Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μανουλια μανουλομανουλα...λεω να σας αφησω σιγα σιγα για σημερα....

αυριο παλι εξετασεις , κ μετα ΚΕΠ(δεν πηγα τελικα σημερα-τα ειχα φτυσει).

(αυτη η μυτη μου δεν ξεβουλωνει με τιποτα!!!!:mad:)

Καλό σου βράδυ Σαλονικιά μας!!!!!!

Φιλάκια στην Κλειώ και από την Λούση!!!!!!!!!

Όνειρα γλυκά!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλως το Βικακι!!!!Τσουρεκακι γλυκια μανουλα?????????

Μου αναψες φωτιες!Ψαχνω σαν τρελλη εδω και ωρα ενα γλυκακι να φαω

αλλα δεν εχω τιποτα!!!!

Εγω μπανακι πηρα ενα της brevi το οποιο ειναι με ροδακια και 2 ραφια.

Ριλαξακι δεν πηρα ακομα αλλα μου ειπε ενας φιλος που εχει ενα μωρακι

2 μηνων οτι πηρε απο αυτα που ειναι και κουνιες και ειναι φοβερο!Αλλα

πολλα τα λεφτα ρε γ@μτ!!!!Θα το σκεφτω...αλλιως θα παρω ενα απο το ebaby της φισερ πραις που ειναι πιο φτηνο!Θα δουμε!!!!

Αχ ναι επιτέλους τσουρεκάκι............!!!!!

Κερνάω απόψε εγώ γλυκάκι!!!

Το μπανάκι με την βάση από το BIMBO το πήρες?

GaiGp3.png

Είχα πάει το απόγευμα στην φιλενάδα μου να παραλάβω το γλυκό μου και να την δώ λιγάκι (η νονούλα της κοντέσας....) και ξεφύγαμε με την ώρα. Γυρνώντας σπίτι βρήκα την oh μαμυ εδώ και μέχρι να την κάνω διανομή σπίτι πήγε 12 τα μεσάνυχτα....

Έχω ένα μπανιεράκι αλλά μου φαίνεται τεράστιο. Την τελευταία φορά που είχα πάει jumbo το είχε μία κοπέλα στο μπροστινό μου καρότσι στο ταμείο και το χάζευα και μου φάνηκε πολύ όμορφο και εξυπηρετικό από άποψη μεγέθους. Θα πάω να το δώ από κοντά από βδομάδα..

βολεύει και παραβολεύει......και η τιμή του βολική είναι...εγώ πήρα το ίδιο με την Άντζυ...

Εσύ κανόνισε να μας ενημερώσεις, στείλε το τηλ σου με κανένα Pm μην σε ψάχνουμε...

οκ.....Whats up έχεις Αγγελικούλα;

Αχ Άντζυ μου σε ευχαριστώ πολύ κουκλάρα μου, το i30 θέλω, σε μαύρο χρώμα με μαύρο δερμάτινο σαλόνι, τί καλό κορίτσι είναι αυτό !!!!!!!!!!!!!!!

Άντζυ ξηλώσου......θέλει i30 μαύρο το κορίτσι μας:lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

relax k μπάνιο κ γω δεν έχω πα΄ρει ακόμη.Για το μπάνιο πρέπειν απάρω κ βάση γιατί εμείς ντουζιέρα έχουμε στο σπίτι δυστυχώς.Κ απο τα πιο βασικά που δεν έχω παρει ακόμη είναι τον μάρσιππο που δεν έχω καταλήξει.Κοριτσάκια καληνύχτα,να φτιάξουμε ωραία όνειρα κ να χουμε καλή μέρα.Α ναι για την ευαίσθητη περιοχή που λέγατε εγω την προηγούμενη εβδομάδα έκανα αποτρίχωση βραζιλιάνικο κ τα ποδια.Είχε έρθει η αιισθητικός μου απο Ικαρία τώρα ως τη γένα θα δούμε(ο τι θυμάμαι χαίρομαι κ γω).Καληνύχτα φατσούλες!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ntesehjufpgrhgvn.png

Αχ ναι επιτέλους τσουρεκάκι............!!!!!

