Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Irev γράφαμε μαζί...

Βρε πουλάκι μου, μην κάνεις έτσι... Οι γιατρόι του ΙΚΑ -εκτός από μερικές λαμπρές εξαιρέσεις- έχουν μια τάση σαδισμού... Έχω ακούσει πάρα πολλά, σαν να θέλουν να σε βασανίσουν επειδή δεν πηγαίνεις στο ιδιωτικό ιατρείο τους. Μην λαμβάνεις υπόψη τη γνώμη του, δεν ξέρεις τί έχει στο μυαλό του και σου τα λέει αυτά. Εσύ να ακούς τη γιατρό σου που σου είπε να κάνεις τον υπέρηχο καρδιάς και να ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Σε καταλαβαίνω που δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου, είναι απόλυτα λογικό αλλά σε αυτή τη φάση δεν κάνει καλό ούτε σε εσένα ούτε στα παιδάκια σου...

Χαμογέλα λίγο, κάνε ό,τι μπορείς για να ξεχαστείς, παίξε με τον Στελάκο σου, ζήτα ψυχολογική υποστήριξη από τους δικούς σου και από εμάς φυσικά! Προσπάθησε να έχεις κάτι να κάνεις για να μην το πολυσκέφτεσαι... Σου στέλνω πολλά φιλιά! Μακάρι να σου δίνει ο Θεός κουράγιο και δύναμη!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

online φιλεναδιτσες μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!:P

ευχομαι με την σειρα μου σε ΟΛΕΣ ΣΑΣ ,στα μωρακια σας κ στην οικογενεια σας ,να εχετε παντα υγεια κ ολα τα αλλα ερχονται!:)

Irev μου θα σου πω κ εγω οτι σου λενε ολα τα κοριτσια...αλλα μην στεναχωριεσαι γιατι το μωρακι σου σε νοιωθει όπως σε νοιωθει κ ο Στελλακος σου!

pik συγχαρητηρια!

Ιwanna μου ..αν εισαι στο 1 κιλακι μην στεναχωριεσαι καθολου!εγω εχω παρει 5!!μηνας κ κιλο!!:shock::shock:βεβαια ολοι λενε οτι δεν μου φαινεται κ ειναι μονο η κοιλια μου αλλα οσο να πεις τα πηρα τα 5 κιλακια μου..αρα μου μενουν αλλα 5-6 να παρω!:-(οσο για τα πονακια τα χω εγω αλλα οχι πολυ συχνα.οταν κουραζομαι με ποναει...

σας φιλω ολες σας κ ευχομαι να εχετε ενα ομορφο βραδυ κ μια χαρουμενη βδομαδα με καλους υπερηχους!!!!:-P:-P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Irev μου, η σκέψη μου είναι μαζί σου και η θετική μου ενέργεια!!! Κοριτσάκι μου ηρέμησε λίγο μέχρι την Τετάρτη να μην σε βλέπει και το αγοράκι σου έτσι... και εύχομαι να ακούσεις πολύ ευχάριστα νέα!!!

Ιωάννα μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

Pik συγχαρητηρια για την βʼ επιπεδου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Irev γράφαμε μαζί...

Βρε πουλάκι μου, μην κάνεις έτσι... Οι γιατρόι του ΙΚΑ -εκτός από μερικές λαμπρές εξαιρέσεις- έχουν μια τάση σαδισμού... Έχω ακούσει πάρα πολλά, σαν να θέλουν να σε βασανίσουν επειδή δεν πηγαίνεις στο ιδιωτικό ιατρείο τους. Μην λαμβάνεις υπόψη τη γνώμη του, δεν ξέρεις τί έχει στο μυαλό του και σου τα λέει αυτά. Εσύ να ακούς τη γιατρό σου που σου είπε να κάνεις τον υπέρηχο καρδιάς και να ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Σε καταλαβαίνω που δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου, είναι απόλυτα λογικό αλλά σε αυτή τη φάση δεν κάνει καλό ούτε σε εσένα ούτε στα παιδάκια σου...

Χαμογέλα λίγο, κάνε ό,τι μπορείς για να ξεχαστείς, παίξε με τον Στελάκο σου, ζήτα ψυχολογική υποστήριξη από τους δικούς σου και από εμάς φυσικά! Προσπάθησε να έχεις κάτι να κάνεις για να μην το πολυσκέφτεσαι... Σου στέλνω πολλά φιλιά! Μακάρι να σου δίνει ο Θεός κουράγιο και δύναμη!

