Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βάλια μονο εσυ και εγώ μειναμε μέσα!!!!

Τι κάνεις ??αυριο τελευταια μερα στη δουλειά εε??.

Αρχίζω να ετοιμάζω τη βαλίτσα μου και βλέπω οτι τελικά χρειάζομαι αρκετα μεγάλη.νυχτικά πυτζάμες ρομπα επιθεματα παντοφλες σουτιέν τελικά πολλά ειναι .. Λέω να πάρω κ πετσέτες και σερβιέτες- αν και δινουν στα ιδ μαιευτηρια. εσύ θάπάρεις τέτοια????:?:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βάλια μονο εσυ και εγώ μειναμε μέσα!!!!

Τι κάνεις ??αυριο τελευταια μερα στη δουλειά εε??.

Αρχίζω να ετοιμάζω τη βαλίτσα μου και βλέπω οτι τελικά χρειάζομαι αρκετα μεγάλη.νυχτικά πυτζάμες ρομπα επιθεματα παντοφλες σουτιέν τελικά πολλά ειναι .. Λέω να πάρω κ πετσέτες και σερβιέτες- αν και δινουν στα ιδ μαιευτηρια. εσύ θάπάρεις τέτοια????:?:

Γειά σου κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους έφτασε και η τελευταία μέρα στη δουλειά!!!

Και εγώ λοά αυτά που γράφεις θα τα πάρω μαζί μου!!!

Φεύγω τώρα! Πάω να βάλω στον άντρα μου να φάει και μετά θα πάμε βολτούλα!!!

Καλό βράδυ μανούλες!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

που ειστε μανουλιτσες??το πηρα πισω το λαπτοπακι μου και να μαι παλι κοντα σας!!βλεπω λειπετε ολες ε? :-( που ειστε??

αχ Αννυ μου να γυρισεις να μας πεις για τη μπεμπουλινα σου!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

που ειστε μανουλιτσες??το πηρα πισω το λαπτοπακι μου και να μαι παλι κοντα σας!!βλεπω λειπετε ολες ε? :-( που ειστε??

αχ Αννυ μου να γυρισεις να μας πεις για τη μπεμπουλινα σου!!

που πήγαν όλες αρχηγέ;;;;;;;λέω να μπώ για ένα μπανάκι και να επιστρέψω...

Grya.jpgGryap3.png

εγω παρούσα, βλέπω μια ταινία στο σταρ που έχψ ξαναδεί.Είχα πάει για υπέρηχο νεφρού κ χολής που μου έβαλε ο γιατρός.Τελικά έχω δυο πέτρες στο νεφρό-όσο πάνε κ αυξάνονται-κ λάσπη στη χολή!!!Κ η γιατρός τραβούσε τα μαλλιά της που δεν το είδαν στην Ικαρία.κ τώρα δεν πίνω χυμό για βράδυ γιατί άυριο πάλι εξετάσεις αίματος κ ούρων κ γλυκόζης αλλά χωρίς να πιεις γλυκόζη μάλλον.θέλω να πιστεύω.Γενικά αύριο δύσκολη μέρα εξετάσεις το πρωί σε Αμπελοκήπους,μετά θέλω να πάω στο μάθημα θηλασμού στο έλενα,κ μετά πρέπει να χαζεύω στο κέντρο ως το βράδυ που έχω μάθημα στην Ευτοκία.Που σημαίνει ξύπνημα στις 630.

Πάντως η ακτινολόγος μου πε πως η λάσπη με σωστή διατροφή αντιμετωπίζεται.Που σαι atlantis να μου δώσεις τα φώτα σου;;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

εγω παρούσα, βλέπω μια ταινία στο σταρ που έχψ ξαναδεί.Είχα πάει για υπέρηχο νεφρού κ χολής που μου έβαλε ο γιατρός.Τελικά έχω δυο πέτρες στο νεφρό-όσο πάνε κ αυξάνονται-κ λάσπη στη χολή!!!Κ η γιατρός τραβούσε τα μαλλιά της που δεν το είδαν στην Ικαρία.κ τώρα δεν πίνω χυμό για βράδυ γιατί άυριο πάλι εξετάσεις αίματος κ ούρων κ γλυκόζης αλλά χωρίς να πιεις γλυκόζη μάλλον.θέλω να πιστεύω.Γενικά αύριο δύσκολη μέρα εξετάσεις το πρωί σε Αμπελοκήπους,μετά θέλω να πάω στο μάθημα θηλασμού στο έλενα,κ μετά πρέπει να χαζεύω στο κέντρο ως το βράδυ που έχω μάθημα στην Ευτοκία.Που σημαίνει ξύπνημα στις 630.

