Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Μανούλια!!!!!

Τί κάνετε?

Όμορφη μέρα έχει πάλι σήμερα, ότι πρέπει για βολτίτσα.

Δήμητρά μου ναι αυτή λέω. Είναι πολύ γουστόζικη, το μόνο μου θέμα είναι η βάση.

Εγω έβλεπα στον ύπνο μου ότι και στον ξύπνιο μου εχτές το βραδάκι. Επανάληψη προς εμπέδωση...

Μαράκι τελικά είδατε τίποτα ενδιαφέρον χτες?

Τάνια καλημέρα! Θα μου κάνεις και εμένα ένα με τυράκι?

Νικόλ, πήγαινε κάνε beaute να τον υποδεχτείς φρέσκια!!

Πάω μία βόλτα προς το Bimbo να δω και τα άλλα και επιστρέφω!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Μανούλια!!!!!

Τί κάνετε?

Εγω έβλεπα στον ύπνο μου ότι και στον ξύπνιο μου εχτές το βραδάκι. Επανάληψη προς εμπέδωση...

Πάω μία βόλτα προς το Bimbo να δω και τα άλλα και επιστρέφω!!![/quote

'ετοιμο και το δικό σου!!!!!!!

]DSC01262.jpg

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα και πάλι. Εγώ κάνω δουλειές από το πρωί και τώρα κάνω διάλειμμα να σας διαβάσω αλλά και να ξεκουραστώ λιγάκι. Μόνο τα τζαμια και ξεσκόνισμα έχω κάνει και κουράστηκα. Διαλειμμα λοιπόν και ακολουθεί, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πλυντήριο και ΙΚΑ να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου. Κιόλα αυτά πριν τις 12:30 γιατί κάπου εκεί θα έρθει η μαμά μου.

Μαράκι αυ΄τες τις λίγες ώρες που κοιμήθηκα είδα στον ύπνο μου εσένα και την Δήμητρα. Είχατε λέει μάζι ένα γραφείο, είσασταν ψυχολόγοι και ήρθα και σας βρήκα. Μετά βγήκαμε όλοι μαζί για φαγητό μετά των συζύγων:tongue::tongue::tongue:

Ναι ε; :D Ενδιαφέρον. Καμία σχέση βέβαια, είμαι της Γαλλικής φιλολογίας. Και μετά φαγάκι...τέλεια!

X4pTp3.png

Καλημέρα Μανούλια!!!!!

Τί κάνετε?

Πάω μία βόλτα προς το Bimbo να δω και τα άλλα και επιστρέφω!!!

καλημέρα μανούλα!! και τα κολοκυθάκια φρέσκα πρέπει να είναι...με τον πόνο μου παίζεις;

εγώ εφιάλτη είδα....την πεθερούλα μου:confused:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και πάλι. Εγώ κάνω δουλειές από το πρωί και τώρα κάνω διάλειμμα να σας διαβάσω αλλά και να ξεκουραστώ λιγάκι. Μόνο τα τζαμια και ξεσκόνισμα έχω κάνει και κουράστηκα. Διαλειμμα λοιπόν και ακολουθεί, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πλυντήριο και ΙΚΑ να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου. Κιόλα αυτά πριν τις 12:30 γιατί κάπου εκεί θα έρθει η μαμά μου.

Ναι ε; :D Ενδιαφέρον. Καμία σχέση βέβαια, είμαι της Γαλλικής φιλολογίας. Και μετά φαγάκι...τέλεια!

Μόνο αυτές τις δουλίτσες έκανες?

ΤΕΜΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

(Πλάκα μου κάνεις????????????????)

GaiGp3.png

καλημέρα μανούλα!! και τα κολοκυθάκια φρέσκα πρέπει να είναι...με τον πόνο μου παίζεις;

εγώ εφιάλτη είδα....την πεθερούλα μου:confused:

Και εγώ την πεθερά του άντρα μου:tongue:

Άντε βάλε αγγουράκια στην φάστα, φτιάξε μαλί, και ξεκουράσου λιγάκι όταν έρθει πάρε τον να πάτε για ένα φαγητάκι έξω να τα πείτε...

GaiGp3.png

Και εγώ την πεθερά του άντρα μου:tongue:

Άντε βάλε αγγουράκια στην φάστα, φτιάξε μαλί, και ξεκουράσου λιγάκι όταν έρθει πάρε τον να πάτε για ένα φαγητάκι έξω να τα πείτε...

