Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα μου εγω εχω γραμμενα σε χαρτι τι πραγματα θα παρω μαζι μου. βαζω ενα τικ διπλα σε αυτα που εβαλα ηδη στη βαλιτσα κ τα υπολοιπα προλαβαινουμε να τα κανουμε οταν θα αρχισουν οι συσπασεις. αν ποναω πολυ ο αντρας μου ξερει που ειναι το καθετι κ θα τα ετοιμασει αυτος βλεποντας τη λιστα μου.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μπαμπουσκίτσες!!! Όλα καλά;

Θάλεια μου, χρόνια σου πολλά και ό, τι επιθυμείς! Να είσαι γερή εσύ και η οικογένεια σου και με το καλό το μωράκι σου!

Ιrev, welcome back! Καλορίζικο το σπιτάκι σας! Και καλή ξεκούραση τώρα!

Δέσποινα, τί όμορφα νέα! Μπράβο για το μπέμπη σας, -ολόκληρο μωρό!- με το καλό! Οι μπέμπηδές μας είναι ακριβώς στην ίδια ημερομηνία και μπήκα σε σκέψεις τώρα...! ;)

Πολύ συγκινούμαι όταν σκέφτομαι ότι από μέρα σε μέρα μπορεί να έχουμε ευχάριστα νέα από τις πιο "προχωρημένες" μαμάδες! :D

Τάνια, τί ωραία που θα δεις τη μπεμπούλα σου! Να την απολαύσεις και να μας πεις τα νέα σας, θα περιμένουμε!

Εγώ σήμερα έβαλα πλυντήριο και σιδέρωσα κάτι λίγα που στέγνωσαν από χθες...

Το ρεσιτάλ σιδερώματος όμως το έδωσα χθες, με 4 πλυντήρια! 2 δικά μας και 2 του μπέμπη!!! Μου βγήκε ο πάτος... Αλλά τα τελείωσα! Συναρμολόγησα και τα υφάσματα από το κορότσι και το καθισματάκι -γιατί είχα και ένα άγχος αν θα το θυμόμουν- και όλα καλά!

Ο Στέλιος κάθε μέρα μου λέει να φτιάξω τη βαλίτσα μου... Δίκιο έχει αλλά έχω κάτι τελευταία να ψωνίσω -σουτιέν θηλασμού και εσώρουχα μιας χρήσης- και απορίες επί του πρακτικού... Για πείτε κι εσείς... Τα πράγματα που χρησιμοποιείτε -κρέμες, οδοντόβουρτσες, πιστολάκι κλπ- πότε θα τα βάλετε; Τελευταία στιγμή; Θα υπάρχει μια γραμμένη λίστα για τα συγκεντρώσετε πριν φύγετε για το μαιευτήριο; Ή θα τα πάρετε διπλά;

Αχ... σοβαρές απορίες έχω κι εγώ...!

κ μενα ο Κωστας με ρωτουσε χθες ποτε θα κανω βαλιτσα!(φαντασου μεχρι κ αυτος αγχωθηκε!!)εγω λεω οδοντοβουρτα-οδοντοκρεμα-σαμπουαν-αφρολουτρα θα αγορασω δευτερα..πιστολακι δεν παιρνω..εχει το γενεσσις.αυτο που θα βαλω τελευταια στιγμη ειναι τα καλλυντικα μου κ τον φορτιστη του κινητου..κ αν τα ξεχασω, θα μας τα φερουν!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αχ, τι ωραία που ετοιμάζεστε όλες και σιγά σιγά θα έχουμε και τις πρώτες αφίξεις! Εγώ έχω καιρό ακόμα και έχω και την αίσθηση ότι θα κλείσω τις 40 εβδ. Αν κρίνω από μένα που με περιμέναν 15 Αυγ. και γεννήθηκα 21, μάλλον θα τις φάω τις 40 και λίγο ακόμα ίσως. Οπότε μπορεί και να μπω στον Μάη. Γι'αυτό και δεν αγχώνομαι πολύ.

