Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο η αντιβίωση, πολλές παίρνουν.

Τίποτα δεν θα είναι καρδιά μου, θα το δεις.Ψάξε κι εδώ στο φόρουμ θυμάμαι πιο παλιά είχαν βρει το ίδιο και σε άλλη κοπέλα και δεν ήταν τίποτα τελικά.

Βρήκες τη γιατρό σου;;;

Να σκέφτεσαι θετικά για να μη στεναχωρείς την μπεμπούλα σου.Όλα θα πάνε καλα, θα το δεις....

Εψαξα κ βρηκα μια κοπελα που γεννησε το Σεπτεμβρη.....ελπιζω κι ευχομαι υγιες μωρακι

Αλλα δεν ελεγε πως συνεχισε, αν εκανε αμνιο κλπ... Της εχω στειλει πμ και περιμενω και τη δικη της απαντηση με αγωνια

Ααα καλα ψωνια για το μπουμπουκακι σου!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια! Καλό σκ να έχουμε έστω και βροχερό!

irev ανυπομονώ να μάθω τι θα σου πει και ο γιατρός σου! Μη στεναχωριέσαι πάντως, με μια μόνο ένδειξη( αφού όλες οι προηγούμενες εξετάσεις σου ήταν καλές) δεν μπορείς να είσαι σίγουρη. Όλα καλά θα πάνε! Είμαι σίγουρη!

Τι να πω και για την tatti με την πλημμύρα τους;;;πωπω... ας είναι, εκεί να πάει το κακό! όλα φτιάχνονται και όλα διορθώνονται!

Εγώ την Πέμπτη που πήγα στο γιατρό είδα τη μπεμπούλα μου! Κούκλα σας λέω! 539γρ το κοριτσάκι μου! Του είπα όμως ότι έχω γύρω στους 90 σφυγμούς (με χαμηλή πίεση) και ότι γενικά πάντα είχα αρρυθμίες και θα πάω και σε καρδιολόγο μες την εβδομάδα.

Όσο για το εμβόλιο και εκείνος είπε ότι πρέπει να το κάνουμε όλες αλλά εγώ δεν πρόκειται να το κάνω. Η Η1Ν1 είναι απλά μια γρίπη. Όσο φυλάγομαι γενικά και από την κοινή γρίπη έτσι φυλάγομαι και από αυτή. Άσε που λένε ότι είναι και πιο ήπιας μορφής. Εδώ δεν έκανα το εμβόλιο για την κοινή γρίπη, θα κάνω αυτό το καινούριο;

Αυτά...Καλά ψώνια σε όσες ξεσαλώνετε ( εγώ κρατιέμαι ακόμα, χιχιχι!) φιλιά

KOWTp3.png

Καλημερα εγκυουλες και καλο σ/κ!:P:p

Ιrev μου η σκεψη μου απο εχθες που διαβασα το μηνυμα σου ειναι σε σενα.

παρολο που πιστευω οτι ολα θα ειναι μια χαρα!Οταν μιλησεις με τη γιατρο ενημερωσε μας!Η θετικη σκεψη μας ειναι μαζι σου!

φιλακια σε ολες:P:p:p

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

Irev εύχομαι όλα καλά να πάνε. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη να δεις τι θα σου πει ο γιατρός σου και η κοπέλλα που είχε παρόμοιο περιστατικό.

Λογικά πάντως αφού και η αυχενική σου ήταν καλή και όλα τα άλλα τέλεια δε θα είναι τίποτα ανυσηχητικό.

Τα νεύρα μου!!!! Με πήραν και μου άλλαξαν το ραντεβού για την Δευτέρα, μου το μετέθεσαν για Τρίτη βράδυ!!! Οπότε συν ακόμη μιαμιση μέρα αγωνία!!!!

irev μίλησες με τη γιατρό σου?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

IREV μου περιμενουμε τα νεα σου!κ περιμενουμε ευχαριστα νεα σου!

tatti μου καλο κουραγιο!αλλα μην στεναχωριεσαι.τα υλικα πραγματα φτιαχνονται...αλλα ειναι αυτα που χαλανε κ δεν φτιαχνονται...

