Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς τα κορίτσια!!

Αχ Άντζυ μου εγώ το πρωί ενημέρωσα ότι θα βγώ, το πόσταρα οπότε έχω άλοθι.

Το πρωί πήγα στα Folie στην Γλυφάδα για ένα δωράκι που το έχω άγχος για αύριο, μετα πήρα την κολλητή μου και την κορούλα της και πήγαμε στο La Palmier στην Βούλα να μαζέψουμε ήλιο και ιώδιο και μετά για μάσα σε ένα μικρο Ιταλικό στην Αργυρούπολή (έφαγα μία μακαρονάδα άλλο πράμα...... αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ).

Επιδόρπιο στα jumbo για ασορτί ριχτάρι και μαξιλάρια με αυτό που πήρα χτες για την πολυθρόνα γιατί μου άρεσε τελικά.

Και τώρα σπίτι, λέω θα γίνεται πανικός γιατί ο καλός μου άλλαζε την ηλεκτρολογ. εγκατάσταση στο μπάνιο και είχε ξηλώσει ψευδοροφές κλπ από το πρωί, αλλά τελικά τα είχε τελειώσει όλα και έκανε και ηλεκτρική κλπ όλο το σπίτι... (ντράπηκα η σουρτούκα, αλλά.....).

Όπότε με περιμένει μόνο το μαραθώνιο σιδέρωμα για το βράδυ.

Βλέπω τα φιλαράκια για χιλιοστή φορά, κι όμως ξεκαρδίζομαι....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας και από μενα....άργησε να έρθει ο Χρήστος και αργήσαμε να ξυπνήσουμε το πρωί.....μου έλειψε μωρέ και κοιτάω να τον χορτάσω:Dτο απογευματάκι θα πάμε για παγωτό και μετά για καφεδάκι:Dτώρα μάλλον θα κοιμηθούμε πάλι λίγο....Άννυ θα σε αφήσω με την απορία αν έγινε το μοιραίο:tongue::tongue:φιλάκια πολλά ...θα τα πούμε αργότερα

Καλώς τα δέχτηκες !!!!!!

Τώρα ο chief θα σου κάνει φάλαγγα μέχρι να μάθει.....

GaiGp3.png

Γύρισα από τα μαγαζιάααα. Κομμάτια αλλά μου πήρε η μαμά μου ρουχαλάκια για τον μπέμπη απο το Η&Μ, πήρα 2 σουτιέν θηλασμού από το Mothercare, και 3 μπλούζες θηλασμού από το Η&Μ επίσης.

Το πρωί ψιχάλισε λίγο αλλά μετά έβγαλε ήλιο και ήταν ωραία για βόλτα.

Νικόλ καλώς τον δέχτηκες!

Μόλις έφαγα καλαμαράκια και χοροπηδάει ο μικρουλάκος μου!

Με γεια τα πραγματάκια σου Δήμητρα!!!! Να σου πώ, σε ποιά H&M πήγες?

Και εμένα χοροπήδαγε η μικρή όταν ήπια την κρύα σοκολάτα στο καφέ, αλλά μόλις έφαγα έπεσε ξερή από το φαϊ... χαχαχαχ

GaiGp3.png

Κοιμήθηκα χτες κατα τις 11.30, ξύπνησα το βράδυ έχοντας χορτάσει ύπνο κατά τις 2.00. Μόλις το είδα εκνευρίστηκα και ξανακοιμήθηκα, μετά ξύπνησα στις 6.00 και τελικά σηκώθηκα στις 9.00.. Τα νεύρα μου...

Τί ήταν αυτό ? Εγώ κοιμήθηκα την ίδια ώρα, ξύπνησα στις 3.00 και λέω θα'ναι 6.30 κοιτάω το ρολόι και βλέπω 3.00 . Τσαντίστηκα, εν το μεταξύ ζεσταινόμουν τρελά, πήγα στο πιπιρουμ 2 φορές, και κατά τις 4 ξανακοιμήθηκα. Τελικά ξύπνησα κατά τις 8 βλέποντας στον ύπνο μου ότι είχα ανοίξει ένα ξενοδοχείο για εγκύους που θα γεννούσαν Αθήνα ενώ έμεναν εκτός, και έκανα επιθεώρηση στα δωμάτια και υποδείξεις στο προσωπικό, ενώ βρισκόμουν σε δίλημμα για την τραπεζαρία: Να έβαζα μεγάλες ροτόντες για να έρχονται οι κοπέλες ποιό κοντά ή μικρά τραπεζάκια?

Ιδού η απορία.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (και άλλες λεπτομέρειες....)

Μου την έχει δώσει η εγκυμοσύνη κατακούτελα ε?

