Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεεεεεεεεεερα μανουλες!

Πισω στον πολιτισμο μετα απο 3 βδομαδες!!!

Τι μου κανετε? Πως ειναι τα μωρακια σας?

Ευχομαι να ειναι ολα τελεια, γιατι οπως καταλαβαινετε ειναι αδυνατο να διαβασω τις 170 σελιδες που εχασα!!!!!!!!!!! πω πωωωωωω

Ελπιζω να σας ελειψα...εμενα παντως πολυ μου ελειψε η παρεουλα σας. Εμεις τελικα μετακομισαμε οπως σας ειχα πει στις 14 Φλεβαρη (ναι ναι...το καταφερα κι αυτο με την κοιλια στο στομα). Εχουν μεινει μονο τα μισα πολυφωτα να μπουν, κατι κουρτινες που αναγκαστικα πηρα καινουριες, γενικα ψιλο-λεπτομερειες... Με τις οποιες ομως επαψα να ασχολουμαι και τοσο απο χτες και ξεκινησα να πλενω κανενα ρουχαλακι της μπουμπους...γιατι βλεπω στο τελος να ερχεται και να μην εχει φανελακι να φορεσει το παιδι...

Στις 19 του μηνα εκανα τον τελευταιο υπερηχο και ηταν 1920γρ. Φαινεται μια βδομαδα πιο μικρουλα (ετσι φαινοταν κ ο γιος μου, μαλλον επειδη δεν εχω σταθερη περιοδο) κι ετσι ενω αυριο κανονικα 3/3 μπαινω στο μηνα μου, μου ειπε η γιατρος να παω μια βδομαδα μετα (10/3) και αναλογως την αναπτυξη της, βλεπουμε πως θα προχωρησουμε.

Παω να ξυπνησω τον υπναρα πριγκιπα μου, γιατι τον ειχα και αρρωστο τον καημενουλη και τα ξαναλεμε αργοτερα!

Φιλακια

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ!!!!! ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ!! :wink:

IREV ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ,ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΜΕ !!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ,Ε?ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ?????

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ....Κ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ

ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΜΩΡΕ!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

ΚΡΕΠΟΥΛΑ ΚΕΡΝΑΕΙ Η ΛΙΓΟΥΡΟΜΑΜΑ!!!

crepe_restaurants.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαλημερα μανουλες!!!!Τι μου κανετε???Καλε κοιμοσαστε ακομα???

Θαλεια χρονια σου πολλα να εισαι παντα ευτυχισμενη και με το καλο

το μπουμπουκακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιrev καλως μας ηρθες και παλι!!!Μας ελειψες μανουλα!!!Πολλα φιλακια

στην μπουμπουκα σου και στον κουκλο τον γιο σου!!!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημερα κ απο μενα μανουλες!

εχω ωρα που ξυπνησα αλλα μαγειρευω!!!

Θαλεια μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!!

Irev αντε βρε κοριτσακι μου!μας ελειψες!

Τανια μου το καθισμα αυτοκινητου κουμπωνει στο καροτσι..εχει 2 εξαρτηματα μαυρα που μπαινουν κατω απο τα χερουλια απο το καθισματακι.κ με αυτα κουμπωνει στο καροτσι.

επισης αν δεν πηρες πορτ μπεμπε,επειδη δεν γυρναει το τιμονο, ξαπλωνεις τελειως την πλατη του καροτσιου, βαζεις την κουκουλα απο την αλλη κ τσουπ κοιτας το μωρο...το δειχνει σε ενα φυλλαδιο πως γινεται..ελπιζω να σε βοηθησα..οτι θες ρωτα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα και από εμένα μανούλες. Επιτέλους τα κατάφερα...

Θάλεια χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς! Με το καλό το μωράκι σου και με έναν πόνο!

irev μου επιτέλους! Χίλια χρόνια θα ζήσεις γιατί σε συζητάγαμε χτες!!! Καλορίζικο το σπιτάκι σας και με το καλό η μπουμπού σας!!!

Εγώ είμαι μαύρα χάλια... Δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό όλο το βράδυ... Εχω επισκεφθεί την τουαλέτα 5-6 φορές και ο άντρας μου όλο το βράδυ ήταν και είναι με εμετούς και πυρετό... Δεν παλεύεται κορίτσια αν σκεφτήτε ότι είναι χειρότερος και από μικρό παιδί...

Εντωμεταξύ με έπιασε και ταχυκαρδία το βράδυ γιατί σκεφτόμουν χωρίς να το θέλω πως θα είναι η γέννα, αν θα τα καταφέρω, πως θα είναι οι πόνοι κλπ...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα και από εμένα μανούλες. Επιτέλους τα κατάφερα...

Θάλεια χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς! Με το καλό το μωράκι σου και με έναν πόνο!

irev μου επιτέλους! Χίλια χρόνια θα ζήσεις γιατί σε συζητάγαμε χτες!!! Καλορίζικο το σπιτάκι σας και με το καλό η μπουμπού σας!!!

Εγώ είμαι μαύρα χάλια... Δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό όλο το βράδυ... Εχω επισκεφθεί την τουαλέτα 5-6 φορές και ο άντρας μου όλο το βράδυ ήταν και είναι με εμετούς και πυρετό... Δεν παλεύεται κορίτσια αν σκεφτήτε ότι είναι χειρότερος και από μικρό παιδί...

Εντωμεταξύ με έπιασε και ταχυκαρδία το βράδυ γιατί σκεφτόμουν χωρίς να το θέλω πως θα είναι η γέννα, αν θα τα καταφέρω, πως θα είναι οι πόνοι κλπ...

