Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου Δεσποινακι!!!!!!Καλε τι αντρακλας ειναι αυτος???Μπραβο μπραβο

τελεια!!!

Μακαρι και ο δικος μου να εχει φτασει τοσο!!!!

Εγω θια τον δω σε μια βδομαδα!Ποτε θα περασουν οι μερες???????

Annie γεμιστα ε???Πωπω να ειχα λιγα τωρα!!!Εγω εχω σουτζουκια με πουρε

αλλα ολο τα δικα σας φαγητα ζηλευω!!!!!

Τανια θα δεις την πεταλουδιτσα σου ε???Αχ τι καλα!!!Μπραβο αντε να μας

πεις και εσυ τα νεα!!!!

χθες ειχα πουρε με μπιφτεκακια!

ελα να σε φιλεψω!!!!

απο ποτε εχεις να πας στον γιατρο???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εβαλε χερι με τον υπερηχο με ειδε. οταν μου ειπε 3 βδομαδες του λεω μηπως να ερθω σε 2? τι να πω, μακαρι ολα να πανε καλα κ να μην τον χρειαστω νωριτερα.

a%3E

α με τον υπερηχο!εμενα χερι μου βαλε!ηθελε να πιασει λεει τον τραχηλο!!!:shock::shock::?:?

κ εγω ελπιζω να πας κανονικα στο ραντεβου σου...γιατι σε 3 βδομαδες θα ναι η περιοδος που σου ειπε οτι μπορει να βγει ο μπομπιρας!:D

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μπραβο Δεσποινακι για το γιοκα σου!!!ειναι πια αντρακλας!!! :-)

εγω γυρισα απο το μαθημα ανωδυνου που ειχα με το Χριστινακι κ τωρα τρωω 2 τοστακια γιατι πειναω πολυυυυ !!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια! ολα να πανε καλα για ολες μας!

ο γιατρος μου ειπε πως οι πολυ μεγαλες σερβιετες θα χρειαστουν μονο για τις πρωτες 2 μερες. μου ειπε να παρω κ πιο μικρες γιατι οι μεγαλες προκαλουν ερεθισμο. κ εγω τις ΤΕΝΑ maxi πηρα. θα παρω κ πιο μικρες τωρα που μου το ειπε.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Κοριτσάκια γειά!

Ιρεβ καλορίζικο το σπιτάκι! Με το καλό να το γεμίσετε με φωνούλες.

Δεσποινάκι άντρακλας! Συγχαρητήρια!

Εμείς τώρα γυρίσαμε από δουλίτσες και τώρα πάμε για φαϊ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Δεσποινάκι όλοκληρος άντρας το ζουζούνι!

Σε ποιά εβδομάδα σε υπολογίζει ο γιατρός για γέννα?

μου ειπε πως δεν θελουμε να γεννηθει πριν τις 12 Μαρτιου. Μαλλον για 38η βδομαδα το βλεπουμε. για μενα καλυτερα, να κανουμε κ Πασχα στο σπιτι μας.

κ τα πονακια στον 9ο μπορει να γινουν πολυ εντονα. ειναι φυσιολογικο αλλα πρεπει να μετραμε τη συχνοτητα τους για να ξερουμε αν εχουν αρχισει οι ωδινες.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

μου ειπε πως δεν θελουμε να γεννηθει πριν τις 12 Μαρτιου. Μαλλον για 38η βδομαδα το βλεπουμε. για μενα καλυτερα, να κανουμε κ Πασχα στο σπιτι μας.

κ τα πονακια στον 9ο μπορει να γινουν πολυ εντονα. ειναι φυσιολογικο αλλα πρεπει να μετραμε τη συχνοτητα τους για να ξερουμε αν εχουν αρχισει οι ωδινες.

a%3E

Άντε με το καλό! Εγώ έχω ραντεβού 15/03. Θα είμαι 34 εβ και 1 μέρα

Θα δούμε τι θα μου πει! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει κολλήσει ότι θα γεννήσω στις 38 εβδομάδες!

Άντε με το καλό! Εγώ έχω ραντεβού 15/03. Θα είμαι 34 εβ και 1 μέρα

Θα δούμε τι θα μου πει! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει κολλήσει ότι θα γεννήσω στις 38 εβδομάδες!

