Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   On 6/3/2025 at 9:18 ΠΜ, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 8

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

maraki2108 είπε:
Το ελπίζω. Μακάρι κι εγώ να καταφέρω να κοιμηθώ γιατί κι εγώ δεν πάω καλά με τον ύπνο τελευταία. Καλη σου νύχτα και ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά αύριο.

Περασα μια βόλτα δεν κατάλαβα πως περασε η ώρα.Μαράκι κ γω τελευταία σε υπερένταση ειναι κ πανσέληνος απόψε.Παω κ γω μηπως καταφέρω να κοιμηθώ.Καληνύχτα καλό μου.να μου στείλετε μην αν δεν μπω το πρωί που έχετε παει κ την ώρα συνάντησης.

ntesehjufpgrhgvn.png

Maraki καλημέρα!Εμείς κλείσαμε χθες κ εμείς ανοίγουμε το καφε σήμερα;;;;Δεν μπορεσα να κοιμηθώ άλλο.Τρώω τα φρουτάκια μου κ σκέφτομαι τη συνάντησή μας.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ κ καλήν Άνοιξη!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΑΧ ΜΑΡΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ,ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΩ!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ>?????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ....!!!:P:p:p:p:p

Μανουλίτσες, Αγγελικούλα μου...το ΣΚ χάθηκα γιατί την Παρασκευή ήρθαν τα πραγματάκια του μπέμπη μας, το Σάββατο το πρωί είχαμε κανονίσει να πάμε βόλτα θησείο και μετά για φαγητό στην Πλάκα με τους κουμπάρους μας, οπότε όπως καταλαβαίνεται γυρίσαμε απόγευμα, μέχρι να κάνω μπανάκι και να ξεκουραστώ λίγο χτύπησε το τηλεφωνάκι μας και μας κάλεσαν το βράδυ ένα ζευγάρι με μια μπουμπού 17 μηνών για φαγητό πάλι....πήγαμε και γυρίσαμε κατα τις 1.... Την Κυριακή πήγα να δω τον μπαμπάκα μου και την μανούλα μου και το απόγευμα τακτοποιούσαμε τα πραγματάκια του μωρου....γι αυτό χάθηκα κατα τα άλλα όμως είμαστε όλοι καλά....χαρούμενοι και ευτιχισμένοι...

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω για καφεδάκι γιατί δουλεύω και ήθελα πολύ να γνωρίσω και την Νικολ....!!!:cry: αλλά η σκέψη μου θα είναι εκεί!!! Καλά να περάσετε θα σας περιμένω για να μου πείτε νέα!!!

Αγγελικούλα μου ευχαριστώ που μου έστειλες msn...:tongue::tongue::tongue:

Αυριο έχουμε και μαθηματάκι...σε λίγο θα ανατρέξω στις σελίδες του ΣΚ για να είμαι ενημερωμένη....!!Φιλάκια σε όλες και καλό μήνα να έχουμε...

Σήμερα είμαστε 33 εβδομάδων και 1 μερούλα!!!

καλημερα μανουλομανουλα!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!

να περασετε πολυ ομορφα στον καφε σας!!!

Χριστινακι μου σε ψαχναμεεεε!!!!

Μαρακι μας ''εφτιαξες'' με αυτο το πρωινο!

οριστε κ απο μενα το πρωινο σας γλυκακι !

breakfast1.jpg

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...