Σε ευχαριστω κ σενα και τα υπολοιπα κοριτσια!

Να σου πω την αληθεια μου, αυτο που λες για το ιατρειο τους... Στο τελος μου λεει, αντε κι επειδη σε συμπαθησα, ειμαι Τεταρτη-Πεμπτη απογευμα αν θες ελα κι εκει κ θα σε εξυπηρετησω... Με "συπαθησε" αλλα την εξεταση δεν μπορουσε να τη γραψει......

Και μου λεει κατευθυειαν η μαμα μου... εεεε ηθελε να σε "πιασει" πελατισα!... Τι να πω? Τοση γαϊδουριά? Δεν ξερω πια

Εν τω μεταξυ η αληθεια ειναι οτι εχω παρει λιγο θαρρος γιατι μιλησα με 2 κοπελες απο το parents που ειχαν ακριβως το ιδιο "ευρημα" η μια ειχε κανει αμνοι η άλλη τιποτα (κι αυτο κουφο μου ακουγεται βεβαια) αλλα το σημαντικο ειναι πως εχουν και οι 2 στην αγκαλια τους 2 υγιεστατα μωρακια.

Επισης, μιλησα και με μια αλλη κοπελα με 2 παιδακια (6χρρονων+3μηνων) ακριβως τα ιδια ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 εγκυμοσυνες...αμνιο και ολα καλα...2 υγιεστατα παιδακι κι εκεινιη--- και πηρα λιγο τα πανω μου!

QuW0p3.png

Κοριτσια καλησπέρα! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω νέα σας, αλλά ελπίζω όλα καλά!!!

Εμεις πηγαμε σήμερα και καναμε β επιπέδου. Ολα μια χαρα! Εκανα και καμπυλη ζαχαρου... Σιγα την αηδια που ακουγα.. Μην αγχωνεστε καθολου οσες εχετε να κανετε καμπύλη! Αυτα!

Να χαιρομαι τον αντρουλη μου για εχθες!!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

andria27 συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα, με το καλο το μωρακι σας και να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.

Ιωαννα, πονακια εχω κι εγω τωρα τελευταια πιο συχνα και πιο εντονα. ΕΛπιζω να ειναι φυσιολογικο. Την Παρασκευη που θα παω για β' επιπεδου θα μιλησω στον γιατρο.

irev μου φαινεται απιστευτο οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν παρει τον ορκο του Ιπποκρατη και θελουν να αποκαλουνται γιατροι. Κριμα! Χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα μετα την συνομιλια σου με κοπελες απο το φορουμ. Κριμα που ο "γιατρος" αυτος σε υπεβαλε σε τετοια ψυχολογικη δοκιμασια. Ευχομαι ολα να πανε καλα, αν και ειμαι σιγουρη.

Κι εμενα η αγωνια μου κορυφωνεται οσο πλησιαζει η Παρασκευη. Ελπιζω να'ναι ολα καλα για ολες μας.

Οσο για τα κιλα, απο τοτε που πρωτοπηγα στον γιατρο ειμαι στο +1, επειδη ειχα χασει 2 λογω εμετων. Τα κιλα αυτα τα επαιρνα ενα την εβδομαδα. Ελπιζω να μην συνεχισω σ'αυτους τους ρυθμους!

Φιλια σε ολες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κοριτσάκια. Μόλις γύρισα απο τη β' επιπέδου. Σε γενικές γραμμές όλα καλά, 389 γραμμάρια ο ζουζούνος.

Το μοναδικό πράγμα που λίγο μας απασχόλησε αλλά ο γιατρός λέει ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, είναι μια λευκή κουκιδούλα στην καρδιά που δε σχετίζεται με καρδιολογικό τόσο όσο με Down. Αλλά επειδή ήταν το μοναδικό που δεν ήταν καλό είπε πως ούτε αμνιο χρειάζεται. Αρα όλα καλα και ελπίζουμε η κουκίδα να εχει φύγει στον επόμενο υπέρηχο.

X4pTp3.png

Irev, ολα καλά θα πάνε τη Τετάρτη.Ενημέρωσέ μας. Και μην ακους το γιατρό του ΙΚΑ αφού είδες και άλλες περιπτώσεις που στο τέλος όλα καλά.

