Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά, τσίου τσίου..... 8-10.... Πρέπει να είναι στο σκαρί σου για να μην πάρεις και φυσικά να προσέχεις πάρα πολύ...

ακούω κάτι 4-5 κιλά οτι πήραν κάποιες..παίζει μόνο τόσα;τι να πω.....και εγώ δεν έπερνα όσο κι αν έτρωγα αλλά τόσα λίγα πια;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά, τσίου τσίου..... 8-10.... Πρέπει να είναι στο σκαρί σου για να μην πάρεις και φυσικά να προσέχεις πάρα πολύ...

Εμένα είναι στο σκαρί μου. Πάντα το βάρος μου ήταν κάτω από το κανονικό. Είμαι 1,70 και πάντα ήμουν γύρω στα 55 κιλά αλλά με την εγκυμοσύνη τρώω όλη μέρα! Βέβαια με τόσα που τρώω αν δεν ήταν και το σκαρί μου θα είχα πάρει 30

ακούω κάτι 4-5 κιλά οτι πήραν κάποιες..παίζει μόνο τόσα;τι να πω.....και εγώ δεν έπερνα όσο κι αν έτρωγα αλλά τόσα λίγα πια;

Τί να σου πω, γίνονται και θαύματα....

GaiGp3.png

Η ξαδέρφη μου στη κόρη της είχε πάρει 9 κιλά και στο γιό της 7!!!!

Ο μικρός είναι 8 μηνών τώρα

Και μου λέει κοίτα τα έχασα τα περισσότερα κιλά! Μόνο κοιλιά έχω! :shock::shock::shock:

Εμένα είναι στο σκαρί μου. Πάντα το βάρος μου ήταν κάτω από το κανονικό. Είμαι 1,70 και πάντα ήμουν γύρω στα 55 κιλά αλλά με την εγκυμοσύνη τρώω όλη μέρα! Βέβαια με τόσα που τρώω αν δεν ήταν και το σκαρί μου θα είχα πάρει 30

Αυτά είναι κυρίες και κύριοι τα τυχερά στην ζωή....

Και εγώ είμαι 1,75 περίπου και μία ζωή κάνω δίαιτα... το λιγότερο που έχω φτάσει την τελευταία δεκαετία ήταν αυτό το περσινό 69 ή 68 δεν είμαι σίγουρη....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Αυτά είναι κυρίες και κύριοι τα τυχερά στην ζωή....

Και εγώ είμαι 1,75 περίπου και μία ζωή κάνω δίαιτα... το λιγότερο που έχω φτάσει την τελευταία δεκαετία ήταν αυτό το περσινό 69 ή 68 δεν είμαι σίγουρη....

Ευτυχώς! Ελπίζω να μην αλλάξει ο μεταβολισμός μετά τη γέννα!

Η μαμά μου βέβαια όταν έμεινα έγκυος έλεγε "Τι ωραία! Επιτέλους θα σε δούμε με κιλά!" γιατί μια ζωή με κυνηγούσε με το κουτάλι! Ακόμη και τώρα

Διαφημίσεις

Καθόλου!!!

Να φας!

Εγώ έχω ψάρι από χθες (ήταν 2,5 κιλά! 4 άτομα δεν το καταφέραμε)

εγώ μόνη τόσες μέρες έτρωγα 2 μέρες το ίδιο φαγητό...αύριο θα μαγειρέψω πάλι....πόσο χρονών είσαι βρε Κική;έχεις πει δε θυμάμαι

Grya.jpgGryap3.png

1/04 κλέινω τα 27

Μεγάλωσα!

έλα ρε πρωταπριλιά;κριαράκι και εσύ ε;πολύ μεγάλωσες τι να σου πω....άσε μας μωρέ!!!!οι άλλες κοιλίτσες που είναι;η Άννυ ακόμα να γυρίσει ε;

Grya.jpgGryap3.png

έλα ρε πρωταπριλιά;κριαράκι και εσύ ε;πολύ μεγάλωσες τι να σου πω....άσε μας μωρέ!!!!οι άλλες κοιλίτσες που είναι;η Άννυ ακόμα να γυρίσει ε;

Ναι! Μία "Ψεύτρα" κριαρίνα!!!! :lol:

Ελπίζω να είναι κριαράκι και ο μπέμπης γιατί αν φτάσω 25/4 για γέννα θα βρει ταύρος

Τα κοριτσάκια μας άφησαν σήμερα! Θα μπουν όλες μαζί μετά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...