Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mπαμπουσκίτσες γεια σας!

Εδώ είμαι κι εγώ! Την Παρασκευή που ήταν εδώ η μανούλα μου δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της...

Χθες πήγαμε στην Καβάλα και πήραμε τα πραγματάκια του μπεμπάκου!!! :D Καροτσάκι, καθισματάκι αυτοκινήτου και βάση και παραγγείλαμε και το στρωματάκι και το αδιάβροχο κάλυμμα και θα μας το φέρουν τις επόμενες μέρες! Από χθες παίζουμε με τα καινούργια μας! Έβγαλα και όλα τα καλύμματα να τα πλύνω -ελπίζω να καταφέρω να τα συναρμολογήσω ξανα!- και σε λίγο θα σιδερώσω μωρουδιακά...

Το μεσημέρι πήγαμε στη κοπή τη πίτα της εταιρίας του Στέλιου και από το φαγητό μετά ήμουν χάλια... Το ωραίο είναι πως πίτα τελικά δεν κόπηκε!!! Ελπίζω στο γραφείο να κόψουν μήπως και μας πέσει το φλουρί και πάρουμε καμιά μέρα άδεια ως δώρο!

Χάρηκα για τα μωράκια που μεγαλώνουν! Και τα καλοσορίσματα μου στις νεοφερμένες! Με το καλό κορίτσια!

Ποιά ρώτησε για sling; Κι εγώ παρήγγειλα το δικό μου στα χρώματα που ήθελα από ένα μαγαζί εδώ στην Καλαμαριά και παρόλο που θα ήταν έτοιμο σε 3 μέρες δεν πρόλαβα να πάω να το πάρω...

Ένα βρέφος δεν μπορεί να κακομάθει στις αγκαλιές... Έχει ανάγκη να νιώθει ασφάλεια δεν είναι καπρίτσιο το να θέλει αγκαλιά! Και όταν του παρέχουμε αυτήν την ασφάλεια γίνεται πιο αυτόνομο τελικά γιατί δεν του δημιουργούνται ανασφάλειες και μαθαίνει πως μπορεί να μας εμπιστεύεται όταν έχει ανάγκη... Οπότε μην το φοβήθήτε για αυτό τον λόγο... Είναι πάρα πολύ πρακτικό γιατί σου δίνει ελευθερία στα χέρια, και μπορείς παράλληλα να θηλάσεις με διακριτικότητα κάπου έξω, δεν ξαναλέω για την επαφή μαμάς-μωρού, τα είπα πιο πάνω!

Μαράκι, εύχομαι αυτές οι εγρασίες να τελειώσουν πολύ γρήγορα γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρο να μην νιώθεις άνετα στο χώρο σου... Και τα ψώνια αν καταγράψεις τις ελλείψεις γίνονται σε 2-3 μέρες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ρε Άννη, τί να μας κάνει ο χυμός???

Βάλε κανένα milk shake να μας φτιάξεις! ;)

Εμάς μας ξέμεινε ένα τσουρέκι κάστανο-λευκή σοκολάτα που θα το πηγαίναμε σε επίσκεψη που αναβλήθηκε και επειδή ο αντρούλης μου νηστεύει πρέπει να το φάω μόνη μου! :rolleyes::cool:;)

Αχ, τί να κάανω... Θα την κάνω την θυσία...;)

Θάλεια και Άννη δεν έρχεστε αύριο το απόγευμα να βοηθήσετε? ;) Το πρωί έχω να πάω ΙΚΑ να κάνω τα χαρτιά για να μπω στο βιβλιάριο του Στέλιου...

Διαφημίσεις

Ρε Άννη, τί να μας κάνει ο χυμός???

Βάλε κανένα milk shake να μας φτιάξεις! ;)

Εμάς μας ξέμεινε ένα τσουρέκι κάστανο-λευκή σοκολάτα που θα το πηγαίναμε σε επίσκεψη που αναβλήθηκε και επειδή ο αντρούλης μου νηστεύει πρέπει να το φάω μόνη μου! :rolleyes::cool:;)

Αχ, τί να κάανω... Θα την κάνω την θυσία...;)

Θάλεια και Άννη δεν έρχεστε αύριο το απόγευμα να βοηθήσετε? ;) Το πρωί έχω να πάω ΙΚΑ να κάνω τα χαρτιά για να μπω στο βιβλιάριο του Στέλιου...

εεε ρε Ιωαννα μου,,εχω μαθημα στο Ιπποκρατειο αυριοοοο:cry::cry::cry::cry:

θελω τσουρεκιιιιιιιι!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Δημητρούλα ευχαριστώ για τη συνταγή. Ξέρω να φτιάχνω κι εγώ αλλά έριχνα τις δοσολογίες στην τυχη. Τώρα περιμένουμε να έρθει ο κουμπάρος μας για να δούμε ταινιούλα. Συνήθως φέρνει κανά κεικ. Αναλόγως τι θα φέρει θα πράξω. Αν δεν φέρει θα φτιάξω! Ιωάννα, αυτό το τσουρέκι σας είναι κόλαση. Δεν το'χω δοκιμάσει αλλά θέλω σαν τρελή να το δοκιμάσω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Άντε Τρίτη πρωί! (Ελπίζω να τα καταφέρω και να συγκρατηθώ ώστε να βρείτε κανένα κομμάτι όταν έρθετε! :rolleyes:)

Χωρίς πλάκα, δεν έρχεστε; Μόνο να τελειώσω αύριο από το Ικα...

Μαράκι θα είσαι επίτιμη καλεσμένη, να έρθεις, να δοκιμάσεις και να μας πεις τη γνώμη σου! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...