Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτα κοριτσακια...θα σας αφησω κ εγω να αραξω λιγο την μεση μου γιατι δεν παει αλλο!!!!

ματσ μουτσ στις φιλεναδες κ φιλους της κορης μου!!!:tongue::tongue::tongue::P:p:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καληνυχτα κοριτσακια...θα σας αφησω κ εγω να αραξω λιγο την μεση μου γιατι δεν παει αλλο!!!!

ματσ μουτσ στις φιλεναδες κ φιλους της κορης μου!!!:tongue::tongue::tongue::P:p:p

Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση Άννυ μου

Και εγώ πάω σιγά σιγά γιατί η μέρα ήταν δύσκολη....

Καλό σας βράδυ κορίτσια!!!!!! Φιλιά στις κοιλίτσες

GaiGp3.png

MANOYΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΔΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ JUMBO ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ Ή ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΑΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΣ ΣΤΟ Σ/Κ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ- ΚΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΩΡΑΙΑ Κ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΤΗΣ ΜΙΝΝΙΕ! Κ ΠΗΡΑ Κ 3 ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΠΑΠΥΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΝΝΙΕ Κ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑΚΙ ΜΠΑΝΙΟΥ! ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ,ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΙΑ!!! ΣΟΥ ΠΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑΣ Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ?

ΝΙΚΟΛ ΤΙ ΕΦΑΓΕΣ??

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ.........ΛΥΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ Κ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!! :-)

ΑΝΝΥ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΑ Η&Μ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΑΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΤΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΑΚΟ(ΑΝΝΥ ΚΑΙ ΒΙΚΑΚΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπέρα κουκλίτσες μανουλίτσες. Μόλις γυρίσαμε από μια μπυραρία που πήγαμε με την κουμπάρα και τον άντρα της. Φάγαμε του σκοτωμου και τώρα δεν μπορούμε να κουνηθούμε. Ήπια και μπύρα χωρίς αλκοόλ. Ούτε που ήξερα ότι υπάρχει η άσχετη.

Δημητρούλα συγχαρητήρια για τον μπέμπη σου! Αννυ, πολύ χαίρομαι που όλα καλά με τα αποτελέσματα.

Είδα πιάσατε πάλι συζήτηση για κιλά. Εγώ είμαι τυχερή γιατί η γιατρός μου δεν με ρωτάει πόσα πήρα αλλά πόσα είμαι. Το πιθανότερο είναι ότι αν της έλεγα ότι πήρα 10 θα με έκραζε, αλλά επειδή ξεκίνησα με άλλον γιατρό, αυτή δεν με ρώτησε ποτέ το αρχικό μου βάρος οπότε την γλίτωσα. Έτσι καταφέρνω και τρώω ότι γουστάρω, όσο γουστάρω και όποτε το γουστάρω και δεν μου λέει κανείς τίποτα. Και αφού είδα ότι δεν έχω και ζάχαρο με τα τόσα γλυκά που κατεβάζω ημερησίως, του δίνω και καταλαβαίνει. Μάλλον είμαι από τις τυχερές. Δεν με λες αδύνατη, αλλά για τα σκ@τ@ που τρώω, είμαι πολύ καλά νομίζω.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω τελευταία είναι ότι η Αθηνούλα μου πιέζει ψηλά προς τα πνευμόνια και νιώθω ότι δεν μπορω να αναπνεύσω σωστά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ!!ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ :-)

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ Κ ΠΟΝΑΩ...ΤΗ ΧΑΙΔΕΥΩ ΛΙΓΑΚΙ ΚΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ!ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα Μανούλες Απριλίου!!!

aprilbaby.gif

Χθες βράδυ ήμουν ψιλολιώμα και δεν μπήκα. Ερχεται η μαμά μου το πρωί και το βράδυ η αδερφή μου, και το βράδυ θα δω το ζουζουνο μου!!!!

Την έχω πάρει εγώ την μπανιερίτσα αυτή. Να τη:

20462_276813382581_747572581_3436950_5352812_n.jpg

Εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο απ'όλες τις άλλες που είδα. Νομίζω πως είχε 39? αλλά δεν είμαι σίγουρη τώρα, πάει καιρός που την πήραμε.

