Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια!

MARILYN πολύ χαίρομαι που ήρθες. Ξέρεις πόσες φορές το λέω σε μανούλες στο παρεντς και καμμια δεν έχει έρθει εκτος απο σένα Είμαστε ωραία παρεούλα, όπως θα είδες. Κρίμα που μένεις μακρυά, αλλιώς ισως να γνωριζόσουν με κάποιες κιόλας. Με το καλό το μωράκι σου!

Εμείς σήμερα τρέχαμε να παραγγείλουμε πλυντήριο πιάτων πριν τελειώσουν οι εκπτώσεις. Πανάκριβα τα άτιμα αλλά δεν την παλέυουμε άλλο με τα πιάτα. Εμένα μου βγαίνει η μέση και η κοιλιά μου κουτουλάει, και ο καημένος ο Κώστας δεν αντέχει κι αυτός. Εν τω μεταξύ, για να δούμε αν χωράει, έπρεπε να βγάλουμε ένα ντουλάπι μέσα στο οποίο είχαμε τις κατσαρόλες και το συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα. Όλα αυτά βρίσκονται τώρα στους πάγκους και το τραπέζι της κουζίνας. Οπότε, δεν μας φτάνει το μπάχαλο απο την σκόνη και τους εργάτες, θα'χουμε τώρα και αυτά μέχρι να καταφέρουμε να αποθηκευσουμε κάποια πράγματα και να κάνουμε χώρο για αυτα. Πολύ ταλαιπωρία αλλά τι να κάνουμε.

Ατλαντις μου συγχαρητήρια για το μπεμπάκι σου. Μια χαρά είναι και σίγουρα είναι πιο αξιόπιστα αυτα τα πιο καινούρια μηχανήματα, παρά του γιατρού σου, οπότε πιστεύω πως αυτό είναι το σωστό βάρος.

Αντζούλα δεν με τρέλανες με το γαλακτομπούρεκο γιατί μόλις έφαγα προφιτερόλ (ευτυχώς γιατί θα είχα πρόβλημα πάλι).

Σας φιλώ όλες.

Ευτυχώς που με προσκάλεσες, γιατί δεν το είχα ψάξει το parents cafe και δεν ήξερα πώς λειτουργεί...

Όπως και το parents θέλει λίγο ψάξιμο, δεν είναι πάρα πολύ εύχρηστο οποτε πολλές κοπέλες που δεν κατέχουν και πολύ τους υπολογιστές μπερδεύονται και το παρατάνε....δυστυχώς...

tsa!!!!

Η Βίκυ ζαλίστηκε , έβγαλε την φόρμα της και δεν πρόλαβε να βάλει την πυτζάμα της, έπεσε στο κρεβάτι και όλα θόλωσαν..... Τί έπαθε καλέ? Black out κορίτσια χέστηκ@ πάνω μου... Σηκώθηκα μόλις τώρα και λέω να μην ξαναβγώ απόψε γιατί φοβήθηκα λιγάκι, παρότι θέλω να πάρω ένα δωράκι και να πάω και μέχρι το ΙΚΕΑ.

Κ@λόχοντρη παλιόγρια. Ουστ

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς που με προσκάλεσες, γιατί δεν το είχα ψάξει το parents cafe και δεν ήξερα πώς λειτουργεί...

Όπως και το parents θέλει λίγο ψάξιμο, δεν είναι πάρα πολύ εύχρηστο οποτε πολλές κοπέλες που δεν κατέχουν και πολύ τους υπολογιστές μπερδεύονται και το παρατάνε....δυστυχώς...

Ίσως να'ναι κι αυτό. Από εδώ και πέρα θα βάζω λινκ κατευθείαν στην τελευταία σελίδα του καφέ μας και όχι στην αρχική. Ίσως είναι πιο εύκολο έτσι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Να προσέχεις Βικάκι! Δεν μας παίρνει τώρα να τρέχουμε έτσι. Ίσως σου έπεσε η πίεση κι εσένα. Έφαγες τίποτα?