ωχ Βαλια μου κ εγω σημερα 5 φορες σηκωθηκα εκτος απο τουαλετα ηθελα να περπατησω κιολας γιατι πονουσαν τα ποδια μου!οσο για τον αντρα σου οντως ειναι χειροτεροι απο μωρα!μηπως να μην εισαι σε πολυ επαφη μαζι του???μην ειναι καμια ιωση κ σε κολλησει!!!!βαλτον καραντινα!

για το αγχος της γεννας σε καταλαβαινω...κ εγω οταν ειμαι μονη κ το σκεφτομαι πανικοβαλομαι αλλα στην τελικη ρε κοριτσακι μου τι θα παθουμε?με τοσους γιατρους εκει...κ αν δεν αντεξουμε τους πονους εχει κ αλλες μεθοδους!!;)δεν θα σκασουμε κ για αυτο τωρα...

pSC1p2.png

Τι έπαθες βρε Βάλια μου? Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι. Όλα θα πάνε τέλεια. Περαστικά στον αντρούλη σου. Γίνονται μωρά παιδιά όταν αρρωσταίνουν. Ελπίζω να μην το κολλήσεις κι εσύ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ

ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΜΩΡΕ!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

ΚΡΕΠΟΥΛΑ ΚΕΡΝΑΕΙ Η ΛΙΓΟΥΡΟΜΑΜΑ!!!

crepe_restaurants.jpg

Χαχαχα! Έμπνευση πρωινιάτικα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Αχ και εγώ αυτό ευχομαι να μην κολλήσω και να γίνει και εκείνος γρήγορα καλά...

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα και πολύ φοβάμαι ότι αυτό είναι...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!

thalia χρόνια σου πολλά και καλά,ότι επιθυμείτε να το έχετε,να χαρείτε το μωράκι σας και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

irev welcome back!καλορίζικο κι από μένα το σπιτάκι σας!!εύχομαι να ζήσετε μόνο όμορφες στιγμές μέσα σε αυτό!

valia μακαρι να μην είναι ίωση,πάρε όμως τις απαραίτητες προφυλάξεις καλού κακού.(και κυρίως προσοχή στην τουαλέτα,απολύμανση συνεχώς πριν τη χρήση ή αν τυχόν έχετε δύο ακόμα καλύτερα.)

κι εγώ χθες που πήγα για εξετάσεις πήρα ταξί&στο γυρισμό έτυχε να λέει ο ταξιτζής στο τηλ οτι όλη του η οικογένεια είναι έτσι χάλια,διπλωμένοι όλοι στα δύο&τρόμαξα,μου ερχόταν να του πω σταμάτα να κατέβω....γιατί έχω ήδη περάσει δυο φορές..

take care!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημέρα και από μένα μανούλες!!!

Καταρχάς Θάλεια μου χρόνια σου πολλά!!!!! και ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!!

Irev welcome back!!!! Άντε γιατί σε περιμένουμε να κάνεις την αρχή.

Τάνια με το καλό να δεις απόψε την πεταλουδίτσα σου ......

Αρχηγέ thanks για την κρέπα, (κάνε και μία αλμυρή.....)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ με πήραν τηλέφωνο από τα PRENATAL που περάσαμε εχτές για το σεμινάριο της Πέμπτης. Μου είπαν να τους ενημερώσω μέχρι απόψε για το αν και πόσες θα πάμε. Το σεμινάριο είναι την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στο κατάστημα του Συντάγματος.

Άντζυ εσύ που τα ξέρεις καλύτερα αυτά και έχεις τα περισσότερα τηλέφωνα κάνεις την σούμα?

Πήγα σήμερα για εξετάσεις στο ΙΚΑ το πρωί και μετά στο Έλενα πάλι για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού (μια χαρά είναι τα μαθηματάκια), και μόλις έκατσα άρχισα να ζαλίζομαι. Μανούλες οι αντοχές μου τέλος, σιγά σιγά δεν θα μπορώ ούτε μία βόλτα να πάω. Πολύ στεναχωρήθηκα... Μετά ψιλοσυνήλθα αλλά όπου έβρισκα καθόμουν στο μετρό μέχρι να φτάσω σπίτι. Θα κάτσω κανένα τρίωρο να ανακτήσω τις δυνάμεις μου και μετά θα ξαναβγώ πάλι να τελειώσω και κάτι δουλειές....

Πάντως όντως ησυχία έχουμε στο καφέ μας βλέπω....

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

εγω εδω ειμαι αλλα δεν μιλαω....μονη να μιλαω????

τελειωσα κ το φαγακι μου ,πηγα και σου μου....κ κωλοβαραω τωρα....

κ εγω ηθελα να παω ΙΚΑ σημερα αλλα βαρεθηκα...λεω να παω αυριο να παρω το επιδομα....

εσυ εισαι πτωμα κ παλι εξω θες να βγεις μετα????????

pSC1p2.png

Καλώς ήρθες irev! Καλορίζικο το καινούριο σπίτι!

Εγώ γύρισα από το ΙΚΑ Καλλιθέας όπου και γινόταν της ... κακομοίρας. Περπάτησα και αρκετά. Είπα σιγά σιγά να συνηθίζω.

Αλήθεια κορίτσια, χθες στο Prenatal πήρατε τίποτα. Αξιζαν αυτές οι φόρμες με τα 3,9?; Και τη σεμινάριο είναι αυτό αν είναι να ερθω κι εγώ;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...