κοριτσια εμενα χθες το βραδυ ανοιξε η μυτη μου κ πανικοβληθηκαν ολοι!(ειχαμε τα γενθλια του αντρα μου κ ηταν κατι φιλοι εδω).το χω ξαναπαθει κανα 2 φορες μεσα στην εγκυμοσυνη αλλα δεν το ειπα σε κανενα.

αλλοι λενε οτι μου ανεβαινει η πιεση και αλλοι λενε οτι επειδη παραγουμε 2πλασια ποσοτητα αιματος τωρα, αυτο πουπερισσευει πρεπει απο καπου να φυγει..

το χει παθει καμια σας αυτο??

βεβαια αν σκεφτω την πιεση...ναι σιγουρα θα μου ειχε ανεβει γιατι εχω την πεθερα μου εδω στο σπιτι απο την Πεμπτη κ δεν λεει να φυγει!!!:mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσια

μιλησα με τη γιατρο και μου ειπε να κανω υπερηχο καρδιας εμβρυου

Της ειπα πως αυτος γραφει κατι για τρισωμιες κ κυστικη ινωση

αλλά μου ειπε να κανω τον υπερηχο, να της παω τις εξετασεις κ να μην αγχωνομαι......

Το κερασακι στην τουρτα ειναι πως ειμαστε ταπι (θυμιζω απληρωτη 2 μηνες...) και στο Μητερα στοιχιζει 130ευρω (δωσαμε αλλα 105 χτες)...κι εχω πελαγωσει

Θα κανω μια προσπαθεια τη Δευτερα μηπως βρω σε δημοσιο νοσοκομειο, αλλα η πειρα μου εχει δειξει οτι αυτα τα ραντεβου τραβανε μηνες

Οπως καταλαβατε απο το τηλ δεν πηρα και καμια κατατοπιστικη πληροφορια...οποτε το αγχος παραμενει

QuW0p3.png

Κοριτσια

αλλά μου ειπε να κανω τον υπερηχο, να της παω τις εξετασεις κ να μην αγχωνομαι......

Το κερασακι στην τουρτα ειναι πως ειμαστε ταπι (θυμιζω απληρωτη 2 μηνες...) και στο Μητερα στοιχιζει 130ευρω (δωσαμε αλλα 105 χτες)...κι εχω πελαγωσει

Θα κανω μια προσπαθεια τη Δευτερα μηπως βρω σε δημοσιο νοσοκομειο, αλλα η πειρα μου εχει δειξει οτι αυτα τα ραντεβου τραβανε μηνες

Οπως καταλαβατε απο το τηλ δεν πηρα και καμια κατατοπιστικη πληροφορια...οποτε το αγχος παραμενει

Για τα χρηματα σε καταλαβαινω απολυτα!!!!ζητα βοηθεια απο γονεις!

οσο για την γιατρο δεν σου ειπε γιατι σου γραψαν για τρισωμιες κ κυστικη ινωση????κ τι σχεση ειχει ο υπερηχος καρδιας?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες!!! Καταρχήν ξεκινάω από την irev μας... Κοριτσάκι μου το ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι αλλά αφού και η γιατρός σου σου είπε να ξεκινήσεις από υπέρηχο καρδιάς εμβρύου και δεν σου ανέφερε κάτι άλλο, χαλάρωσε λιγάκι... Μπορεί απλά να μην είναι τίποτα...Υπομονή μέχρι το υπέρηχο... Πάρε τηλ. στο ΕΛΕΝΑ & στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ή το ΑΤΤΙΚΟ και ζήτα να σου κλείσουν άμεσα ραντεβού...

Εύχομαι η μπουμπού σου να είναι γερή και υγιέστατη που σίγουρα είναι!!!

Εlisavet μου συγχαρητήρια για τον παίδαρο!!! Να συνεχίσεις να έχεις καλή εγκυμοσύνη!!!

Τatti μου, τι να πω? Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου ξημερώσει... Εύχομαι τουλάχιστον να αποζημιωθείται και να φτιάξετε το σπιτάκι σας για να υποδεχτήτε και το νέο μέλος της οικογένειας!!!

Οι υπόλοιπες μανούλες είσαστε καλά? Εμεις κορίτσια σήμερα πήγαμε και κλείσαμε τα πράγματα του μπέμπη μας!!! Καρότσι, προίκα, συφονιέρα-αλλαξιέρα κλπ... Είμαι πολύ χαρούμενη και διστακτική που το κάναμε τόσο νωρίς... Βέβαια ζητήσαμε να μας τα φέρουν τέλος Φεβρουαρίου...

