Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σας ευχαριστω κορτσουδια!!!dim Μου ουτε κιλα πηρα ουτε πρηστικα!μονο η πιεση μου ειναι κουλη κ το λευκωμα που θα επαναλαβω...

Νεραιδουλα τι στικακια ειναι αυτα???απο που τα παιρνεις????

Δεν μου ειπε ακομη ποτε υπολογιζει για γεννα..τον ρωτησα αν υπολογιζει ποσο θα γεννηθει κ μου ειπε με βαση τις μετρησεις αν γεννηθει στην 40βδομαδα θα ναι 3500 περιπου.

τον τραχηλο μαλλον μου τον εξετασε γιατι του ειπα για τις σουβλιες που νοιωθω...παντως ειναι πολυ καλα λεει ολα.

μάνα τρελή πως να μην είναι όλα καλά;;;;;μπράβο ρε....άντε να περάσουν οι μέρες να δω και τη δικιά μου....έχω 4 βδομάδες να τη δω.....:(...και ελπίζω να μην πέσει χέρι!!!!:(

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν δεν πήρες απότομα βάρος και δεν πρήστηκες τότε μια χαρά. Και την πίεση δε θα τη χαρακτήριζα καθόλου υψηλή. Τώρα που θα'χεις το νου σου στο λεύκωμα και θα συνεχίσεις να μετράς την πίεση ... όλα καλά και καθόλου χλωμά. Μην ανησυχείς.

Ναι αυτά τα στικάκια δεν τα έχω ακούσει κι εγώ ξανά.Για ενημέρωσέ μας Νεραϊδούλα.

X4pTp3.png

μάνα τρελή πως να μην είναι όλα καλά;;;;;μπράβο ρε....άντε να περάσουν οι μέρες να δω και τη δικιά μου....έχω 4 βδομάδες να τη δω.....:(...και ελπίζω να μην πέσει χέρι!!!!:(

δεν θελω να σε απογοητευσω φιλεναδα..αλλα μαλλον θα πεσει!:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ειναι ενα στικακι που στην ακρη του εχει ενα τετραγωνακι που το βρεχεις με τα τσισακια σου και μετα απο ενα λεπτο αλλαζει χρωμα και εχει επανω στο κουτι τα χρωματα που μπορει να παρει το στικακι και τα συγκρινεις.Τα εχω παρει απο το φαρμακειο.

Αν δεν πήρες απότομα βάρος και δεν πρήστηκες τότε μια χαρά. Και την πίεση δε θα τη χαρακτήριζα καθόλου υψηλή. Τώρα που θα'χεις το νου σου στο λεύκωμα και θα συνεχίσεις να μετράς την πίεση ... όλα καλά και καθόλου χλωμά. Μην ανησυχείς.

Ναι αυτά τα στικάκια δεν τα έχω ακούσει κι εγώ ξανά.Για ενημέρωσέ μας Νεραϊδούλα.

μισο κιλο πηρα..που μισο κιλο πηρε το μωρο!νορμαλ πραγματα δηλαδη!

η πιεση μου ηταν παντα χαμηλη...για αυτο μας κανει εντυπωση...δεν ειναι βεβαια λεει παθολογικη..αλλα αν φτασει 14 με 9 ειναι επικυνδυνο μαζι με το λευκωμα!

οποτε ξανα αυριο εξετασεις!ουφ!βαρεθηκα!!

καλε οι αλλες που ειναι ολες??????

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Ειναι ενα στικακι που στην ακρη του εχει ενα τετραγωνακι που το βρεχεις με τα τσισακια σου και μετα απο ενα λεπτο αλλαζει χρωμα και εχει επανω στο κουτι τα χρωματα που μπορει να παρει το στικακι και τα συγκρινεις.Τα εχω παρει απο το φαρμακειο.

α!κ ειναι εμπιστα???πως το λενε?

pSC1p2.png

εδω ειμαι!!πηγαμε στη φρουτεμπορικη νυχτιατικα με τον Κωστη να εφοδιαστουμε με φρουτακια που ξεμειναμε!!(ειδες Νικολ??)

Αννυ μου μπραβο για το μπουμπουκι σου!!μακαρι κι εμενα να χει μεγαλωσει ετσι!ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΚΙ Η ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ονομαζονται ταινιες ουροαναλυσης albustics.Εμενα μου τις εδωσε ο

γιατρος οποτε τις εμπιστευομαι.

Εχει 2 κουτακια που το ενα ειναι κιτρινο σκουρο που σημαινει οτι ειναι οκ τα ουρα.

Το αλλο ειναι λιγο πιο σκουρο(πρασινιζει λιγο) που αν βγει τετοι χρωμα σημαινει οτι εχεις ιχνη λευκωματος οπου μου ειπε απο αυτα τα δυο οποιο χρωμα και να βγει ειμαστε οκ.

Και εχει αλλα 4 τετραγωνακια το πρωτο εχει ενα + και ειναι λιγο πρασινο

το αλλο εχει δυο ++ και ειναι πιο σκουρο πρασινο

το τριτο εχει +++ και ειναι ακομα πιο σκουρο

και το τελευταιο ειναι με 4++++ και ειναι το πιο σκουρο απ ολα!

Και μου ειπε αν μου βγει οποιοδηποτε τετραγωνακι με σταυρο να τον παρω αμμεσως τηλεφωνο.

Ελπιζω να σας εδωσα να το καταλαβατε!!!

