Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σάββατο σήμερα, όλο και κάτι κανονίζουν οι γενναίες....

Εγώ κάτι μέρες τώρα ότι και να μου πεις για βράδυ λέω όχι. Γίνομαι ράκος πολύ εύκολα και δεν θέλω να βαραίνω την παρέα. Εδώ καναπεδάτη και ήσυχη.

Είδα έκανε τσάρκες και εσύ σήμερα, πώς είσαι απόψε?

Κ γω δεν είχα παρέα αλλιώς κακα θέατρο μου χει λείψει.Να πιώ, να καπνίσω κανα τσιγαράκι ,να χόρευα σ ένα ρεμπετάδικο με καλή παρέΑ...είμαι πολύ χάλια με τον άντρα μου αλλά προσπαθώ να ξεχαστώ αν κ αυτά που λέει δεν ξεχνιούνται...

Είχα πάει Πειραιά με τη μάνα μου,γκρινιάζαμε κ στο δρόμο...Πήγα ν αλλάξω ένα νυχτικό που είχα αγοράσει κ βαρεθεί να δοκιμάσω.Κατα τ άλλα με σα στο σπίτι.Ισως αύριο να παω για χυμό με μια φίλη απο Ικαρία που είναι εδώ.Εμεις θα πάμε τη Δευτέρα;να ξέρω που έχω ραντεβού με τον γιατρό στις 1230.

Προπσαθώ να συνηθίσω στην ιδέα οτι μάλλον μόνη μου θα γεννήσω μιας κ ο αγαπημένος μου μου πε σήμερα δεν ξέρει αν θέλει να ναι μέσα γιατί δεν μπορεί τις φωνές!!!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Εγώ κάνω ... υπομονή...

Θα έπρεπε να είχα περισσότερη διάθεση αλλά με έχει πιάσει μία σπαρίλα άλλο πράγμα. Αφού ώρες ώρες λέω πάει κοπελιά γέρασες.......

Είμαι σε stand by mode, αναρωτιέμαι πώς θα κάνω όλα αυτά που έχω κανονίσει τις επόμενες μέρες, γιατρούς εξετάσεις, έχω και τα σεμινάρια στο Έλενα για τον θηλασμό και τον ανώδυνο τοκετό. Γενικά σκέφτομαι πως ότι είναι μακρυά από την περιοχή μου και δεν μπορώ να πάω με το αυτοκίνητο θα πρέπει να τα ακυρώσω.

Εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα και συνέλθω (σωματικά,γιατί πνευματικά μιά χαρά είμαι...), τί να πώ.

GaiGp3.png

Κ γω δεν είχα παρέα αλλιώς κακα θέατρο μου χει λείψει.Να πιώ, να καπνίσω κανα τσιγαράκι ,να χόρευα σ ένα ρεμπετάδικο με καλή παρέΑ...είμαι πολύ χάλια με τον άντρα μου αλλά προσπαθώ να ξεχαστώ αν κ αυτά που λέει δεν ξεχνιούνται...

Είχα πάει Πειραιά με τη μάνα μου,γκρινιάζαμε κ στο δρόμο...Πήγα ν αλλάξω ένα νυχτικό που είχα αγοράσει κ βαρεθεί να δοκιμάσω.Κατα τ άλλα με σα στο σπίτι.Ισως αύριο να παω για χυμό με μια φίλη απο Ικαρία που είναι εδώ.Εμεις θα πάμε τη Δευτέρα;να ξέρω που έχω ραντεβού με τον γιατρό στις 1230.

Προπσαθώ να συνηθίσω στην ιδέα οτι μάλλον μόνη μου θα γεννήσω μιας κ ο αγαπημένος μου μου πε σήμερα δεν ξέρει αν θέλει να ναι μέσα γιατί δεν μπορεί τις φωνές!!!!!!

Καλά δεν το συζητώ, και εγώ απόψε ήπια 3 γουλιές μετρημένες μπύρα βάλσαμο..... Για το τσιγαράκι ας όψεται δεν το πάω παρακάτω.... Δεν θέλω να το ξαναρχίσω γενικώς γιατί μου βγήκε το λάδι να το κόψω και μου αρέσει που δεν βρωμάω σαν τασάκι εγώ και το σπίτι μου.

Γιατί τον θέλεις μέσα αφού δεν μπορεί? Θέλεις να έχεις και το άγχος του? Άσε να μπουν μέσα όσοι μπαμπάδες το θέλουν πραγματικά, γιατί αλλιώς ξινό θα είναι για όλους... Και εγώ στην αρχή είχα πει να έρθει και είχε συμφωνήσει με το ζόρι βέβαια, αλλά στην πορεία άλλαξα γνώμη. Καλύτερα μόνη μου, να λέω και να κάνω ότι θέλω. Άστον να ψήνεται απέξω...

