Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

angie τελικά δεν βγήκα οπότε ξαναμπήκα στο καφέ.Έχω αρχίσει να μην τους αντέχω τους Ικαριώτες κ την απάθεια τους.Περιμένω απ το πρωί κ είχα αφήσει το κιν ανοιχτο να με πάρει τηλ μια γνωστή απο Ικαρία για καφέ.Δεν κανόνισα τιποτ άλλο ενώ ηθελα να βγω.Μου τηλ στις 2 να μου πει οτι μάλλον κατά τις 7 αλλά θα με πάρει να μου πει.κ της εξήγησα οτι πρέπει να ξέρω νωρίτερα γιατί πρέπει να πάρω λεωφορείο μέχρι Αιγάλεω κ μετά μετρο μέχρι Ν.κόσμο.Τελικά δεν με παίρνει ως τις 830 κ με πινω το χυμό μου κ μου τηλ στις 9 μαζί με μια άλλη φίλη τους κ μου λένε να πάψ τ΄ψρα στο Νκόσμο κ σιγα μωρέ τι έγινε πάρε ταξί!Η πλάκα είναι πως το σκεφτόμουνα αλλά μετά εστειλα ένα μην πως είμαι εγκυος κ δεν μπορώ να διασχίζω την Αθήνα κοντά στον 9ο μήνα ΄τετιοα ώρα όυτε να χω ωράρια Ικαρίς .έλεος.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κρέπα;;!! Κρέεεπααα;;!!!! Πω πωωω!

Καλά αύριο θα έχει πολύ γέλιο! Εγώ έχω κάτι δουλιτσες το πρωί αλλά θα κοιτάξω να μπω κατά τις 12 για να δω τι έχετε κανονίσει.

X4pTp3.png

μανούλες καληνύχτα.....αύριο ξυπνάω πρωί.....Άντζυ περιμένω μην. τη κανονίσατε για αύριο....φιλιά σε όλες σας!!!!:tongue::tongue::tongue:τα λέμε αύριο από κοντά..:tongue::tongue::tongue:φιλιά Άννυ:D

ματσ μουτσσσ κ καλο δρομο!!!!!να προσεχεις!!!!να βγειτε φωτο!!!!!ποσες μερες θα κατσεις καλε???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μανούλες καληνύχτα.....αύριο ξυπνάω πρωί.....Άντζυ περιμένω μην. τη κανονίσατε για αύριο....φιλιά σε όλες σας!!!!:tongue::tongue::tongue:τα λέμε αύριο από κοντά..:tongue::tongue::tongue:φιλιά Άννυ:D

Καλό ταξίδι! Καληνύχτα!

X4pTp3.png

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ!!ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ! ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ Ε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...