Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Βαριά τα παπλώματα σήμερα ε?

Δήμητρα και ατλαντις μπράβο για τα μωράκια σας!

Marilyn καλώς ήρθες στην παρέα μας κια με το καλό το κοριτσάκι σου!!

Τρελή μάνα Βίκυ ΄τρώγε καλέ τίποτα!!! είπαμε να προσέχεις αλλά όχι και ε΄τσι!!! 15 μέρες μείνανε απόλαυσετες!!!!!

Και συ βρε Νικόλ επρεπε να τραβήξεις καναπέδες???

Εγω πάλι ξύπνησα απο τις 5, κάποιος μάλλον άρχισε να με προετοιμάζει για τον ερχομό του και για τα ξενύχτια που α ακολουθήσουν!!!:tongue:

Δε σας είπα, χτες μου έφερε ο καλός μου το κρεβατάκι της πεταλουδίτσας μας. σήμερα θα φέρει το στρώμα και το καρότσι!

όταν το είδα η αλήθεια είναι ότι έπαθα ένα σοκ, νομίζω χτες συνηδητοποιήσα ότι εκει μέσα θα μπει αληθινό μωρό και όχι μια κούκλα! όλη την ώρα πάω και το κοιτάω. Τις επόμενες μέρες θα σας το βάλω φωτογραφία αφού θα ολοκληρωθει πια το δωμάτιο.

ΜΑ τι πολυλογία είναι αυτή πρωί- πρωί!!! Πάω να βάλω μια σκουπίτσα και τα λέμε μετά!!

Φιλάκια!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα! Σήμερα πάλι ξυπνήσαμε νωρίς γιατί ήρθαν οι εργάτες. Επειδή όμως έχουμε σκυλοβαρεθεί να πνιγόμαστε στην σκόνη κάθε φορά που έρχονται και να πρέπει να καθαρίζουμε όλη την υπόλοιπη μέρα αφού φύγουν, αποφασίσαμε ότι θα το παίξω λίγο άρρωστη ώστε να μην μπαινοβγαίνουν μέσα απ'το σπίτι, αλλά να πηγαίνουν από γύρω. Είναι λίγο ταλαιπωρία γιά αυτούς αλλά στο κάτω κάτω γι'αυτό πληρώνονται. Αν είχαμε νοικάρηδες θα τους λέγαμε αφηστε τους εργάτες να περνάνε τα τσιμέντα μεσα απ'το σπίτι σας? Δεν νομίζω. Γιατί λοιπόν να τρώμε εμείς το αγγούρι? Κι επειδή ο πεθερός μου δεν καταλαβαίνει αλλιώς τόσο καιρό που του το λέμε, σήμερα το παίζω ότι μου'χει πέσει η πίεση και ζαλίζομαι και είμαι στο κρεβάτι. Βέβαια, επειδή έχει τέλεια μέρα, θέλω να πάμε και βόλτα αργότερα και να δούμε πως θα το δικαιολογήσουμε αυτό...

Αντε κοριτσάρες καλημέρα και να χαρείτε την λιακάδα με τους άντρες και τις κοιλίτσες σας!

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες με τις όμορφες κοιλάρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε? Σάββατο σήμερα, τελευταία μέρα εκπτώσεων και μέρα για οικοδομικές και πάση φύση εργασίες.

Μαράκι καλά εξηγηθήκατε, δεν είναι κατάσταση αυτή, και αφού υπάρχει και εναλλακτική λύση τόσο το καλύτερο.

Tania τί έγινε? Τα είδες και συνειδητοποίησες τί πάει να γίνει? Και εγώ που τα βλέπω τόσες μέρες ακόμα την ίδια σκέψη κάνω.. Με γειες τα πραγματάκια σας κούκλα μου!!!

Το μπανάκι της fisher price πάντως είναι πολύ όμορφο και από κοντά και επίσης έχει και παρόμοιο σε πρασινάκι, αλλά ΔΕΝ έχουν βάση δυστυχώς. Η τιμή τους είναι 39,90 στα jumbo.