Βικάκι, όταν ξυπνήσεις, στείλε μου στο κινητό το σταθερό σου να σε πάρω. Θέλω να μιλήσουμε για το σεμινάριο του Prenatal. Μπορεί και να'ρθω, αρκεί να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εγω θα την ετοιμασω μερικες μερες πριν μπω στον 9ο

γιατι εχω την εντυπωση οτι θα γεννησω στις αρχες!Αν και να σας πω την αληθεια δεν με χαλαει να εχω τον γιοκα μου το Πασχα στο σπιτι και να ειμαι

ησυχη(απο αποψη τοκετου)!Για να δουμε!Αν και περισσοτερο με αγχονει

το να με πιασουν οι πονοι Πασχα και να ειναι ο γιατρος σε κανενα χωριο!!

Θα δουμε....

Εγω θα την ετοιμασω μερικες μερες πριν μπω στον 9ο

γιατι εχω την εντυπωση οτι θα γεννησω στις αρχες!Αν και να σας πω την αληθεια δεν με χαλαει να εχω τον γιοκα μου το Πασχα στο σπιτι και να ειμαι

ησυχη(απο αποψη τοκετου)!Για να δουμε!Αν και περισσοτερο με αγχονει

το να με πιασουν οι πονοι Πασχα και να ειναι ο γιατρος σε κανενα χωριο!!

Θα δουμε....

εμενα ευτυχως ο γιατρος μου δεν πολυ κουνιεται για χωρια κτλ..ουτε τα Χριστουγεννα κ την Πρωτοχρονια ελειπε...ειναι κ συζηγος του δικηγορος κ ειναι κ οι δυο καριεριστες!!!!αν κ εννοειται οτι θα τον ρωτησω αν θα παει πουθενα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

εμενα ευτυχως ο γιατρος μου δεν πολυ κουνιεται για χωρια κτλ..ουτε τα Χριστουγεννα κ την Πρωτοχρονια ελειπε...ειναι κ συζηγος του δικηγορος κ ειναι κ οι δυο καριεριστες!!!!αν κ εννοειται οτι θα τον ρωτησω αν θα παει πουθενα!

Ενταξει τυχερη εισαι εσυ!!!!!Εμενα ειναι απο Θηβα οποτε αν παει εκει ειναι κοντα!!Αν οχι ομως?????

Θα τον ρωτησω και εγω την Τριτη που θα παω για να ξερουμε τι θα γινει!

Ετσι κι αλλιως αν εχει κι αλλες κοπελες που θα γεννανε μαζι με εμενα δεν

νομιζω να παει και πολυ μακρια!!Καποια θα του το χαλασει!Χιχι8)8):cool:

Τι κάνουν τα κορίτσια μου??? Εγώ τώρα είμαι καλύτερα... Χθες πηγα για εξετάσεις και πήρα τ' αποτελέσματα το βράδυ. Τα αιμοπετάλια είχαν πέσει σε 104000 και πήρα το γιατρό ο οποίος μου είπε να με δει σήμερα το βράδυ... Καταλαβαίνετε την στενοχώρια μου... Σήμερα το πρωι με παίρνει και μου λέει δεν πας απο το Ιασώ να βρεις την κ. τάδε που είναι αιματολόγος? Ετσι κι έγινε πήγα με τον άντρα μου κι έκανα ξανά εξετάσεις και μου βρήκαν αιμοπετάλια 135000 κι έτσι ησυχάσαμε... Ο γιατρός μπου είπε ότι θα με δει την άλλη Παρασκεύη τελικά και να έχω κάνει πάλι εξεταση αίματος την άλλη εβδομάδα... Αυτά από μένα!

Δεν έχω διαβάσει οσα γραψατε γι αυτό δεν σχολιάζω :?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Άννη, κι εμείς έτσι! Εκεί που έλεγα πως θα με λέει υπερβολική με τις ετοιμασίες και τις βαλίτσες τώρα βλέπω πως είναι πιο βιαστικός από εμένα!

