Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εισαι τρελη μαρη κ εσυ που σερνεις καναπεδες κ τραπεζια????????????????????????????????

αντε κατσε στον κωλο σου!!!!!!

πάω να ξαπλώσω τώρα γιατί δεν την παλεύω άλλο...θα ρθει ο Χρήστος το βράδυ και θα με κράξει.....θα πηγαίνω σαν κουτσή πάλι....καλά αποτελέσματα ....όλα καλά θα πάνε ;)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

πάω να ξαπλώσω τώρα γιατί δεν την παλεύω άλλο...θα ρθει ο Χρήστος το βράδυ και θα με κράξει.....θα πηγαίνω σαν κουτσή πάλι....καλά αποτελέσματα ....όλα καλά θα πάνε ;)

να πας να ξεκουραστεις!!!!κ εγω σε λιγο θα φυγω...θα παω βολτα!θα τα πουμε μετα!μουτσ!:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ:-)

Εχει καταπληκτικό γαλακτομπούρεκο!!! Εγώ λέω να φάω το φαγάκι μου τώρα!!!

Σουτζουκάκια με ρυζάκι!!! Μιαμ, μιαμ!!!

Nikole καλή ξεκούραση!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Θα μας λείψουν... αλλά τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!

Βρε... που εξαφανίζεσαι εσύ;;; Λοιπόν από Δευτέρα καφεδάκι όποια μέρα μπορείς!!! :tongue::tongue::tongue:

Αχ πολύ χαίρομαι που μένουμε κοντα και μπορούμε ευκολα να κανονίσουμε καφεδάκι! :lol::lol::lol:

Εγώ και τη Δευτέρα το πρωί μπορώ! Θα μιλησουμε ομως μήπως σου προκύψει καμιά δουλειά :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αχ πολύ χαίρομαι που μένουμε κοντα και μπορούμε ευκολα να κανονίσουμε καφεδάκι! :lol::lol::lol:

Εγώ και τη Δευτέρα το πρωί μπορώ! Θα μιλησουμε ομως μήπως σου προκύψει καμιά δουλειά :wink:

Εντάξει κοριτσάκι μου!!! Λογικά από εδώ και πέρα όλες τις μέρες θα μπορώ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Bre βάλια μου όποτε μπαινω καμιά δεν ειναι μεσα μονο εσυ και εγώ τι συμπτωση και αυτη????

όλα καλά????

εγώ δεν πολυμπαινω προτιμω να βγαινω όσο μπορω έξω για να μου φτιάχνει η διαθεση.

Εδώ στο ¨αργος έχει πολλες ωραίες μερες με ήλιο. Περπατω κ κοιτάω τα μαγαζιά και άμα βρισκω καμιά καλή προσφορά την εκμεταλλευομαι καταλληλως!

Απο χτες ποτ μας ειπε η βικυ οτι στην 36 μάλλον ξεμπουκάρει η μπουμπου έχω το νου μου αγχώθηκα και λίγο. Ελπίσω να φτασουμε μεχρι την 38 η τουλάχιστον!!!Δεν ιμαι κ ψυχολογικά ετοιμη. Καλά κ ποτε θα ειμαι αφου κοντευουμε!!!!ειμαι περιπτωσάρα

Bre βάλια μου όποτε μπαινω καμιά δεν ειναι μεσα μονο εσυ και εγώ τι συμπτωση και αυτη????

όλα καλά????

εγώ δεν πολυμπαινω προτιμω να βγαινω όσο μπορω έξω για να μου φτιάχνει η διαθεση.

Εδώ στο ¨αργος έχει πολλες ωραίες μερες με ήλιο. Περπατω κ κοιτάω τα μαγαζιά και άμα βρισκω καμιά καλή προσφορά την εκμεταλλευομαι καταλληλως!

Απο χτες ποτ μας ειπε η βικυ οτι στην 36 μάλλον ξεμπουκάρει η μπουμπου έχω το νου μου αγχώθηκα και λίγο. Ελπίσω να φτασουμε μεχρι την 38 η τουλάχιστον!!!Δεν ιμαι κ ψυχολογικά ετοιμη. Καλά κ ποτε θα ειμαι αφου κοντευουμε!!!!ειμαι περιπτωσάρα

Πλάκα, πλάκα έχεις δίκιο!!! Μόνο εμείς είμαστε μέσα!!!

Καλά κάνεις και κάνεις βολτούλες!!! Αφου εχει και καλό καιρό ακόμα καλύτερα! Πάντως θα σε μαλώσω... Μην αγχώνεσαι βρε. Θα έρθει και αυτό και όλα θα πάνε καλά! Θα τπ δεις!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Νικόλ ασε στη θεση τους στους καναπέδες και κτσε κάτω

Αννυ μπράβο για το μωράκιι όλα καλά αν και μου φανηκε λιγο νωρίς η εξέταση με το χέρι:confused:

τα υπόλοιπα κοριτσιαμκαλά???/

Εγώ εχω ραντεβου με το doctor τετάρτη και και εχω μια σχετική-μεγάλη αγωνία για το τι θα μας πει μιας και πλησιάζουμε αχ αχ αχ αχ αχ !!!!!!!!!:-(:):lol:

Marilyn καλώς μας ήρθες....!:tongue:

Nicole δεν πρέπει να κάνεις δουλειές κοπέλα μου πόσο μάλλον να τραβάς έπιπλα ...... γρήγορα να πας να ξεκουραστείς.... αυτός ο μήνας δεν θέλει πολλά πολλά ..........

να σας ρωτήσω ...

έχει ψωνήσει κανένα κορίτσι sling και τί γνώμη έχετε σχετικά με το αν πρέπει να πάρουμε ή όχι...:rolleyes: μήπως τα νινάκια κακομαθαίνουν αν είναι αγκαλία?? σκεφτόμουν οτι θα είναι πολύ πρακτικό για ψώνια στο σούπερ μαρκετ ή και κατα τον θηλασμό.... αλλά δεν θέλω να κακομάθουμε κι όλλας................:?:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...