Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κουκλίτσες!πΉΓΑ ΣΤΟΝ πΕΙΡΑΙΑ κ άλλαξα το νυχτικό ,δεν μ άρεσε κ πολύ αυτό που πήρα αλλά είναι πρακτικό.Είχε πολύ κόσμο που κυκλοφορούσε αλλά δεν ψώνιζε.Με τη μάνα μου πηγαμε κ γκρινιάζαμε στο δρόμο.Χθες πήγα για καφέ μ ένα φίλο μου. κ μου λεγε για τον άντρα μου οτι οι άντρες σ οτι αφορά την εγκυμοσύνη κ τον τοκετό με τα νούμερα κ τα λεφτά αγχόνονται.Κ οτι είναι ανόητο αλλά μερικές φορές νιώθουν πολύ φορτωμένοι ώστε να λένε μ@λ@κιες όπως αυτή που μου πε ο δικος μου για το ενοίκιο.Αλλά ρε κορίτσια κάνω τόσες προσπάθειε ς να διαβάζω,να τσακίζομαι σωματικά με μαθήματα να νιώθω ήρεμη κ τσουπ ένα τηλ με γυρνάει στην ανασφάλεια.Σήμερα είναι η δεύτερη φορά που μου πε πως δεν ξέρει τελικά αν θα ναι μέσα οταν γεννάω γιατί λέει δεν μπορεί τι; φωνές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελεος!!!!!!!κ μ έχει πιάσει το παράπονο.

Χθες στο μάθημα θηλασμού στο Έλενα μας έλεγε αυτή η κυρία οτι έπρεπε να ναι κ οι σύντροφοι γιατί αν δεν βοηθήσουν κ αυτοί καήκαμε!Εμένα μου πεταξε πάλι σήμερα πως βιάστηκα κ δεν χρειαζόταν ούτε το καρότσι,ούτε τα υπόλοιπα ΑΚΟΜΗ!δηλαδή έχω βαρεθεί όλα να τα κάνει με το στανιό αυτός ο άνθρωπος!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

εεε δεν το πιστευω!!!ο διπλανος μου εχει στο μπαλκονι χτιστη ψησταρια κ εχει βγει εξω με αυτον τον αερα κ ψηνει παντσετες!!!φταιω εγω τωρα να του πω πετα μια κατα εδω!!??????

Μαρακι μου δες και στο http://www.sticky.gr και στο cosycorner.εμεις πηραμε απο το cosycorner κ ειναι πολυ καλα!

Στρατα μου κοριτσακι μου τι να πω πια....εχει ενα δικαιο ο φιλος σου..οτι οι αντρες σαστιζουν κ αγχωνονται με αυτα αλλα οχι κ ετσι..κ μενα στην αρχη μου λεγε οτι βιαζομαι αλλα δεν τον εδινα σημασια κ μετα με ακολουθουσε.νομιζω οτι φταιει κ το γεγονος οτι δεν ειστε μαζι..εμενα πχ ερχεται συνεχεια μαζι μου στον γιατρο,βλεπει το μωρο στον υπερηχο κ εχει δεθει πολυ μαζι της απο τωρα!!ενταξει στα μαθηματα ανωδυνου που παω δεν ερχεται αλλα στον γιατρο που ερχεται μου φτανει που ειναι εκει κ ρωταει ποσο μεγαλωσε, τι ειναι το ενα, τι ειναι το αλλο...νομιζω οτι αν τα κανατε ολα αυτα μαζι θα το εβλεπε λιγο αλλιως το θεμα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Δεσποινακι82 εμεις εχθες ειχαμε ραντεβου στις 4, πανς κατω τα ιδια πραγματα μας ειπε, μας φανηκε αρκετα καλος, χαλαρος, ωραιος τυπος γενικα.Θυμησε μου ποτε εχεις ΠΗΤ;Εγω εχω 26/4 και μου ειπε οτι ισως και να λειπει εκεινες τις ημερες ή αρχες Μαιου σε ενα συνεδριο. Μας εδωσε και καποια φυλλαδια με ερωτοαπαντησεις νεων γονεων τα οποια ειναι πολυ κατατοπιστικα.Μακαρι να μας βοηθησει και με το θηλασμο, να εχουμε ευκολη προσαρμογη και να ευχαριστηθουμε τα μωρα μας.

