Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασχετο...τι θα μαγειρεψετε σημερα????????

εγω λεω να κανω απεργια!χαχαχαχαχα!!!γελαω μονη μου!!!!!

Εμείς θα φάμε στην μανούλα μου μπιφτεκάκια και μπριζολίτσες στα καρβουνα με πατατες τηγανιτές και σαλάτα... :tongue::tongue::tongue:

Οι υπόλοιπες μανουλίτσες κάνουν νάνι ακόμα;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαρακι μου κ εγω απο ΙΚΕΑ τα πηρα(εκτος απο κουνια που μου την εδωσε η ξαδερφη),οποτε οκ.οσο για τα ρουχα σου ειπα,μια μερα δουλεια ειναι..κ εφ οσον εχεις κ στεγνωτηριο θα γινουν γρηγορα!!!

αυτα ειναι τοσο μικρα τα ρουχαλακια που ενα πλυντηριο θα τα παρει σχεδον ολα!!!

Θαλεια μου κ εγω θα το σκεφτομουν αυτο..κατα ποσο ειμαστε σε θεση να φυγουμε σε 2 μερες!τι να πω ρε κοριτσι μου..πανε δες απο κοντα, τι θα σου πουν κ εκει κ αποφασιζεις.ποια αλλη κλινικη εχεις κατα νου?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εγώ θα κάνω παστίτσιο, το οποίο το ονειρεύομαι απο μέρες! Εσύ απεργία κάνεις ή θέλεις να μείνει κάποιος νηστικός? Αλήθεια δεν τρώτε καμιά μέρα από τη λέσχη? Μερικά φαγητά τα κάνουν ωραία!

σιγα μην μεινει νηστικος!!!θα φαει εξω !μενουν οι αντρες νηστικοι???????

στην λεσχη καμια φορα τρωει ο Κωστας αν εχουν δουλεια κ δεν μπορει να ρθει σπιτι..εγω δεν εχω φαει ποτε απο εκει...

pSC1p2.png

Άννυ απο κλινικές θα διαλέξω ανάμεσα σε Γένεσις, Γενική και Γαληνό. Την Γενική δεν την είδαμε ακόμα.

ωραια ειναι κ στην Γενικη..ειναι κ κοντα!πρεπει να χει ιδιες τιμες με Γενεσσις...νομιζω ειναι του ιδιου ομιλου, της euromedica.

παμε μαζι Γενεσσις να μας βαλουν κ μαζι!!!!κοντα γενναμε!!!!:)

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

ωραια ειναι κ στην Γενικη..ειναι κ κοντα!πρεπει να χει ιδιες τιμες με Γενεσσις...νομιζω ειναι του ιδιου ομιλου, της euromedica.

παμε μαζι Γενεσσις να μας βαλουν κ μαζι!!!!κοντα γενναμε!!!!:)

Φαντάζεσαι να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο! Εσείς για το Γένεσις τι δωμάτιο λέτε, τρίκλινο?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Φαντάζεσαι να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο! Εσείς για το Γένεσις τι δωμάτιο λέτε, τρίκλινο?

2κλινο...ή Α ή Β δεν εχω καταληξει ακομη..αν κ δεν εχουν καμια σημαντικη διαφορα...στο 3κλινο μου φανηκαν πολλες για αυτον τον χωρο...

pSC1p2.png

καλημέρα μανουλίτσες......δεν τους διώχνεται για καμιά βδομάδα...εμείς είμαστε μες τα μέλια:tongue:πήγαμε για περπάτημα σε μια παραλία εδώ και δεν πήραμε φωτογραφική γαμώτο να σας δείξω τα ωραία μας....οι υπόλοιπες που είναι;;;;;;;Θα πάμε για καφέ αύριο;μεσημεράκι αν γίνεται να κανονίσω κάτι δουλίτσες μετά...

Επεξεργάστηκαν by nikole

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα μανουλίτσες......δεν τους διώχνεται για καμιά βδομάδα...εμείς είμαστε μες τα μέλια:tongue:πήγαμε για περπάτημα σε μια παραλία εδώ και δεν πήραμε φωτογραφική γαμώτο να σας δείξω τα ωραία μας....οι υπόλοιπες που είναι;;;;;;;Θα πάμε για καφέ αύριο;μεσημεράκι αν γίνεται να κανονίσω κάτι δουλίτσες μετά...

καλημερα Νικολιτσα μου!!!εε επρεπε να παρεις φωτογραφικη να μας δειξεις τα ωραια μερη σας!!!!

ααα θελω κ εγω καφε μαζι σας!!ζηλευωωωω

pSC1p2.png

καλημερα Νικολιτσα μου!!!εε επρεπε να παρεις φωτογραφικη να μας δειξεις τα ωραια μερη σας!!!!

ααα θελω κ εγω καφε μαζι σας!!ζηλευωωωω

θα πάμε για καφέ και μαζί...μπορεί να αργήσουμε λίγο αλλά θα τα καταφέρουμε:-D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα γλυκες μανουλες!!!!!Τι μου κανετε???Εγω πριν κανενε μισαωρο

ξυπνησα και κοιμηθηκα πολυ καλα!!!Φτου φτου!!!

Ειδα στο ονειρο μου οτι ημασταν σε μια βιλα με την Βαλια και την angie και ετοιμαζομασταν να παμε για καφε!!!!Χιχι!!

Εμεις σημερα θα φαμε στην πεθερα μου παιδακια (μιαμ μιαμ)

οποτε το μαγειρεμα για σημερα το ξεχναω!!

καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!! ειχα βγει λιγο στο μπαλκονακι και λιαζομουν με τον Κωστα!! καλα το ονειρο με τη βιλα πολυ μου αρεσε!εγω ειδα οτι γενναγα εκτακτως στην 33η εβδομαδα κ κατι τετοια κουλα...

καλα χτες επαθα ερωτα με αυτη τη μπεμπα που πηγαμε κι ειδαμε!!!ειναι τρελλα!3 μηνων,μια ομορφια!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΟΥΟΥΟΥ!!ΝΑΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!

ΚΑΛΕ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΓΙ ΑΥΡΙΟ Κ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ???ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ!!!!!

αφού δεν έχουν μπεί καλέ τι να κανονίσουμε;η Βίκυ είπε οτι μπορεί μετα τις 1.....οπότε αν είναι κατά τις 1:30 να κανονίσουμε στο γνωστό σημείο...Σύνταγμα!!!!ε; φανταστικέ αρχηγέ;εσύ μπορείς;να αρχίσουμε να μετράμε ποιές θα έρθουν

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...