Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τίποτα δεν θα πάει στραβά κοριτσάκι μου! Τα μωράκια μας θα είναι μια χαρά κι εμείς θα είμαστε οι καλύτερες μαμάδες! Είσαι πιεσμένη και κουρασμένη μετά από τόσους μήνες! Έτσι είμαι κι εγώ! Εδώ και αρκετές μέρες θέλω να περάσει ο καιρός και να γεννήσω! Θέλω να έχω τον μπέμπη δίπλα μου και όχι μέσα μου! Θέλω να τον βλέπω!!!! Μην μου αγχώνεσαι! Θα περάσει ο καιρός!!!!

Κικιτσα μου κ εσυ τα ιδια ε?τελικα ολες λιγο πολυ τα ιδια σκεφτομαστε!αλλα ειμαστε στην τελικη ευθεια!!!αυτο κ μονο ειναι παρηγορο!;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικιτσα μου κ εσυ τα ιδια ε?τελικα ολες λιγο πολυ τα ιδια σκεφτομαστε!αλλα ειμαστε στην τελικη ευθεια!!!αυτο κ μονο ειναι παρηγορο!;)

Αχ ναι! Θα περάσει όμως ο καιρός!

Κοριτσάκια έβαλε ο καλός μου ταινία! Μιλάμε μετά!

Φιλάκια!

Τίποτα δεν θα πάει στραβά κοριτσάκι μου! Τα μωράκια μας θα είναι μια χαρά κι εμείς θα είμαστε οι καλύτερες μαμάδες! Είσαι πιεσμένη και κουρασμένη μετά από τόσους μήνες! Έτσι είμαι κι εγώ! Εδώ και αρκετές μέρες θέλω να περάσει ο καιρός και να γεννήσω! Θέλω να έχω τον μπέμπη δίπλα μου και όχι μέσα μου! Θέλω να τον βλέπω!!!! Μην μου αγχώνεσαι! Θα περάσει ο καιρός!!!!

Ετσι είναι βρε Κική μου... απλά δεν καταλαβαίνω τι με έχει πιάσει... Φοβάμαι πολύ... Δεν φοβάμαι τον τοκετό, αλλά φοβάμαι μη τυχόν πάει κάτι στραβά...

Ουτως η αλλιώς από τότε που παντρευτήκαμε με τον άντρα μου κάποια πράγματα μας πάνε στραβά και όταν επιτέλους έμεινα έγκυος (μετά από 3 εξωσωματικές) είπα ως εδώ ήταν το μωράκι μας θα μας φέρει γούρι και πολύ ευτυχία...

Απλά δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι τώρα... :-(:-(:-(

Εσύ Κική μου είσαι καλά; Θα πάω σε λιγάκι να κάνω το μπανάκι μου γιατί κατά τις 9.00 περιμένουμε τα παιδιά που ήρθαν ο πρωί να κάτσουμε σπίτι...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες.....Βάλια μου είναι η τελευταία φορά που αγχώνεσαι....ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ....ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!χαλάρωσε και ζήσε τις λίγες βδομαδούλες που έμειναν!!!!οι υπόλοιπες καλά;όλες έχουμε τα άγχη μας.....θέλω παγωτόόόόό!!!!Άννυ τι κάνεις κοριτσάρα;Κική μου εσύ;

Grya.jpgGryap3.png

Βαλια μου νομιζω στην παρουσα φαση οποια απο μας και να ρωτησεις τα ιδια νιωθει.εγω ελει που φοβομουν μονο για τη γεννα,τωρα το αφησα λιγο στην ακρη κ φοβαμαι μην τυχον βγει προωρα η μπεμπα,μη θελει θερμοκυτιδα,μην κατι δεν παει καλα...κι ολα τα κακα μου ρχονται στο μυαλο.και λεω απ τη μια πω πω φτανει ο καιρος κ δεν προλαβαινω να μαθω κ να διαβασω πραγματα κι απο την αλλη λεω αντε να περασει ο καιρος κ ολα μαθαινονται στην πραξη!μη μου ανησυχεις και κυριως ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.κανενας δεν ειναι οσο ευτυχισμενη εισαι εσυ κι ο αντρας σου που καταφερατε να κανετε το γιοκα σας!ΚΑΝΕΙΣ!εσυ να κοιτας μονο να μην σκας για μικροπραγματα,για να θελει ο Θεουλης να γινουμε μανουλες θα χει προνοησει να μας βοηθησει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Ετσι είναι βρε Κική μου... απλά δεν καταλαβαίνω τι με έχει πιάσει... Φοβάμαι πολύ... Δεν φοβάμαι τον τοκετό, αλλά φοβάμαι μη τυχόν πάει κάτι στραβά...

Ουτως η αλλιώς από τότε που παντρευτήκαμε με τον άντρα μου κάποια πράγματα μας πάνε στραβά και όταν επιτέλους έμεινα έγκυος (μετά από 3 εξωσωματικές) είπα ως εδώ ήταν το μωράκι μας θα μας φέρει γούρι και πολύ ευτυχία...