Ελπίζω να μην σας κούρασα... Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Κοριτσια

Για το ταπί σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Να σου πω, γιατί δεν σου δίνει ένα επείγον παραπεμπτικό (μπορεί να το κάνει είμαι σίγουρη) να το κάνεις αύριο πρωί πρωί στα εξωτερικά ιατρεία Ελενα ή Αλεξάνδρα δωρεάν? Στο Ελενα δεν είναι και ο γιατρός σου?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

irev όλα θα είναι μια χαρά στο τέλος θα δεις.Ηρεμία (όσο γίνεται) κ υπομονή μέχρι την εξέταση. Η angel έχει δίκιο. Πάρε τη γιατρό σου κ επέμεινε. Όλα θα πάνε καλά.

tatti, τι να πω. Σοκαρίστηκα...όμως όλα γίνονται..σημασία έχει που είστε καλά.

Συγχαρητήρια elisavet για τον αγόραρο! Είδες που τζάμπα ανησυχούσες?

Anna 22 ελπίζω να είσαι καλύτερα ψυχολογικά.

Κορίτσια παρατήρησα σήμερα αυξημένες κολπ. εκκρίσεις. Νορμάλ? Έχετε νιώσει ποτέ πονάκια στο κολπο σα να πονάνε οι προσαγωγοί ψηλά ή κάτι τέτοιο?

Φιλιά σε όλες!!

Εμεις κορίτσια σήμερα πήγαμε και κλείσαμε τα πράγματα του μπέμπη μας!!! Καρότσι, προίκα, συφονιέρα-αλλαξιέρα κλπ... Είμαι πολύ χαρούμενη και διστακτική που το κάναμε τόσο νωρίς... Βέβαια ζητήσαμε να μας τα φέρουν τέλος Φεβρουαρίου...

Ελπίζω να μην σας κούρασα... Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Καλέ με υγέια κ με το καλό να τα χρησιμοποιήσετε κ να τα χαρείτε μαζί με τον παίδαρο που έρχεται!!!! valia μου κράτα το χαρούμενη κ άσε τους δισταγμούς......α α α θα σε μαλώσω....

Καλέ με υγέια κ με το καλό να τα χρησιμοποιήσετε κ να τα χαρείτε μαζί με τον παίδαρο που έρχεται!!!! valia μου κράτα το χαρούμενη κ άσε τους δισταγμούς......α α α θα σε μαλώσω....

Εχεις δίκιο... :rolleyes: Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!

Κολπικές εκκρίσεις έχω και εγώ και λογικά είναι απόλυτα φυσιολογικό..

Τώρα αν σε αγχώνει ρώτα και τον γιατρό σου και πες του να σου κάνει καλλιέργεια κολπικού υγρού. ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εμεις κορίτσια σήμερα πήγαμε και κλείσαμε τα πράγματα του μπέμπη μας!!! Καρότσι, προίκα, συφονιέρα-αλλαξιέρα κλπ... Είμαι πολύ χαρούμενη και διστακτική που το κάναμε τόσο νωρίς... Βέβαια ζητήσαμε να μας τα φέρουν τέλος Φεβρουαρίου...

Πήγαμε και εμείς σήμερα αναγνωριστική βόλτα στα mothercare και στα ΗΡΑ για καρότσια πορτ μπεμπε και καθισματάκι αυτοκινήτου και έχω να πώ ότι έχουν ωραία πραγματάκια. Απλά οι τιμές τους περιγράφονται με την λέξη "ληστεία" άμα δεις ειδικά τις τιμές στα αντίστοιχα προϊόντα Online αγγλία.

Δεν πειράζει όμως, το συζητούσα με μανούλα του Γενάρη και μου έδωσε δ/νση για Online καταστημα στην Ιταλία με φοβερά πραγματάκια σε φοβερές τιμές και λέω να τα τιμήσω.......

GaiGp3.png

Τώρα αν σε αγχώνει ρώτα και τον γιατρό σου και πες του να σου κάνει καλλιέργεια κολπικού υγρού. ;)

Είναι διάφανα δεν έχουν ανησυχητικό χρώμα ή οσμή...απλά μου φάνηκαν αυξημένες...thanks

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...