Αντί να δω στον ύπνο μου ότι ετοιμάζω βαλίτσα ή σιδερώνω....:tongue::tongue::tongue:

GaiGp3.png

Με γεια τα πραγματάκια σου Δήμητρα!!!! Να σου πώ, σε ποιά H&M πήγες?

Και εμένα χοροπήδαγε η μικρή όταν ήπια την κρύα σοκολάτα στο καφέ, αλλά μόλις έφαγα έπεσε ξερή από το φαϊ... χαχαχαχ

Βρεφικά και εγκυμοσύνης βρίσκω μόνο στο κέντρο στην Αιόλου. Τα 2 στην Ερμού και ένα στη Σταδίου δεν έχουν καθόλου.

Τί ήταν αυτό ? Εγώ κοιμήθηκα την ίδια ώρα, ξύπνησα στις 3.00 και λέω θα'ναι 6.30 κοιτάω το ρολόι και βλέπω 3.00 . Τσαντίστηκα, εν το μεταξύ ζεσταινόμουν τρελά, πήγα στο πιπιρουμ 2 φορές, και κατά τις 4 ξανακοιμήθηκα. Τελικά ξύπνησα κατά τις 8 βλέποντας στον ύπνο μου ότι είχα ανοίξει ένα ξενοδοχείο για εγκύους που θα γεννούσαν Αθήνα ενώ έμεναν εκτός, και έκανα επιθεώρηση στα δωμάτια και υποδείξεις στο προσωπικό, ενώ βρισκόμουν σε δίλημμα για την τραπεζαρία: Να έβαζα μεγάλες ροτόντες για να έρχονται οι κοπέλες ποιό κοντά ή μικρά τραπεζάκια?

Ιδού η απορία.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (και άλλες λεπτομέρειες....)

Μου την έχει δώσει η εγκυμοσύνη κατακούτελα ε?

Αντί να δω στον ύπνο μου ότι ετοιμάζω βαλίτσα ή σιδερώνω....:tongue::tongue::tongue:

Το βράδυ έπαθα σχεδόν τα ίδια. Είχα δύσπνοια, ένιωθα ότι μου πλάκωνε τα πνευμόνια, έσκαγα, μούσκεμα στον ιδρώτα, σηκωνόμουν, άνοιγα το παράθυρο, κρύωνα.... άστα να πάνε.

Ξενοδοχείο για εγκύους!!! Γ@μ@το!!!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, ξενοδοχείο για εγκύους.

Καλά αμα υπήρχε, ο άντρας μου θα με είχε μαντρώσει εκεί τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης που ήμουν τελείως γιου-χου.

Να το σκεφτόμασταν να ανοίγαμε ένα λές? Ένα προς Μαρούσι και ένα κατά εδώ νότια τώρα που ανοίγει και το μαιευτήριο στην παραλία.

Τζάμι....

GaiGp3.png

χαχααχα!ξενοδοχειο για εγκυους!!!τελειο!!!μηπως να το σκεφτουμε σοβαρα???ειναι μια καλη επαγγελματικη προταση!!!

το βραδυ κ εγω κοριτσια σχεδον τα ιδια!ξυπνησα 3 φορες για πιπι, εσκαγα απο την ζεστη, μετα κρυωνα, μετα δεν με βολευαν τα μαξιλαρια, ενα δραμα γενικα!!!!

πηγα στην μανουλα για καφε, τωρα τρωω ενα παγωτακι κ λεω να βαλω καμια σκουπα!

ο καιρος εγ@μηθην!!τι τρελο αερας ειναι αυτος????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

χαχααχα!ξενοδοχειο για εγκυους!!!τελειο!!!μηπως να το σκεφτουμε σοβαρα???ειναι μια καλη επαγγελματικη προταση!!!

το βραδυ κ εγω κοριτσια σχεδον τα ιδια!ξυπνησα 3 φορες για πιπι, εσκαγα απο την ζεστη, μετα κρυωνα, μετα δεν με βολευαν τα μαξιλαρια, ενα δραμα γενικα!!!!

πηγα στην μανουλα για καφε, τωρα τρωω ενα παγωτακι κ λεω να βαλω καμια σκουπα!

ο καιρος εγ@μηθην!!τι τρελο αερας ειναι αυτος????

Χελόου Άννυ !!!!!!

Τελικά, δεν πρόκειται να ξανακοιμηθούμε μάλλον μέχρι το 2011 σαν άνθρωποι......

Αχ και εγώ θέλω γλυκάκι αλλά μου έφαγε την μερέντα μου το τέρας....ένα κουταλάκι μου άφησε... Τ'ακούς μπέμπα? ο μπαμπάς σου τρώει τα γλυκάκια σουυυυυυυ:D:D:D:D

Και τώρα είμαι υποχρεωμένη το βράδυ να πάω απέναντι στο ζαχαροπλαστείο να πάρω τιραμισού....

