Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάρα μου τα μηχανήματα έχουν διαφορά από το πραγματικό βάρος....μια γνωστή μου 3 βδομάδες πριν γεννήσει της είπαν οτι ο μπέμπης είναι 3,5 κιλά και τελικά γεννήθηκε 3 βδομάδες αργότερα 3200!!!!στο περίπου λένε το βάρος....μια χαρά είναι το μικρούλιιιιιιιι...

Βάλια αυτό με τη μέση το είχα πάθει πριν 2-3 βδομάδες και ήταν απελπησία....απλά κοίτα να ξεκουραστείς από το απόγευμα....εγώ για 1 βδομάδα δεν μπορούσα να κουνηθώ οταν το έπαθα!!!!!υπομονή κοριτσάρα μου

ναι,ε?είχα ξαναακούσει οτι υπάρχουν διαφορές στις εκτιμήσεις,απλά μας φάνηκε πολύ μεγάλη διαφορά τα 500 γρ.όπως και να έχει,κρατάω οτι είναι καλό το βάρος της.σ'ευχαριστώ πάντως!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα!πηγαμε ΚΕΠ (μια κωλοοικογενειακη μεριδα θελουμε να ανοιξουμε κ αυτοι ολοι μ@λ@κιζονται!!!!)παλι δεν τελειωσε η δουλεια!!!

πηγα κ τα ουρα ξανα κ θα παω να παρω τα αποτελεσματα το απογευμα..το πρωι η πιεση μου ηταν 13-8!οτι να ναι!!!!

Δεσποινα εσυ νομιζω ρωτησες για την παντα!την επλυνα εγω στο πλυντηριο στο προγραμμα για τα ευαισθητα σε κρυα πλυση κ δεν επαθε τιποτα!τολμησε το!

Merilyn καλως μας ηρθες κοριτσαρα!!!!

δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σας πω...

παλι δεν εχω διαθεση κ ετσι λεω να κατεβω καμια βολτα στο κεντρο να παω να παρω κανα σουτιεν θηλασμου να περπατησω κ λιγο.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Marylin καλώς ήρθες, με το καλό το κοριτσάκι σου! Βάλια μου εγώ δεν το εχω πάθει αυτό αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό! Θα μας λείψουν όλα αυτά!!!

Θα μας λείψουν... αλλά τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!

Βρε... που εξαφανίζεσαι εσύ;;; Λοιπόν από Δευτέρα καφεδάκι όποια μέρα μπορείς!!! :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

καλώς το κορίτσι....τι περιμένεις μανούλα;αγόρι ή κορίτσι;που γεννάς;από που είσαι;πες μας για σενα να σε γνωρίσουμε...Βάλια μπορεί να κουνιέται ο κύριος και να σε χτυπάει στην μέση...εγώ ένα σκούπισμα έκανα και πάω σαν κουτσή....και το σκούπισμα έγινε πολύ φεεεεεεεεεεεετα...αχρηστία λέμε....ευτυχώς κοντεύουμε γιατί δεν την παλεύω άλλο η χοντρή!:confused::confused:atlantis μου ευχαριστώ...πόσο είναι το μπεμπέ δεν μας είπες..:?:

Atlantis Μου χάρηκα με τα καλά σας νέα!!! Άντε να δεις θα είναι 2200, μία χαρά δλδ για την ηλικία του!!!

Marilyn καλώς ήρθες με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Nikole κάνεις σκούπαααααααααααα???????????????? Καλέ τρελάθηκες???????

Εγώ σου είπα να κάνεις μποτέ στο φατσουλίνο και όχι γενική στο σπίτι. Η αρχοντιά μου παρότι δραστήρια, σκούπα δεν κάνει γιατί είναι οτι χειρότερο για την μέση. Θα τα πάρω εις την κράνα αγαπητή μου.....

Βρήκα και κάλυμμα για το στρώμα μία χαρά και πήρα, είδα και ένα μπανάκι με βάση που με καλύπτει σαν διαστάσεις το έχουν με την έκπτωση 81 ευρώ, θα πεταχτώ και μέχρι τα jumbo μήπως βρώ τίποτα άλλο αλλιώς θα το παραγγείλω.

GaiGp3.png

ααα!!!!βαλια μου τι εννοεις πληρωθηκες απο τωρα???απο την δουλεια η απο το ικα????

Πληρώθηκα από τον εργοδότη!!! Πήρα το 15νθημερο που δούλεψα και τη διαφορά από το λεφτά που πήρα από το ΙΚΑ!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Marylin καλώς ήρθες, με το καλό το κοριτσάκι σου! Βάλια μου εγώ δεν το εχω πάθει αυτό αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό! Θα μας λείψουν όλα αυτά!!!

