Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να φας κι εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωχ! Σαν τη μάνα μου κάνω :shock::shock::shock:

Μάλιστα μανούλα.........

άμα φάω τηγανιτές πατατούλες τώρα θα φταίω;

Δεν θα φταις......

1/04 κλέινω τα 27

Μεγάλωσα!

Ορίστε μας, και κούκλα και μικρούλα....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να'μαι κι εγώ!

1952 γραμμάρια ο ζουζούνος μου! Μεγάλωσε! Μια χαρά είναι και έχει πάρει θέση με το κεφαλάκι προς τα κάτω.

Επιτέλους πήρα και ένα μπράβο από το γιατρό για τα κιλά. Είμαι +5 από την αρχή και δεν με μάλωσε. Αρα θα φάω κανελόνια και μηλόπιτα που έφερε η μαμά. Χιχιχι!

Εκανα και το ντόπλερ κι όλα μια χαρά.

Ρώτησα για τα λεφτά και μας είπε ότι θα πάρει ενα χιλιαρικάκι. Μας συμβούλευσε για τα βλαστοκύτταρα αλλά ομολογώ ότι μπερδεύτηκα περισσότερο γιατί είναι υπέρ της φύλαξης. Και ο ίδιοςτα έχει φυλάξει. Μας έδωσε τα ονόματα 4 τραπέζών και θα το ψάξω περισσότερο το ΣΚ.

Σχετικά με το σεξ συνεχίζουμε απλά χωρίς να ... μέσα. Αυτό αβέρτα μετά την 36η εβδομάδα :D

Αυτά θυμάμαι για την ώρα. Αν θυμηθώ κι άλλα θα σας πω μετά.

X4pTp3.png

Να'μαι κι εγώ!

1952 γραμμάρια ο ζουζούνος μου! Μεγάλωσε! Μια χαρά είναι και έχει πάρει θέση με το κεφαλάκι προς τα κάτω.

Επιτέλους πήρα και ένα μπράβο από το γιατρό για τα κιλά. Είμαι +5 από την αρχή και δεν με μάλωσε. Αρα θα φάω κανελόνια και μηλόπιτα που έφερε η μαμά. Χιχιχι!

Εκανα και το ντόπλερ κι όλα μια χαρά.

Ρώτησα για τα λεφτά και μας είπε ότι θα πάρει ενα χιλιαρικάκι. Μας συμβούλευσε για τα βλαστοκύτταρα αλλά ομολογώ ότι μπερδεύτηκα περισσότερο γιατί είναι υπέρ της φύλαξης. Και ο ίδιοςτα έχει φυλάξει. Μας έδωσε τα ονόματα 4 τραπέζών και θα το ψάξω περισσότερο το ΣΚ.

Σχετικά με το σεξ συνεχίζουμε απλά χωρίς να ... μέσα. Αυτό αβέρτα μετά την 36η εβδομάδα :D

Αυτά θυμάμαι για την ώρα. Αν θυμηθώ κι άλλα θα σας πω μετά.

μεγάλωσε ο μπεμπάκος:D:D:Dμπράβο βρε....πολύ χαίρομαι για τα μπεμπίνια μας!!!!Βίκυ την άλλη βδομάδα ξεκίνα επίθεση.....να ....μεσα!!!!το είπε και ο γιατρός:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα Δήμητρά μου!!!!

Συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα σας!!!!!!!!!!!!!

Μια χαρά και το βάρος και όλα. Μπράβο , τέλεια!!!!

Έχεις πάρει 5 κιλά έ? που'σαι Νικόλ? έλα να ακούσεις..... μπου-χουυυυυυυυυυ σνιφ σνιφφφφφφφ

m2 χιλιαρικάκι θα παίξει, στο Αλεξάνδρα δεν είσαι εσύ?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

μεγάλωσε ο μπεμπάκος:D:D:Dμπράβο βρε....πολύ χαίρομαι για τα μπεμπίνια μας!!!!Βίκυ την άλλη βδομάδα ξεκίνα επίθεση.....να ....μεσα!!!!το είπε και ο γιατρός:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::tongue::lol::lol::lol:

X4pTp3.png

:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad:

GaiGp3.png

Καλησπέρα Δήμητρά μου!!!!

Συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα σας!!!!!!!!!!!!!

Μια χαρά και το βάρος και όλα. Μπράβο , τέλεια!!!!

Έχεις πάρει 5 κιλά έ? που'σαι Νικόλ? έλα να ακούσεις..... μπου-χουυυυυυυυυυ σνιφ σνιφφφφφφφ

m2 χιλιαρικάκι θα παίξει, στο Αλεξάνδρα δεν είσαι εσύ?

5 κιλά αλλά ξεκίνησα από πολύ ψηλά! Στο Αλεξάνδρα είμαι ναι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

εδω κ εγω!!!!εχω ψωφισει!!!!!

πηγα στην αγορα..πηρα 2 σουτιεν θηλασμου απο Μothercare (φουξ)!πηρα κ κατι παντελονακια με ιδια σκουφακια απο το h&m για την κορακλα μου κ μια κορδελα για τα μαλλια!!!!(Αφου εχουμε μαλλια):tongue:

γυρησα πηγα μαναβη κ κρεοπωλη, συμαζεψα το σπιτι, εβαλα το φαγητο στον φουρνο να ψηνεται, εφαγα κ ενα τοστ, κ τωρα μπορω να πεθανω!χαχα!!!μεση δεν εχω!

Βικυ κοψε ρε συ τα χαζα κ τρωγε σαν ανθρωπος!!!

εγω ειμαι στα +11!

Δημητρα μου συγχαρητηρια για το μπεμπουλινι σου!ολα τελεια!!!!

Νικολ ακομη μονη????δεν ηρθε ακομη ο αντρας σου???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλώς την Άννυ μας!!!

Μαλάκια ε? Δεν μου έχει πει τπτ ο ντόκτορ (τσιγκέλιιιιιιι) λες να είμαστε μπιτ καραφλές εμείς? Νομίζω της είχα πάρει και εγώ μία κορδέλα......

Το έριξες έξω σήμερα ε? Καλά έκανες....

GaiGp3.png

Καλώς την Άννυ μας!!!

Μαλάκια ε? Δεν μου έχει πει τπτ ο ντόκτορ (τσιγκέλιιιιιιι) λες να είμαστε μπιτ καραφλές εμείς? Νομίζω της είχα πάρει και εγώ μία κορδέλα......

Το έριξες έξω σήμερα ε? Καλά έκανες....

ε το ριξα εξω δεν το λες.....μια Τσιμισκη περπατησα κ ηθελα να ξαπλωθω στα πεζοδρομια!!!ασε που κατουριομουν κ δεν ηξερα που να παω...

εμεις εχουμε λεει μαλακια..καρφακια κιολας!χαααχα!!!

εχει ωραια ταινια στο σταρ για οποια δεν την εχει δει!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βρε Δήμητρα τι τρώς και πήρες μόνο 5;θα κλάψω.....:confused::confused:Άννυ αποτελέσματα πήρες;ο Χρήστος καλές 11 μην πω 12....ελπίζω μόνος του γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο που δεν χωράω....:cool::cool:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...