Και εδώ εχει εδώ τόσο πολύ αέρα που νομίζω ότι θα σκίσει την τέντα...

GaiGp3.png

Χελόου Άννυ !!!!!!

Τελικά, δεν πρόκειται να ξανακοιμηθούμε μάλλον μέχρι το 2011 σαν άνθρωποι......

Αχ και εγώ θέλω γλυκάκι αλλά μου έφαγε την μερέντα μου το τέρας....ένα κουταλάκι μου άφησε... Τ'ακούς μπέμπα? ο μπαμπάς σου τρώει τα γλυκάκια σουυυυυυυ:D:D:D:D

Και τώρα είμαι υποχρεωμένη το βράδυ να πάω απέναντι στο ζαχαροπλαστείο να πάρω τιραμισού....

Και εδώ εχει εδώ τόσο πολύ αέρα που νομίζω ότι θα σκίσει την τέντα...

δεν πειραζει για την μερεντα!αφου θα ...υποχρεωθεις..να παρεις τιραμισου!!!

κ εγω ετσι νομιζω..αλλα δεν μπορω να τις μαζεψω μονη μου αυτες τις τεντες!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Ξάπλωσα κι εγώ μετά το μεσημεριανό γιατί ήμουν κομμάτια... Μια δουλειά πάω να κάνω και τα "παίζω" μετά... Τι πράγμα είναι αυτό;;;

Koρίτσια μου... νομίζω δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά και δεν καταλαβαίνω το γιατί... Ειναι κάποιες μέρες τώρα που θέλω να έρθει η ώρα να γεννήσω για να δω ότι το μωρό μου είναι καλά... Νιώθω ότι ενώ τα έχω όλα έτοιμα και δεν λείπει τίποτα στον μπέμπη μου ότι κάτι θα πάει στραβά και φοβάμαι... Ισως επειδή όλοι που έρχονται και βλέπουν το δωμάτιο ή ρωτάνε τι θέλουμε μου λένε... μα καλά και αυτό ακόμα το έχετε;;;

Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πως νιώθω και συγνώμη που σας πρήζω με τα δικά μου...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

valia mou !!!

prospathisa na sou stilo sto facebook alla epese i bataria kai tora se eida edo !!!!!

kale ti anisisxies einai aytes morfomeni gineka !!!!!ksekola!!!!edo kai poly kairo to syban sinomotei yper sou!!!!!!otan pareis adeia call me ..se mia evdomada 40ntizo kai tha vgoume voltoules an boreis ki esy..na poume kai stin iokasti..gia golden hall leo pou einai konta sto iaso !!!!!...an se piasoun ponakia xaxxaxaxxaxaxxaxa!!!!!

polla filiaaaaaaaaaaaaa kouklara mou!!!!

inka

AW3sp2.png

Ξάπλωσα κι εγώ μετά το μεσημεριανό γιατί ήμουν κομμάτια... Μια δουλειά πάω να κάνω και τα "παίζω" μετά... Τι πράγμα είναι αυτό;;;

Koρίτσια μου... νομίζω δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά και δεν καταλαβαίνω το γιατί... Ειναι κάποιες μέρες τώρα που θέλω να έρθει η ώρα να γεννήσω για να δω ότι το μωρό μου είναι καλά... Νιώθω ότι ενώ τα έχω όλα έτοιμα και δεν λείπει τίποτα στον μπέμπη μου ότι κάτι θα πάει στραβά και φοβάμαι... Ισως επειδή όλοι που έρχονται και βλέπουν το δωμάτιο ή ρωτάνε τι θέλουμε μου λένε... μα καλά και αυτό ακόμα το έχετε;;;

Τίποτα δεν θα πάει στραβά κοριτσάκι μου! Τα μωράκια μας θα είναι μια χαρά κι εμείς θα είμαστε οι καλύτερες μαμάδες! Είσαι πιεσμένη και κουρασμένη μετά από τόσους μήνες! Έτσι είμαι κι εγώ! Εδώ και αρκετές μέρες θέλω να περάσει ο καιρός και να γεννήσω! Θέλω να έχω τον μπέμπη δίπλα μου και όχι μέσα μου! Θέλω να τον βλέπω!!!! Μην μου αγχώνεσαι! Θα περάσει ο καιρός!!!!

Βαλιτσα μου σε καταλαβαινω..και ξερω ποσο δυσκολα περασες!κοιτα να κανεις ομως θετικες σκεψεις κ οτι το μπεμπακι σου ειναι μια χαρα αγοραρος ολοκληρος!!!ο καιρος δεν αργει!θα περασουν αυτες οι τελευταιες βδομαδες..που θα πανε οι ατιμες...κ εγω ανησυχω συχνα για το αν ειναι καλα κ αν θα πανε ολα καλα αλλα πρεπει να τις ξεπερασουμε πλεον αυτες τις φοβιες!;)

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...