Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Θα σου πει ο γιατρός σου λογικά θα ακολουθήσεις κάποιο σχήμα θεραπείας πρώτα με αντιβίωση κ μετά με προβιοτικά. 

Είναι διαφορετική εξέταση και θα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου γιατί σου παίρνει διαφορετικά το δείγμα. Το τεστ παπ είναι από τον τράχηλο το μικροβιωμα είναι από το εσωτερικό της μήτρας. 

Κορίτσι μου και με 40 χοριακη έχουμε δει να προχωράνε εγκυμοσύνες όποτε περιμένεις την Δευτέρα και θα μιλήσεις με τον γιατρό σου. Η μαία του είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Και καλό θα ήταν να ενημερώσεις και τον γιατρό σου για τις λανθασμένες οδηγίες που έλαβες και ότι σου είπε κατηγορηματικά να μην επαναλάβεις την εξέταση, γιατί η συγκεκριμένη μαία πιθανώς θα έχει κάνει αντίστοιχα λάθη και με άλλες κοπέλες

Σου εύχομαι μια ωραία θετική χοριακή και να εξελιχθεί σε μια τέλεια και ήρεμη εγκυμοσύνη 🤞🤞🙏🙏🙏

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ!! Και εγώ προσεύχομαι… Είναι όντως απαράδεκτη τουλάχιστον, ακόμα και μια πιθανότητα να υπάρχει για εγκυμοσύνη δεν λες στον ασθενή κατηγορηματικά ότι δεν είναι και δίνεις οδηγίες για το πώς θα συνεχίσει. Έπρεπε κατευθείαν να με παραπέμψει στον γιατρό. Μας φέρνουν σε άβολη θέση … θα σας πω τη Δευτέρα! Εύχομαι να τη διαψεύσω!

πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Και έλεγα μη τα γράψω έτσι αλλά μπράβο σου που τα είπες γιατί όλα αυτά σκεφτόμουν!!! Σκέφτηκα επίσης άλλες κοπέλες που μπορεί να σταματούσαν τα φάρμακα και να μη πρόσεχαν και πάνω που πάει να ξεκινήσει κάτι να μη πάει καλά λόγω αυτού του λάθους.

Expand  

Κορίτσια με εκφράζετε απόλυτα! Μην απολογείστε για το ύφος, και λίγα λέτε, είστε η φωνή μου τώρα που έχω μουδιάζει από τη στεναχώρια.. Είναι τόσο εξοργιστικό όλο το θέμα!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μπορώ να πω ότι έχω ξεκουραστεί ακόμα. Εχω κι ένα ψιλοπονοκέφαλο και η πίεση είναι στο 8,5 με 12,5. Ηπια ένα ντεπόν και ελπίζω να χαλαρώσω.

Πήγαμε για καφεδάκι κοντά στο Συνταγμα, μας ρωτάγανε στο δρόμο αν είμαστε από κάποιο σωματείο... :D

Περάσαμε πολύ ωραία, γελάσαμε, ήπιαμε, φάγαμε. Ομορφα.

X4pTp3.png

island είπε:
Τι κάνετε μανούλες?

island καμιά τους δεν απαντάνε εχουν φουσκώσει απο το φαγητο και ξαμπλάρανε μάλλον

εσυ καλα???? στο σπιτάκι σου και εσυ?????????

Εμένα μου πέρσε ο δεξιος πονος στο γοφο που με ταλαιπωρουσε κανα μηνα και πάνω που πήρα ανάσα μου ήρθε στη αλλη μου πλευρα τωρα πλευρά στη λεκάνη συγκεκριμένα. Ποτε θα ηρεμησω απο αυτά δεν ξέρω

και υποτιθεται καλο ειναι να περπατάμε σε λιγο καιρο !!! Που να περπατήσω εγώ ειμαι πραγματικός κουτσαβλος!!!!!!!!!!!!

Εσυ???

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! Αχ κι εγώ δεν ξεκουράστηκα και τώρα έφτιαξα και γεμιστά... Μόλις ψηθούν θα πάω να πάρω και τις απαντήσεις από τις εξετάσεις που έκανα το πρωί... Χαμός!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

dim_angel είπε:
Δεν μπορώ να πω ότι έχω ξεκουραστεί ακόμα. Εχω κι ένα ψιλοπονοκέφαλο και η πίεση είναι στο 8,5 με 12,5. Ηπια ένα ντεπόν και ελπίζω να χαλαρώσω.

Πήγαμε για καφεδάκι κοντά στο Συνταγμα, μας ρωτάγανε στο δρόμο αν είμαστε από κάποιο σωματείο... :D

Περάσαμε πολύ ωραία, γελάσαμε, ήπιαμε, φάγαμε. Ομορφα.

Σωματειο καλά τι σας πέρασαν??? Βέβαια εδω που ταλέμε σπάνια βλέπεις μαζεμενες τοσες έγκυες!!!!!!!!!!!! πολύ όμορφο διάλλειμμα κάνατε!!!!!!

Τι λέγατε κανα καλο να το μάθουμε κ εμεις......

andria27 είπε:
Γεια σας κοριτσάκια μου! Αχ κι εγώ δεν ξεκουράστηκα και τώρα έφτιαξα και γεμιστά... Μόλις ψηθούν θα πάω να πάρω και τις απαντήσεις από τις εξετάσεις που έκανα το πρωί... Χαμός!!!

