Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πλάκα, πλάκα έχεις δίκιο!!! Μόνο εμείς είμαστε μέσα!!!

Καλά κάνεις και κάνεις βολτούλες!!! Αφου εχει και καλό καιρό ακόμα καλύτερα! Πάντως θα σε μαλώσω... Μην αγχώνεσαι βρε. Θα έρθει και αυτό και όλα θα πάνε καλά! Θα τπ δεις!!!

Ναι μωρε ξερει η φυση θα μας οδηγήσει όπως ξερει.

Παιρνω κ λιγο κουράγιο και απο την Παναγιτσα μιας και τώρα ειναι περιοδος Χαιρετισμών κ μ αρεσει και πάω

Εσύ ????:?:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Marilyn καλώς μας ήρθες....!:tongue:

Nicole δεν πρέπει να κάνεις δουλειές κοπέλα μου πόσο μάλλον να τραβάς έπιπλα ...... γρήγορα να πας να ξεκουραστείς.... αυτός ο μήνας δεν θέλει πολλά πολλά ..........

να σας ρωτήσω ...

έχει ψωνήσει κανένα κορίτσι sling και τί γνώμη έχετε σχετικά με το αν πρέπει να πάρουμε ή όχι...:rolleyes: μήπως τα νινάκια κακομαθαίνουν αν είναι αγκαλία?? σκεφτόμουν οτι θα είναι πολύ πρακτικό για ψώνια στο σούπερ μαρκετ ή και κατα τον θηλασμό.... αλλά δεν θέλω να κακομάθουμε κι όλλας................:?:

σλινγκ ειναι ο μαρσιπος σε παραλλαγή???? αν ναι όχι μονο κακο δεν κάνει αλλα το παιδι νιώθει πολύ αφσάλεια και του αρεσει να ακουει την καρδιάμας--ετσι νομίζω

ει ειμαι κι εγω εδω κι η μπεμπα κανει κωλοτουμπες!!!!!!!!

και η δική μου επισης σε ενοχλητικο σημειο και ο αντρας μου όλο θελει να χαιδευει την κοιλιά μου και αυτή χορορπηδάει περισσότερο αχ πώς καταλαβαινουν :!::!::!::!:

Λοιπόν ήρθε η μαμά μου. Είδαμε τα ψώνια, είπαμε τα πρώτα νέα και τώρα νύσταξα.

Ξεπατώθηκα και στις δουλειές από το πρωί. Ακολουθώ τα χνάρια της Νικόλ.

κοριτσια επλυνε καμια σας την παντα στο πλυντηριο?

a%3E

Δεσποινάκι εγώ την έπλυνα στο πρόγραμμα για ευαίσθητα και όλα μια χαρά ευτυχώς. Εχω πει στη μητέρα μου όμως να μου φτιάξει Θήκη. Θα προσπαθήσει και ελπίζω να πετύχει.

Marilyn καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Marilyn καλώς μας ήρθες....!:tongue:

Nicole δεν πρέπει να κάνεις δουλειές κοπέλα μου πόσο μάλλον να τραβάς έπιπλα ...... γρήγορα να πας να ξεκουραστείς.... αυτός ο μήνας δεν θέλει πολλά πολλά ..........

να σας ρωτήσω ...

έχει ψωνήσει κανένα κορίτσι sling και τί γνώμη έχετε σχετικά με το αν πρέπει να πάρουμε ή όχι...:rolleyes: μήπως τα νινάκια κακομαθαίνουν αν είναι αγκαλία?? σκεφτόμουν οτι θα είναι πολύ πρακτικό για ψώνια στο σούπερ μαρκετ ή και κατα τον θηλασμό.... αλλά δεν θέλω να κακομάθουμε κι όλλας................:?:

Tatti πήρα εγώ sling αλλά όχι αυτό με τους κρίκους. Πήρα ένα που έχει το Mothercare και μου αρέσει πάρα πολύ! Ελπίζω να βολέψει. Αυτό είναι: http://www.babaslings.com/

Λοιπόν σας αφήνω και πάλι και θα προσπαθήσω να ξαναμπω τα βράδυ να σας πω πόσο εχει φτάσει ο μπουμπούκος μου.

Φιλάκια!