Απλά δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι τώρα... :-(:-(:-(

Εσύ Κική μου είσαι καλά; Θα πάω σε λιγάκι να κάνω το μπανάκι μου γιατί κατά τις 9.00 περιμένουμε τα παιδιά που ήρθαν ο πρωί να κάτσουμε σπίτι...

Καλά είμαι Βάλια μου! Αλλά κι εμένα με πιάνει η ανυπομονησία μου που και που και μετά μου περνάει! Τώρα είναι τα δύσκολα! Στο τέλος κολλάμε όλοι!

Νικολ μου τι κανεις????

εγω μολις εξαντλησα τον Κωστα κ τον πηρε ο υπνος!!χαχαχαχα!!ρε μηπως εχουμε μπερδεψει τους ρολους εδω μεσα???

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Βάλια μου, λογικό είναι να νιώθεις έτσι κάποιες στιγμές. Νομίζω πως όλες το περνάμε αυτό. Απλά, όποτε σου έρχονται τέτοιες σκέψεις προσπάθησε να τις διώχνεις με πιο ευχάριστες. Να σκέφτεσαι το μωράκι σου, πως είναι, ότι το κρατάς και το θηλάζεις, ότι πάτε βόλτες. Οι χαρούμενες αυτες σκέψεις θα διωξουν τις ανησυχητικές που έχεις. Η ψυχολογία μας τώρα είναι κάπως, λογικό είναι. Πρέπει να προσπαθήσουμε όμως να σκεφτόμαστε θετικά καιόλα θα πάνε καλά, θα το δεις.

Γειά σου Βίκυ με τα τρελά όνειρά σου! Και μετά λες έμενα Σπίλμπεργκ! Φιλιά σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες.....Βάλια μου είναι η τελευταία φορά που αγχώνεσαι....ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ....ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!χαλάρωσε και ζήσε τις λίγες βδομαδούλες που έμειναν!!!!οι υπόλοιπες καλά;όλες έχουμε τα άγχη μας.....θέλω παγωτόόόόό!!!!Άννυ τι κάνεις κοριτσάρα;Κική μου εσύ;

τι να κανω...εβαλα μια σκουπα κ τωρα λεω να καθαρισω τα χαζοψαρα μου!ολο να βρωμιζουν ξερουν!!!χαχα!!!

τι εγινε εσυ?δεν νομιζω να ειχες ανεπιθυμητες επισκεψεις χθες!!!θελω να πιστευω οτι ειχες γλεντια!!!!

δεν θα εβγαινες εξω για παγωτο???

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες μου με συγχωρείτε για το θέμα που άνοιξα... Ας το αφήσουμε στην άκρη και θα μου περάσει... Πού θα πάει;;;

Καλά... καθε μέρα λέω να φτιάξω την βαλίτσα μου και ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα...

Αλλά που θα μου πάει.. ελπίζω να τα καταφέρω αύριο, αλλιώς έχω και όοοολη την εβδομάδα μια και είμαι σε άδεια (καλά, ε δεν το πιστεύω...)!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Νικολ μου τι κανεις????

εγω μολις εξαντλησα τον Κωστα κ τον πηρε ο υπνος!!χαχαχαχα!!ρε μηπως εχουμε μπερδεψει τους ρολους εδω μεσα???

ουου!σαν δεν ντρεπεσαι κ εσυ!!!!χαχαχαχα

ανοιξε καλε κανα μσν!

pSC1p2.png

Μανουλίτσες μου με συγχωρείτε για το θέμα που άνοιξα... Ας το αφήσουμε στην άκρη και θα μου περάσει... Πού θα πάει;;;

Καλά... καθε μέρα λέω να φτιάξω την βαλίτσα μου και ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα...

Αλλά που θα μου πάει.. ελπίζω να τα καταφέρω αύριο, αλλιώς έχω και όοοολη την εβδομάδα μια και είμαι σε άδεια (καλά, ε δεν το πιστεύω...)!!!!!

κοιτα να ευχαριστηθεις την αδεια σου!!!!!!!

κ εγω θελω να κανω την βαλιτσα κ ολο βαριεμαι!!!

πηγα σημερα σουπερ και πηρε το ματι μου τις σερβιετες τις TENA..Εχετε παρει εσεις???

δεν προσεξα αν εχει διαφορα μεγεθη...ποιο πρεπει να παρουμε?

pSC1p2.png

το ανοιξα!!!τις ΤΕΝΑ τις μεγαλες καλυτερα!

ΒΑΛΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΑΛΛΑ............ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ???

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Κοριτσάκια, έχει αγοράσει καμιά σας αυτοκόλλητα τοίχου απο τα Jumbo? Και αν ναι, πως είναι? Φαίνονται ποιοτικά, γιατί νομίζω ότι διάβασα στο πάρεντς ότι κρατάνε 2-3 μήνες και μετά goodbye. Εσάς πώς σας φαίνονται ή τι έχετε ακούσει?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...