα.Πριν το μάθημα στην Ευτοκία.Είναι δίπλα ευτυχώς.Ξέρει καμιά σας πόσο κοστίζει στο μητέρα το ντόπλερ;;;;Ανυπομονώ.Έχω να δω τον μπέμπη απ το Νοέμβρη σε υπέρηχο μόνο την καρδούλα του ακούω κ τον νιώθω να πηγαινοέρχεται.

Οντως κάπως έτσι νιώθαμε όλες χτες. Λες να μας μάτιασαν;

Δεν τα έπλυνες τα ρουχαλάκια πριν τα σιδερώσετε;

Εγώ το ντόπλερ το έκανα στο γιατρό μου και δεν πλήρωσα. Ισως κάποια άλλη κοπέλα να σε διαφωτίσει περισσότερο.

Κική εδώ είμαστε. Που όρεξη για σίδερο. Και τα πιάτα πρεπέι να πλύνω. Κάποια στιγμή πρέπει να σηκωθώ από τον καναπέ.

X4pTp3.png

Με γεια τα πραγματάκια του μωρού σου! Δεν ξέρω πόσο κάνει το ντόπλερ απλά μου έκανε εντύπωση που είπες πως έχεις να δεις τον μπέμπη σου από το Νοέμβριο! Πως κι έτσι? Μου φαίνετε μεγάλο το διάστημα

Διαφημίσεις

Οντως κάπως έτσι νιώθαμε όλες χτες. Λες να μας μάτιασαν;

Δεν τα έπλυνες τα ρουχαλάκια πριν τα σιδερώσετε;

Εγώ το ντόπλερ το έκανα στο γιατρό μου και δεν πλήρωσα. Ισως κάποια άλλη κοπέλα να σε διαφωτίσει περισσότερο.

Κική εδώ είμαστε. Που όρεξη για σίδερο. Και τα πιάτα πρεπέι να πλύνω. Κάποια στιγμή πρέπει να σηκωθώ από τον καναπέ.

Κάτσε καλή μου! Τα πλένεις μια και καλή με τα βραδινά

Εδώ είμαι εγώ.

Μίλησα με τα Prenatal μόλις ενημέρωσα για το πόσα άτομα θα είμαστε στο περίπου, οπότε strata μου αν μπορέσεις και προλάβεις θα σε περιμένουμε!!!!

Το σεμινάριο κρατάει περίπου 1,5 ώρα και μετά τραβάει ανάλογα με τις απορίες μας... :-)

Για την ακριβή διεύθυνση όποια την χρειάζεται ας μου στείλετε pm, όπως και για το τηλέφωνο του καταστήματος ή ότι άλλο θελήσετε για ώρες κλπ.

Λέμε να πίναμε και ένα καφεδάκι για μία ωρίτσα πριν το σεμινάριο για όποια μανούλα προλαβαίνει.

Οκ?

GaiGp3.png

Απλά λίγο έχω κουραστεί με τα μηθήματα.Είχα δηλώσει σε κάποια φάση κ στα mothercare αλλά δεν είχε προσέλευση κ ακυρώθηκε.Γι αυτό ρωτάνε απο πριν.Σκέφτομαι πως θα μαι κ την Παρασκευή πολλές ώρες στο δρόμο κ ισως να ξεκουραστώ.Εχω διαβάσει τοοοοσοοο πολύ κ είναι τόσο καλά τα μαθήματα στην Ευτοκία.Για το θηλασμό ένιωθα ανσφάλεια.Αλλά μετά το μάθημα στο Έλενα νιώθω καλύτερα.Ίσως πάω κ σε κανένα του Συνδέσμου Θηλασμού κ όλα καλά.

Irev καλώς ήρθες , καλή ξεκούραση τώρα κ καλορίζικο το νέο σου σπιτάκι , γεμάτο με ζεστασιά, αγκαλιές κ χαρές!

atlantis που χάθηκες;Θάλεια χρόνια πολλά καλό μου κ ο τι επιθυμείς!!!!!!

Πάλι νυστάζω ξύπνησα κ έτρεχα το πρωι να προλάβω ένα μάθημα γιόγκα στο περιβολάκι.Τελικά δεν πρόλαβα,αγορασα κάτι βιολογικά φρούτα κ επιστροφή σαν σαρδέλλα στο λεωφορείο!!!Πάντως είχε πολλή ζέστη σήμερα.

Κάνει καμιά σας ασκήσεις για το περίνεο με λάδι για ελαστικότητα να μου πει.Πρέπει να ξεκινήσω κ βαριέμαι.

ntesehjufpgrhgvn.png

Εμένα το ντόπλερ που το έκανα σε ιδιωτικό διαγνωστικό μου πήραν 90 ευρώ.......

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...