Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εγώ δεν κοιμήθηκα καθόλου απόψε. Λέτε να φταίει η πανσέληνος; Πάντως αυτό το άγχος που μέτρωγε όλο το βράδυ δεν μου'χει φύγει. Δεν έχω κάνει τίποτα, δεν έχω ψωνίσει τίποτα, και δεν μπορώ να κάνω και κάτι αν δεν τελειώσουν αυτό το ηλίθιο το δωμάτιο. Μετά σκεφτόμουν και το οικονομικό. Τα λεφτά φεύγουν τόσο γρήγορα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι εχω νευρα με τον αντρα μου!αστα....:twisted::twisted::twisted::twisted:

Βαλια μου ωραιο το παγωτο!ωραιο πρωινο!χαχαχα!!!!

κανεις βαλιτσα ε?

Αχ αυτοί οι άντρες! Πώς τα καταφέρνουν πάντα και μας σπαν τα νεύρα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Νεύρα, νύστα και κούραση διαβάζω.. Νομίζω η μόνη γιατρειά μας είναι να γεννησουμε και να έχουμε τα μπεμπε να ασχολούαστε.

Άννυ ο δικός σου πήρε πάλι τα βουνά? Ο δικός μου πήγε για ψάρεμα... και καλά δεν ήθελε και τον πίεσαν οι φίλοι του γιατί χωρίς αυτόν δεν μπορούν! Μ...κίες

Το απόγευμα είπαμε να πάμε Γαληνό να ρωτήσουμε τι παίζει (αν δεν είναι κομμάτια) και ελπίζω να πιούμε και καφεδάκι παραλιακά.

Βάλια κόλαση το παγωτάκι! Τι μας κάνεις πρωι-πρωί!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Αχ αυτοί οι άντρες! Πώς τα καταφέρνουν πάντα και μας σπαν τα νεύρα.

ελα ντε??πως????κ δεν φτανει μονο αυτο!!σου σπαει τα νευρα ,σε κανει κουρελι, κ μετα αυτος φευγει κ παει στην δουλεια, κ εγω καθομαι εδω σαν τον μ@λ@κα κ κλαιω απο τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!

Βρε Μαρακι μου ποτε υπολογιζουν να τελειωσουν αυτην την κατασκευη???

επιπλακια εχεις παραγγειλει ή θα τα παραγγειλεις αφου τελειωσουν?

για τα ρουχαλακια κτλ μην στεναχωριεσαι..μια μερα δουλεια στα jumbo ειναι!κ τα χεις παρει ολα..τα επιπλα ειναι το θεμα...

οσο για τα λεφτα....αεραςςςςς

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Annie μου όσο μπορείς μην του δίνεις σημασία... Ωρες ώρες γίνονται πολύ σπαστικοι...

Μαράκι μου χαλάρωσε βρε... Δες τι μπορείς να κάνεις και άρχισε από αυτά.

Οσο για τα λεφτά... άστα το ποσο γρήγορα φεύγουν!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Νεύρα, νύστα και κούραση διαβάζω.. Νομίζω η μόνη γιατρειά μας είναι να γεννησουμε και να έχουμε τα μπεμπε να ασχολούαστε.

Άννυ ο δικός σου πήρε πάλι τα βουνά? Ο δικός μου πήγε για ψάρεμα... και καλά δεν ήθελε και τον πίεσαν οι φίλοι του γιατί χωρίς αυτόν δεν μπορούν! Μ...κίες

Το απόγευμα είπαμε να πάμε Γαληνό να ρωτήσουμε τι παίζει (αν δεν είναι κομμάτια) και ελπίζω να πιούμε και καφεδάκι παραλιακά.

Βάλια κόλαση το παγωτάκι! Τι μας κάνεις πρωι-πρωί!

δουλεια πηγε!απο το βραδυ μαλωνουμε..βασικα μονη μου μαλωνω απο οτι καταλαβα!!!!:twisted::twisted:

στον Γαληνο Θαλεια μου νομιζω εχει τις καλυτερες τιμες κ μπορεις να φυγεις σε 2 μερες αν θες!

ειχε παει κ η Ιωαννα νομιζω να δει τι παιζει!

pSC1p2.png

δουλεια πηγε!απο το βραδυ μαλωνουμε..βασικα μονη μου μαλωνω απο οτι καταλαβα!!!!:twisted::twisted:

στον Γαληνο Θαλεια μου νομιζω εχει τις καλυτερες τιμες κ μπορεις να φυγεις σε 2 μερες αν θες!

ειχε παει κ η Ιωαννα νομιζω να δει τι παιζει!

Ναι θέλουμε να πάμε να ρωτήσουμε γιατί σκεφτόμαστε το rooming in, έτσι ώστε να θηλάσω καλύτερα. Να σου πω την αλήθεια εγώ ψιλοαγχώνομαι που θα πρέπει από την πρώτη στιγμη να αναλάβουμε την φροντίδα του μωρού μας, αλλά ο Γιάννης όταν άκουσε στα μαθήματα στο Ιπποκράτειο ότι στις κλινικές ταίζουν τα μικρά με ξένο τσατίστηκε και λέει οτι θέλει να το αποφύγουμε.