Δήμητρα καλά ψώνια κοριτσάρα!!!

Και εγώ θα πάω να πάρω την κολλητή μου σε λίγο να πάμε για καφέ....

Πάντως, εδώ έχει συννεφιά τώρα...

GaiGp3.png

καλημερα μανουλινια κ απο μενα!!!ξυπνησα κ εγω κ πινω τον χυμουλη μου!

Αχ Τανια καλα που το πες οτι ειναι τελευταια μερα εκπτωσεων!χθες πηγα στο κεντρο αλλα κρατηθηκα κ σκεφτομουν οτι θα κατεβω αλλη μερα!τωρα παειιιι....

Μαρακι μου καλα ξηγηθηκες!!!γιατι να τους αφηνεις να μπαινοβγαινουν ???

Αντζυ μου για την χθεσινη σου ερωτηση τα h&m εχουν παρααα πολυυυ ωραιαα ρουχαλακια...εγω τοσο καιρο δεν ανεβαινα στο τμημα με τα παιδικα γιατι ξερα οτι θα καταστραφω οικονομικα...τωρα που τα πηρα ολα ανεβηκα να δω τι εχει..και να που παλι ξελογιαστκα!!!απο εκει θα την ψωνιζω!!!αυτα τα 2 παντελονακια-φορμακια που πηρα καναν 8 ευρω τα 2!!!!τζαμπα πραμααα!!!!

αντε καλε ξυπνηστε!

σερβιρω fredo γιατι παει να βγαλει ηλιο κ θα χει καλη μερα!

51%20-%20Freddo%20sta%20rakentia.JPG

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!ΑΧ ΑΝΝΥ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΙ ΕΠΙΝΑ ΜΙΑ ΦΡΕΝΤΟ,ΜΙΑ ΦΡΑΠΕ!!!!! ας πιω τον εικονικο τωρα κ το καλοκαιρακι θα σου πω εγω!!θα φτιαξω γιουβετσακι σημερα :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!ΑΧ ΑΝΝΥ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΙ ΕΠΙΝΑ ΜΙΑ ΦΡΕΝΤΟ,ΜΙΑ ΦΡΑΠΕ!!!!! ας πιω τον εικονικο τωρα κ το καλοκαιρακι θα σου πω εγω!!θα φτιαξω γιουβετσακι σημερα :-)

μμμ..γιουβετσακι!!!εγω εκανα πατατες με κοτοπουλακι στον φουρνο!:tongue:

εγω ρε συ εβλεπα στον υπνο μου οτι ημουν στην αιθουσα τοκετου στο γενεσσις κ μια περπατουσα μια ξαπλωνα..χαλαραααα;)

pSC1p2.png

Αννυ τωρα ειδα το σχολιο στη φωτο μου!!!μωρη δεν εχω κουρευτει απο τη μερα που τα βαψα???δε με προσεχετε μου φαινεται :-(

τωρα το γραψα!ισως ετσι πως σκυβεις να μου φανηκε οτι κουρευτικες κ αλλο!αλλα η κοιλουμπα ειναι τελειαααα!!!:P

που ειναι οι αλλες οεο?????η Νικολ θα κανε τρελες χθες με τον αντρα της????

pSC1p2.png

εδω σκεφτομαι μηπως ακομα κι η Βικυ ξεκινησε τις τρελλες σημερα κι εχει χαθει!!!!!!

Νικολ οε οε οε!!!!!!κανεις αγκαλιτσες με τον χρηστο ε??

οι αλλες κοιμαστε?????