X4pTp3.png

σλινγκ ειναι ο μαρσιπος σε παραλλαγή???? αν ναι όχι μονο κακο δεν κάνει αλλα το παιδι νιώθει πολύ αφσάλεια και του αρεσει να ακουει την καρδιάμας--ετσι νομίζω

ναι βρε Βασούλα αλλά μήπως μετά μεγαλώνοντας θέλουν συνέχεια αγκαλιές ???

χθές πήγα να δώ μια μπεμπούλα 3 μηνών που με που την ακουμπούσαν κάτω ... τσίριζε μόλις την ξαναέπαιρναν αγκαλιά κιρία η κοντέσα.. λες και ήταν άλλο μωράκι...:rolleyes:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Διαφημίσεις

χθές πήγα να δώ μια μπεμπούλα 3 μηνών που με που την ακουμπούσαν κάτω ... τσίριζε μόλις την ξαναέπαιρναν αγκαλιά κιρία η κοντέσα.. λες και ήταν άλλο μωράκι...:rolleyes:

tatti Μου εχω παρει κ εγω!αυτο με τους κρικους!λενε οτι ειναι πολυ καλο.ειδικα για τον θηλασμο λενε οτι βοηθαει πολυ!αντι να το κρατας...επισης πας κ ανετα σε ενα σουπερ ας πουμε με ελευθερα τα χερια!δεν νομιζω οτι κακομαθαινουν γιατι δεν μπορεις να το χεις για πολλους μηνες ετσι..ειναι μεχρι καποια κιλα....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

πάω να ξαπλώσω τώρα γιατί δεν την παλεύω άλλο...θα ρθει ο Χρήστος το βράδυ και θα με κράξει.....θα πηγαίνω σαν κουτσή πάλι....καλά αποτελέσματα ....όλα καλά θα πάνε ;)

ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΞΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ........ (τις δικές μου καθημερινές δουλίτσες τις κάνει ο καλός μου, μέχρι και με μαγείρεμα καταπιάστηκε...)

να πας να ξεκουραστεις!!!!κ εγω σε λιγο θα φυγω...θα παω βολτα!θα τα πουμε μετα!μουτσ!:P

Να πας να μαζέψεις ήλιο, τί εννοούσες πριν που έλεγες ότι δεν είσαι καλά?

ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ:-)

Ένα και για εμένα περικαλώ, όχι από γωνία, από κέντρο θέλω...

Καλώς την!!!!

Ρίσκο είναι η αγκαλιά... Πάντως αν βρεις την ρέγουλα καλή είναι η αγκαλίτσα, κάνει καλό και στο παιδάκι και στην μανούλα...

Κοριτσάρες πήγα στα jumbo (έρημος τόπος μιλάμε...) και δεν είχε τπτ το ιδιαίτερο από μπανιερίτσες. Μία μόνο που είχε με βάση ήταν πελώρια και δεν μου άρεσε και στο σχέδιο. Πήρα όμως ένα ωραίο ριχτάρι για την πολυθρονίτσα με ένα μαξιλάρι και ένα μεγάλο βάζο (καραάσχετα...)

Αρα θα πάρω τηλ στο Πρεμεμαν να μου παραγγείλουν εκείνη που είδα το πρωί....

GaiGp3.png

έχω πρόβλημα.....πεινάω συνέχεια...τι να φάω πάλι...έφαγα ένα μήλο ένα πορτοκάλι και μια κρέμα καραμελέ!:cool:και πεινάω!!!!άσε που έκανα ενα τέταρτο να σηκωθώ από τον καναπέ που ξάπλωσα να ξεκουραστώ για λίγο!!!!!τι να φάω;:?::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

έχω πρόβλημα.....πεινάω συνέχεια...τι να φάω πάλι...έφαγα ένα μήλο ένα πορτοκάλι και μια κρέμα καραμελέ!:cool:και πεινάω!!!!άσε που έκανα ενα τέταρτο να σηκωθώ από τον καναπέ που ξάπλωσα να ξεκουραστώ για λίγο!!!!!τι να φάω;:?::rolleyes:

ΑΦΟΥ ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ??κΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΘΑΙΝΩ!!ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΙΝΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ.....ΤΩΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ!!! ΕΧΕΙΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ?ΝΑ ΤΡΩΓΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ,ΚΑΜΙΑ ΕΛΙΑ Κ ΦΕΤΑ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΑΦΟΥ ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ??κΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΘΑΙΝΩ!!ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΙΝΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ.....ΤΩΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ!!! ΕΧΕΙΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ?ΝΑ ΤΡΩΓΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ,ΚΑΜΙΑ ΕΛΙΑ Κ ΦΕΤΑ??