Πάντως η ακτινολόγος μου πε πως η λάσπη με σωστή διατροφή αντιμετωπίζεται.Που σαι atlantis να μου δώσεις τα φώτα σου;;;;

βρε κοριτσάρα μου στο γυναικολόγο σου δεν πάς;προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνεις αλλά σε χάνω....:rolleyes:αν δεν κάνεις καμπύλη ζαχάρου γλυκόζη δεν πίνεις:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Hρθα!η μπεμπουλινα μας ειναι 1800γρ!!!παλι δεν την ειδαμε ομως γιατι ηταν με γυρησμενη την πλατουλα της!!ειδαμε ομως τα μαλλακια της!:tongue:

μου εξετασε κ τον τραχηλο!:shock:καθολου ωραια εμπειρια!δεν ποναει ακριβως!πιο πολυ θα ελεγα οτι ειναι σαν να τσουζει αλλα κ ποναει κιολας λιγο!:(μαλλον ειναι κ απο την αχρηστεια!;)

τα δικα μου ειναι λιγο..χλωμα...ειχα λιγα σημαδια για λευκωμα στις εξετασεις ουρων..κ αυτη η πιεση μου μας παιζει παιχνιδια!μια ειναι 13-7 μια 12,5-8 οτι να ναι!ετσι συνεχιζω να παρακολουθω πιο στενα την πιεση μου κ αυριο ξανα εξετασεις ουρων!(φοβαται για προεκλαμψια)...

μιλησαμε κ για τα βλαστοκυτταρα κ μαζι του...ακρη δεν βγαζω κοριτσια!ο καθενας λεει οτι θελει κ οτι τον συμφερει!μηπως ξερετε αν οι γιατροι παιρνουν κανα ποσοστο απο τις ιδιωτικες τραπεζες????:mad::confused:

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αννυ μου, μια χαρά η μπέμπα σου! Γιατί τον τράχηλο από τώρα? Εμένα μου είπε στις 36 εβδομάδες (ή στις 34, δεν θυμάμαι καλα). Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις και στις δυο σας Αννυ και Στράτα. Όλα καλά να πάνε εύχομαι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ελα βρε Annie!!!Τι κοριτσαρος ειναι αυτος???????

Πολυ ωραια μπραβο!!!!;););)

Εμενα ο γιατρος μου μου εχει δωσει εδω και κανενα μηνα κατι στικακια

για να κανω Test μια φορα την εβδομαδα για λευκωμα και την ιδια μερα

να περνω και την πιεση μου.Απλα μου ειπε οτι αν η μικρη ειναι 9 αμεσως τηλεφωνο και βεβαια και αν το στικακι δειξει θετικο παλι τηλεφωνο.

Τωρα για τα βλαστοκυτταρα δεν μου εχει πει κατι!Οι γνωμες ειναι παααρα

πολλες οπως θα εχεις διαβασει και απο τα κοριτσια εδω!Εγω να σου πω την αληθεια θα τα δωσω σε ιδιωτικη και οτι θελει ας γινει!Ρωτησα μια φιλη μου η οποια ειναι παιδιατρος και μου ειπε να τα κανω σε ιδιωτικη, η οποια κοπελα γεννησε τον Δεκεμβριο και τα εδωσε και εκεινη σε ιδιωτικη χωρις να εχει καποιο οφελος η κοπελα βεβαια!

Τωρα η καθε μανουλα κανει οτι θεωρει εκεινη σωστο!

