Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παρούσα!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΑΚΟΣ ΠΑΛΙ ΧΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΠΡΩΤΗ,ΠΑΛΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΠΟΛΥ ΥΠΝΗΛΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! :wink:

ΝΙΚΟΛ ΑΝΤΕ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΙΝ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ON LINE,WHATS UP ΕΧΩ ΕΓΩ!ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣ!!

ΒΙΚΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ :-( Κ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ 10 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ JUMBO ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ!Ή ΠΑΣ Κ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ Ή ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ "ΜΠΑΝΙΟ¨ΚΙ ΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ!ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ!

ΤΑΤΤΙ ΑΝΤΕ ΠΙΑ,ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!

ΒΑΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΣΤΗΣΕΙΣ!ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ:-) ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ Κ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΣΤΟ facebook!

δε θυμαμαι άλλα....!κι αυτα που θυμηθηκα δηλ πολλα ηταν!ΑΝΝΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες! ωραια μερα σημερα! 2 μερουλες ακομα κ ερχεται η ανοιξη! τη Δευτερα σε μια κολονα της ΔΕΗ ειδα εναν πελαργο!

Βαλια τελευταια μερα σημερα,ε? τι καλα! να ξεκουραστεις λιγακι κ να μαζεψεις δυναμεις για το μωρακι σου!

σημερα το απογευμα εχουμε ραντεβου να γνωρισοιυμε τον παιδιατρο του μπεμπη. ανυπομονω γιατι ειναι κ πιστοποιημενος συμβουλος μητρικου θηλασμου.

a%3Ehappy-baby.jpg

φιλακια!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by despoina82

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλώς την ταττι μας! Χρόνια και ζαμάνια! Άντε, με το καλό να μας έρθεις.

Καλημέρα και στις υπναρούλες της παρέας. Αχ, να μπορούσα κι εγω...

Τώρα ετοιμαζόμαστε για δουλειές πάλι, οπότε θα σας δω αργότερα.

Βικάκι, ίσως τη Δευτέρα επισκεφτούμε το orchestra. Ελπίζω να έχει ακόμα εκπτώσεις.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Να'μαι πάλι! Καλώς τες και τις υπόλοιπες μανούλες!

Γύρισα από το ΙΚΑ, πήρα τα αποτελέσματα της γεν. αίματος και ζαχάρου αλλά όχι των ούρων. Κρίμα κι έχω ραντεβού το απόγευμα και θα ρωτάει. Τελοσπάντων αυτά που πήρα όλα καλά. Επεσε και το ζαχαρο από 96 σε 84 και χαίρομαι γιατί το 96 του είχε φανεί ψηλό.

Ανέβηκε και λίιιιιγο ο αιματοκρίτης μετά το διπλασιασμό του σιδήρου.

Πάω να ξυπνήσω τον αντρούλη μου σιγά σιγά ώστε να μπορέσω να βάλω σκούπα και να μην είναι χάλια το σπίτι όταν έρθουν οι καλεσμένες μου!

Αντε Βάλια welcome to the club ! Τελευταία μέρα! Δε φαντάζεσαι πόσο ανακουφισμένη θα νιώθεις το απόγευμα και πόση χαρά τη Δευτέρα το πρωί.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!! Έχω πααααρα πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω πάντα και μαθαίνω για τις περιπέτειές σας, τις χαρές, τις στεναχώριες και τις αγωνίες σας.

Τα νέα μου είναι πως η μπέμπα μου σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις είναι 2669 γρμ! Ο γιατρός επιμένει πως είναι χοντρούλικο αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα! Όλο μου λέει ότι τρώω γλυκά. Μα είναι υπερβολική ποσότητα ένα κομματάκι χαλβά μετά το φαγητό ή λίγο κέηκ το πρωι;;; Βέβαια έμαθα χθες ότι και ό μπαμπάς μου γεννήθηκε 5 κιλά! Έλεος! και η γιαγιά μου ήταν 1 μέτρο ψηλη και μικροκαμωμένη! Την καημένη! Μήπως σόι πάει το βασίλειο;;;

Εν των μεταξύ τελευταία έχω πολυ φούσκωμα το βράδυ και δεν τρώω σχεδόν τίποτα και σήμερα που ζυγίστηκα είδα ότι έχασα! Ήμουν 10+ και τώρα περίπου 9,5.