Με όλα αυτά που είπατε εμπνεύστηκα και μάλλον θα κάνω το εξής... Μικρές συσκευασίες σαμπουάν,καλλυντικά κλπ και ό,τι πρέπει να μπει τελευταία στιγμή θα είναι γραμμένο σε μια λίστα που θα την εχώ πάνω στη βαλίτσα, ώστε να μην ξεχαστεί τπτ. Ο Στέλιος θα ξέρει που είναι όλα και θα μπορεί να τα συγκεντρώσει. Εντάξει και με αυτό!

Τον τελευταίο καιρό οι μαμάδες που μίλησα γέννησαν πρώτο παιδί στις 10, 7 έως και 4 μέρες από τον 9ο και μόνο μια πήρε όλο τον μήνα! Έχω αρχίσει να αγχώνομαι λίγο... Ανυπομονώ να πάμε στη γιατρό την άλλη Πέμπτη να δούμε τί θα πει! Και 2 μέρες μετά θα μπω στον 9ο! :!::shock:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Τι κάνουν τα κορίτσια μου??? Εγώ τώρα είμαι καλύτερα... Χθες πηγα για εξετάσεις και πήρα τ' αποτελέσματα το βράδυ. Τα αιμοπετάλια είχαν πέσει σε 104000 και πήρα το γιατρό ο οποίος μου είπε να με δει σήμερα το βράδυ... Καταλαβαίνετε την στενοχώρια μου... Σήμερα το πρωι με παίρνει και μου λέει δεν πας απο το Ιασώ να βρεις την κ. τάδε που είναι αιματολόγος? Ετσι κι έγινε πήγα με τον άντρα μου κι έκανα ξανά εξετάσεις και μου βρήκαν αιμοπετάλια 135000 κι έτσι ησυχάσαμε... Ο γιατρός μπου είπε ότι θα με δει την άλλη Παρασκεύη τελικά και να έχω κάνει πάλι εξεταση αίματος την άλλη εβδομάδα... Αυτά από μένα!

Δεν έχω διαβάσει οσα γραψατε γι αυτό δεν σχολιάζω :?

Άδικα η τρομάρα δλδ... Τί δείχνουν τα αιμοπετάλια όμως; Είμαι λίγο άσχετη...

Πάντως σημασία έχει, πως τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα οπότε εντάξει!

Διαφημίσεις

Νομιζω στην 36η εβδομαδα μπαινουμε στον 9ο ε???

Ναι! Ουσιαστικά πάμε ένα μήνα πριν από την ΠΗΤ μας. Αν και ο Φεβρουάριος που έχει μόνο 28 μέρες δεν μπερδεύει λίγο τα πράγματα; Ή ισορροπεί με τους μήνες που έχουν 31 μέρες; :confused:

Άδικα η τρομάρα δλδ... Τί δείχνουν τα αιμοπετάλια όμως; Είμαι λίγο άσχετη...

Πάντως σημασία έχει, πως τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα οπότε εντάξει!

Μη νομίζεις ότι κι εγώ ξέρω με ακρίβεια, πάντως η άληθεια είναι ότι τρόμαξα πάρα πολύ... Ολο το βράδυ δεν κοιμήθηκα... Ο γιατρός μου είπε ότι είναι κυρίως αιματολογικό πρόβλημα.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ναι! Ουσιαστικά πάμε ένα μήνα πριν από την ΠΗΤ μας. Αν και ο Φεβρουάριος που έχει μόνο 28 μέρες δεν μπερδεύει λίγο τα πράγματα; Ή ισορροπεί με τους μήνες που έχουν 31 μέρες; :confused:

Ναι αυτο ειναι ενα θεματακι!ποιος ξερει?Εμεις μετραμε κανονικα τις

εβδομαδες της εγκυμοσυνης αλλιως πιαστο αυγο .....................

Πάω να ξαπλώσω λίγο... Τα λέμε το απογευμα!

Γεια σου Αντρια τι κάνεις??ειδα οτι ειχες ενα θεματακι με τα αιμοπετάλια. Μη μου πεις οτι πήγες στην Κα Φοιφα????? Αυτη με παρακολουθει γιατι έχω θρομβοφιλία Την ειδες τελικά??Τι σου ειπε και πώς σου φάνηκε????

Φιλιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...