Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες! Χρονια Πολλα στους/στις εορταζωντες! Πολυς κοσμος γιορταζει σημερα. Να΄ναι ολοι καλα.

angie! να ζησετε κοριτσακι! και με το καλο η μπουμπου. Βλεπω ειμαστε και κοντα κοντα και οι δυο στο Μητερα. Λες να βρεθουμε? Για να δουμε πως θα παει...

Κοριτσακια, εγω ψαχνω για ιστοσελιδα με ρουχα εγκυμοσυνης απο το εξωτερικο γιατι εδω μου φαινονται πανακριβα. Εχει καμμια ιδεα κανεις? Εγω ειμαι απο τις τυχερες που δεν χρειαζεται να αγορασω πολλα πραγματα. Θα μου τα δωσει σχεδον ολα η ξαδερφη μου! Μεγαλη ευκολια!

Σας φιλω ολες και καλο μας βραδυ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες!!!εχω τοσο καιρο να γραψω...ειχαμε το γαμο και ολα αυτα και δεν προλαβαινα!!λοιπον εχω νεα!!πρωτα απο ολα αλλαξτε τη λιστα!!βαλτε με ροζ!!!ειναι κοριτσακι κι η πητ ειναι 26/04/10 στο Μητερα!!σε λιγες μερες θα κλεισω κι εγω ραντεβου για β επιπεδου..ελπιζω οπως διαβαζω ολες να στε καλα και χαρουμενες!ο γαμος μας ηταν τελειος,πηγαμε κ ταξιδι στην πραγα!!να δει κ το μωρο μια αλλη χωρα!χτες της ψωνισα πρωτη φορα κατι ωραια πραγματακια απο jumbo για αρχη και τωρα θα ξεκινησω ψαξιμο και γι αλλα..δυστυχως ακομα δεν την εχω ακουσει,σημερα μπηκα στην 20η εβδομαδα..που θα παει!θα μου μιλησει! περιμενω νεα σας! φιλακιααααααααααα

Να ζήσετε!!!!!!!Πάντα ευτυχισμένοι κ με το καλό η κοριτσάρα σας!!!

.

sfkr, κι εγω εχω και τα δυο που περιεγραψες. Οι εκκρισεις ειναι φυσιολογικες, καπου το διαβασα. Οσο για τον πονο, εμενα ειναι εσωτερικα, κατω απο τον κολπο, ομως δεν ειναι προσαγωγοι, πιο πολυ σαν τενοντα το νιωθω γιατι ειναι σκληρο αυτο που πιανω και ποναει, σαν κοκκαλο καπως. Ισως μεγαλωνει η λεκανη, ισως (απ'οτι λεει ο αντρας μου) επειδη δεν ειναι πολυ γυμνασμενα τα ποδια μου, σηκωνουν παραπανω βαρος οι τενοντες και ζοριζονται. Ποιος ξερει. Παντως δυσκολεομαι στο περπατημα, οχι παντα, συνηθως οταν κουραζομαι ποναω περισσοτερο. Συμβαινουν τοσες αλλαγες στο σωμα μας που ειναι πολλα ακομα που θα νιωσουμε πιστευω.

Α, και επιτελους νομιζω πως ακουσα τον μπεμπη! Χθες και σημερα αρχισε να κλωτσαει λιγο πιο δυνατα αν και ακομα σαν να σκανε φουσκες το νιωθω. Απλως τωρα ειμαι πιο σιγουρη οτι ειναι αυτος κι οχι το εντερο. Ανυπομονω να το νιωσω κανονικα, ομως χθες μου εριξε δυο στην ουροδοχο κυστη κι ετσι σιγουρευτηκα οτι δεν ειναι εντερο. Τι εχουμε να τραβηξουμε οταν μεγαλωσουν κι αλλο! Δεν θα προλαβαινουμε να πηγαινουμε τουαλετα, αν κρινω απο το χθεσινο! Γερα να ειναι τα μωρακια μας κι ας κατουριομαστε πανω μας. Ολα δικαιολογουνται τωρα. Καλο μας βραδυ!

Πολύ κατατοπιστική η ερμηνεία που δίνεις...κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει...

Κι όσο για το μπέμπη κ την ουρ.κύστη...το παθαίνω συχνά. Τελικά έχεις κριθεί άξιος επιστημονικός συνεργάτης του φόρουμ..χιχιχι

Πολύ κατατοπιστική η ερμηνεία που δίνεις...κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει...

