Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και από εμένα! Είμαι μέλλουσα μανούλα με ΠΗΤ 08/04!!!

γεια σου marilyn και καλως ήρθες στην παρέα μας!!

πες μας αν θες λεπτομέρειες για σένα και το μωράκι σου!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλως μας ήρθες!!! Τι τέλεια! Εγώ έχω ΠΗΤ 7/4!!! Πες μας τα νέα σου...

Τι παιδάκι περιμένεις, που γεννάς... ολα!!! :lol::lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλώς το κορίτσι....τι περιμένεις μανούλα;αγόρι ή κορίτσι;που γεννάς;από που είσαι;πες μας για σενα να σε γνωρίσουμε...Βάλια μπορεί να κουνιέται ο κύριος και να σε χτυπάει στην μέση...εγώ ένα σκούπισμα έκανα και πάω σαν κουτσή....και το σκούπισμα έγινε πολύ φεεεεεεεεεεεετα...αχρηστία λέμε....ευτυχώς κοντεύουμε γιατί δεν την παλεύω άλλο η χοντρή!:confused::confused:atlantis μου ευχαριστώ...πόσο είναι το μπεμπέ δεν μας είπες..:?:

Grya.jpgGryap3.png

Μανούλες αυτή τη στιγμή μου δίνει κάτι σουβλιές η μέση μου... Μάλλον κάτι κάνει ο μπεμπούκος μου... Το εχετε πάθει αυτό;;;

δεν το έχω πάθει,αλλά είναι πολύ πιθανό valia μου.αν έχει πάρει θέση τα ποδαράκια του μπορεί να σου χτυπάνε τη μέση!εμένα χθες το βράδυ είχε κάνει την κύστη μου τραμπολίνο:lol:

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

η Αγγελικούλα που είναι πάλι;θα τη δείρω.....:rolleyes:είναι καμιά γιορτή σήμερα;:rolleyes:

Για γιορτή δεν ξέρω... αλλά πάντως είναι οι Β' Χαιρετισμοί σήμερα... Απίστευτο...

Δεν ξέρω τι κάνει ο μπέμπης... αλλά ξέρω ότι με πονάει και πετάγομαι κάθε φορά που κάτι κάνει... Ασε που πρέπει να ανεβοκατεβαίνει γιατί ώρες ώρες νιώθω δύσπνοια... :confused::confused::confused:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλώς το κορίτσι....τι περιμένεις μανούλα;αγόρι ή κορίτσι;που γεννάς;από που είσαι;πες μας για σενα να σε γνωρίσουμε...Βάλια μπορεί να κουνιέται ο κύριος και να σε χτυπάει στην μέση...εγώ ένα σκούπισμα έκανα και πάω σαν κουτσή....και το σκούπισμα έγινε πολύ φεεεεεεεεεεεετα...αχρηστία λέμε....ευτυχώς κοντεύουμε γιατί δεν την παλεύω άλλο η χοντρή!:confused::confused:atlantis μου ευχαριστώ...πόσο είναι το μπεμπέ δεν μας είπες..:?:

κοίτα να δεις,χθες προβληματιστήκαμε λίγο με το θέμα του βάρους,γιατί την Τρίτη που πήγαμε στο γιατρό μας είπε οτι είναι 1700 γρ.ενώ χθες στο κέντρο προγεννητικού ελέγχου μας είπε η γιατρός οτι είναι 2200....σίγουρα το μηχάνημα αυτής της γιατρού είναι πιο εξελιγμένο απ'οτι του γιατρού μου.δεν καταλαβαίνουμε γιατί αυτή η διαφορά όμως,θα ρωτήσω τον γιατρό όταν ξαναπάω..μακάρι να είναι 2200!!

''εσείς κι εγώ...

Λοιπόν μόλις έφτιαξα το τικεράκι μου!!!

Οπότε θα δείτε ότι περιμένω κοριτσάκι!!!

Θα γεννήσω στον Άγιο Λουκά και πάω για φυσιολογικό τοκετό.

Την Τετάρτη έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό μου!

Διαφημίσεις

Τον Αργυρίου Χρήστο στον Άγιο Λουκά;

Κι εγώ!!!!

γεια σου marylin. καλως ηλθες στην παρεα μας! με το καλο το μωρακι σου! κι εσυ απο Καβαλα εισαι? ο παιδιατρος λεγεται Ευαγελλος Αργυριου κ το ιατρειο του ειναι στη Χρυσ/λη.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ ΜΟΥ!!! ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑΚΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ!!:-) Χι ΧΙ! τι κανετε εσεις?η Αννυ ακομα να γυρισει? καλε ποτε θα φτιαξω τη βαλιτσα μου????δε μπορω..ολο το λεω κ τιποτα δεν κανω!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σου marylin. καλως ηλθες στην παρεα μας! με το καλο το μωρακι σου! κι εσυ απο Καβαλα εισαι? ο παιδιατρος λεγεται Ευαγελλος Αργυριου κ το ιατρειο του ειναι στη Χρυσ/λη.

a%3E

Μπέρδεμα...Όχι δεν είμαι από Καβάλα αλλά είμαστε κοντά. Είμαι από Κομοτηνή.

Εγώ εννοούσα τον γυναικολόγο μου στην Θεσ/νίκη...:P

κοίτα να δεις,χθες προβληματιστήκαμε λίγο με το θέμα του βάρους,γιατί την Τρίτη που πήγαμε στο γιατρό μας είπε οτι είναι 1700 γρ.ενώ χθες στο κέντρο προγεννητικού ελέγχου μας είπε η γιατρός οτι είναι 2200....σίγουρα το μηχάνημα αυτής της γιατρού είναι πιο εξελιγμένο απ'οτι του γιατρού μου.δεν καταλαβαίνουμε γιατί αυτή η διαφορά όμως,θα ρωτήσω τον γιατρό όταν ξαναπάω..μακάρι να είναι 2200!!

κοριτσάρα μου τα μηχανήματα έχουν διαφορά από το πραγματικό βάρος....μια γνωστή μου 3 βδομάδες πριν γεννήσει της είπαν οτι ο μπέμπης είναι 3,5 κιλά και τελικά γεννήθηκε 3 βδομάδες αργότερα 3200!!!!στο περίπου λένε το βάρος....μια χαρά είναι το μικρούλιιιιιιιι...

Βάλια αυτό με τη μέση το είχα πάθει πριν 2-3 βδομάδες και ήταν απελπησία....απλά κοίτα να ξεκουραστείς από το απόγευμα....εγώ για 1 βδομάδα δεν μπορούσα να κουνηθώ οταν το έπαθα!!!!!υπομονή κοριτσάρα μου

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...