Κερνάω απόψε εγώ γλυκάκι!!!

Το μπανάκι με την βάση από το BIMBO το πήρες?

Μιαμ μιαμ!!!!Θελω κι εγω!!!!Ναι απο το bimbo.Eδω οι απατεονες το

εχουν στην διπλασια τιμη!:mad::x:x

Διαφημίσεις

relax k μπάνιο κ γω δεν έχω πα΄ρει ακόμη.Για το μπάνιο πρέπειν απάρω κ βάση γιατί εμείς ντουζιέρα έχουμε στο σπίτι δυστυχώς.Κ απο τα πιο βασικά που δεν έχω παρει ακόμη είναι τον μάρσιππο που δεν έχω καταλήξει.Κοριτσάκια καληνύχτα,να φτιάξουμε ωραία όνειρα κ να χουμε καλή μέρα.Α ναι για την ευαίσθητη περιοχή που λέγατε εγω την προηγούμενη εβδομάδα έκανα αποτρίχωση βραζιλιάνικο κ τα ποδια.Είχε έρθει η αιισθητικός μου απο Ικαρία τώρα ως τη γένα θα δούμε(ο τι θυμάμαι χαίρομαι κ γω).Καληνύχτα φατσούλες!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καληνύχτα μανούλα και όνειρα γλυκά:D

Grya.jpgGryap3.png

Μιαμ μιαμ!!!!Θελω κι εγω!!!!Ναι απο το bimbo.Eδω οι απατεονες το

εχουν στην διπλασια τιμη!:mad::x:x

Όταν μπορέσεις βάζεις κανένα link για το συγκεκριμένο να το χαζέψουμε, φανταστική Νεραϊδούλα??????

Για κοπιάστε, έκοψα κομματάκια για όλες μας!!!!!!

GaiGp3.png

Έχουμε κοινά... και εγώ καμπίνα με ντουζιέρα έχω οπότε χρειάζομαι βάση για το μπανάκι την οποία σκέτη σε ένα μαγαζί βρήκα κάπου στα 70 ευρώ (ααπαπαπαπαπαπα)

Αποτρίχωση κάνω και εγώ γενικώς , κάθε 25 μέρες και σήμερα με το ξαφνικό που μου είπε ο γιατρός αναρωτιόμουν πότε να κάνω ξανά.....( ο κόσμος καίγεται βαρκούλες αρμενίζουν....:D:D:D)

Καληνύχτα κοριτσάρα και όνειρα γλυκά!!!!

GaiGp3.png

Βίκυ έλεος με το τσουρέκι....έχω ευχάριστα ,ντόνατς έχει και κάπου στο κέντρο μου είπε ο Χρήστος:D:D:Dη Αγγελικούλα που χάθηκε πάλι;:rolleyes:

Και στην Καλλιθέα είχε τέρμα Δημοσθένους ένα μαγαζί με ντόνατ αλλά δεν με ξετρέλαιναν.... Θα το ψάξω μπας και βρω και αλλού...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Και στην Καλλιθέα είχε τέρμα Δημοσθένους ένα μαγαζί με ντόνατ αλλά δεν με ξετρέλαιναν.... Θα το ψάξω μπας και βρω και αλλού...

εγώ θα φάω ντόνατς πάντως......την έκαναν όλες;

Grya.jpgGryap3.png

Όταν μπορέσεις βάζεις κανένα link για το συγκεκριμένο να το χαζέψουμε, φανταστική Νεραϊδούλα??????

Για κοπιάστε, έκοψα κομματάκια για όλες μας!!!!!!

Μιαμ μιαμ!Εγω θελω ενα και αν περισσεψει θελω κι αλλο!!!!

http://www.bimbomarket.it/it/en/

και ριξτε μια ματια και σε αυτο εχει καλες τιμουλες!

http://www.ebaby.gr/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...