Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αφού δεν έχουν μπεί καλέ τι να κανονίσουμε;η Βίκυ είπε οτι μπορεί μετα τις 1.....οπότε αν είναι κατά τις 1:30 να κανονίσουμε στο γνωστό σημείο...Σύνταγμα!!!!ε; φανταστικέ αρχηγέ;εσύ μπορείς;να αρχίσουμε να μετράμε ποιές θα έρθουν

γαμωτο εγω δεν εχω μεταφορικο για εκεινη την ωρα..μονο αν ερθει κι η Χριστινουλα-που εχει εξαφανιστει- κ παμε καπως μαζι.αυτοκινητο δε θα χω,ο Κωστας σχολαει απογευμα...εσυ που θα εισαι?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας και απο εμένα ζουζουνες!

Τωρα γυρίσαμε απο το πρωινό μας καφεδάκι και ακόμη δεν κατάφερα να διαβάσω τα προηγούμενα, γι αυτό ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εδώ σήμερα έχει υπέροχη μέρα και έξω είχαν βγει όλες με τα μωράκια τους!!! Γεννάμε σε πολύ καλη εποχή, ποιος μας πιάνει, όλο βόλτες θα είμαστε!!!

Χτες τελειώσαμε με το δωμάτιο της πεταλουδίτσας μας, κολλήσαμε τα αυτοκόλλητα και νομίζω ότι έγινε πολύ όμορφο (ψωνάρα μάνα) Θα βάλω φωτο τις επόμενες μέρες!

Μόλις όμως το τελειώσαμε με έπιασαν κάτι κλάμματα άστα να πάνε!

Σκεφτόμουν ότι μπορεί κάτι να πάει στραβά και πως όλα αυτά δεν έχουν νόημα... Είδε και έπαθε ο καλός μου να με ηρεμήσει!

Σήμερα ξύπνησα καλύτερα αν και κάποιες κακιές σκέψεις παραμένουν... αν τα πω όλα αυτά στο γιατρούλη μου την Τρίτη θα με βρίσει... Κάθε φορά του λέω και απο κάτι, τα χει δει όλα με την επιστημονική φατασία που έχω!

Τέλος πάντων, όλα καλά θα πάνε ε?

Σήμερα έχω πολύ σίδερο, ελπίζω να καταφέρω να κάνω τίποτα:rolleyes:

Πάω να διαβάσω τα προηγούμενα και τα ξαναλέμε!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

γαμωτο εγω δεν εχω μεταφορικο για εκεινη την ωρα..μονο αν ερθει κι η Χριστινουλα-που εχει εξαφανιστει- κ παμε καπως μαζι.αυτοκινητο δε θα χω,ο Κωστας σχολαει απογευμα...εσυ που θα εισαι?

καπού στο κέντρο...πάρε λεοφωρείο βρε....:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!!

Κόσμο βλέπω σήμερα, που είσασταν όλες χτες χαμένες? τσ τσ τσ τσ ....

Κανονίζετε για αύριο? Εγώ ότι είπα ισχύει. Τελειώνω από Ν.Σμύρνη στις 13.00 δεν πρόκειται να πάρω το αμάξι για κέντρο με μετρό θα ανέβω ή με λεωφορίο, αναλόγως την ώρα.

Εμείς πήγαμε για καφεδάκι στην Βάρκιζα και για φαγητό σήμερα μας μαγείρεψε το McDrive των Mc Donald... super....

Εξακολουθώ να πλένω πυρετωδώς και να μην σιδερώνω, θα δείξει τί θα προλάβω να κάνω..

Μαράκι τί έπαθες κοριτσάρα μου? Αφού έχεις ακόμα χρόνο μπροστά σου και λίγα πράγματα σου λείπουν θεωρητικά (άπλωσέ τα όλα όσα έχεις σε σακούλες στο μεγάλο κρεβάτι και χώρισέ τα σε κατηγορίες ανα είδος και μέγεθος να δεις τί σου λείπει οπότε μην κάθεσαι και ξεχωρίζεις τελευταία στιγμή στο πλύσιμο). Κατά τ'άλλα για πανάκια κλπ όπως σου είπε η Άννυ να 'ναι καλά τα Jumbo. Εξάλλου τα μεγέθους μηδέν ελάχιστα θα τα φορέσει δεν χρειάζεται να κάνεις επένδυση εκεί. Αργότερα το καλοκαιράκι με την ησυχία σου θα την κάνεις φιγουρίνι!!!!

Άννυ είδα το λινκ σου για το επίδομα του ΟΑΕΔ. Άμα είναι τόσο όλο και κάτι γίνεται με λίγη προσπάθεια...Σ'ευχαριστούμε πολύ που το έψαξες !!!

