Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο εμένα μανούλες!!! Τι μου κάνετε? Καφεδάκι πάλι, ήταν να μην κάνετε την άρχη!

Εμείς οι Θεσσαλονικίες δεν έχει καφεδάκι? Μόνο στα νοσοκομεία θα βλεπόμαστε?

Πήγα σήμερα και πήρα ring sling, Ιωάννα μάλλον από το ίδιο μαγαζί το πήραμε. Πολύ μου άρεσε, είναι διπλής όψεως, από τη μία λιλά και από την άλλη λαχανί. Όταν με το καλό τακτοποίησουμε το δωματιο θα σας τα βγάλω φώτο.

Άννυ πάλι εμετό βρε κορίτσι? Πάρε ένα τηλ το γιατρό μήπως σου προτείνει τπτ που να σε βοηθήσει.

Αααα και να μην το ξεχάσω καλό μήνα και με το καλό να έρθουν τα πρώτα μωράκια του καφέ μας!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα και απο εμένα μανούλες!!! Τι μου κάνετε? Καφεδάκι πάλι, ήταν να μην κάνετε την άρχη!

Εμείς οι Θεσσαλονικίες δεν έχει καφεδάκι? Μόνο στα νοσοκομεία θα βλεπόμαστε?

Πήγα σήμερα και πήρα ring sling, Ιωάννα μάλλον από το ίδιο μαγαζί το πήραμε. Πολύ μου άρεσε, είναι διπλής όψεως, από τη μία λιλά και από την άλλη λαχανί. Όταν με το καλό τακτοποίησουμε το δωματιο θα σας τα βγάλω φώτο.

Άννυ πάλι εμετό βρε κορίτσι? Πάρε ένα τηλ το γιατρό μήπως σου προτείνει τπτ που να σε βοηθήσει.

Αααα και να μην το ξεχάσω καλό μήνα και με το καλό να έρθουν τα πρώτα μωράκια του καφέ μας!

θαλεια!!!!ελα ντε???μονο στα νοσοκομια θα βρισκομαστε?????

πηγες απο την ntanta κ πηρες sling?ειναι πολυ καλα!εγω τα ειχα παραγγειλει απο ebay γιατι ειχα παρει κ για μια φιλη...μηπως σου εδειξε κ πως να το φορας????

αα σου στελνω πμ για κατι!

εχεις σημερα μαθημα στο Ιπποκρατειο???εγω 7:30!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

θαλεια!!!!ελα ντε???μονο στα νοσοκομια θα βρισκομαστε?????

πηγες απο την ntanta κ πηρες sling?ειναι πολυ καλα!εγω τα ειχα παραγγειλει απο ebay γιατι ειχα παρει κ για μια φιλη...μηπως σου εδειξε κ πως να το φορας????

αα σου στελνω πμ για κατι!

εχεις σημερα μαθημα στο Ιπποκρατειο???εγω 7:30!

Ναι από την νταντα το πήρα. Η κοπέλα είναι πολύ καλή μου έδειξε διάφορφες στάσεις που μπορώ να βάζω το μωρό και μου είπε αν δυσκολευτώ να πάω με το μωρό εκεί να με βοηθήσει.

Μάθημα έχω στις 17:30, το τελευταίο.

rdESp2.png

Ναι από την νταντα το πήρα. Η κοπέλα είναι πολύ καλή μου έδειξε διάφορφες στάσεις που μπορώ να βάζω το μωρό και μου είπε αν δυσκολευτώ να πάω με το μωρό εκεί να με βοηθήσει.

με αυτην εχω μιλησει απο την δουλεια μου!πρεπει να ναι πολυ καλη!

αα το τελευταιο εχεις????εγω εχω αυτο κ αλλα 2!!!!

να βρεθουμε κ εμεις για κανα καφεδακιιι...

να κανει κανα καλο καιρο να λιαστουμε!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Θάλεια με γειά! Είναι από αυτούς που φτιάχνει η ίδια; Ή από τους άλλους με βιολογικό βαμβάκι; Θυμάμαι καλά, έχει και σχεδιάκια-λουλουδάκια;

Kι εγώ από εκεί! Παρήγγειλα λιλά με γαλάζιο και πρέπει να πάω να το πάρω...

Άννυ ο δικός σου πώς είναι;

Καλέ δεν με προσέχετε! Ελάτε αύριο το πρωί να πιούμε καφέ και να φάμε το τσουρέκι του Τερκενλή!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

με αυτην εχω μιλησει απο την δουλεια μου!πρεπει να ναι πολυ καλη!

αα το τελευταιο εχεις????εγω εχω αυτο κ αλλα 2!!!!

να βρεθουμε κ εμεις για κανα καφεδακιιι...

να κανει κανα καλο καιρο να λιαστουμε!

Καλά στο έχω ξαναπεί, εσείς κατευθείαν από το μάθημα στο μαιευτήριο θα πάτε! Δεν πειράζει θα τα έχετε πιο φρέσκα.