μια χαρα ειναι στις 38 βδομαδες. κ η κουμπαρα μου στις 38 γεννησε τον μπεμπη της 3250. μια ξαδερφη μου περασε την 40η κ το κοριτσακι της γεννηθηκε 3κιλα. ολα καλα κ για τα 2 μωρακια, ειναι ομορφουλικα κ τρωνε πολυ.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι στις 38 βδομαδες. κ η κουμπαρα μου στις 38 γεννησε τον μπεμπη της 3250. μια ξαδερφη μου περασε την 40η κ το κοριτσακι της γεννηθηκε 3κιλα. ολα καλα κ για τα 2 μωρακια, ειναι ομορφουλικα κ τρωνε πολυ.

a%3E

Ναι! Μια χαρά είναι!!!! Και μια φίλη μου γέννησε στις 38 εβδομάδες και η μπέμπα ήταν 3200

χθες ειχα πουρε με μπιφτεκακια!

ελα να σε φιλεψω!!!!

απο ποτε εχεις να πας στον γιατρο???

Aαααχ εφαγα και γυρισα!!!!!

Την αλλη Τριτη που θα παω γινετε ενας μηνας που εχω να δω τον ζουζουνο μου!!!!

Κοριτσια νομιζω οτι απο την στιγμη που μπαινουμε στον 9ο δεν πρεπει να εχει ιδαιτερη σημασια ποια βδομαδα θα γεννησουμε ε??????

μανουλες παω να ξεκουραστω λιγακι. το απογευμα θα παμε στην αγορα για καποια τελευταια πραγματακια του μπεμπη. η μεσουλα μου πιανεται σ'αυτη την παλιοκαρεκλα. καλη ξεκουραση κ φιλακια σε ολα τα μωρακια!

a%3E

6-month-old-baby-photographer-milwaukee.jpg

Επεξεργάστηκαν by despoina82

pHNqp3.png9S1np2.png

Aαααχ εφαγα και γυρισα!!!!!

Την αλλη Τριτη που θα παω γινετε ενας μηνας που εχω να δω τον ζουζουνο μου!!!!

Κοριτσια νομιζω οτι απο την στιγμη που μπαινουμε στον 9ο δεν πρεπει να εχει ιδαιτερη σημασια ποια βδομαδα θα γεννησουμε ε??????

Έτσι νομίζω κι εγώ! Από τη μέρα που θα μπούμε στον 9ο κάθε μέρα είναι πιθανή και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα μωρά!

Καλό μεσημέρα Δεσποινάκι

Γεια σας μπαμπουσκίτσες!!! Όλα καλά;

Θάλεια μου, χρόνια σου πολλά και ό, τι επιθυμείς! Να είσαι γερή εσύ και η οικογένεια σου και με το καλό το μωράκι σου!

Ιrev, welcome back! Καλορίζικο το σπιτάκι σας! Και καλή ξεκούραση τώρα!

Δέσποινα, τί όμορφα νέα! Μπράβο για το μπέμπη σας, -ολόκληρο μωρό!- με το καλό! Οι μπέμπηδές μας είναι ακριβώς στην ίδια ημερομηνία και μπήκα σε σκέψεις τώρα...! ;)

Πολύ συγκινούμαι όταν σκέφτομαι ότι από μέρα σε μέρα μπορεί να έχουμε ευχάριστα νέα από τις πιο "προχωρημένες" μαμάδες! :D

Τάνια, τί ωραία που θα δεις τη μπεμπούλα σου! Να την απολαύσεις και να μας πεις τα νέα σας, θα περιμένουμε!

Εγώ σήμερα έβαλα πλυντήριο και σιδέρωσα κάτι λίγα που στέγνωσαν από χθες...

Το ρεσιτάλ σιδερώματος όμως το έδωσα χθες, με 4 πλυντήρια! 2 δικά μας και 2 του μπέμπη!!! Μου βγήκε ο πάτος... Αλλά τα τελείωσα! Συναρμολόγησα και τα υφάσματα από το κορότσι και το καθισματάκι -γιατί είχα και ένα άγχος αν θα το θυμόμουν- και όλα καλά!

Ο Στέλιος κάθε μέρα μου λέει να φτιάξω τη βαλίτσα μου... Δίκιο έχει αλλά έχω κάτι τελευταία να ψωνίσω -σουτιέν θηλασμού και εσώρουχα μιας χρήσης- και απορίες επί του πρακτικού... Για πείτε κι εσείς... Τα πράγματα που χρησιμοποιείτε -κρέμες, οδοντόβουρτσες, πιστολάκι κλπ- πότε θα τα βάλετε; Τελευταία στιγμή; Θα υπάρχει μια γραμμένη λίστα για τα συγκεντρώσετε πριν φύγετε για το μαιευτήριο; Ή θα τα πάρετε διπλά;

Αχ... σοβαρές απορίες έχω κι εγώ...!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...