θα μας λείψουν ;;;;;;;εννοείς η αχρηστία ,το πάχος και όλα το άγχος;εμένα προσωπικά καθόλου.....

Grya.jpgGryap3.png

θα μας λείψουν ;;;;;;;εννοείς η αχρηστία ,το πάχος και όλα το άγχος;εμένα προσωπικά καθόλου.....

Οχι βρεεεεεεεεε.... το να έχεις το πλασματακι σου στην κοιλίτσα σου... :lol::lol::lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Atlantis Μου χάρηκα με τα καλά σας νέα!!! Άντε να δεις θα είναι 2200, μία χαρά δλδ για την ηλικία του!!!

Marilyn καλώς ήρθες με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Nikole κάνεις σκούπαααααααααααα???????????????? Καλέ τρελάθηκες???????

Εγώ σου είπα να κάνεις μποτέ στο φατσουλίνο και όχι γενική στο σπίτι. Η αρχοντιά μου παρότι δραστήρια, σκούπα δεν κάνει γιατί είναι οτι χειρότερο για την μέση. Θα τα πάρω εις την κράνα αγαπητή μου.....

Βρήκα και κάλυμμα για το στρώμα μία χαρά και πήρα, είδα και ένα μπανάκι με βάση που με καλύπτει σαν διαστάσεις το έχουν με την έκπτωση 81 ευρώ, θα πεταχτώ και μέχρι τα jumbo μήπως βρώ τίποτα άλλο αλλιώς θα το παραγγείλω.

και εγω ντουζιερα εχω!κ πηρα ενα μπανακι της cam καμια 20αρια ευρωπουλα εκανε κ θα το βαζω πανω στην αλλαξιερα ή πανω στο πλυντηριο...

οσο για την σκουπα κ εμενα με παθαινει αλλα τι να κανω...

pSC1p2.png

ευχαριστω Αννυ μου! θα το τολμησω επειδη δεν εχει φερμουαρ κ στη λεκανη δεν χωραει κ δεν προκειται να σκυβω στη μπανιερα!

a%3E

image_previewεσκασα απο το φαγητο!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα!!!!γελαω με το μωρο!!!!!!

ναι ρε σιγα μην την επλενα στο χερι..κ μενα δεν εχει φερμουαρ!εχει κ ωραια μερα σημερα βγαλτην στον ηλιο μετα κ θα στεγνωσει ως αυριο!

pSC1p2.png

Οχι βρεεεεεεεεε.... το να έχεις το πλασματακι σου στην κοιλίτσα σου... :lol::lol::lol::lol:

ααααα λέω και εγώ....γιατί συμπτώματα άσχημα εγκυμοσύνης μπορεί να μην είχα αλλά έχω πιεστεί απίστευτα...έκοψα πολλά και δεν την παλεύω άλλο πραγματικα....:confused:

Βίκυ όπως τοι είπες,γενική έκανα....μόλις τελείωσα με το σφουγγάρισμα,τράβαγα καναπέδες,τραπέζια κ..λ.π.....είχα πολύ καιρό να κάνω ανοκάτω το σπίτι και το χάρηκα...μάλλον η τελευταία του θα είναι:!:

Grya.jpgGryap3.png

Πληρώθηκα από τον εργοδότη!!! Πήρα το 15νθημερο που δούλεψα και τη διαφορά από το λεφτά που πήρα από το ΙΚΑ!!!

αα μια χαρα!εγω πηρα τα τελευταια λεφτακια απο το ικα απο τις αναρωτικες που επαιρνα...απο βδομαδα θα παω να παρω και εγω το επιδομα!

pSC1p2.png

ααααα λέω και εγώ....γιατί συμπτώματα άσχημα εγκυμοσύνης μπορεί να μην είχα αλλά έχω πιεστεί απίστευτα...έκοψα πολλά και δεν την παλεύω άλλο πραγματικα....:confused:

Βίκυ όπως τοι είπες,γενική έκανα....μόλις τελείωσα με το σφουγγάρισμα,τράβαγα καναπέδες,τραπέζια κ..λ.π.....είχα πολύ καιρό να κάνω ανοκάτω το σπίτι και το χάρηκα...μάλλον η τελευταία του θα είναι:!:

εισαι τρελη μαρη κ εσυ που σερνεις καναπεδες κ τραπεζια????????????????????????????????

αντε κατσε στον κωλο σου!!!!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...