Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άντε Τρίτη πρωί! (Ελπίζω να τα καταφέρω και να συγκρατηθώ ώστε να βρείτε κανένα κομμάτι όταν έρθετε! :rolleyes:)

Χωρίς πλάκα, δεν έρχεστε; Μόνο να τελειώσω αύριο από το Ικα...

Μαράκι θα είσαι επίτιμη καλεσμένη, να έρθεις, να δοκιμάσεις και να μας πεις τη γνώμη σου! :D

καλα...ακου...φαε εσυ σημερα κ αυριο κ αν ερθουμε επισκεψη θα φερουμε εμεις!!!!:tongue::tongue::tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα ντε??πως????κ δεν φτανει μονο αυτο!!σου σπαει τα νευρα ,σε κανει κουρελι, κ μετα αυτος φευγει κ παει στην δουλεια, κ εγω καθομαι εδω σαν τον μ@λ@κα κ κλαιω απο τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!

Βρε Μαρακι μου ποτε υπολογιζουν να τελειωσουν αυτην την κατασκευη???

επιπλακια εχεις παραγγειλει ή θα τα παραγγειλεις αφου τελειωσουν?

για τα ρουχαλακια κτλ μην στεναχωριεσαι..μια μερα δουλεια στα jumbo ειναι!κ τα χεις παρει ολα..τα επιπλα ειναι το θεμα...

οσο για τα λεφτα....αεραςςςςς

Μήπως κοριτσάκι φταίει κ η πανσέληνος; Λέμε τώρα!!!Εγω μιλούσα με τον άντρα μου ως τις 4 κ έκλαιγα όλο το βράδυ,κοιμήθηκα στις 5 κ ξύπνησα μ ένα κεφάλι ασήκωτο,με μάτια πρησμένα απο το κλάμμα κ με μαύρους κύκλους,μετά μιλησα με μια φίλη που κ αυτή τσακωνόταν με το φίλο της ως το πρωί.

Κ ξύπνησα στις 130 κ έτρεχα σαν την τρελή να πάρω την καθημερινή με το παιδικό cd.

δεν έχω καμιά ορεξη να τον ακούσω τώρα έχω παγώσει.Μα΄λλον τελικά οι άντρες έχουν άλλη οπτική γωνία απο μας κ δεν μπορούν να νιώσουν τις αυξημένες ανάγκες μας.Είδα το μεσημέρι κ μια ταινία στην τηλεορ.το εννέα μήνες μ έναν τύπο που φρίκαρε οταν έμαθε οτι η φίλη του είναι έγκυος κ έριξα πολύ κλάμμα.Γενικά πολύ κακοκεφιά έχω σήμερα.Θα προσπαθήσω να μην ασχολούμαι καθόλου αν είναι δυνατό να τα καταφέρω.Εγω χθες έφτασα στο σημείο να του πω πως δεν τον θέλω άλλο δίπλα μου,μου έχει κάνει πολλά κ χοντρά που δεν ξεπερνιούνται εύκολα.

ntesehjufpgrhgvn.png

Ναι θέλουμε να πάμε να ρωτήσουμε γιατί σκεφτόμαστε το rooming in, έτσι ώστε να θηλάσω καλύτερα. Να σου πω την αλήθεια εγώ ψιλοαγχώνομαι που θα πρέπει από την πρώτη στιγμη να αναλάβουμε την φροντίδα του μωρού μας, αλλά ο Γιάννης όταν άκουσε στα μαθήματα στο Ιπποκράτειο ότι στις κλινικές ταίζουν τα μικρά με ξένο τσατίστηκε και λέει οτι θέλει να το αποφύγουμε.

Εγω καλή μου θα διαφωνήσω με την ANNIE είναι πολύ σημαντικό κριτήριο κατα τη γνώμη μου,για να πας εκεί.εΙναι πολύ σημαντικό να μην αποχωριστείς το παιδί τις πρώτες ώρες κ μέρες.Εμένα μου το χε τονίσει απ την αρχή κ μια φίλη που είναι κ ομοιοπαθητικός κ ψυχολόγος κ μου πε να μην δεχτώ με τίποτα ν αποχωριστώ το μωρό.Ήταν απο τα πιο σημαντικά κίνητρα που μ έκαναν να πάω στο Κέντρο Φυσικού τοκετού.Κ σ όσα βιβλία διάβασα γράφει οτι αυτά τα μωρά είναι πιο ήρεμα μετά κ νιώθουν πιο ασφαλή κ το ίδιο νιώθυον κ οι ίδιοι οι γονείς.Κ άλλωστε οι μαίες σε βοηθάνε σ οτι χρειαστείς!

ntesehjufpgrhgvn.png

γαμωτο εγω δεν εχω μεταφορικο για εκεινη την ωρα..μονο αν ερθει κι η Χριστινουλα-που εχει εξαφανιστει- κ παμε καπως μαζι.αυτοκινητο δε θα χω,ο Κωστας σχολαει απογευμα...εσυ που θα εισαι?