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

καλα ε...σηκωθηκα 5,30 η ωρα στον υπνο μου κ παω τυφλα στην κουζινα και τρωω σβελτα ενα κομματακι γαλακτομπουρεκο...ετσι οπως μισοκοιμομουν,μου πεφτει ενα ποτηρι που ηταν διπλα κατω-δεν εσπασε!- κ ξυπναει εντρομος ο Κωστας λεει αγαπη,τι κανεις,που εισαι>? λεω στην κουζινα,πινω νερο!χαχα! παω ξανα να ξαπλωσω κ με φιλαει μες στον υπνο του κ του ρθε το γαλακτομπουρεκο!χαχα!!ρε μου λεει παλι μασουλαγες??λεω οχι ρε μωρουλι εγω,η μπεμπα!κ μετα παιδια αρχισε η δικια σου ενα χορο κ ταρακουνιοταν ως τις 7 ολοκληρη δεν κοιμηθηκα!!δεν ξερω γιατι!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

εδω σκεφτομαι μηπως ακομα κι η Βικυ ξεκινησε τις τρελλες σημερα κι εχει χαθει!!!!!!

Νικολ οε οε οε!!!!!!κανεις αγκαλιτσες με τον χρηστο ε??

οι αλλες κοιμαστε?????

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

καλα ε...σηκωθηκα 5,30 η ωρα στον υπνο μου κ παω τυφλα στην κουζινα και τρωω σβελτα ενα κομματακι γαλακτομπουρεκο...ετσι οπως μισοκοιμομουν,μου πεφτει ενα ποτηρι που ηταν διπλα κατω-δεν εσπασε!- κ ξυπναει εντρομος ο Κωστας λεει αγαπη,τι κανεις,που εισαι>? λεω στην κουζινα,πινω νερο!χαχα! παω ξανα να ξαπλωσω κ με φιλαει μες στον υπνο του κ του ρθε το γαλακτομπουρεκο!χαχα!!ρε μου λεει παλι μασουλαγες??λεω οχι ρε μωρουλι εγω,η μπεμπα!κ μετα παιδια αρχισε η δικια σου ενα χορο κ ταρακουνιοταν ως τις 7 ολοκληρη δεν κοιμηθηκα!!δεν ξερω γιατι!

μασαμπουκωσες το γαλακτομπουρεκο κ ηθελες το μωρο να μεινει ησυχο???????χαχαχα

pSC1p2.png

έβαλα και τη σκουπίτσα μου και τώρα καναπές και καφεδάκι!!! Εδώ βρέχει οπότε άκυρη η βόλτα στην αγορά!

Καλά σου λέει η αννυ, αντζυ μου . Τι ήθελες να κάνει η μικρή μετά απο το γαλακτομπούρεκο????:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

έβαλα και τη σκουπίτσα μου και τώρα καναπές και καφεδάκι!!! Εδώ βρέχει οπότε άκυρη η βόλτα στην αγορά!

Καλά σου λέει η αννυ, αντζυ μου . Τι ήθελες να κάνει η μικρή μετά απο το γαλακτομπούρεκο????:tongue:

εδω εβρεχε πριν..τωρα βγαζει ηλιο!

σκουπα ε??κ εγω πρεπει αλλα λεω να την κανω το απογευμα....

pSC1p2.png

το απόγευμα λέω να κολλήσω τα αυτοκόλλητα στο δωμάτιο της μικρής μου:tongue::tongue::tongue: , έχω πάρει τόσα πολλά που δεν ξέρω που να τα βάλω:rolleyes: θα αρχίσω να κολλάω και στο σαλόνι μου φαίνεται:P

5Kiep3.png

hAk2p3.png

το απόγευμα λέω να κολλήσω τα αυτοκόλλητα στο δωμάτιο της μικρής μου:tongue::tongue::tongue: , έχω πάρει τόσα πολλά που δεν ξέρω που να τα βάλω:rolleyes: θα αρχίσω να κολλάω και στο σαλόνι μου φαίνεται:P

αα το χω παθει κ εγω αυτο!!!ειχα παρει απο jumbo, τα εβαλα,μετα τα εβγαλα, τα εβαλα στην πορτα.πηρα κατι αλλα τα οποια τα αλλαξα 2 φορες τοιχο..στο τελος εβαλα κ στην κρεβατοκαμαρα εκει που εχω την καλαθουνα!!:tongue:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...