Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!!!!

Annie Μου συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα σου κουκλάρα μου!!!! (και με γεια οι μπαλαρίνες..). Ποιός σου ανέβασε την πίεση?

Κοριτσια δεν ετοίμασα τπτ από αύριο θα πιάσω, ποιό πολύ σίδερο έχω και 2 ή 3 πλυντήρια ακόμα. Απλώς όπως είπαμε χαλαράααααααααα

Έφαγα μισό τσουρέκι μέσα έξω σοκολάτα από τον Τερκενλή αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας είναι καλά η κολλητή μου που με σκέφτηκε...

Καλά strata τα νέα από το μέτωπο έχουν και συνέχεια να τραβάς τα μαλιά σου.....τί να κάνουμε....υπομονή και σε εσένα, γαϊδουρινή θα έλεγα...

Αχ κοριτσάρες, τελικά έχετε πάρει relax? Μπανιέρα για τα μωράκια?

Έχει πάρει καμία εκείνη την μπλέ μπανιέρα της φίσσερ πράϊς?

Νικολίτσα την Δευτέρα θα ανέβεις ή άλλη μέρα? Πρέπει να οργανωθούμε με την αρχηγό μας...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γλυκά πέρασα για καληνύχτα. Όνειρα γλυκά με τα μπεμπάκια σας!

Καληνύχτα Μαράκι!!! Φιλάκια στην Αθηνούλα!!

Στον αλφα η δικηγορίνα του σεχ and the city γεννάει!!!!!!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!!

Annie Μου συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα σου κουκλάρα μου!!!! (και με γεια οι μπαλαρίνες..). Ποιός σου ανέβασε την πίεση?

Κοριτσια δεν ετοίμασα τπτ από αύριο θα πιάσω, ποιό πολύ σίδερο έχω και 2 ή 3 πλυντήρια ακόμα. Απλώς όπως είπαμε χαλαράααααααααα

Καλά strata τα νέα από το μέτωπο έχουν και συνέχεια να τραβάς τα μαλιά σου.....τί να κάνουμε....υπομονή και σε εσένα, γαϊδουρινή θα έλεγα...

Νικολίτσα την Δευτέρα θα ανέβεις ή άλλη μέρα? Πρέπει να οργανωθούμε με την αρχηγό μας...

καλως την!που γυρνας???

η πιεση μου ειναι τρελη!οτι θελει κανει!!!εσυ τοσο χαλαρααααααα που εισαι μαλλον εισαι απο εδω μερια!!!!

ριλαξ μου δωσανε σχεδον καινουργιο κατι φιλοι!μπανιερακι πηρα..αυτο το μπλε καποια κοπελα το χει παρει απο εδω αλλα δεν θυμαμαι ποια.ελεγε παντως οτι ειναι πολυ καλο!

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες!!!!

Δευτέρα θα ανέβω αλλά μεσημεράκι.....ώρα δεν γνωρίζω ακριβώς....κανονίστε να βρεθούμε.....:tongue::tongue:

την μπανιέρα κάποια την έχει πάρει...αλλά έχει και 50 ευρουλάκια,εκεί κόλλωσα εγώ!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

ΜΟΛΙΣ ΠΕΙ Η ΝΙΚΟΛ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ !!

ΒΙΚΑΚΙ ΕΓΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ-ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΕΚΑΝΑΚΙ- ΑΠΟ JUMBO ΤΟ ΠΗΡΑ Κ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΑΝ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ!ΡΗΛΑΞ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΗΣ CHICCO!ΠΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΩΡΟ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

νερό έχεις πιεί καθόλου;αν χρειαστεί γιατρός στη γέννα θα έρθει κάποιος έτσι;με προβληματίζουν αυτά λίγο δε σου κρύβω..:rolleyes:

ΠΊΝΩ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΈς ΓΟΥΛΙΈς Ως ΚΑΘΌΛΟΥ.παίρνω υγρά απο χυμούς κ φαί.κ όλα δείχνουν πως σωστά κινείται ο γιατρός αυτό.Γυναικολόγος στη γέννα θα ρθει μόνο αν συμβεί κάτι έκτακτο κ χρειαστεί καισαρική ή αν εγω ένιωθα ανασφαλής κ ήθελα.Αλλά νιώθω σιγουριά με τις μαίες άλλωστε συνήθως αυτές κάνουν όλη τη δουλειά.κ ο γιατρός έχει την ίδια φιλοσοφία μ αυτές για τη γέννα.Είμαι πολύ περήφανη γι αυτή την επιλογή γιατί αφού διάβασα τουλάχιστον 15 βιιβλία για τον τοκετό.Κατέληξα τι δεν θέλω κ τι θέλω κ βρήκα τους ανθρώπους να μου το εξασφαλίσουν.Ενω στην αρχή είχα ενοχές ναφήσω το γιατρό μου μετά απο 10 χρόνια-στο Ιασώ ήτανε-αποφάσισα πως με τίποτα δεν τον ήθελα δίπλα μου σ αυτό το ταξίδι.Οι μαίες με ψάχνουν με παιρνουν τηλ,είναι πάντα διαθέσιμες στο τηλ για όποια απορία,κλπ κλπ.Σε κάνουν να νιώθεις πού όμορφα.Είναι συνοδοιπόροι.Οπότε νιώθω ασφαλής απ αυτή ττην άποψη.Η αλήθεια είανι πως έχω γύρω μου την ομοιοπαθητικό μου που είναι κ ψυχολόγος, τις μαίες,τα μαθήματα,άλλη ειδικότητα σε κάθε μάθημα στην ευτοκία-γυμνάστριες,σωματική ψυχοθεραπεύτρια,δασκάλα γιόγκα, γιατροί- τώρα τον νηστειοθεραπευτή,που είναι γενικής ιατρικής.Μια φίλη που θα πάω για ρέικι τις επόμενες μέρες οπότε τώρα που συνειδητοποιώ όλο αυτό δεν το αντάλλασσα επουδενί με τον ψυχρό επαγελματία γυναικολόγο μου του Ιασώ!!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

μανουλια μανουλομανουλα...λεω να σας αφησω σιγα σιγα για σημερα....