λες και ειναι βαλτοί!

μολις μου ηρθε μαιλ με αυτο¨:

http://www.yourbaby.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=167&Itemid=13

η προκλαμψια Αντζυ μου ειναι μια παθηση που συμβαινει μονο σε εγκυμονουσες γυναικες κ ειναι επικυνδυνη πιο πολυ για την γυναικα κ κατ'επεκταση για το μωρο!

αν επιβεβαιωθει οτι εχεις προεκλαμψια ισως να πρεπει να νοσηλευθεις ωστε να αφησουν το μωρο να μεγαλωσει οσο περισσοτερο γινεται πριν στο παρουν.μου ειπε οτι στην 34η βδομαδα μπορουν να το παρουν ανετα το μωρο χωρις να διατρεχει μεγαλους κινδυνους!δεν γνωριζουν οι επιστημονες απο τι δημιουργειται η προεκλαμψια κ περναει μολις γεννησεις!

Μπραβο κοριτσαρα μου που τρως φρουτακια!!!!:tongue:

pSC1p2.png

κατσε ρε συ...και γιατι ανησυχεις γι αυτο??σου πε κατι ο γιατρος?και τι σχεση εχει αυτο το λευκωμα που λες,που ουτε αυτο ξερω τι ειναι...αμαν με ολα αυτα που παθαινουν οι εγκυες,οι παλιες ουτε εξετασεις δεν κανανε κ ηταν μια χαρα!εμεις ολο αγχος! παντως οι μπεμπουλες μας θα βγουν και των 2 γυρω στην 37η το παμε,μην ανησυχεις!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

λες και ειναι βαλτοί!

μολις μου ηρθε μαιλ με αυτο¨:

http://www.yourbaby.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=167&Itemid=13

η προκλαμψια Αντζυ μου ειναι μια παθηση που συμβαινει μονο σε εγκυμονουσες γυναικες κ ειναι επικυνδυνη πιο πολυ για την γυναικα κ κατ'επεκταση για το μωρο!

αν επιβεβαιωθει οτι εχεις προεκλαμψια ισως να πρεπει να νοσηλευθεις ωστε να αφησουν το μωρο να μεγαλωσει οσο περισσοτερο γινεται πριν στο παρουν.μου ειπε οτι στην 34η βδομαδα μπορουν να το παρουν ανετα το μωρο χωρις να διατρεχει μεγαλους κινδυνους!δεν γνωριζουν οι επιστημονες απο τι δημιουργειται η προεκλαμψια κ περναει μολις γεννησεις!

Μπραβο κοριτσαρα μου που τρως φρουτακια!!!!:tongue:

δημόσιο λοιπόν....το λέει και το μέιλ.... Άντζυ μου μπράβο....(άμα σου πω τι έχω φάει σήμερα θα με μουτζώνεις):cool:

Grya.jpgGryap3.png

κατσε ρε συ...και γιατι ανησυχεις γι αυτο??σου πε κατι ο γιατρος?και τι σχεση εχει αυτο το λευκωμα που λες,που ουτε αυτο ξερω τι ειναι...αμαν με ολα αυτα που παθαινουν οι εγκυες,οι παλιες ουτε εξετασεις δεν κανανε κ ηταν μια χαρα!εμεις ολο αγχος! παντως οι μπεμπουλες μας θα βγουν και των 2 γυρω στην 37η το παμε,μην ανησυχεις!

άσε που οι παλιές δούλευαν με την κοιλιά στο στόμα,που το βάζεις αυτό!!!!!νεράκι την έχω μάθει τη μ@λ@κία τόσες φορές που την έχω ακούσει....δυστηχώς Άντζυ μου τα παθαίνουν και τώρα κάποια πράγματα απλά τα βλέπουν νωρίς και τα καταπολεμούν:wink:

Grya.jpgGryap3.png

άσε που οι παλιές δούλευαν με την κοιλιά στο στόμα,που το βάζεις αυτό!!!!!νεράκι την έχω μάθει τη μ@λ@κία τόσες φορές που την έχω ακούσει....δυστηχώς Άντζυ μου τα παθαίνουν και τώρα κάποια πράγματα απλά τα βλέπουν νωρίς και τα καταπολεμούν:wink:

ασε!:αυτο μην το ξανακουσω!!!για το πως ηταν παλια και πως ειναι τωρα!!!γιατι παλι συγχιστηκα χθες με τον πεθερο μου με αυτο το θεμα!!!καλα λεει παλι στον γιατρο θα πατε???τι ειναι αυτο λεει καθε 15??εμεις παλια λεει μια φορα τον μηνα πηγαιναμε!ναι λεω πριν 25 χρονια!εμας λεει πως μας γεννουσαν οι μανες μας χωρις ολα αυτα???για αυτο λεω βγαινατε στα χωραφια!!!!πωπω!!ελεος!!!λες κ αυτος τον πληρωνει!!!!!

Αντζυ μου δεν ξερω να σου πω ακριβως τι ειναι το λευκωμα..ειναι κατι στα ουρα...αν εχεις λευκωμα κ πιεση 14 με 9 ειναι επικυνδυνο!

pSC1p2.png

καλε Η ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ????

χαχα!!θα χει βαλει μπουγαδες, θα σιδερωνει αβερτα κουβερτα (ξερετε τι ειναι ε?),θα μαζευει βρακια κ σερβιετες!!!!!:tongue::tongue:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...