Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΙΚΗ ΚΙ ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ,ΚΡΕΜΑ,ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟ Κ ΕΝΩ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ,ΕΚΑΤΣΕ Κ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΛ@ΣΕ!! ΧΑ ΧΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ζήτησα κρουασάν από τον άντρα μου, δεν πήγε να μου πάρει

Α το τέραςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!

Φυσικό και επόμενο ήταν να σε πιάσει το παράπονο... (και γαμώ τις αφορμές μιλάμε.... )

Φαντάζομαι ξεμπούκωσε η μυτούλα και μετά όλα οκ ε? Δεν νομίζω να μην έφαγες γλυκάκι τελικά?

GaiGp3.png

κοριτσακια του απριλιου με θελετε κι εμενα στην παρεα????

με λενε μινα εχω ΠΗΤ 26/4<ειναι και τα γεννεθλια μου!!>

ο μπεμπουλης μου ομως ειναι πολυ βιαστικος και ειναι σε θεση απο τον 5ο:confused: με αποτελεσμα να φοβομαστε για προωρο....

ευχομαι σε ολες μας μια καλη γεννα και με το καλο να αγκαλιασουμε τα σπορακια μας!!

dev115pb___.png

Διαφημίσεις

Τί να σου πω... είσαι ξεκούραστα τουλάχιστον?

Το νού σου , γιατί όπως περνάνε οι βδομάδες λιγοστεύουν απίστευτα οι αντοχές μας, μην κάνεις υπερβολές, θα σου κοκκινίσω το αυτάκι....

Εγώ πριν 3 βδομάδες σήκωνα κρεβάτια, και τώρα δεν μπορώ να σηκώσω το πτώμα μου από το κρεβάτι...:D:D

Μην μου κοκκινισεις το αυτακι μαμα Βικυ!Ειμαι καλο κοριστι, προσεχω!!!Ενταξει σε γραφειο καθομαι!Με εχουν στα πουπουλα δεν εχω παραπονο!!!!!!

Αν και εμεις επρεπε να σου κοκκινισουμε το αυτακι με τα ζογκλερικα που εκανες!!!!!!!!!!!!!

ΚΙΚΗ ΚΙ ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ,ΚΡΕΜΑ,ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟ Κ ΕΝΩ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ,ΕΚΑΤΣΕ Κ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΛ@ΣΕ!! ΧΑ ΧΑ!

Άλλο τέρας από 'κει....

Σα δεν ντρέπονται λιγάκι...

Εγώ να πώ??????

Μου έφτιαξε πρωινούλι σήμερα, και συγκεκριμένα μου έκανε Pancakes που λατρεύω !!!!! Αχχχ, μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη μας....

GaiGp3.png

Μην μου κοκκινισεις το αυτακι μαμα Βικυ!Ειμαι καλο κοριστι, προσεχω!!!Ενταξει σε γραφειο καθομαι!Με εχουν στα πουπουλα δεν εχω παραπονο!!!!!!

Αν και εμεις επρεπε να σου κοκκινισουμε το αυτακι με τα ζογκλερικα που εκανες!!!!!!!!!!!!!

Έτσι μπράβο, ήσυχο παιδάκι το νεραϊδάκι....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::D;)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ο μπεμπουλης μου ομως ειναι πολυ βιαστικος και ειναι σε θεση απο τον 5ο:confused: με αποτελεσμα να φοβομαστε για προωρο....

ευχομαι σε ολες μας μια καλη γεννα και με το καλο να αγκαλιασουμε τα σπορακια μας!!

Γεια σου lame!!! Τι κάνεις?

Καλώς ήρθες στη παρέα μας!

Έχεις ΠΗΤ μία μέρα μετά από μένα!

Καλώς το κορίτσι, σου εύχομαι μία υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!

Πές μας από που μας έρχεσαι?

GaiGp3.png

χαχαχαχα

Είδατε τι μου έκανε??????

Το κλάμα μου πέρασε αλλά του κρατάω μούτρα γιατί είπε ότι θα πάει το απόγευμα αλλά δεν έχει πάει ακόμα!!!!!!!!!!!

Μεγάλε πες του ποιό απόγευμα θα πάς? Απόψε? Αύριο? Μεθαύριο? Στις 32 του μήνα? :tongue::tongue::tongue::tongue:

GaiGp3.png

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΜΙΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 25/04/10 ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ!!ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ,ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ FACEBOOK ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Άλλο τέρας από 'κει....

Σα δεν ντρέπονται λιγάκι...

Εγώ να πώ??????

Μου έφτιαξε πρωινούλι σήμερα, και συγκεκριμένα μου έκανε Pancakes που λατρεύω !!!!! Αχχχ, μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη μας....

Βαλτή είσαι?????????????

Με αυτά που μας λες θα πάω να τον βρίσω τον δικό μου!

Άλλοι μαγειρεύουν και ο κακούργος ο δικός μου δεν πάει ούτε μέχρι το περίπτερο!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...