Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εδω ειμαι αλλα δεν μιλαω....μονη να μιλαω????

τελειωσα κ το φαγακι μου ,πηγα και σου μου....κ κωλοβαραω τωρα....

κ εγω ηθελα να παω ΙΚΑ σημερα αλλα βαρεθηκα...λεω να παω αυριο να παρω το επιδομα....

εσυ εισαι πτωμα κ παλι εξω θες να βγεις μετα????????

Καλώς το κορίτσι !!!

Ναι έτσι γούστο έχει σαν τους τρελούς solo....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τί να κάνω ρε φιλενάδα? Αφού δεν πρόκειται να μου τα κάνει κανένας, να περιμένω να σαραντίσω για να πάω? Σιγά σιγά λίγα πραγματάκια την ημέρα πού θα πάει θα τελειώσουν...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς ήρθες irev! Καλορίζικο το καινούριο σπίτι!

Εγώ γύρισα από το ΙΚΑ Καλλιθέας όπου και γινόταν της ... κακομοίρας. Περπάτησα και αρκετά. Είπα σιγά σιγά να συνηθίζω.

Αλήθεια κορίτσια, χθες στο Prenatal πήρατε τίποτα. Αξιζαν αυτές οι φόρμες με τα 3,9?; Και τη σεμινάριο είναι αυτό αν είναι να ερθω κι εγώ;

Και εγώ στης Καλλιθέας πήγα το πρωί.... ούρα αίμα κλπ.... αλλά είχα κλεισει ραντεβού στις 8.10 και δεν είχε κόσμο

Στο Prenatal δεν πήραμε τίποτα (είχε πολύ ωράια πραγματάκια) ...

Πάντως Φόρμες με 3,90 δεν είχε (?ράδιο αρβύλα η υπόθεση..)

Την πέμπτη έχει σεμινάριο δωρεάν στο κατάστημα από μαία για τον τοκετό κλπ. Εγώ θέλω να πάω (σιγά μην αφήσω σεμινάριο ανεκμετάλλευτο...), αρκεί να έχω παρεούλα (μεγάλη...:tongue::tongue:). Εννοείται ότι είσαι μέσα αν έχεις χρόνο ε? Πές μου όμως μέχρι σήμερα το απόγευμα να τους ενημερώσω γλυκιά μου οκ?

GaiGp3.png

Είμαι μέσα δεν το συζητώ. Ας εκμεταλλευτώ την άδεια!

nice!!!!

Οπότε μάνι μάνι ισχύει... και αναλόγως και τα κέφια πίνουμε και καφεδάκι.

Άλλος για την βάρκα μας?

Εσύ κοριτσάρα μετά το περπάτημα που 'ριξες πώς αισθάνεσαι?

GaiGp3.png

Και εγώ στης Καλλιθέας πήγα το πρωί.... ούρα αίμα κλπ.... αλλά είχα κλεισει ραντεβού στις 8.10 και δεν είχε κόσμο

Στο Prenatal δεν πήραμε τίποτα (είχε πολύ ωράια πραγματάκια) ...

Πάντως Φόρμες με 3,90 δεν είχε (?ράδιο αρβύλα η υπόθεση..)

Την πέμπτη έχει σεμινάριο δωρεάν στο κατάστημα από μαία για τον τοκετό κλπ. Εγώ θέλω να πάω (σιγά μην αφήσω σεμινάριο ανεκμετάλλευτο...), αρκεί να έχω παρεούλα (μεγάλη...:tongue::tongue:). Εννοείται ότι είσαι μέσα αν έχεις χρόνο ε? Πές μου όμως μέχρι σήμερα το απόγευμα να τους ενημερώσω γλυκιά μου οκ?

χαχα!κ εγω ετσι κανω με τα σεμιναρια!μονο στο ικα δεν παω γιατι μου πεφτει λιγο μακρυα...κ ουτε με το αμαξι δεν ειναι πας (με τοση κινηση)ουτε με αστικο γιατι ειναι τινγκα!!!!

κοιταξτε κ σε mothercare...εδω κανουν σεμιναρια με μαια και θα παω κ εκει...(λογικα οπως στα prenatal)....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

nice!!!!

Οπότε μάνι μάνι ισχύει... και αναλόγως και τα κέφια πίνουμε και καφεδάκι.

Άλλος για την βάρκα μας?

Εσύ κοριτσάρα μετά το περπάτημα που 'ριξες πώς αισθάνεσαι?

Καλά χτες τα φτυσα. Γι'αυτό και δεν ακολούθησα στα Prenatal. Σήμερα πολύ καλύτερα! Αν περπατάω κάθε μέρα νομίζω ότι θα συνηθίσω σιγά σιγά. Κι έτσι να είμαι έτοιμη όταν μπω στον 9ο να ρίχνω τα "μεγάααααλα περπατήματα".

X4pTp3.png

Γεια σας και πάλι μανούλες, επιτέλους τελείωσα με τα ψώνια, μόνο η βαλίτσα εμεινε να πάρω, και να την ετοιμάσω... ήπια και ένα ωράιο καφεδάκι στη λιακάδα αλλά τώρα συννέφιασε:mad:

αννυ μου ευχαριστώ, και μεις έτσι το βάλαμε αλλά δεν μου φάνηκε πολύ σταθερό και είπα να ρωτήσω;), πήραμε και το πορτ μπεμπέ και μπαίνει έτσι ώστε να κοιτάει προς τα μας.