Κι όσο για το μπέμπη κ την ουρ.κύστη...το παθαίνω συχνά. Τελικά έχεις κριθεί άξιος επιστημονικός συνεργάτης του φόρουμ..χιχιχι

Χαχαχα! Η αληθεια ειναι οτι μετα την παλλινδρομη που ειχα το ψαχνω πολυ. Φοβαμαι και τη σκια μου. Τωρα περιμενω πως και πως την Παρασκευη για την β' επιπεδου να ηρεμησω. Παντως οτι απορια εχεις εδω ειμαι, χιχιχι!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

IREV ευχομαι απο καρδιάς όλα ναπάνε καλά με το παιδάκι σου.

Miα ερωτηση καποιες κοέλες θα αγοράσουν n line pragmata Αναρωτιέμαι αν ειανι ασφαλές!!!! Αν ξερτε κατι πειτε μου

φιλιά

Διαφημίσεις

Bas32 εγώ γενικά κάνω αγορές από ιντερνετ. Προτιμώ μέσω paypal όταν είναι μέσω κάρτας ή με αντικαταβολή.

Μέχρι τώρα, δεν μου έχει τύχει καμιά στραβή....κι ελπίζω να παραμείνει έτσι.

X4pTp3.png

Καλησπερα και πολυχρονες/οι οι εορταζοντες!

Angie να ζησετε, παντα ευτυχισμενοι και με το καλο η μπουμπουκα σας !!!

Καλησπερα κι απο εμενα ...

Ιρεβ μου μην τεναχωριεσαι,ολα διωροθονονται να το ξερεις.

Οσο κανεις θετικες σκεψεις ειναι καλο κι για εσενα αλλα ι το μωρακι σου.Μπορει να μην ειναι κι τιποτα κιολας προσεχε το τι τρως κι τι κανεις.

(καπου διαβασα οτι απο τωρα μας λεει το μωρο τι προτιμαει ποιο πολυ)

φιλιά

Σε ευχαριστω κοριτσακι κι εσενα και τη βασ32 --- και ολες σας!!!

Και να σου πω οτι ...περι φαγητου... στο γιο μου απο τα ελαχιστα φαγητα που ειχα σιχαθει ηταν το αγγουρι-------αν δεις πω το τρωει!!!!!!!

Ειναι εναμισι χρονων κ τρωει ανετα ενα μικρο μονος του!

QuW0p3.png

Ξεχασα να σας πω οτι κι εμεις στολισαμε το δεντρο σημερα

να χαρει κι ο Στελιος να ξεχασοτυμε λιγο κι εμεις......γιατι μη νομιζετε.....μπορει να το παιζει ψυχραιμος ο αντρας μου και να κανει τον "κλοουν" ο αμοιρος για να ξεχνιεμαι

αλλα δε ειμαι χαζη --- σιγουρα κι εκεινος ανησυχει το ιδιο

Λοιπον, εκλεισα ραντεβου στο Μητερα Τεταρτη στις 4 το μεσημερι για τον υπερηχο καρδιας εμβρυου ------- αλλα πηρα και τηλ μια γνωστη στο Ελενας μηπως μπορεσει αυριο να "σπρωξει" το ραντεβου (ειπαμε...... τα οικονομικα, κατα διαολου...)

και τι αλλο........ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!!

QuW0p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας,με το καλο να ερθουν και τα μωρακια μας!!ποια μπορει να με βοηθησει με το παλιο τικερακιι????δηλ.να μου το βαλει κιολας,οχι να μου πει πως..γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου βα προσπαθω αλλα τιποτα!μαρακι γενναμε και κοντα και μητερα..να δεις που θα μαστε μαζι!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες!!!! Τι κάνετε; Που είστε σήμερα και δεν έχει κίνηση; Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!!

irev μου καλή επιτυχία την Τετάρτη!!! όλα θα είναι καλά!!!

annie χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Υγεία, αγάπη και με το καλό το μωράκι σου!!!

Εγώ σήμερα φεύγω Θεσσαλονίκη για να κάνω αύριο επιτέλους τον υπέρηχο!!! Καλή μου επιτυχία και σε όλες όσες έχουν αυτές τις μέρες υπέρηχο.

Φιλάκια!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ...ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ!

1 IREV MOY KANE YΠOMONH ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

2 ΤΑΤΤΙ TI ΝΑ ΠΩ ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ...ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!

3. ΑΝGIE ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ!

4. VALIA81 ΚΑΙ ΓΩ EXCELLENT ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΤΟ ΣΚ!

ΑΝΝΙΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ....ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/12 ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ 17:00 ΣΤΟ ΙΑΣΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ...ΑΑΑΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΒΙΟΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!

Irev μου τα καλύτερα αποτελέσματα να έχεις την Τετάρτη, όλα να σου πάνε καλά σου εύχομαι!