Μαράκι, από internet ρούχα εγκυμοσύνης εγώ πήρα από το www.next.co.uk και γενικά έχει καλές τιμές. Δε ξέρω αν τα στέλνουν Ελλάδα. Ακόμα έχει το www.mothercare.com και το www.topshop.co.uk. Το mothercare λογικά θα τα στέλνουν και έχω ακούσει έχει πολύ καλύτερες τιμές απο Ελλάδα γενικώτερα, το topshop δεν ξέρω αν στέλνει.

Από κιλά χάλια. Κι εγώ είχα χάσει 1 κιλό λόγω εμετών αλλά απο 16η εβδομάδα έχω πάρει 5!! Βέβαια τρώω πολλά μπισκότα στη δουλειά, νομίζω γι'αυτό. Και όχι ότι μου λείπουν τα γλυκά αλλά έχω μονίμως μια απαίσια γεύση στο στόμα και τρώω μπισκότα μήπως φύγει (αλλά τίποτα). Έχει καμιά άλλη κάτι παρόμοιο. Δε μπορώ να το περιγράψω κάτι σαν μεταλλικο η πλαστικό. Μπιαχ.

Το βιβλίο που έχω γράφει για κάποια που άρχισε με νορμάλ βάρος είναι να πάρει μεταξύ 12.5 με 14 κιλά. Το 14 κάπως υπερβολικό μου ακούγεται. Και το εχει

25η εβδομάδα: 8 κιλά (και αυτό μου ακούγεται υπερβολή)

30η εβδομάδα: 10

35η: 12

40η: 14

χεχε μπήκα και εγώ στον 6ο!!

mel_ επιτελους βρισκω κι αλλη μ'αυτο το συμπτωμα! Κι εγω εχω μονιμως αυτη την απαισια γευση πιο πολυ προς το μεταλλικο παρα το πλαστικο θα την χαρακτηριζα. Κι εγω τρωω συνεχεια γλυκα μηπως και φυγει αλλα τιποτα. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι απο τους εμετους αλλα εδω και 2 βδομαδες που δεν εχω εμετους εξακολουθω να εχω αυτη την γευση. Χαλια!

Σ'ευχαριστω και για τα sites. Θα κοιταξω αν στελνουν Ελλαδα και αναλογως θα δρασω. Ευχαριστω πολυ παντως. Καλο βραδυ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα εγκυουλες! ελειπα στη μανουλα μου λιγες μερες κ οταν μπηκα στο καφε γινοταν χαμος απο μηνυματα! συγχαρητηρια σε οσες ειχαν καλα αποτελεσματα στη β'επιπεδου! irev καλο κουραγιο,ολα να πανε καλα κ να περασετε ευτυχισμενες γιορτες!εμεις πηγαμε χθες για τη β'επιπεδου. ο μπεμπης μας ειναι μια χαρα.ειναι 453 γραμμαρια κ ολα φυσιολογικα:D μας εδωσε κ dvd μονο που δεν εχει ηχο αλλα τα περισσοτερα τα θυμομαστε. μου εκανε επισης κ ενδοκολπικο υπερηχο για να δει τον τραχηλο κ τη ροη του αιματος απο εμενα προς το μωρο. εκαναν σε καποια απο εσας? τη ρωτησα κ για τα τσιμπηματακια γυρω απο τον αφαλο κ μου ειπε πως ειναι φυσιολογικα κ πως θα αυξηθουν με τον καιρο.

θα ηθελα επισης να σβησετε απο τη λιστα το μαλλον αγορακι γιατι πλεον ειναι σιγουρο το φυλο:)

πολλα φιλια σε ολες κ καλα αποτελεσματα σε οποια εξεταση κι αν κανετε!

a%3E

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα εγκυουλες! Δεσποινα συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα! Με το καλο ο μπεμπης σας. Καλα αποτελεσματα κ στις υπολοιπες. Εγω ακομα δεν εχω κανει β'επιπ. για να σου πω για τον τραχηλο, ομως εμενα η γιατρος μου μου τον ειχε κοιταξει απο την κοιλια κ μου μετρησε κιολας. Επισης τη ροη του αιματος στην αυχενικη απο την κοιλια μου την μετρησαν κι αυτη. Ισως το μηχανημα τους να μην ηταν πολυ καλο, ή κοιτανε πιο εξειδικευμενα στην β επιπεδου κ χρειαζεται ενδοκολπικα? Δεν το γνωριζω. Αν μπορουν ομως ας απαντησουν οι κοπελες που το καναν για να ξερω κι εγω τι με περιμενει την Παρασκευη.