απο που την πήρες;Μαρέσει πολύ αλλά δεν θυμάμαι που ήταν πιο φτηνή κ επίσης νομίζω δεν είχε βάση.έχει;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Marilyn καλώς μας ήρθες....!:tongue:

Nicole δεν πρέπει να κάνεις δουλειές κοπέλα μου πόσο μάλλον να τραβάς έπιπλα ...... γρήγορα να πας να ξεκουραστείς.... αυτός ο μήνας δεν θέλει πολλά πολλά ..........

να σας ρωτήσω ...

έχει ψωνήσει κανένα κορίτσι sling και τί γνώμη έχετε σχετικά με το αν πρέπει να πάρουμε ή όχι...:rolleyes: μήπως τα νινάκια κακομαθαίνουν αν είναι αγκαλία?? σκεφτόμουν οτι θα είναι πολύ πρακτικό για ψώνια στο σούπερ μαρκετ ή και κατα τον θηλασμό.... αλλά δεν θέλω να κακομάθουμε κι όλλας................:?:

Προσωπικά θεωρώ πως είναι το πιο βασικό απ όλα που πρέπει να πάρουμε κ γω δεν έχω καταλήξει ακόμη πιον θα πάρω.Όσο για τ οτι κακομαθαίνουν είναι μύθος.Είναι πολύ πιο ήρεμα,κλαίνε λιγότερο ,θηλάζουν καλύτερα,νιώθουν πιο ασφαλή.

ntesehjufpgrhgvn.png

απο που την πήρες;Μαρέσει πολύ αλλά δεν θυμάμαι που ήταν πιο φτηνή κ επίσης νομίζω δεν είχε βάση.έχει;

Εγώ την πήρα από Jumbo, βάση δεν έχει αλλά κι ε΄γω σκοπεύω να την ακουμπάω στην αρχή, ή πάνω στην αλλαξιέρα ή πάνω στο πλυντήριο. Δεν μου φαίνονται πολύ πρακτικές οι βάσεις για μπανιέρα.

X4pTp3.png

Τώρα που κατάφερα να σας διαβάσω κλείνουν τα μάτια μου απ τη νύστα.Έφυγα απ το σπίτι στις 8 το πρωί κ γύρισα 1030 τιο βράδυ!!!!!΄αΜΠΕΛΟΚΉΠΟΥς ΓΙΑ ΕΞΕΤΆΣΕΙς,ΜΕΤΆ ΣΤΟ ΈΛενα για το μάθημα θυλασμού,καφές με τον κολλητό μου φίλο-έχει κ αυτός ένα γιο 5 μηνών κ μου λεγε για το μωρό-μετά Ευτοκία στο Μαρούσι για μάθημα.Όπως κάθε φορά το μάθημα σήμερα ήταν πολύ δυνατό.Μιλήσαμε με μια σωματική ψυχοθεραπεύτρια για τα δυσάρεστα συναισθήματα που έχουμε για τον τοκετό ,φόβους.άγχη κλπ.Μοιραστήκαμε στην ομάδα αυτά που νιώθουμε κ νομίζω δεθήκαμε παραπάνω.

Κ το μάθημα θυλασμού είχε πολύ ενδιαφέρον 2 1/2 ώρες κ η γυναίκα απαντούσε κ σ ερωτήσεις άσχετες.Πάντως ολες οι εγκυμονούσες τα ίδια άγχη έχουμε.Περισσότερες πληροφορίες αύριο.Ε;ΊΜΑΙ ΔΙΑΛΥΜΈΝΗ.κΑΛΗΝΎΧΤΑ όμορφες!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα! Κοιμάστε όλες ακόμα!

Αννυ πολύ χάρηκα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου. Μπράβο!

Ελπίζω να ξεκούραστήκατε όλες. Εγώ ετοιμάζομαι για εξόρμηση στα μαγαζιά με μα΄μά και αδερφή καθότι τελευταία μέρα των εκπτώσεων σήμερα.

Καλό πρωινό σας εύχομαι και τα λέμε αργότερα!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...