Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Strata μου δυστυχως υπαρχουν καταστασεις που δεν ειναι στο χερι μας να τις φτιαξουμε! Εχοντας περασει απο την 'κολαση' τον περασμενο Μαιο, το μονο που μπορω να σου πω ειναι να δωσεις ολη σου την αγαπη και ενεργεια στο μωρακι σου! Ειναι ευλογια που επιτελους θα γινουμε μανουλες! Να εισαι σιγουρη οτι την αγαπη που εχεις στερηθει θα στην δωσει απλοχερα το μωρακι σου! Οποιος θελει μετα ακολουθει...

opGup3.png

gKjZp3.png

θα συμφωνησω απολυτα με την angel09!!!!

κ εσυ μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου..ολα θα πανε καλα!!!!!θελω να κανετε θετικες σκεψεις!!!ολες σας εδω μεσα!!!!!:P:p;);)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Σωστα μονο θετικες σκεψεις!!! Ολες χανουμε την ψυχραιμια μας λογω πολλων καταστασεων αλλα επανερχομαστε! Παλι καλα!!! Οταν σκεφτομαι οτι θα εχω τον μπεμπη αγκαλια να τον ταιζω να πηγαινουμε βολτες τρελαινομαι! Προσπαθω να τα σκεφτομαι ολα αυτα γιατι ερχεται ο καιρος, ανυπομονω και λεω στον εαυτο μου υπομονη τελειωνει η ξαπλα!!:)

Ολα θα γινουν και με το μωρακι μας μονο προς το καλυτερο θα αλλαξουν!

opGup3.png

gKjZp3.png

Διαφημίσεις

Α, είδαμε προηγουμένως το Edge of darkness (Στην άκρη του νήματος) με τον Μελ Γκίμπσον , που ψάχνει ποιός δολοφόνησε την κόρη του.... Μέγα φλόμπα... Σαν να βλέπεις το Ransom και το payback μαζί.... χαμένος χρόνος...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Ναιαιαι!Κ ωραία νύφη αλλά αυτή είναι τέρας εχω πάθει πλάκα.Απο τοτε που έχω μείνει έγκυος δεν μπορώ να δω ούτε θρίλερ,ουτε φόνους.ούτε εργα με αγωνία κ τώρα έχω πάθει πλάκα μ αυτή την κ@λοπεθερά. Ολο τετοιους ρόλους να παίζει αυτη η γυναίκα!!!!!!

Τι κάνεις κοριτσάκι;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Α, είδαμε προηγουμένως το Edge of darkness (Στην άκρη του νήματος) με τον Μελ Γκίμπσον , που ψάχνει ποιός δολοφόνησε την κόρη του.... Μέγα φλόμπα... Σαν να βλέπεις το Ransom και το payback μαζί.... χαμένος χρόνος...

Απορώ πως βλέπεις τέτοια έργα .Πως μπορείς βρε ματάκια;πωπω συσπάσεις με πιάσανε με τη στρίγγλα.

ntesehjufpgrhgvn.png

Σάββατο σήμερα, όλο και κάτι κανονίζουν οι γενναίες....

Εγώ κάτι μέρες τώρα ότι και να μου πεις για βράδυ λέω όχι. Γίνομαι ράκος πολύ εύκολα και δεν θέλω να βαραίνω την παρέα. Εδώ καναπεδάτη και ήσυχη.

Είδα έκανε τσάρκες και εσύ σήμερα, πώς είσαι απόψε?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...