Πώς αντεχεις να φτιάχνεις γεμιστα!!!!!!!Θέλουν τοση δουλειά!!!!!!!!!!Καμια μαμα δεμ υπάρχει κοντα να σου φτιάχνει ενα πιατάκι φαγητούλι καλέ!!!!!!!!

βασ32 είπε:
island καμιά τους δεν απαντάνε εχουν φουσκώσει απο το φαγητο και ξαμπλάρανε μάλλον

εσυ καλα???? στο σπιτάκι σου και εσυ?????????

Εμένα μου πέρσε ο δεξιος πονος στο γοφο που με ταλαιπωρουσε κανα μηνα και πάνω που πήρα ανάσα μου ήρθε στη αλλη μου πλευρα τωρα πλευρά στη λεκάνη συγκεκριμένα. Ποτε θα ηρεμησω απο αυτά δεν ξέρω

και υποτιθεται καλο ειναι να περπατάμε σε λιγο καιρο !!! Που να περπατήσω εγώ ειμαι πραγματικός κουτσαβλος!!!!!!!!!!!!

Εσυ???

Εγώ σπίτι Βασούλα μου!

Στο κρεβάτι αγκαλιά με το laptop! Βαριέμαι!!!!!!!!

Περιμένω να σχολάσει ο άντρας μου να πούμε καμιά κουβέντα!

Γιατί πονας κοριτσάκι? Στο γιατρό σου το είπες?

βασ32 είπε:
Πώς αντεχεις να φτιάχνεις γεμιστα!!!!!!!Θέλουν τοση δουλειά!!!!!!!!!!Καμια μαμα δεμ υπάρχει κοντα να σου φτιάχνει ενα πιατάκι φαγητούλι καλέ!!!!!!!!

Δυστυχώς η μαμά μου δεν ζει, και η αδερφούλα μου έχει 3 παιδάκια, οπότε καταλαβαίνεις...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

island είπε:
Εγώ σπίτι Βασούλα μου!

Στο κρεβάτι αγκαλιά με το laptop! Βαριέμαι!!!!!!!!

Περιμένω να σχολάσει ο άντρας μου να πούμε καμιά κουβέντα!

Γιατί πονας κοριτσάκι? Στο γιατρό σου το είπες?

Αχ σε τρώει η μοναξιά όπως και μένα??????????? σε καταλαβαινω απολυτα.

Εδω και ενα μηνα πονάω στο γοφο και στη λεκάνη πολύ και συνεχιζεται και τωρα Ναι το ειπα στο γιατρο ακομα κ στο ορθοπεδικο πήγα ειναι της εγκυμοσύνης αυτά χαλαρώνουν αν καταλαβα καλά οι συνδεσμοι στη λεκάνη πιέσει και το παιδι και δημιουργειται πονος!!!!!! Ειναι πολύ ενοχλητικος εινα το βάρος απο τη μια ειναι κ οπονος με αχρηστευει τελειως:(:(:(:(:(

Εσυ αν θυμαμαι καλα εισαι απο την ομορφη Σκιαθο ???Εκει θα γεννήσεις???

andria27 είπε:
Δυστυχώς η μαμά μου δεν ζει, και η αδερφούλα μου έχει 3 παιδάκια, οπότε καταλαβαίνεις...

Ωχ Αντρια χίλια συγνώμη για την βλακεια που ειπα.!!!!!!!!

Δεν ήξερα συγνώμη που έξυσα πληγη.

Εισαι όμως πολύ άξια που τα καταφέρνεις όλα μονη σου!!!!!!!!!!!!!

Πραδειγμα να μιμουμαστε

βασ32 είπε:
Αχ σε τρώει η μοναξιά όπως και μένα??????????? σε καταλαβαινω απολυτα.

Εδω και ενα μηνα πονάω στο γοφο και στη λεκάνη πολύ και συνεχιζεται και τωρα Ναι το ειπα στο γιατρο ακομα κ στο ορθοπεδικο πήγα ειναι της εγκυμοσύνης αυτά χαλαρώνουν αν καταλαβα καλά οι συνδεσμοι στη λεκάνη πιέσει και το παιδι και δημιουργειται πονος!!!!!! Ειναι πολύ ενοχλητικος εινα το βάρος απο τη μια ειναι κ οπονος με αχρηστευει τελειως:(:(:(:(:(

Εσυ αν θυμαμαι καλα εισαι απο την ομορφη Σκιαθο ???Εκει θα γεννήσεις???

Κατάλαβα! Υπομονή λίγο καιρό ακόμα!

Ναι από Σκιάθο είμαι!!!! Αλλά θα γεννήσω Αθήνα! Εδώ ένα κέντρο υγείας έχουμε μόνο!

βασ32 είπε:
Ωχ Αντρια χίλια συγνώμη για την βλακεια που ειπα.!!!!!!!!

Δεν ήξερα συγνώμη που έξυσα πληγη.

Εισαι όμως πολύ άξια που τα καταφέρνεις όλα μονη σου!!!!!!!!!!!!!

Πραδειγμα να μιμουμαστε

Δεν πειράζει βρε συ, που να ξέρεις...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...