εγώ έφαγα μεσημέρι και πεινάω πάλι...τιο θα κάνω δεν ξέρω...πολύ πείνα λέμε...

Grya.jpgGryap3.png

Γειά σας κοριτσάκια!

MARILYN πολύ χαίρομαι που ήρθες. Ξέρεις πόσες φορές το λέω σε μανούλες στο παρεντς και καμμια δεν έχει έρθει εκτος απο σένα Είμαστε ωραία παρεούλα, όπως θα είδες. Κρίμα που μένεις μακρυά, αλλιώς ισως να γνωριζόσουν με κάποιες κιόλας. Με το καλό το μωράκι σου!

Εμείς σήμερα τρέχαμε να παραγγείλουμε πλυντήριο πιάτων πριν τελειώσουν οι εκπτώσεις. Πανάκριβα τα άτιμα αλλά δεν την παλέυουμε άλλο με τα πιάτα. Εμένα μου βγαίνει η μέση και η κοιλιά μου κουτουλάει, και ο καημένος ο Κώστας δεν αντέχει κι αυτός. Εν τω μεταξύ, για να δούμε αν χωράει, έπρεπε να βγάλουμε ένα ντουλάπι μέσα στο οποίο είχαμε τις κατσαρόλες και το συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα. Όλα αυτά βρίσκονται τώρα στους πάγκους και το τραπέζι της κουζίνας. Οπότε, δεν μας φτάνει το μπάχαλο απο την σκόνη και τους εργάτες, θα'χουμε τώρα και αυτά μέχρι να καταφέρουμε να αποθηκευσουμε κάποια πράγματα και να κάνουμε χώρο για αυτα. Πολύ ταλαιπωρία αλλά τι να κάνουμε.

Ατλαντις μου συγχαρητήρια για το μπεμπάκι σου. Μια χαρά είναι και σίγουρα είναι πιο αξιόπιστα αυτα τα πιο καινούρια μηχανήματα, παρά του γιατρού σου, οπότε πιστεύω πως αυτό είναι το σωστό βάρος.

Αντζούλα δεν με τρέλανες με το γαλακτομπούρεκο γιατί μόλις έφαγα προφιτερόλ (ευτυχώς γιατί θα είχα πρόβλημα πάλι).

Σας φιλώ όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΝΙΚΟΛ ΤΙ ΜΑΣΟΥΛΑΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕΣ???

ΕΓΩ ΕΚΟΒΑ ΣΑΛΑΤΑ,ΚΑΘΑΡΙΣΑ Κ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ!!

ΜΑΡΑΚΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ Κ ΔΕ ΘΑ ΧΕΤΕ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ!Η ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΑΛΙ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΝΙΚΟΛ ΤΙ ΜΑΣΟΥΛΑΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕΣ???

ΕΓΩ ΕΚΟΒΑ ΣΑΛΑΤΑ,ΚΑΘΑΡΙΣΑ Κ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ!!

ΜΑΡΑΚΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ Κ ΔΕ ΘΑ ΧΕΤΕ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ!Η ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΑΛΙ??

Ελπίζω να τελειώσουμε στην ώρα μας! Η Βίκυ όλο και κάπου θα τρέχει. Δεν κάθετε καθόλου μέσα αυτό το παιδί.

Όπως βλέπω και μερικές εδώ μέσα που νομίζουν πως είναι σουπερμαν. Τι πράγματα είναι αυτά βρε κορίτσια? Σηκώνετε καναπέδες σ'αυτή την κατάσταση? Δεν πάτε καλά! Οι άντρες σας σας αφήνουν ή κάνετε τις τρέλες όταν δεν είναι εκεί. Μην κάνετε τέτοια πράγματα βρε κορίτσια. Είναι επικίνδυνα πραγματικά. Κρίμα δεν είναι?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...