Καλη μερα να εχουμε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μανούλες εγκυούλες καλημέρα!!! Μας κλειδώσαν το facebook στη δουλειά... Κρίμα...

Λοιπόν, μέτρηση τραχήλου στην β-επιπέδου μου έκανε και εμένα ενδοκολπικά. Νομίζω ότι είναι πιο έγκυρη η μέτρηση έτσι!!! Συγχαρητήρια στις μανούλες που κάνατε Β-επιπέδου και πολύ καλή επιτυχία σε όσες θα κάνετε!!!

irev μου άλλη μια μέρα κοπέλα μου και θα ηρεμήσεις λιγάκι!!!

Καλημέρα να έχουμε όλες μας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κορίτσια....Σήμερα πήγα και γω στο Ικα για να γράψω τις βιταμίνες μου, τα ασβέστια,μαγνήσιο,σίδηρο κλπ. Πάει και αυτό... επίσης πήρα και τρεις μέρες άδεια οπότε γραφείο μάλλον απο την άλλη βδομάδα!!! θα προσπαθήσω να σας γράφω νέα απο το σπίτι...ξέρετε αποφεύγω να ανοίγω υπολογιστή το απόγευμα γιατί είμαι μπροστά του τόσες ώρες στο γραφείο, δεν μπορώ όμως να μην σας διαβάζω να μαθαίνω τα νέα σας και να σας γράφω και τα δικά μου...

Irev μου δεν θέλω να δικαιολογήσω το γιατρό του ΙΚΑ αλλά αν δεν σου έχει γράψει σε χαρτί την εξέταση σου η γιατρός σου δεν μπορεί να στην γράψει ο γιατρός του ΙΚΑ απο μόνος του...εκτός αν σε κουράρει αυτός...δυστυχώς τα πράγματα στην Ελλάδα έτσι είναι....έχουν την νοοτροπία ότι εμείς μπορούμε να θέλουμε να κάνουμε εξετάσεις συνεχώς και να μην είναι απαραίτητες, γιαυτο πάντα ζητάνε χαρτί γιατρού...τελος παντων το θέμα είναι να εξυπηρετηθείς το γρηγορότερο δυνατον και να έχεις και καλά αποτελέσματα ζουζούνα. Περιμένω νέα σου!!!

Ιωαννίτσα μου καλημέρα! τα κιλά εγω τα μετράω απο τότε που πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είμαι έγκυος αυτή τη στιγμή παίζω σε +3 με +4 αλλά επειδή είχα γράψει στο παρελθόν ότι μετά το γάμο μου πήρα 10 ολόκληρα κιλά προσπαθώ όσο μπορώ να μην πάρω πολλά τώρα είμαι στην 21 εβδ. και 2 ημέρες πιστεύω ότι είναι καλά αν συνεχίσω έτσι και δεν παίρνω ανα βδομάδα και κιλό που ακούω απο κάποιες άλλες κοπέλες εεεε καλά λέω οτι είμαι βέβαι αυτό έχει να κάνει και ανάλογα με το βάρος που ξεκίνησε κάθε κοπέλα εγω ξεκίνησα με 73 κιλά και τώρα είμαι 76-77 ο στόχος μου είναι να μην ξεπεράσω τα 82 κιλά (και πολλά βάζω) θα προσπαθήσω όμως!!! Πάντως γενικά παρόλο που μπορεί να σου φαίνονται πολλά απ ότι μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι δεν φαίνομαι χοντρή ακόμα τουλάχιστον...κοιλουμπίτσα έχω...α το ύψος μου είναι 1.69 - 1.70...Αυτά και απο μένα θα τα πούμε σύντομα έχω άλλη μια μέρα για να περιμένω την β επιπέδου...που θα πάει θα έρθει η Πέμπτη στις 17:00...

Φιλάκια σε όλες συγνώμη αν παρλαπιπίασα λίγο παραπάνω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημέρα κοριτσάκια μου,εύχομαι να είστε όλες καλά και ήρεμες!

angel09 όλα καλά θα πάνε και για τις δυό μας,πρέπει να το πιστεύουμε και να είμαστε αισιόδοξες!και να μην αφήνουμε να περνάνε (ή να μένουν)κακές σκέψεις από το μυαλό μας.έχεις δίκιο,προσέχω πιο πολύ τώρα,κυρίως αποφεύγω να στέκομαι όρθια.κάνω αρκετά πράγματα στο σπίτι,γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με βοηθάει και ο αντρούλης μου δουλεύει πολλές ώρες κάθε μέρα.κάνει βέβαια τα ψώνια&την καθαριότητα(αυτό οχι τόσο συχνά όσο θα ήθελα,κλαψ..)αλλά μαγειρεύω,σιδερώνω κτλ..

