Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

επ!εδω εισαι??????ησυχουτσικο!!!

Eίμαι και δεν είμαι...

Βλέπω το top 20!!! Άπαιχτος ο Καπουτζίδης!

Νικόλ, μπον βουαγιάζ!!!!

Καφεδάκια, οι Αθηναίες ε; Άντε, άντε μπράβο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

και μενα δεν σταματαει τωρα που θελω να κοιμηθω!!!με προετοιμαζει η κακουργα!!!χαχαχα!!!!!

αντε μακια!!!:D:D

:P :p :P

Έλα μωρέ... Θα τα καταφέρεις! :P :p :P

Το πήρα το πμ και σου απάντησα!

Καληνύχταααα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλησπέρα μανούλες!!!

Τώρα γυρίσαμε και εμείς , είμαι κάπως ράκος πάλι (τί πρωτότυπο...).....

Μαράκι και εμείς κάποτε κάναμε τεράστιες ποσότητες αλλά τα κόψαμε γιατί παχαίνουν πολύυυυυ με τίγκα το σιρόπι. Τώρα βρήκαμε τις προάλλες ένα μπουκαλάκι ξεχασμένο McCormick maple syrup extract, και λέμε πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε γλυκόζη και να κάνουμε στην μπέμπα να δοκιμάσει κανένα pancake....

Να σου κάνω το τραπέζι breakfast δλδ μία μέρα.... ( ο καλός μου που είναι επί των γλυκών δλδ να τα φτιάξει..). Αύριο πάμε κατευθείαν για το καφεδάκι αν είναι μετά την γυμναστικούλα.

Φιλάκια σε όλες τις κούκλες, πάρτε μας αύριο τηλέφωνο γιατί εγώ θα λείπω από τις 8 από το σπίτι και δεν πρόκειται να επιστρέψω μέχρι τον καφέ, οπότε να συνεννοηθούμε!!!

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και να ξεκινήσω τα βραδινά πασαλείμματα.. (και πόσο τα βαριέμαιιιιιιιιιι).

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ!!ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ! ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ Ε?

Μέσα είμαι κι εγώ ναι.

X4pTp3.png

να μαι πάλι.....η μπέμπα έχει άλλα σχέδια για απόψε!!!!!τη νοιώθω μια πολύ χαμηλά και μια πολύ ψηλά....ααααααχ!!!άντε να δω....θα ανέβω Αθήνα Άννυ μου αύριο ,θα κατέβω Κόρινθο και θα ξανανέβω Αθήνα...θα πάρω το λαπτοπάκι μου κοντά και ελπίζω να πετύχω σήμα γιατί διαφορετικά θα τα πούμε το Σάββατο...σνιφ σνιφ,ελπίζω κάπου να βρώ!!!!!αχ γιατί δεν πάει πιο κάτω η μπέμπα;που θα μοιάσει;ή του ύψους ή του βάθους.....είναι καμία μέσα;

Grya.jpgGryap3.png

Καληνύχτα κορίτσια. Βικάκι θα σε δω αύριο στην γυμναστική, και ναι, φεύγουμε κατευθείαν για τον καφέ.

Νικόλ, δεν έχει καμία το κινητό σου να συννενοηθούμε σε περίπτωση που δεν έχεις ιντερνετ;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καληνύχτα κορίτσια. Βικάκι θα σε δω αύριο στην γυμναστική, και ναι, φεύγουμε κατευθείαν για τον καφέ.

Νικόλ, δεν έχει καμία το κινητό σου να συννενοηθούμε σε περίπτωση που δεν έχεις ιντερνετ;

το έχει η Άντζυ κοπέλα μου......οπότε ελπίζω να τα πούμε από κοντά αύριο...ελπίζω μόνο να καταφέρω ν κοιμηθώ γιατί η μπέμπα κάνει τα δικά της:rolleyes::rolleyes::?

Grya.jpgGryap3.png

Το ελπίζω. Μακάρι κι εγώ να καταφέρω να κοιμηθώ γιατί κι εγώ δεν πάω καλά με τον ύπνο τελευταία. Καλη σου νύχτα και ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά αύριο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...