Αρχηγέ κανόνισε για αύριο έτσι?

Νικολίτσα σε περιμένουμε!!!

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!!!!

Πάω για μία σιέστα....

GaiGp3.png

Γεια σας κι από μένα. Εγώ γύρισα από τον καφε στη Γλυφάδα, ήπια τη σοκολατίτσα μου και φάγαμε και λουκουμάδες. Τέλειος ο καιρός και όπως περναγα και από Φάληρο, Καλαμάκι και Αλιμο τρελάθηκα! Σκέφτηκα τι ωραία που θα'ναι το καλοκαίρι να πηγαίνουμε βόλτα με το μωρό!

Χάζεψα!

Πριν λίγο μίλησα με τη φίλη μου που έχασε το μωράκι της και αύριο το πρωί θα πάω να τη δω. Ελπίζω να τ'αντέξω.

Για τον αυριανό μεσημεριανό καφέ είμαι κι εγω μέσα. Μη με ξεχάσετε!

Πάω να ξαπλώσω κι εγω λίγο και τα λέμε αργότερα.

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

κοιμήθηκα και εγώ λίγο και επέστρεψα.....Άννυ χαλαρά...Μωρή Αγγελική τι από που θα ξεκινήσω;από Ναύπλιο:shock:.....θα πάω κέντρο για κάποιοα δουλειά και κατά τις 1:30 να βρεθούμε....ε;τι λέτε;....ποιές θα μπορέσουν;μέχρι το βράδυ να ξέρω γιατί αύριο θα φύγω πρωί και δεν νομίζω να προλάβω να μπώ!!!!!άντε μαζευτείτε....:D:D

Grya.jpgGryap3.png

ΒΡΕ ΧΑΖΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ,Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΣ....ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΓΟΦΟΣ-ΜΕΣΗ-ΟΛΑ-!

ΓΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ.ΜΗΝ ΕΧΩ ΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕΤΑ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ Κ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ.........ΛΕΙΠΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝ Κ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ??

ΕΓΩ

Η ΒΙΚΥ

Η ΝΙΚΟΛ

Η ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ??????

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΧΑΖΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ,Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΣ....ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΓΟΦΟΣ-ΜΕΣΗ-ΟΛΑ-!

ΓΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ.ΜΗΝ ΕΧΩ ΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕΤΑ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ Κ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ.........ΛΕΙΠΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝ Κ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ??

ΕΓΩ

Η ΒΙΚΥ

Η ΝΙΚΟΛ

Η ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ??????

δυστηχώς έχω να τρέξω για διαγραφή από το ΙΚΑ και εγγραφή στο ταμείο του Χρήστου....άστα!!!και η Βάλια είχε πεί οτι μπορεί.....πάρε τηλ.αρχηγέ!!!!και κάποια άλλη είπε οτι μπορεί αλλά ......ΑΜΝΗΣΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!η ώρα είναι καλή;μπορείτε;;;;;;ωχ με το πόδι και εσύ;ξάπλωσε λίγο Άντζυ....

Grya.jpgGryap3.png

Τσα!!! Να ειμαι κι εγώ... Λεω να παω να σιδερώσω τίποτα... και είπα να περάσω να σας πω ενα γεια και να δω τι κανετε!!!

Καφεδάκι αύριο;;; Λέτε να έχει καλό καιρό;;;

Δεν σας υπόσχομαι τίποτε... αλλά λογικά θα τα καταφέρω κι εγώ... και μάλλον και η Αννη (andria27)... Για σίγουρα θα σας ενημερώσω αυριο το πρωί ή θα ενημερώσω την αρχηγό μας!!!

Το Χριστινάκι δεν νομιζω ότι μπορεί... αφού δουλεύει ακομα... Που έχει εξαφανιστεί; Ανησυχώ.. Ελπίζω να είναι καλά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ Η ΒΑΛΙΑ ΚΙ Η ΑΝΝΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ :-)

ΕΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!ΝΙΚΟΛ ΚΑΙ ΒΙΚΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ Η ΒΑΛΙΑ ΚΙ Η ΑΝΝΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ :-)

ΕΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!ΝΙΚΟΛ ΚΑΙ ΒΙΚΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!!!

όντως η Χριστίνα δουλεύει...κρίμα!!!!!η strata είπε οτι μπορεί να έρθει....η νεραιδούλα να μπορεί;πια άλλη είναι βρε κορίτσια;ελπίζω Βάλια να καταφέρεις να έρθεις και εσύ και η Άννυ(andria27).....έχω σίδερο,να φτιάξω βαλίτσες και δεν έχω όρεξη...στο τέλος θα αγχωθώ να δείτε...:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...