Διαφημίσεις

Οτι θέλετε να με ρωτήσετε για το θηλασμό μας είπε πολλά πράγματα να πάτε κορίτσια.Κάνουν δυο μαθήματα το μήνα κ μπορείς να παρακολουθήσεις αυτό το μάθημα ακόμη κ αν δεν γεννήσεις εκεί.Πληρώνεις μόνο 3ε κ σου λύνονται πολλές απορίες.Κ παρότι είχα διαβάσει το βιβλίο της Πατσούρου δεν είναι το ίδιο οταν στα λένε ζωντανά.2,5 ώρες μάθημα τα συγκρατείς καλύτερα.

Πάντως να ξέρετε οτι οταν σκοπεύουμε να θηλάσουμε τα μπιμπερό που θα πάρουμε πρεπει να ναι ΠΛΑΣΤΙΚΑ!!!!!!γΙΑΤΊ λέει το γυαλί είναι καλό για το ξένο γάλα αλλά αλλοιώνει κάποια συσταικά του μητρικού.Επίσης μας είπε δε χρειάζεται να κάνουμε καμί απροετοιμασία με κρέμες ,λάδια ή οινόπνευμα στιςθηλές πριν τον τοκετό.Ίσαισα που αυτά το ξηραίνουν.

Για τη διατροφή λέει απαγορεύται η δίαιτα η αυστηρή κ απαγορεύεται να τρώμε ΚΟΥΚΙΑ κ ΦΑΒΑ,να μυρίζουμε ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ κ να πίνουμε ΑΣΠΙΡΙΝΗ.κι αυτό γιατί μπορεί να μην έχει το μωρό καποιο ένζυμο κ να πάθει κιάμωση(ΑΝ γράφεται έτσι).

Επίσης να ξέρετε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πλέον να δίνουμε στα μωρά ΧΑΜΟΜΗΛΙ,ΖΑΧΑΡΟΝΕΡΟ,KINDERTEA.Ακόμη αν θηλάζει αποκλειστικά δεν χρειάζεται ΝΕΡΟ ως 6 μνών.κ ΓΕΝΙΚΑ ΖΑΧΑΡΗ,ΑΛΑΤΙ Κ ΜΕΛΙ ΔΕΝ ΔΊΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΩΡΌ ΠΡΙΝ ΤΟΝ 1ο χρονο.

Επίσης τα επιθέματα δεν συστήνονται γιατί δεν αφήνουν το στήθος να αεριστεί εκτος κ αν ειναι πάνινα ιοκολογικά αλλά γενικά δεν χρειάζονται.

έχω κρατήσει σημειώσεις να δω τι άλλο μπορει νασς φανεί χρήσιμο.

Δεν συστείνονται οι θηλές καουτσούκ κ σιλικόνης γιατί:1) δεν παράγει ο μαστός 2)μπορει να τραυματιστεί η θηλή 3)χρειάζονται σχολαστική αποστείρωση.Επίσης το καουτσούκ φθείρεται πολύ γρήγορα με την αποστείρωση ενω η σιλικόνη δεν ενδείκνυται όταν τα μωρά βγάλουν δόντια γιατί κόβεται εύκολα.

Όταν θηλάζουμε στο στήθος βάζουμε μονο ΛΑΝΟΛΙΝΗ ούτε αλοιφές ουτε λάδια.Πάντως όσες γεννήσετε στο Έλενα απο ότι κατάλαβα το μωρό δεν θα το αποχωριστείτε(πολυ καλό αυτό)κ υπερασπίζονατι κ στηρίζουν πολύ το θηλασμό.Υπάρχει στο μαιευτήριο τμήμα θηλασμού που ακόμα κ αν δεν έχεις γεννήσει εκεί μπορείς να πας κ να σου δείξουν ο τι χρειάζεσαι.Ο τι άλο θυμηθείτε ρωτήστε μου μήπως έχω σημειώσει κάτι σχετικά.