Ε που είναι αυτός ο κύριος Ηλίας να φανεί μπας και πιούμε κανένα καφεδάκι!

rdESp2.png

Βρε Αννυ μου, πάλι εμετό? Μήπως να μην πίνεις νερό αμέως μετά το φαγητό? Για δοκίμασε!!!Και κάνε και μια ερώτηση στο γιάτρό σου δεν χάνεισ τίποτα!

Εγώ μόλις τέλειωσα με τα δικά μας ρούχα και πριν πιάσω της πεταλουδίτσας μου είπα να κάνω ένα διάλειμμα να φάω λίγο χαλβά με ψωμάκι και να δω τι κάνετε.

Οι άλλες τώρα θα απολαμβάνουν το καφεδάκι τους ε? Κλαψ κλαψ

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Θάλεια με γειά! Είναι από αυτούς που φτιάχνει η ίδια; Ή από τους άλλους με βιολογικό βαμβάκι; Θυμάμαι καλά, έχει και σχεδιάκια-λουλουδάκια;

Καλέ δεν με προσέχετε! Ελάτε αύριο το πρωί να πιούμε καφέ και να φάμε το τσουρέκι του Τερκενλή!

Από αυτούς που φτιάχνει η ίδια είναι. Νομίζω οτι τον είδα και τον δικό σου, πολύ ωραίος! Εσύ σοβαρά το θυσιάζεις το τσουρέκακι σου! Αύριο δεν μπορώ, έχω την γιορτή μου και από το πρωί θα κάνω καμιά δουλίτσα μήπως και έρθει κανείς, αλλά την Τετάρτη και μετά δεν έχω κάτι αν σας βολεύει και εσάς.

rdESp2.png

Ιωαννιτσα μου αυριο λεω να παω εγω ΙΚΑ μπας κ πληρωθω το επιδομα κυησης!!!

το δικο μου ειναι καφε και εχει στην κατω μερια αλλ αλλο υφασμα πρασινο με μωβ λουλουδακια καπως..κ ο κρικος ο μεταλλικος ειναι πρασινος.

ποσο τον πηρατε απο εκει??

εγω νομιζω πρεπει να πληρωσα γυρω στα 60 ευρω για τα 2...αν θυμαμαι καλα...

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Βρε Αννυ μου, πάλι εμετό? Μήπως να μην πίνεις νερό αμέως μετά το φαγητό? Για δοκίμασε!!!Και κάνε και μια ερώτηση στο γιάτρό σου δεν χάνεισ τίποτα!

Εγώ μόλις τέλειωσα με τα δικά μας ρούχα και πριν πιάσω της πεταλουδίτσας μου είπα να κάνω ένα διάλειμμα να φάω λίγο χαλβά με ψωμάκι και να δω τι κάνετε.

Οι άλλες τώρα θα απολαμβάνουν το καφεδάκι τους ε? Κλαψ κλαψ

ε δεν μπορω!διψαωωωωω!!!!χαχαχα!!!:tongue:ο γιατρος θα μου πει να κανω πιο μικρα γευματα!οπως παντα...απλα εγω η καημενη σημερα δεν προλαβα να φαω κ εκανα εμετο:(...τωρα ομως εφαγα πουρε με μπιφτεκακι..κ λεω να την πεσω κ λιγο.....;)

pSC1p2.png

neraidoula η κοπέλα που το πήρα μου είπε οτι το χρησιμοποιεί ακόμα και τώρα που η κόρη της είναι δύο ετών. Το συγκεκριμένο νομίζω οτι ελαφρύνει αρκετά τη μέση και πιστεύω θα σε βοηθήσει να μην την επιβαρύνεις, γιατί όπως κατάλαβα το βάρος κατανέμεται στην πλάτη και στον ώμο.

Άννυ εμένα που είναι διπλής όψεως το πήρα 55, τα απλά τα είχε 30 αν δεν κάνω λάθος.

rdESp2.png

neraidoula η κοπέλα που το πήρα μου είπε οτι το χρησιμοποιεί ακόμα και τώρα που η κόρη της είναι δύο ετών. Το συγκεκριμένο νομίζω οτι ελαφρύνει αρκετά τη μέση και πιστεύω θα σε βοηθήσει να μην την επιβαρύνεις, γιατί όπως κατάλαβα το βάρος κατανέμεται στην πλάτη και στον ώμο.

Άννυ εμένα που είναι διπλής όψεως το πήρα 55, τα απλά τα είχε 30 αν δεν κάνω λάθος.

Λες ε??Πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλο και για super market και αλλα τετοια θα μας λυνει τα χερια!!!!Απλα το σκεφτομαι λογω της μεσης μου!Αλλα μαλλον θα το παρω!

:cry:πω πω πάλι δουλίτσα είχα σήμερα απο την μια καλύτερα γιατί περνάει η μέρα γρήγορα...αλλά βρε κορίτσια δεν με βλέπω να αντέχω μέχρι τέλος Μαρτίου! Μακάρι αλλά καταλαβαίνω ότι απο τώρα ψηλοπιέζομαι, αν δω ότι δεν τραβάει κατα τις 15 με βλέπω να τα παρατάω...!!!

Οι μανουλίτσες τώρα λογικά θα επιστρέφουν, ανυπομονώ να μάθω νέα τους...!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...