Για εμένα να σας πω τώρα κορίτσια: ολα μια χαρά την Παρασκευή με τον Β' Επιπέδου. Απλώς κουράστικα λιγάκι γιατί μετά από 1.5 ώρα αναμονής μπήκα, έκανε τις μισές μετρήσεις και επειδή έπρεπε να γυρίσει το μωρό για να δει πρόσωπο, καρδιά και το ένα ποδαράκι βγήκα, έκανα μια βόλτα και με ξαναπήρε μετά από 3.5 ώρες! (λόγω των ενδιάμεσων ραντεβού). Κάποια άλλη κοπέλα είχε πάει δεύτερη μέρα γιατί την προηγούμενη μέρα που είχε πάει δεν είχε γυρίσει το μωρό. Οπως και να έχει 5.5 ώρες στο δρόμο δεν ειναι ότι πιο ξεκούραστο.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης έχουν σταλεί ήδη στον γιατρό μου, το επόμενο ραντεβού ειναι 8/1. Οπότε έχουμε ένα μήνα (και 2 κιλά;) ακόμη μπροστά μας ;)

Καλά αποτελέσματα να έχουν και τα υπόλοιπα κορίτσια!

Φιλάκια!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλησπερα μανουλιτσες

Annie να τα εκατοστησεις! Με ενα γερο και τυχερο παιδακι σου ευχομαι!

Αντε χρισιτνα με το καλο να επιστρεψεις στον αντρουλη σου... εεεεε κοιτα να τον αποζημιωσεις για τις μερες μακρια του (χιχιχι)

Pik συγχαρητηρια για το βʼ επιπεδου

και καλα αοπτελεσματα σε οσες εχουν αυτες τις μερες εξετασεις

Σας ευχαριστω οοοοοοολες για τη θετικη ενεργεια

Η αληθεια ειναι οτι το πρωι πηγα στο κεντρο μανας κ παιδιου μηπως φιλοτιμηθει κ μου δωσει παραπεμπτικο για την εξεταση (ενω δεν την ειχα γραμμενη απο τη γιατρο μου) δεν φιλοτιμιθηκε βεβαια--------αλλα επίσης, ενω στην αρχη ηταν καθησυχαστικος, του τυπου ειναι μεγααααλης ακριβειας τα μηχανηματα στο μητερα, αν ειχα παει αλλου ισως και να μην φαινοταν καν, αοφυ ολα τα αλλα ειναι οκ να μην ανησυχω τοοοοσο πολυ (γιατι πατησα κ παλι τα κλαματα...) μετα αρχισε να μου λεει, γιατι θα κανεις υπερηχο καρδιας εμβρυου πρεπει να κανεις αμνιο, και αν κυστικη ινωση ειναι ανιατη ασθενεια...κλπ...

Περιττο να σας πω οτι ακουγοντας απο στομα γυναικολογου ολα οσα ειχ διαβασει στο ιντερνετ μου ηρθε μεγαλυτερος κολπος...και απο τα κλαματα δεν εβλεπα καν να οδηγησω για να γυρισω σπιτι......

Μπηκα μεσα με λιγμους, πανικοβληθηκε και ο Στελλακος μου................ Χ Α Λ Ι Α !!!

QuW0p3.png

Γεια σας μαμάδες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! :D

Irev, καλά αποτελέσματα και καλή υπομονή ως την Τετάρτη. Να ξέρεις πως όλες σε σκεφτόμαστε και καταλαβαίνουμε την αγωνία σου... Θα δεις, όλα καλά θα είναι και άδικα η στενοχώρια που περνάς!

pik, ευχάριστα τα νέα σου! Καλή συνέχεια να έχεις!

Annie, Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα και στον αγαπημένο σου που είχε κι αυτός γενέθλια! Να σας φέρει η ζωή ό,τι ονειρεύεστε και με το καλό και το μωράκι!

Όσο για την μύτη σου που ανοίγει, είναι κλασσικό στην εγκυμοσύνη, μην σε ανησυχεί! (Εκτός κι αν δεν σταματά ή σε πιάνει πολλές φορές μέσα στη μέρα, που δεν είναι η περίπτωσή σου)

angie, να είστε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και υγιείς! Με το καλό και το μωράκι σας! Τελικά κοριτσάκι ε;! Σας έκανε έκπληξη! ;):-P

Taniabell, καλά αποτελέσματα στον αυριανό υπέρηχό σου!