αυριο παλι εξετασεις , κ μετα ΚΕΠ(δεν πηγα τελικα σημερα-τα ειχα φτυσει).

(αυτη η μυτη μου δεν ξεβουλωνει με τιποτα!!!!:mad:)

goodnight7.gif

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μανουλια μανουλομανουλα...λεω να σας αφησω σιγα σιγα για σημερα....

αυριο παλι εξετασεις , κ μετα ΚΕΠ(δεν πηγα τελικα σημερα-τα ειχα φτυσει).

(αυτη η μυτη μου δεν ξεβουλωνει με τιποτα!!!!:mad:)

goodnight7.gif

καληνύχτα μανούλα.....φιλιά στη Κλειώ:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Kαλως το Βικακι!!!!Τσουρεκακι γλυκια μανουλα?????????

Μου αναψες φωτιες!Ψαχνω σαν τρελλη εδω και ωρα ενα γλυκακι να φαω

αλλα δεν εχω τιποτα!!!!

Εγω μπανακι πηρα ενα της brevi το οποιο ειναι με ροδακια και 2 ραφια.

Ριλαξακι δεν πηρα ακομα αλλα μου ειπε ενας φιλος που εχει ενα μωρακι

2 μηνων οτι πηρε απο αυτα που ειναι και κουνιες και ειναι φοβερο!Αλλα

πολλα τα λεφτα ρε γ@μτ!!!!Θα το σκεφτω...αλλιως θα παρω ενα απο το ebaby της φισερ πραις που ειναι πιο φτηνο!Θα δουμε!!!!

καλως την!που γυρνας???

η πιεση μου ειναι τρελη!οτι θελει κανει!!!εσυ τοσο χαλαρααααααα που εισαι μαλλον εισαι απο εδω μερια!!!!

ριλαξ μου δωσανε σχεδον καινουργιο κατι φιλοι!μπανιερακι πηρα..αυτο το μπλε καποια κοπελα το χει παρει απο εδω αλλα δεν θυμαμαι ποια.ελεγε παντως οτι ειναι πολυ καλο!

Είχα πάει το απόγευμα στην φιλενάδα μου να παραλάβω το γλυκό μου και να την δώ λιγάκι (η νονούλα της κοντέσας....) και ξεφύγαμε με την ώρα. Γυρνώντας σπίτι βρήκα την oh μαμυ εδώ και μέχρι να την κάνω διανομή σπίτι πήγε 12 τα μεσάνυχτα....

Έχω ένα μπανιεράκι αλλά μου φαίνεται τεράστιο. Την τελευταία φορά που είχα πάει jumbo το είχε μία κοπέλα στο μπροστινό μου καρότσι στο ταμείο και το χάζευα και μου φάνηκε πολύ όμορφο και εξυπηρετικό από άποψη μεγέθους. Θα πάω να το δώ από κοντά από βδομάδα..

Δευτέρα θα ανέβω αλλά μεσημεράκι.....ώρα δεν γνωρίζω ακριβώς....κανονίστε να βρεθούμε.....:tongue::tongue:

την μπανιέρα κάποια την έχει πάρει...αλλά έχει και 50 ευρουλάκια,εκεί κόλλωσα εγώ!!!!!

Εσύ κανόνισε να μας ενημερώσεις, στείλε το τηλ σου με κανένα Pm μην σε ψάχνουμε...

ΜΟΛΙΣ ΠΕΙ Η ΝΙΚΟΛ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ !!

ΒΙΚΑΚΙ ΕΓΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ-ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΕΚΑΝΑΚΙ- ΑΠΟ JUMBO ΤΟ ΠΗΡΑ Κ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΑΝ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ!ΡΗΛΑΞ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΗΣ CHICCO!ΠΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΩΡΟ :-)

Αχ Άντζυ μου σε ευχαριστώ πολύ κουκλάρα μου, το i30 θέλω, σε μαύρο χρώμα με μαύρο δερμάτινο σαλόνι, τί καλό κορίτσι είναι αυτό !!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

καληνύχτα μανούλα.....αν κερδίζει η ομάδα περνάς για καληνύχτα;:lol::lol::lol:

Έτσι! Καλά θυμασαι. Αλοίμονο σε εμάς με το αλτσχαϊμερ.

Τώρα που είπα ότι πάω για ύπνο μαζευτήκατε όλες?

Μπράβο Στράτα, σε θαυμαζω πραγματικά. Κι εγώ την επόμενη φορά (πρώτα ο Θεός) αυτόν τον δρόμο θέλω.

Πάντως αποχωρώ εντός ολίγου γιατί αυριο θα έρθουν οι σιδεράδες για να βάλουν τις βάσεις για την σκεπή του χώρου που χτίζουμε. Ελπίζουμε να έρθουν γιατί το'χουν αναβάλει 3 φορές μέχρι τώρα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...