Από την άλλη εβδομάδα θα πηγαίνω μια φορά στο γιατρό και μια φορά στο Μητέρα για καρδιοτοκογράφημα. Εβδομάδα - εβδομάδα εναλλάξ δηλαδή. Η μαία μου είπε από τώρα ότι θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε την επισκληρίδιο με τις αναπνοές για να γεννήσω όσο πιο φυσικά και σε ερώτησή μου, μου είπε ότι θα πάρω αγκαλιά το μωρό μου πριν κοπεί ο λώρος και βγεί ο πλακούντας. Χάρηκα πολύ. Κατά τα άλλα άρχισα να μπορώ να κοιμάμαι καλύτερα όταν ο γατρός μου είπε να μην έχω αγχος για τις στάσεις ύπνου και να κοιμάμαι όπως θέλω γιατί το μωράκι είναι μια χαρά άνετο μέσα στο υγρό του.

Έχω αρχίσει να ανυπομονώ και να αγωνιώ!

Σας φιλώ όλες!!!!

KOWTp3.png

Αχ, μανούλες είμαι ακόμα πιο χαρούμενη τώρα!!! Πληρώθηκα κιόλας!!! Τώρα τα υπόλοιπα λεφτά από το ΙΚΑ μετά την γέννα!!!

Αντζυ μου την βάση που έχω πάνω το port bebe την πήρα από το μαγαζί στην Ν. Ιωνία (EXCELLENT) που πήρα και τα υπόλοιπα πράγματα!!! Αλλά λογικά πρέπει να έχει και στο Περιστέρι... Νομίζω την αγοράσαμε κάπου 20-30 ευρώ...

Δήμητρα και Δεσποινάκι επιτέλους έφτασε η μέρα της ξεκούρασης!!!

Αντε κοριτσάκια και από Δευτέρα κερνάω καφεδάκια σπίτι!!!

Ps: To Χριστινάκι μας και η Αννη μας (andria27) που είναι οεο???

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι μου κάνετε???

Βάλια, περιμένω τηλ. για καφεδάκι!!!

Εγώ τρέχω όλη μέρα για διάφορες δουλειές (μου περνάει κι η ώρα!)! Την άλλη εβδομάδα θα πάω και για εξετάσεις...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

γειά σας!τι κάνετε κοριτσάκια μου?

tatti&touki χαρήκαμε που είχαμε νέα σας,μη χανόσαστε!

strata μου σου έστειλα προσωπικό μήνυμα.

nikole με το καλό να δεχτείς το αγοράκι σου και να περάσετε ένα μελένιο Σ-Κ!

annie μου μην ανησυχείς,όλα καλά θα είναι,θα δείς.καλά αποτελέσματα!έχω κι εγώ σουβλιές,μου είπε κι εμένα δεν είναι ανησυχητικό.χαίρομαι που δεν πόνεσες πολύ εσύ!

valia να χαρείς την άδειά σου,οτι καλύτερο εύχομαι για σένα και το μπεμπάκι σου!

χθες εμείς κάναμε το doppler,όλα τέλεια δόξα το Θεούλη!!!η σκατούλα μου είχε τα χέρια και τα πόδια της στο πρόσωπο:roll::roll: είχε πολύ γέλιο!!αλλά δεν μπορέσαμε να δούμε προσωπάκι με τα τέσσερα άκρα της εκεί..δεν πειράζει όμως,θα είναι η τέλεια έκπληξη!

καλό μεσημέρι!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...