Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ήρθα πάλι κι εγώ!

Έφαγα το ψαράκι μου και μετά ένα μπολ παγωτό!!!!

αααα!!!ηθελα κ εγω να παρω παγωτο κ το ξεχασα με ολες αυτες τις στασεις που εκανα!!!!!αααα!!!!θελω να κλαψω!!!!κ εγω θελω παγωτοοοοο!!!!!:(:(:(:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αααα!!!ηθελα κ εγω να παρω παγωτο κ το ξεχασα με ολες αυτες τις στασεις που εκανα!!!!!αααα!!!!θελω να κλαψω!!!!κ εγω θελω παγωτοοοοο!!!!!:(:(:(:(

Έλα!

Κερνάω! Παγωτό σοκολάτα

Βρε Δήμητρα τι τρώς και πήρες μόνο 5;θα κλάψω.....:confused::confused:Άννυ αποτελέσματα πήρες;ο Χρήστος καλές 11 μην πω 12....ελπίζω μόνος του γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο που δεν χωράω....:cool::cool:

αα ναι!κ ελεγα τι ξεχασα να σας πω!τα πηρα τα αποτελεσματα!ολα οκ!!!!δεν εχει ιχνη λευκωματος σημερα...μου ειπαν οτι ισως ηταν απο κολπικα υγρα...

ασχετο..αλλα απο χθες ολο φτερνιζομαι!μολις εκανα μπανιο το λαπι τοπι!!!χαχαχα!!!εχω πεθανει στα γελια!!!

pSC1p2.png

ε το ριξα εξω δεν το λες.....μια Τσιμισκη περπατησα κ ηθελα να ξαπλωθω στα πεζοδρομια!!!ασε που κατουριομουν κ δεν ηξερα που να παω...

εμεις εχουμε λεει μαλακια..καρφακια κιολας!χαααχα!!!

εχει ωραια ταινια στο σταρ για οποια δεν την εχει δει!

Το Βαβέλ είναι με εκείνον τον άσχημο τον Μπράντ....

GaiGp3.png

Ήρθα πάλι κι εγώ!

Έφαγα το ψαράκι μου και μετά ένα μπολ παγωτό!!!!

Κική σταμάτα με το παγωτό γιατί θα φάω πάλι και το κρίμα στο λαιμό σου...Άννυ δεν έχει παγωτό...και αυτός που τα έφτιαχνε πέθανε:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Το Βαβέλ είναι με εκείνον τον άσχημο τον Μπράντ....

α σταρ σας ειπα...???μπερδευτικα κ εγω γιατι τα βλεπω κ τα 2....(πολυ ασχημος ο Μπραντ!!!);)

αλφα εννοουσα...john q νομιζω λεγεται...

pSC1p2.png

Κική σταμάτα με το παγωτό γιατί θα φάω πάλι και το κρίμα στο λαιμό σου...Άννυ δεν έχει παγωτό...και αυτός που τα έφτιαχνε πέθανε:lol::lol::lol:

χαχαχαχα

Θα το βαφτίσουμε μαρούλι και οι τύψεις έφυγαν :P

α σταρ σας ειπα...???μπερδευτικα κ εγω γιατι τα βλεπω κ τα 2....(πολυ ασχημος ο Μπραντ!!!);)

αλφα εννοουσα...john q νομιζω λεγεται...

:tongue::tongue::tongue:

Πολύ ωραίο το John Q, έχει τύχει και το έχω ξαναδεί μερικές φορές. Το Βαβέλ πρώτη φορά το βλέπουμε (πρωτοφανές για τα χρονικά μας...)

GaiGp3.png

χαχαχαχα

αα Νικολ η Κικη μας εχει πιο ωραια ιδεα!!!!

ακου εκει πεθανε...τον πεθανες τον ανθρωπο!!!να το ειπαμε μαρουλι!!!χαχαχα!!!

οσο για τις επισκεψεις σου Νικολ ελπιζω να τους κοβει κ να μην ερθουν στις 12!!!!!ειναι κ μεσανυχτα!!!μην σε τρομαξει!χαχαχα!!!;)

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα

Αχ χτες έβλεπα στο s/m το παγωτό το Μωσαϊκό που του έχω μεγάλη αδυναμία και είπα άσε αφού έχεις το τσουρέκι μην πάρεις παγωτό...

Τώρα που το τσουρέκι πάπαλα, γλυκό γιοκ.....

Κομπόστα ροδάκινο παγωμένη θα ήθελα τώρα να'χα

GaiGp3.png

χαχαχαχα

προσωπικά πάω να ξαπλώσω λίγο η μέση με έχει γ@@@@@@σει....ααααααχ ξέρεις τι μαρούλι έχω φάει;μια ριμαδοσοκοφρέτα έχω (με σοκολάτα υγείας)και λέω να μη την φάω ......βασανιστήρια είναι αυτά(στο τέλος εντωμεταξύ θα την φάω την βλαμένη)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...