ωραία που τα λες...ιδανικά.....κατά τις 12 το βράδυ τον περιμένω:(:(

Grya.jpgGryap3.png

Βικάκι, πήγαμε για πάντα χθες. Είδα 2 που μου άρεσαν αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα. Είπε ότι θα φέρουν και καινούρια κομμάτια σε λίγες μέρες. Τελικά πήραμε για το βαφτιστήρι μας τα πασχαλινά του ρουχαλάκια, αφού είχαν πολύ καλες εκπτώσεις (στο premaman της Ν. Σμυρνης για όποια ενδιαφέρεται). Το κουπόνι δεν μπορέσαμε να το χρησιμοποιήσουμε γιατί αυτά που πήραμε είχαν ήδη έκπτωση, αλλά θα το χρησιμοποιήσουμε για τις πάντες που δεν έχουν. Ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι! Μας έδωσε και ένα σωρο καταλόγους να "μελετήσουμε". Έχουν πολλά πράγματα κι ας είναι τόσο μικρούλι μαγαζάκι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!καταφερα να σηκωθω κ εγω!θελω κ εγω τοστ αλλα μολις πηρα τον σιδηρο!!!

παω να παρω κανα ουροσυλεκτη τωρα κ ας αφησω το φαι προς το παρον!!!

oraios kairos..(το ξερετε το ανεκδοτο??):tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βικάκι, πήγαμε για πάντα χθες. Είδα 2 που μου άρεσαν αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα. Είπε ότι θα φέρουν και καινούρια κομμάτια σε λίγες μέρες. Τελικά πήραμε για το βαφτιστήρι μας τα πασχαλινά του ρουχαλάκια, αφού είχαν πολύ καλες εκπτώσεις (στο premaman της Ν. Σμυρνης για όποια ενδιαφέρεται). Το κουπόνι δεν μπορέσαμε να το χρησιμοποιήσουμε γιατί αυτά που πήραμε είχαν ήδη έκπτωση, αλλά θα το χρησιμοποιήσουμε για τις πάντες που δεν έχουν. Ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι! Μας έδωσε και ένα σωρο καταλόγους να "μελετήσουμε". Έχουν πολλά πράγματα κι ας είναι τόσο μικρούλι μαγαζάκι.

Είδες ποικιλία που έχει? και είναι μικρό και δεν το πιάνει το μάτι σου...όλοι στο μιλητό πάνε εκεί. Κάνει και γενικά πολύ καλές εκπτώσεις και η κυρία εκεί είναι πολύ ευγενική και εξυπηρετική χωρίς να είναι πιεστική. (πολύ σημαντικό, γιατί από μαγαζί με παιδικά στην Καλλιθέα έφυγα χωρίς να ψωνίσω -άσχετα που ήτανκαι πανάκριβα- λέγοντας στην υπεύθυνη ότι φοβόμουν να περπατήσω στους διαδρόμους γιατί με κοιτούσαν παράξενα μην πάει και αγγίξω τίποτα από το ντεκόρ...)

Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο χτές και πέρασα από Ελ. Βενιζέλου (τον δρόμο του τραμ) είδα και τα Orchestra που έχουν βάλει λέει σε όλα 60%, αλλά είχα περιπολικό πίσω μου και δεν μπόρεσα να σε πάρω τηλ.....(sms είδες την ταχύτητά μου...:tongue::tongue:)

Άμα πάτε βόλτα προς τα εκεί σήμερα πήγαινε να ρίξεις μία ματιά, αλλιώς από Δευτέρα (ελπίζω να ισχύει μέχρι τότε). Έχουν φοβερές ποιότητες και σε κανινικές σεζόν τιμολογιακά είναι ακριβούτσικα... Έχει και πάντες και προίκες κλπ...

Καλά που μου είπες για το βαφτηστήρι, και εμένα η δικιά μου έχει γεννέθλια κάπου εδώ κοντά και γιορτή νομίζω (τα έχω χάσει....) και κάτι πρέπει να της πάρω για τις γιορτές γιατί τότε θα είμαι έγκλειστη.... φτου....

GaiGp3.png

Μόνο αυτές τις δουλίτσες έκανες?

ΤΕΜΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

(Πλάκα μου κάνεις????????????????)

Τεμπέλα δε λες τίποτα... :tongue:

Το πρόβλημά μου τώρα είναι ότι ο άντρας μου δούλευε νύχτα και κοιμάται τώρα και δε θέλω να τον ξυπνήσω με τη σκούπα. Αρα πάω για μπανάκι και ΙΚΑ και θα συνεχίσω μετά.

Φιλάκια σε όλες τις κοιλουμπίτσες!!!

X4pTp3.png

Τεμπέλα δε λες τίποτα... :tongue:

Το πρόβλημά μου τώρα είναι ότι ο άντρας μου δούλευε νύχτα και κοιμάται τώρα και δε θέλω να τον ξυπνήσω με τη σκούπα. Αρα πάω για μπανάκι και ΙΚΑ και θα συνεχίσω μετά.

Φιλάκια σε όλες τις κοιλουμπίτσες!!!

Τα φιλιά μου στον γιατρό μας :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλή συνέχεια στον αγώνα κοριτσάρα!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...