Έφαγα μία χαρά σήμερα, τόστ, χυμό, και ένα γιαούρτι από το πρωί καλά είναι. Μόνο δυσφορία ένιωσα και μετά ζαλάδα. Δόξα τον θεό που ήμουν σπίτι.

GaiGp3.png

Α, MARILYN αν έχεις facebook έχουμε κάνει κι εκεί ομάδα. Λέγεται "Μανούλες Απριλίου 2010" με ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι κλειστο γκρουπ και γίνεσαι μέλος μόνο αν ανήκεις στο καφε μας. Αν σ'ενδιαφέρει και έχεις facebook ψαξε το. Εκεί βάζουμε και φωτογραφίες με τις κοιλίτσες μας αλλά και τα δωματιάκια και τα πραγματάκια που ψωνίσαμε και παίρνουμε ιδέες η μια από την άλλη.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Έφαγα μία χαρά σήμερα, τόστ, χυμό, και ένα γιαούρτι από το πρωί καλά είναι. Μόνο δυσφορία ένιωσα και μετά ζαλάδα. Δόξα τον θεό που ήμουν σπίτι.

Μήπως έπαθες υπογλυκαιμία; Το έχω πάθει 2 φορές μέχρι τώρα.

Τσάκισε καμιά σοκολάτα και θα γίνεις περδίκι εάν είναι από αυτό!:D

Αυτά από το πρωί μέχρι τώρα?! Αυτά μόνο για πρωινο κάνουν βρε πουλάκι μου.

Μπορεί και να σου πίεσε η μικρή τα πνευμόνια και να μην έπαιρνες αρκετό οξυγόνο. Δεν το λες στον γιατρό σου καλού κακου?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως έπαθες υπογλυκαιμία; Το έχω πάθει 2 φορές μέχρι τώρα.

Τσάκισε καμιά σοκολάτα και θα γίνεις περδίκι εάν είναι από αυτό!:D

Έφαγα χτες βράδυ 2 κομμάτια τσουρέκι με σοκολάτα... λές να περνάω σύνδρομο στέρησης σήμερα?:D:D

Πάω να ανάψω κανα φως να βάλω και λίγο μουσικούλα (για ατμόσφαιρα) και να φάω και το τελευταίο κομματάκι τσουρέκι... τί ψυχή έχει???????

GaiGp3.png

Έφαγα χτες βράδυ 2 κομμάτια τσουρέκι με σοκολάτα... λές να περνάω σύνδρομο στέρησης σήμερα?:D:D

Πάω να ανάψω κανα φως να βάλω και λίγο μουσικούλα (για ατμόσφαιρα) και να φάω και το τελευταίο κομματάκι τσουρέκι... τί ψυχή έχει???????

Σωστή! Αυτό να κάνεις. Και να προσέχεις ε! Μόλις νιώσεις ζαλάδα να ξαπλώνεις ή να κάθεσαι αμέσως!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αυτά από το πρωί μέχρι τώρα?! Αυτά μόνο για πρωινο κάνουν βρε πουλάκι μου.

Μπορεί και να σου πίεσε η μικρή τα πνευμόνια και να μην έπαιρνες αρκετό οξυγόνο. Δεν το λες στον γιατρό σου καλού κακου?

Αυτά τρώω κάθε μέρα για να μην πιάσω την κατοστάρα.... φαγητό τρώω το βράδυ συνήθως μόνο που είναι και ο άντρας μου σπίτι. Απλά χτες βράδυ επειδή φάγαμε αργά έφαγα μία βραστή πατατούλα και βαράει το βιολί σήμερα. Λες να έκανα κανένα ζυμαρικούλι σήμερις να ευθυμήσουμε?

Πάντως άμα ξανανιώσω έτσι θα τον πάρω τον γιατρό τηλ οπωσδήποτε...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...