Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

εδω ειμαι κ εγωωωωω!!!

Δημητρα μου ολα καλα!!!!

Lame καλως ηρθες!!!!

Κικη μου πως να μην τρομαξει το κοριτσι με τοσες ερωτησεις που της εκανε η Αντζυ????

Αντζυ σας αγαπαω πολυυυυυυυυυυυυυ

Βικυ!!!ουουου!!!9οςςς οεο!!!!!!

Βαλια μου καλα να περασετε σημερα κοκονα μου!!!!!!

(πωπω ποσα θυμηθηκα!!!)ξεχασα κατι????

Κικη ηρθε το κρουασαν ε??κ εγω θα φαω παγωτο τωρα!!:mrgreen:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσάκια ήρθα κι εγώ! Βικάκι θα σε σκοτώσω! Όχι μόνο μιλάς για pancakes που τα λατρεύω, αλλά μου κότσαρες κι αυτή την τεράστια φωτο και μου τρέχουν τα σάλια.

lame καλώς ήλθες στην παρέα μας! Ακολούθησες το λινκ που έβαλα στο πάρεντς? Χαίρομαι που μας βρήκες. Περιμένουμε να μάθουμε λεπτομέρειες, όπως το από ποιά περιοχή είσαι και πού γεννάς. Έχουμε κοντά ΠΗΤ. Εγώ γεννάω στο Μητέρα.

Κορίτσια, κι εγώ μέσα για αύριο, αρκεί να έρθει το Βικάκι. Θα είμαστε μαζί το πρωί γυμναστική και μετά θα έρθουμε παρέα λογικά. Οπότε, αν αλλάξε κάτι, ενημερώστε την Βίκυ και θα μου το πει το πρωι.

Σας φιλώ γλυκά και ελπίζω να σας δω αύριο-όσες μπορείτε.

Πόπο Βικάκι στην τελική ευθεία ε?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...