κοπελιά εγω απο Νίκαι πέρνω λεωφορείο μέχρι Αιγάλεω κ μετά μετρό.Μάλλον το 820 για Αιγάλεω βολεύει κ σένα.

ntesehjufpgrhgvn.png

καλα...ακου...φαε εσυ σημερα κ αυριο κ αν ερθουμε επισκεψη θα φερουμε εμεις!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοπελιά, είπαμε να έρθετε να με βοηθήσετε στην κατανάλωση!

Αν είναι να έρθετε και να μου φέρετε κι άλλο τί να το κάνω;!; :confused:

Απαπά! Να έρθετε με την προϋπόθεση 1)πως δεν θα φέρετε κανέναν πειρασμό και 2) θα κεραστείτε το κατιτίς σας και δε θα το παίξετε ακατάδεκτες! Εντάξει; Και κανονίζουμε τα υπόλοιπα αύριο! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΧΑΖΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ,Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΣ....ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΓΟΦΟΣ-ΜΕΣΗ-ΟΛΑ-!

ΓΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ.ΜΗΝ ΕΧΩ ΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕΤΑ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ Κ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ.........ΛΕΙΠΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝ Κ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ??

ΕΓΩ

Η ΒΙΚΥ

Η ΝΙΚΟΛ

Η ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ??????

Εγω έχω ραντεβού με το γιατρό στις 1230 στο Χολαργό αλλά μου πε πως θ αργήσω να μπω πιστεύω αν πούμε κατα τις 2 θαναι καλά άντε ν αργήσω κανα μισάωρο.ΑΠΟ νομισματοκοπείο όπως θα μαι έρχομαι σε 5 Σύνταγμα.Εκτος κ αν πούμε Τρίτη αν τότε μπορούν περισσότερες.Να ξέρουμε απόψε γιατί κ γω δεν είχα μπει κ νομιζα πως είναι άκυρη η συνάντηση κ είπα σε μια φίλη να το ακυρώσω.

ntesehjufpgrhgvn.png

Να ρωτησω..ποια μανουλα ξερει...μηπως λεω μηπως δικαιουμαστε δωρο Πασχα??ειτε απο την δουλεια ειτε απο το ΙΚΑ?:confused::confused::?:???::?

να μαι και εγώ....είχα το ανηψάκι μου εδώ (4 μηνών) και μου πήρε το μυαλό το μικρούλι μας!!!!!!ακόμα δεν έχω τελειώσει με όσα θέλω να κάνω....αχ!!!!Άννυ νομίζω πως δικαιούσε απ το ικα δώρο...πάνε ρώτα .....όλα καλά;:rolleyes:

strata αύριο ανεβαίνω Αθήνα οπότε αν κανονιστεί ο καφές για αύριο θα σας δώ και εγώ γιατί ήρθε η ώρα...η Βίκυ ήδη μπήκε στον 9ο........ερχεταί,ερχεταί........θα σου ρθώ επίσκεψη στο Έλενα αν γεννήσεις γιατί από δω και πέρα θα ανεβαίνω κάθε βδομάδα στο γιατρό...ω ναι....σε 3 μέρες μπαίνω και εγώ στον 9ο....λαλαλαλαλα

καλως μας ήρθες Μίνα....δε μάθαμε τίποτα γα σενα.....Άντζυ πάλι για σεξ ρώτησες και εξαφανίστηκε η νέα της παρέας;αν δεν κανονιστεί απόψε για τη συνάντηση μας αύριο στείλε ένα μήνυμα Άντζυ να ξέρω τι θα κάνουμε ε!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΜΠΗΚΑ Κ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ :-)

ΕΦΕΡΕ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΟΙ:

ΝΙΚΟΛ

ΒΙΚΥ

ΕΓΩ

ΣΤΡΑΤΑ

ΒΑΛΙΑ

ΑΝΝΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ Ε??? ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑΙ Κ ΤΟ ΧΑΣΑ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΜΠΗΚΑ Κ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ :-)

ΕΦΕΡΕ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΟΙ:

ΝΙΚΟΛ

ΒΙΚΥ

ΕΓΩ

ΣΤΡΑΤΑ

ΒΑΛΙΑ

ΑΝΝΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ Ε??? ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑΙ Κ ΤΟ ΧΑΣΑ??

καλά αν μαζευτούμε όλες θα έχει γέλιο.....θα γίνουμε αξιοθέατο στάνταρ!!!!!:-D:-D:-Dπου πήγατε όλες πάλι.......οεο οεο

Grya.jpgGryap3.png

ΜΑΚΑΡΙ!! ΑΝΤΕ ΝΙΚΟΛ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΕΣ!!!!!! ΡΕ Η ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΙ ΑΝΗΣΥΧΩ....ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Κ ΜΕΡΕΣ.Ή ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΑΝΝΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΜΩΡΗ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΧΑΖΕΥΕΙΣ????????????????????

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΑΝΝΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΜΩΡΗ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΧΑΖΕΥΕΙΣ????????????????????

ααα ειμαι στο αλλο pc στο μεγαλο..μισο να παω ναδω!:D

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...