Βρε κορίτσια αλήθεια τι βαλίτσα σκέφτεσται να πάρουμε γιατί εγώ έχω μια μικρούλα και μια πολύ μεγάλη (μπαούλο), μήπως πρέπει να πάρω μια μεσαίου μεγέθεους γιατί η μικρή δεν θα χωρέσει όλα τα πράγματα?

rdESp2.png

Ναι θέλουμε να πάμε να ρωτήσουμε γιατί σκεφτόμαστε το rooming in, έτσι ώστε να θηλάσω καλύτερα. Να σου πω την αλήθεια εγώ ψιλοαγχώνομαι που θα πρέπει από την πρώτη στιγμη να αναλάβουμε την φροντίδα του μωρού μας, αλλά ο Γιάννης όταν άκουσε στα μαθήματα στο Ιπποκράτειο ότι στις κλινικές ταίζουν τα μικρά με ξένο τσατίστηκε και λέει οτι θέλει να το αποφύγουμε.

Βρε κορίτσια αλήθεια τι βαλίτσα σκέφτεσται να πάρουμε γιατί εγώ έχω μια μικρούλα και μια πολύ μεγάλη (μπαούλο), μήπως πρέπει να πάρω μια μεσαίου μεγέθεους γιατί η μικρή δεν θα χωρέσει όλα τα πράγματα?

εμενα να σου πω την αληθεια αυτο το rooming in με τρομαζει λιγο!ασε που θα ναι οι τελευταιες μας μερες να ξεκουραστουμε..αποψη μου βεβαια ειναι αυτη...η καθεμια μας σκεφτεται διαφορετικα...αν ζητησεις αποκλιστικο θηλασμο?εγω αυτο ειπα να κανω στο Γενεσσις ...αλλα κ μπουκαλι να το δωσουν στην εσχατη εσυ στις 2 μερες μπορεις να φυγεις απο εκει.

κ εγω αν ειχα επιλογη κλινικης μαλλον εκει θα πηγαινα...(ειναι κ η πιο οικονομικη νομιζω);)

pSC1p2.png

Εμένα νομίζω οτι η δικιά μου λέγεται μεσαίου μεγέθους... Είναι λιγάκι στριμωγμένα αλλά δεν θέλω να πάρω και μεγαλύτερη!!!

εγω εχω ενα κοκκινο σακ βουαγιαζ που με βολευει γενικα πολυ!το μεγεθος του αρκει ας πουμε για σαββατοκυριακο για 2...οποτε υποθετω θα ειναι οκ για την κλινικη...

ετσι κ αλλιως δεν θα χουμε να παρουμε πολλα ρουχα, πιο πολυ τζαντζαλα θα κουβαλαμε!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Αυτό είναι, μας σπαν τα νεύρα και δεν το καταλαβαίνουν κιόλας. Υπομονή βρε κοριτσάκι. Είμαστε κι εμείς με τις ορμόνες μας φορτισμένες ίσως. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι.

Όσο για τα "έργα" μας. Δεν έχω ιδέα πότε θα τελειώσουν. Ελπίζω μέχρι το τέλος Μαρτίου. Έπιπλα θα πάρουμε απο το ΙΚΕΑ, οπότε δεν αγχώνομαι ιδιαιτερα για αυτά. Πιο πολύ με αγχώνει ότι δεν μπορώ να πλύνω τα ρουχαλάκια που μου φέραν και δεν ξέρω τι έχω και τι χρειάζομαι γιατί είναι όλα σε σακούλες καιμε τον χαμό που γίνεται δεν μπορώ να ξεχωρίσω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μάλλον πρέπει να πάω να αγοράσω μια βαλίτσα μεσαίου μεγέθους.

Άννυ δεν ξέρω τι θέλω να κάνω με το θέμα κλινικών, άσε που και το να φύγω σε δύο μέρες παλι με προβληματίζει αν και έρχεται μαία στο σπίτι να βλέπει το μωρό μετά κάθε μέρα για δυο μέρες. Δεν ξέρω.....

rdESp2.png

Κι εγώ από βαλίτσα νομίζω θα πρέπει να αγοράσω μια μεσαία. Έχω κι εγω μικρή και μεγάλες. Είδα μια που μου άρεσε πάρα πολύ, μπένετον, κόκκινη με λίγο ροζ. Θα δω πόσο κάνει και ίσως την πάρω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ασχετο...τι θα μαγειρεψετε σημερα????????

εγω λεω να κανω απεργια!χαχαχαχαχα!!!γελαω μονη μου!!!!!

Εγώ θα κάνω παστίτσιο, το οποίο το ονειρεύομαι απο μέρες! Εσύ απεργία κάνεις ή θέλεις να μείνει κάποιος νηστικός? Αλήθεια δεν τρώτε καμιά μέρα από τη λέσχη? Μερικά φαγητά τα κάνουν ωραία!

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...