Διαφημίσεις

Άννυ μου μεγάλωσε η μπουμπού σου.....μπράβο κοριτσάρα μου.....γι αυτό σε εξέτασε στον τράχηλό;όλα καλά θα πάνε και δεν θα έχεις τίποτα θα δείς....σου είπε πότε γεννάς με το καλό;

Grya.jpgGryap3.png

Hρθα!η μπεμπουλινα μας ειναι 1800γρ!!!παλι δεν την ειδαμε ομως γιατι ηταν με γυρησμενη την πλατουλα της!!ειδαμε ομως τα μαλλακια της!:tongue:

μου εξετασε κ τον τραχηλο!:shock:καθολου ωραια εμπειρια!δεν ποναει ακριβως!πιο πολυ θα ελεγα οτι ειναι σαν να τσουζει αλλα κ ποναει κιολας λιγο!:(μαλλον ειναι κ απο την αχρηστεια!;)

τα δικα μου ειναι λιγο..χλωμα...ειχα λιγα σημαδια για λευκωμα στις εξετασεις ουρων..κ αυτη η πιεση μου μας παιζει παιχνιδια!μια ειναι 13-7 μια 12,5-8 οτι να ναι!ετσι συνεχιζω να παρακολουθω πιο στενα την πιεση μου κ αυριο ξανα εξετασεις ουρων!(φοβαται για προεκλαμψια)...

μιλησαμε κ για τα βλαστοκυτταρα κ μαζι του...ακρη δεν βγαζω κοριτσια!ο καθενας λεει οτι θελει κ οτι τον συμφερει!μηπως ξερετε αν οι γιατροι παιρνουν κανα ποσοστο απο τις ιδιωτικες τραπεζες????:mad::confused:

Μπράβο για την μπεμπούλα σου! Μεγάλωσε πολύ!

Εχεις πρηστεί και έχεις πάρει απότομα βάρος; Ελπίζω να μην έχεις προεκλαμψία. Αλλά σε περίπτωση που στη φάση που είμαστε τώρα θέλει απλά προσοχή όσο γίνεται, να μείνει το μωρό όσο γίνεται περισσότερο και όλα θα πάνε καλά.;)

X4pTp3.png

Αννυ μου μπράβο για την μπουμπού σου!!!!! Αντε φτάνει ο καιρός. όσο για τα βλατοκύτταρα αν σου πρότεινε κάποια συγκεκριμένη να ξέρεις ότι σίγουρα παίρνει ποσοστά. Εμας ας πούμε μας είχε προτείνει συγκεκριμένη οπότε καταλαβαίνεις... Εμεις πάντως μετά απο όλα όσα διαβάσαμε και ακούσαμε αποφασίσαμε για την δημόσια.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

σας ευχαριστω κορτσουδια!!!dim Μου ουτε κιλα πηρα ουτε πρηστικα!μονο η πιεση μου ειναι κουλη κ το λευκωμα που θα επαναλαβω...

Νεραιδουλα τι στικακια ειναι αυτα???απο που τα παιρνεις????

Δεν μου ειπε ακομη ποτε υπολογιζει για γεννα..τον ρωτησα αν υπολογιζει ποσο θα γεννηθει κ μου ειπε με βαση τις μετρησεις αν γεννηθει στην 40βδομαδα θα ναι 3500 περιπου.

τον τραχηλο μαλλον μου τον εξετασε γιατι του ειπα για τις σουβλιες που νοιωθω...παντως ειναι πολυ καλα λεει ολα.

pSC1p2.png

Αννυ μου μπράβο για την μπουμπού σου!!!!! Αντε φτάνει ο καιρός. όσο για τα βλατοκύτταρα αν σου πρότεινε κάποια συγκεκριμένη να ξέρεις ότι σίγουρα παίρνει ποσοστά. Εμας ας πούμε μας είχε προτείνει συγκεκριμένη οπότε καταλαβαίνεις... Εμεις πάντως μετά απο όλα όσα διαβάσαμε και ακούσαμε αποφασίσαμε για την δημόσια.

δεν μου προτεινε!δεν ειπε κατι δηλαδη για συγκεκριμενη αλλα ξερω με ποια εχει να κανει...

απλα του ειπα για την δημοσια, τι ενημερωση ειχαμε κτλ κ με λιγα λογια μου παινεψε τις ιδιωτικες...τι να πω...αβυσσος η ψυχη των γιατρων!;)κ εγω παντως το χω παρει ηδη το κουτακι μου απο το Παπανικολαου!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...