Βάλια, μπράβο για τα πραγματάκια του μωρού! Να τα χαρείτε! Είδα και την κοιλίτσα σου στο facebook και έχω να σου πω ότι είναι γλύκα! ;):D

Χριστίνα! Όχι απλώς θα κάνουμε την ίδια μέρα την β΄επιπέδου αλλά και την ίδια ώρα! :D Βέβαια με μια μεγάλη χιλιομετρική διαφορά! ;)

Για αγορές online δείτε κι εδώ www.narlis.gr

Το καροτσάκι που θέλουμε το βρήκα (μετά από αρκετό ψάξιμο, πιστέψτε με...!) στην καλύτερη τιμή μαζί με τα μεταφορικά (το στέλνει Θεσσαλονίκη με 2? από την Καβάλα!) Απλώς επειδή έχει παραλάβει τις νέες collection και δεν τις έχει βάλει ακόμη στη σελίδα του, πάρτε ένα τηλέφωνο να σας πει λεπτομέρειες και τιμές. Είναι πολύ εξυπηρετικός ο κύριος που μίλησα όταν πήρα!

Έχω και ερώτηση... Τα κιλά σας τα μετράτε από όταν μάθατε για την εγκυμοσύνη ή από την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό; Αν είναι το πρώτο είμαι ακόμη στο -1. Αν είναι το δεύτερο έβαλα το πρώτο μου κιλό! Και μέσα σε διάστημα 15 ημερών! :oops: Ωχ ωχ ωχ... Ελπίζω να μην συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς...

Οι πόνοι στην κοιλιά, τα τραβήγματα δλδ, δεν μου έχουν περάσει ακόμη... Υπάρχουν μέρες -όπως χθες ας πούμε- που με ταλαιπωρούν αρκετά... :(Εσείς έχετε τέτοια;

Να είστε καλά όλες μαζί με τα μωρά σας!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλη σας μέρα!

angel09 θέλω να σου πώ πόσο με άγγιξες με τα λόγια σου και πόσο δυνατή πιστεύω οτι είσαι.καλή μου σου εύχομαι όλα να σου πάνε τέλεια,να περάσει εύκολα ο καιρός και να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι με το μωράκι σου!

έκανα κι εγώ έκτακτη περίδεση τραχήλου την 15η εβδομάδα,είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και ευγνωμονώ το γιατρό μου που το κατάλαβε εγκαίρως.(στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα υπάρχει ο φόβος μήπως δεν πάνε όλα καλά,κι όσο κι αν προσπαθώ να τον διώξω,είναι εκεί..είμαστε ασφαλείς,έτσι?)πόσο σου επιτρέπει ο γιατρός σου να κινείσαι,να περπατάς,να κάνεις δουλίτσες στο σπίτι?εμένα μου είπε όλα με μέτρο κι ενώ στην αρχή έκανα πολύ λίγα πράγματα και με πολύ προσοχή,τώρα έχω ξεθαρρέψει και δεν κάθομαι πολύ κάτω:-(.να είσαι καλά.

dim_angel δεν έχω λόγια...η Παναγίτσα να είναι στο πλευρό του και να κάνει το θαύμα της....

mel καταλαβαίνω την ανησυχία σου,όλες θα αγχωνόμασταν και θα το ψάχναμε,μακάρι να πάνε όλα καλά στις επόμενες μετρήσεις.ως τότε υπομονή και ελπίδα.αλλωστε δεν είναι κάτι που περνάει από το χέρι σου,ε?

Atlantis μου, χαιρομαι που προλαβατε τα χειροτερα! Πρεπει ομως να προσεχεις αρκετα. Λόγω της περίδεσης ο γιατρος μου ειπε να καθομαι και να ξαπλώνω όσο μπορώ και να μην κανω καθόλου δουλειές. Περπατάω πολύ λίγο. Ολα καλά μέχρι στιγμής, μερικές φορες πνιγομαι στο αγχος οτι θα ξανασυμβεί το ίδιο! Πάω πιο συχνα για υπερήχο (κάθε 2 βδομαδες) για να είμαστε σίγουροι οτι ολα είναι κλειστα! Τι να κανει και ο καημενος ο γιατρός!

Πήγα την περασμενη εβδομαδα για τον έκτακτο υπερηχο (για να μου φύγει το αγχος) και ειδε οτι είναι ΑΓΟΡΑΚΙ. Τρελαθήκαμε. Θέλω πολύ να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου αλλά μόνο όταν γεννήσω θα ησυχάσω! Παίρνω χαπια για να κρατιεται η μήτρα σε ηρεμία οποτε πιστεύω οτι ολα θα πανε καλά!

Χαίρομαι που διαβάζω νέα σας και που τα πάμε ολες καλά!!! Υπομονη

opGup3.png

gKjZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...