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες! Απόψε δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. Ξαφνικά συνηδειτοποίησα ότι μπαίνει ο Μάρτης και δεν έχω κάνει τίποτα και μ'έπιασε ένα τρελό άγχος ότι δεν θα προλάβω. Κι επειδή έχω ξυπνήσει από τα άγρια χαράματα τα μάτια μου κλείνουν οπότε κερνάω καφεδάκια να ξυπνήσουμε.

NewsletterLatteArtWinner.jpg

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσάκια, έχει αγοράσει καμιά σας αυτοκόλλητα τοίχου απο τα Jumbo? Και αν ναι, πως είναι? Φαίνονται ποιοτικά, γιατί νομίζω ότι διάβασα στο πάρεντς ότι κρατάνε 2-3 μήνες και μετά goodbye. Εσάς πώς σας φαίνονται ή τι έχετε ακούσει?

καλημερα μανουλες!:P

σημερα εχει υπεροχη μερα κ αυριο εχουμε ανοιξη!!!!!!!

Μαρακι εμεις πηραμε κατι αυτοκολλητα απο το jumbo αφρωδη με ζωακια. η κολλα που εχουν δεν ειναι καλη για ολες τις επιφανειες. στη ντουλαπα κολλησαν καλα αλλα απο τον τοιχο επεφταν. πηραμε κ κολλησαμε απο πισω κολλητικη ταινια διπλης οψεως κ τωρα ειναι οκ.

a%3E

goodmorning-1.gif

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα Δεσποινάκι και ευχαριστώ για την πληροφορία. Τώρα κοιτάω να βρω απο Αμαζον και e-bay. Είμαι πολύ παράξενη με τα σχέδια. Δεν θέλω disney ούτε νεραϊδούλες και θέλω χρώματα ροζ και λιλά παλ. Χθες μου βγήκαν τα μάτια να ψάχνω και βρήκα κάποιες επιλογές. Θα δούμε τελικά που θα καταλήξω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Μαράκι τέλειος ο καφές αν και τώρα λιγουρεύομαι μια ζεστή σοκολάτα.

Θα πάω Γλυφάδα για καφέ με την αδερφή μου, τη μητέρα μου και την αδερφή της και μάλλον θα χτυπήσω τη σοκολατίτσα. Πλάκα θα'χει ελπίζω. Εχει και ωραίο καιρό.

Βικούλα νομίζω λίγο ήλιος θα σε αναζωογονήσει και θα νιώσεις καλύτερα. Δεν παίρνεις τον αντρούλη σου ή καμιά φίλη να πάτε να λιαστείτε;

Στράτα πρέπει να ανέβεις κι άλλο, αστον τον χαραμοφάι να τρώγετε με τα ρούχα του. Οσο σκας, προφανώς, τόσο το συνεχίζει. Αν δείχνεις ότι δε σε νιάζει μαλλον θα αλλάξει τροπάρι. Αντε και βόλτα με τη φιλενάδα σου και χαλάρωσε.

X4pTp3.png

καλημερα κ απο μενα...κ εγω σημερα ειμαι ενα κουρελι!ξυπνησα στις 3 κ μετα ξανακοιμηθηκα στις 7!!!!τωρα σηκωθηκα παλι αλλα ειμαι κοκκαλο κ σωματικα κ ψυχολογικα...ενα μαυρο χαλι!!!!

κερναω κ εγω ενα καφεδακι για το καλο...

coffee%5B5%5D

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αnnie μου. Ελπίζω να κοιμηθείς λίγο ακομα και να δυναμώσεις και να νιωσεις καλύτερα.

Πάντως το καφεδάκι και τα βουτηματάκια φαίνονται γιαμ γιαμ!

X4pTp3.png

Καλημέρα Αnnie μου. Ελπίζω να κοιμηθείς λίγο ακομα και να δυναμώσεις και να νιωσεις καλύτερα.

Πάντως το καφεδάκι και τα βουτηματάκια φαίνονται γιαμ γιαμ!

καλημερα κ σε σενα Δημητρα μου..μπα..δεν κοιμαμαι αλλο τωρα..εχω τρελα νευρα!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες!!! Εγώ κερνάω παγωτάκι αφού έχετε σερβίρει ήδη καφέ...

gelato.jpg

Πάλι από τις 7.30 είναι ξύπνια. Μα τι πράγμα είναι αυτό πάλι;;; Δεν μπορώ να κοιμηθώ...

Εκατσα και τακτοποίησα λίγο τη βαλίτσα μου, αλλά δεν τελείωσα...

Tι κάνετε;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...