irev καλή επιτυχία για την εξέταση αύριο,όλα να σου έρθουν δεξιά από εδω και πέρα,να λήξει αύριο αυτό και σε λίγες μέρες να μη θυμάσαι τίποτα από αυτή τη δοκιμασία.

annie χρόνια πολλά και ευτυχισμένα,χαρά στο κουράγιο σου με την πεθερά σου τόσες μέρες σπίτι!

angie να ζήσετε,να είστε πάντα ερωτευμένοι και να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα!

tatti ελπίζω να την ξεπερνάτε σιγά σιγα αυτη την καταστροφή...κράτος σου λέει,οτι θέλει ο καθένας κάνει

Χριστίνα φαντάζομαι τη χαρά σου για την επιστροφή στο σπίτι σου.καλή επιτυχία για τη β επιπέδου την Τετάρτη!να το χαρείς!!!και για την καλιέργεια.

μπράβο σε όσες είχαν καλά αποτελέσματα,πάντα τέτοια!

dim-angel όλα καλά και για σένα,εύχομαι να μη σας ξανααπασχολήσει αυτό το θέμα.

Anna με το καλό να δεχτείς τον άντρα σου σε λιγες μέρες και να περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής σας!

take care girls

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημέρα κοριτσάκια μου,εύχομαι να είστε όλες καλά και ήρεμες!

angel09 όλα καλά θα πάνε και για τις δυό μας,πρέπει να το πιστεύουμε και να είμαστε αισιόδοξες!και να μην αφήνουμε να περνάνε (ή να μένουν)κακές σκέψεις από το μυαλό μας.έχεις δίκιο,προσέχω πιο πολύ τώρα,κυρίως αποφεύγω να στέκομαι όρθια.κάνω αρκετά πράγματα στο σπίτι,γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με βοηθάει και ο αντρούλης μου δουλεύει πολλές ώρες κάθε μέρα.κάνει βέβαια τα ψώνια&την καθαριότητα(αυτό οχι τόσο συχνά όσο θα ήθελα,κλαψ..)αλλά μαγειρεύω,σιδερώνω κτλ..

irev καλή επιτυχία για την εξέταση αύριο,όλα να σου έρθουν δεξιά από εδω και πέρα,να λήξει αύριο αυτό και σε λίγες μέρες να μη θυμάσαι τίποτα από αυτή τη δοκιμασία.

annie χρόνια πολλά και ευτυχισμένα,χαρά στο κουράγιο σου με την πεθερά σου τόσες μέρες σπίτι!

angie να ζήσετε,να είστε πάντα ερωτευμένοι και να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα!

tatti ελπίζω να την ξεπερνάτε σιγά σιγα αυτη την καταστροφή...κράτος σου λέει,οτι θέλει ο καθένας κάνει

Χριστίνα φαντάζομαι τη χαρά σου για την επιστροφή στο σπίτι σου.καλή επιτυχία για τη β επιπέδου την Τετάρτη!να το χαρείς!!!και για την καλιέργεια.

μπράβο σε όσες είχαν καλά αποτελέσματα,πάντα τέτοια!

dim-angel όλα καλά και για σένα,εύχομαι να μη σας ξανααπασχολήσει αυτό το θέμα.

Anna με το καλό να δεχτείς τον άντρα σου σε λιγες μέρες και να περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής σας!

take care girls

atlantis μου ήταν σαν να έλειπα κανα μήνα...μου έλειψε το σπιτάκι μου αν και δεν το περίμενα γιατί και στους γονείς μου super πέρναγα...το σπίτι ήταν όπως το άφησα...μπράβο στον αντρούλη μου δεν είχε πέσει βόμβα όλα ήταν όπως πριν...βέβαια ομολογώ ότι το ζουζούνι μου (ο άντρα μου είναι αυτός) μου έλειψε πολύ:tongue::tongue::tongue::tongue:

όσο μπορείς να προσέχεις και να μην κουράζεσαι πολύ δεν περιμένουμε και την πεθερα για έλεγχο (θέλω να πιστεύω τουλάχιστον οτι ισχύει για όλες μας αυτό)!!! σε φιλώ και καλό απόγευμα!!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...