Τι καλό μαγειρεύετε σήμερα?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας και πάλι μανούλες, επιτέλους τελείωσα με τα ψώνια, μόνο η βαλίτσα εμεινε να πάρω, και να την ετοιμάσω... ήπια και ένα ωράιο καφεδάκι στη λιακάδα αλλά τώρα συννέφιασε:mad:

αννυ μου ευχαριστώ, και μεις έτσι το βάλαμε αλλά δεν μου φάνηκε πολύ σταθερό και είπα να ρωτήσω;), πήραμε και το πορτ μπεμπέ και μπαίνει έτσι ώστε να κοιτάει προς τα μας.

Τι καλό μαγειρεύετε σήμερα?

α δεν σου φανηκε σταθερο?εγω να σου την αληθεια δεν το κουμπωσα ακομη πανω στο καροτσι αλλα ειδαμε οτι ετσι μπαινει..επειδη εχω γυρησει την κουκουλα βαριομουν να την βγαλω κ να βαλω το καθισμα.εγω δεν πηρα πορτ μπεμπε κ το χω γυρησει..;)

αα πηρα σημερα σερβιετες!τις tena maxi..πρεπει να παρουμε κ πιο μεγαλα εσωρουχα για να μπουν αυτες!!!!!αεροστατα!!!!!:D:D

ps.γεμιστα εκανα εγω!ζηλεψα απο την Αννη που εκανε χθες!

pSC1p2.png

α δεν σου φανηκε σταθερο?εγω να σου την αληθεια δεν το κουμπωσα ακομη πανω στο καροτσι αλλα ειδαμε οτι ετσι μπαινει..επειδη εχω γυρησει την κουκουλα βαριομουν να την βγαλω κ να βαλω το καθισμα.εγω δεν πηρα πορτ μπεμπε κ το χω γυρησει..;)

αα πηρα σημερα σερβιετες!τις tena maxi..πρεπει να παρουμε κ πιο μεγαλα εσωρουχα για να μπουν αυτες!!!!!αεροστατα!!!!!:D:D

ps.γεμιστα εκανα εγω!ζηλεψα απο την Αννη που εκανε χθες!

και εγώ αυτές πήρα, και εφοδιάστηκα και αερόστατα:D αν και για τις πρώτες μέρες πήρα απο τα mothercare εσώρουχα μιας χρήσης;)

5Kiep3.png

hAk2p3.png

γεια σας κουκλες μανουλες! ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Θαλεια χρονια σου πολλα! σου ευχομαι πανω απ'ολα υγεια κ με το καλο να ερθει κ το μωρακι σου:P

εμεις το πρωι ειδαμε τον μπεμπη μας. εφτασε τα 2604γρ!ο πλακουντας κ το αμνιακο υγρο οκ κ ο τραχηλος επισης (δεν τη γλιτωσα ουτε εγω αυτη τη φορα την κολπικη εξεταση:?). ο μπεμπης μας μαλλον βιαζεται λιγακι κ τον βλεπουμε να ερχεται πριν τις 25 Μαρτιου. τωρα ξανα ραντεβου σε 3 βδομαδες κ απορω για να δει ποση διαστολη εχω θα παω? μου φαινεται πολυς καιρος μεχρι τοτε:(

Τανια με το καλο να δειτε κ εσεις τη μπεμπουλα σας!

φιλακια σε ολες!

a%3E

kiss4u34534534.gif

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Θαλεια χρονια σου πολλα! σου ευχομαι πανω απ'ολα υγεια κ με το καλο να ερθει κ το μωρακι σου:P

εμεις το πρωι ειδαμε τον μπεμπη μας. εφτασε τα 2604γρ!ο πλακουντας κ το αμνιακο υγρο οκ κ ο τραχηλος επισης (δεν τη γλιτωσα ουτε εγω αυτη τη φορα την κολπικη εξεταση:?). ο μπεμπης μας μαλλον βιαζεται λιγακι κ τον βλεπουμε να ερχεται πριν τις 25 Μαρτιου. τωρα ξανα ραντεβου σε 3 βδομαδες κ απορω για να δει ποση διαστολη εχω θα παω? μου φαινεται πολυς καιρος μεχρι τοτε:(

φιλακια σε ολες!

a%3E

kiss4u34534534.gif

Μεγάλωσε ο μπέμπης και βιάζεται κιόλας!!! Αντε φτάνει ο καιρός... Για να δούμε τι θα μας πει και εμάς το απόγευμα, λέτε να μην την γλιτώσω ούτε εγώ αυτήν την ωραια εξέταση?:confused:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

φιλακια σε ολες!

a%3E

kiss4u34534534.gif

πωπω!!!!2604γρ!!!!ολοκληρο παιδι ρε!!!!!μπραβο!!!τελικα μηπως γινουμε μανουλες Μαρτιου???σαν να βιαζονται τα βλασταρια μας!!!ελα ντε..κ μενα πολυ μου φαινεται 3 βδομαδες!γιατι δεν τον ρωτησες?????

εσυ πονεσες με το χερι???

Τανια μου δεν νομιζω οτι θα την γλυτωνουμε απο εδω κ περα...μαλλον θα τρωμε χερι συνεχεια!!!

pSC1p2.png

Γεια σου Δεσποινακι!!!!!!Καλε τι αντρακλας ειναι αυτος???Μπραβο μπραβο

τελεια!!!

Μακαρι και ο δικος μου να εχει φτασει τοσο!!!!

Εγω θια τον δω σε μια βδομαδα!Ποτε θα περασουν οι μερες???????

Annie γεμιστα ε???Πωπω να ειχα λιγα τωρα!!!Εγω εχω σουτζουκια με πουρε

αλλα ολο τα δικα σας φαγητα ζηλευω!!!!!

Τανια θα δεις την πεταλουδιτσα σου ε???Αχ τι καλα!!!Μπραβο αντε να μας

πεις και εσυ τα νεα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...