Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσάρα μου στο γυναικολόγο σου δεν πάς;προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνεις αλλά σε χάνω....:rolleyes:αν δεν κάνεις καμπύλη ζαχάρου γλυκόζη δεν πίνεις:wink:

Δεν πηγαίνω σε γυναικόλογο με παρακολουθούν οι μαίες κ έχω γνωρίσει κ το γιατρό που συνεργάζονται - γυναικολόγο .Τώρα με παρακολουθεί εκτός της μαίας κ ο νηστειοθεραπευτής που μο ου δίνει ειδική διατροφή ανάλογη μ αυτά που μου συμβαίνουν κ κάθε βδομάδα μου δίνει να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος κ ούρων.ε ΓΙ ΑΥΤΉ την εβδομάδα μου έδωσε τον υπέρηχο νεφρού κ επιπλέον ξεταση κάποια που δείχνει την εξέλιξη του σακχάρου στο 3 τρίμηνο εγκυμοσύνης.Επίπεδο γλυκόζης έχω κάνει.

ntesehjufpgrhgvn.png

ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΕ!!!ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ??ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!

εξωγηινη μανα!!!χαχαχα!!!

Νικολ εχεις πμ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εξωγηινη μανα!!!χαχαχα!!!

Νικολ εχεις πμ!

χαχαχαχαχα...να σου πω να σου στείλω την πεθερούλα;θα τα βρεί με τον δικό σου.....αν και έχει άλλο θέμα αλλά όλα μαζί κάνουν το ΜΕΓΑ θέμα....την ίδια!!!:lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Δεν πηγαίνω σε γυναικόλογο με παρακολουθούν οι μαίες κ έχω γνωρίσει κ το γιατρό που συνεργάζονται - γυναικολόγο .Τώρα με παρακολουθεί εκτός της μαίας κ ο νηστειοθεραπευτής που μο ου δίνει ειδική διατροφή ανάλογη μ αυτά που μου συμβαίνουν κ κάθε βδομάδα μου δίνει να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος κ ούρων.ε ΓΙ ΑΥΤΉ την εβδομάδα μου έδωσε τον υπέρηχο νεφρού κ επιπλέον ξεταση κάποια που δείχνει την εξέλιξη του σακχάρου στο 3 τρίμηνο εγκυμοσύνης.Επίπεδο γλυκόζης έχω κάνει.

νερό έχεις πιεί καθόλου;αν χρειαστεί γιατρός στη γέννα θα έρθει κάποιος έτσι;με προβληματίζουν αυτά λίγο δε σου κρύβω..:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

χαχαχαχαχα...να σου πω να σου στείλω την πεθερούλα;θα τα βρεί με τον δικό σου.....αν και έχει άλλο θέμα αλλά όλα μαζί κάνουν το ΜΕΓΑ θέμα....την ίδια!!!:lol:

στειλε την να κανουν παρεα!!!να μην μας ενοχλουν τουλαχιστον!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Στρατα μου δεν ξερω πως την παλευεις να μην πινεις νερο!!!

εγω θα ειχα πεθανει!δεν ξερω ποσο καλο ειναι για ενα οργανισμο να μην πινει νερο και να μην ''ξεπλενεται''.

αλλα ...u knowww

pSC1p2.png

annie μου μια χαρά το μπεμπάκι σας να σαι καλά κ αύριο όλα καλά θα πάνε.κ γω ψιλοχαλάστηκα με τη λάσπη στη χολή την άλλη πέτρα στο νεφρό κλπ.Χαλίέμαι γιατί ξέρω πως οτι μας συμβαίνει έχει ψυχολογικά αίτια απο πίσω.κ γω ξέρω πως έχω φορτωθεί απο πέρυσι.Βαθειές ανάσες κ θετική ενέργεια.

ntesehjufpgrhgvn.png

annie μου μια χαρά το μπεμπάκι σας να σαι καλά κ αύριο όλα καλά θα πάνε.κ γω ψιλοχαλάστηκα με τη λάσπη στη χολή την άλλη πέτρα στο νεφρό κλπ.Χαλίέμαι γιατί ξέρω πως οτι μας συμβαίνει έχει ψυχολογικά αίτια απο πίσω.κ γω ξέρω πως έχω φορτωθεί απο πέρυσι.Βαθειές ανάσες κ θετική ενέργεια.

να σου πω βρε μανούλα....το έχουν μετρήσει το μπεμπάκι σου;πόσο είναι;να μην ανησυχείς και όλα θα πάνε καλά..;)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...