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλέ όλες βόλτα είστε; Εγω μόνη στο σπίτι,η τήλεορ.παίζει σάχλες,είμαι χάλια ψυχολογικά.Η Χριστίνα που έχει χαθεί;Χριστιν΄ΚΙ ΧΘΕς ΣΤΟ ΜΆΘΗΜΑ ΘΗΛΑΣΜΟΎ είδα μια κοπέλα που ήταν οπως φανταζόμουνα εσένα φυσιογνωμικά.Κ όλως παραδόξως μόνο ε΄σενα έχω φανταστεί φυσιογνωμικά.Επίσης που είναι ρε παιδιά η anna 22; κ η marakious;Χθες στο μάθημα της ευτοκίας μια κοπέλα μας χαιρέτησε γιατί το μωράκι έρχεται ανάποδα,ο πλακούντας έχει γεράσει εδώ κ ένα μήνα κ μειώθηκε το αμνιακό υγρό κ πάει για καισαρική.Κ φαντάζομαι θ αρχίσουν κ οι δικές μας απουσίες;εγω ρε κορίτσια δε θέλω να γεννήσω ακόμη θέλω κ άλλο χρόνο με το μωρό στην κοιλιά,θέλω να εξαντλήσω το χρόνο.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

εεε δεν το πιστευω!!!ο διπλανος μου εχει στο μπαλκονι χτιστη ψησταρια κ εχει βγει εξω με αυτον τον αερα κ ψηνει παντσετες!!!φταιω εγω τωρα να του πω πετα μια κατα εδω!!??????

Μαρακι μου δες και στο http://www.sticky.gr και στο cosycorner.εμεις πηραμε απο το cosycorner κ ειναι πολυ καλα!

Στρατα μου κοριτσακι μου τι να πω πια....εχει ενα δικαιο ο φιλος σου..οτι οι αντρες σαστιζουν κ αγχωνονται με αυτα αλλα οχι κ ετσι..κ μενα στην αρχη μου λεγε οτι βιαζομαι αλλα δεν τον εδινα σημασια κ μετα με ακολουθουσε.νομιζω οτι φταιει κ το γεγονος οτι δεν ειστε μαζι..εμενα πχ ερχεται συνεχεια μαζι μου στον γιατρο,βλεπει το μωρο στον υπερηχο κ εχει δεθει πολυ μαζι της απο τωρα!!ενταξει στα μαθηματα ανωδυνου που παω δεν ερχεται αλλα στον γιατρο που ερχεται μου φτανει που ειναι εκει κ ρωταει ποσο μεγαλωσε, τι ειναι το ενα, τι ειναι το αλλο...νομιζω οτι αν τα κανατε ολα αυτα μαζι θα το εβλεπε λιγο αλλιως το θεμα...

Καλό μου δεν θέλω να σας κουράζω αλλά πλέον έχω απελπιστει ξιατί κ γω το πίστευα αυτό αλλά όταν ήμουν στην Ικαρία δεν ίσχυσε αυτό.Πάλι με πίκραινε ,πάλι δεν με πρόσεχε πάλι δεν έδειχνε ζεστασιά αλλά με πίκραινε συνέχεια.Σε κανέναν δεν αξίζει όλο αυτό.Καλύτερα να έιχε πει απ την αρχή οτι δεν τον ενδιαφέρει ολο αυτό παρα αυτή η συμπεριφορά.Εμένα κάθε μέρα μου τηλ για να με στεναχωρήσει με κάτι.Εδω κάνω χίλιες προσπάθειες να μαι ήρεμη,εδω στα μαθήματα μας λένε πως να ξεπερνάμε τους φόβους μας κ τις ανασφάλειές μας κ κείνος με κάνει συνέχεια να νιώθω ανασφάλεια.Τέλος πάντων δε θέλω να πω άλλα για τί είμαι πολύ χάλια.Θα φτάξω το χυμό μου να πιώ κ τα λέμε ξανά.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...