Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ίσως, και κακώς κάνω συγκρίσεις, αλλά θα ήθελα να ήταν ποιο απλά και τρυφερά τα πράγματα.

κ ξέρεις κάτι καλή μου; έχεις τον εαυτό σου που είναι καλό φιλαράκι,έχεις το σύντροφο σου που μπορεί να σου δίνει ο τι δεν σου δίνουν οι δικοί σου.κ επίσης έχεις φαντάζομαι ανθρώπους γύρω σου φωτεινούς που σ αγαπούν κ σ εκτιμούν.Οπότε ...φύγαμε φιλενάδα...

ntesehjufpgrhgvn.png

δυσκολα τα πραγματα strata μου. αλλοι απογοητευονται απο γονεις αλλοι απο κοντινους συγγενεις κ φιλους. εγω απο τους γονεις μου δεν εχω παραπονο αλλα σε αυτη τη φαση που βρισκομαι εκατσα κ σκεφτηκα ορισμενα πραγματα οσον αφορα τη συμπεριφορα κ τη συμπαρασταση απο καποιους που δεν ηρθε ποτε. καποιες υποτιθεμενες φιλες μου με εγραψαν κανονικα κ αν με τη γεννηση του μωρου ενδιαφερθουν ξαφνικα δεν τις θελω. κ η κουνιαδα μου η οποια μας κενταει σεντονακια για το μωρο δεν πηρε ουτε μια φορα τηλ να δει τι κανω κ αν χρειαζομαι κατι,μενει κ στο διπλανο χωριο. οταν καθομαι κ τα σκεφτομαι στεναχωριεμαι γι'αυτο παρακαλαω να ειμαι καλα εγω, το μωρο κ ο αντρας μου κ οσοι πιστοι προσελθετε.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Δημητρούλα περίεργο που δε στο είπε.όταν πίνεις το σίδηρο νηστική -συνήθως μισή ω΄ρα προ φαγητού-για 2 ώρες πριν κ δυο ώρες μετά δεν επιτρέπεται ο τιδήποτε έχει ασβέστιο κ αυγό.Γιατί αλιώς δεν προσλαμβάνει κανένα απ τα δυο ο οργανισμός.Το ένα εξουδετερώνει το άλλο.Ψάξτο κ στο νετ.Εμένα μου το χαν πει κ οι μαίες κ μας το πε κ η γιατρός στο μάθημα διατροφής.Επίσης δεν πρέπει να πιεις πριν ή μετά καφέ ή τσάι ενω ο σίδηρος απορροφάται καλύτερα αν τον πίνεις μ ένα ποτήρι φυσικό πορτοκάλι ή κάτι άλλο με βιταμίμη c.

Χμμμ... δεν μου το διευκρίνησε αυτό...

X4pTp3.png

Ναι δεν το έθεσα σωστά, συζητήσεις του στυλ "Έλα από εδώ, θα πάρω και ριλάξ της μπέμπας" όταν της λές ότι δεν μπορείς να έρθεις γιατί δεν νιώθεις καλά ή τέλος πάντων ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν θέλω πολλά πολλά. Τί να πεις? Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα από τους γονείς μου και φυσικά δεν πρόκειται να ζητήσω τώρα και μάλιστα ύπο τέτοιες συνθήκες. Ποιο καλά δεν θα ήταν να μου έκανε λιγάκι παρέα καμιά φορά, παρά να εξαγοράζει την εξαφάνιση με "Δώρα από υποχρέωση?".

Φλυαρώ βραδυάτικα μου φάινεται....

Τώρα είδα το μην αυτό αλλά απ οτι΄βλέπω καλά υπέθεσα.Μήπως είναι αδερφές οι μάνες μας;;;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες και καλή υπομονή εύχομαι! στην τελική ευθεία τώρα, ε κορίτσια???

βρήκα ένα site... http://www.tvoybaby.org/gr

βρίσκει λέει... το φύλλο του μωρού! το 'κανα... αλλά δεν το πολυεμπιστεύομαι... για να το κάνει και καμιά που έχει ήδη γεννήσει ή είναι σίγουρη για να δούμε την αξιοπιστία του...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Λοιπόν μανούλες έφυγα.....

Θα τα πούμε αργότερα!!!

Φιλάκια στις κοιλίτσες!!

Αγχόθηκα αγάπη μου που σου πε ημερομηνία αλλά εσύ χαλαρά αγάπη μου.όλα θα πανε καλά κοριτσάκι μου.Θα γίνουμε εμείς καλές μαμάδες οπότε οι δικές μας ο τι ήταν να κάνουν το έκαναν.Να κανονίσουμε καφέ σύντομα.Κ γω αποφάσισα να μην πάω Ικαρία .Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει μη γεννήσω κ εκεί!Εγω σήμερα μπήκα στην 34 εβδομάδα.

ntesehjufpgrhgvn.png

Δεν το πιστεύω ότι τελείωσα με τις δουλειές!!!!!! Επιτέλους!!!!!!!!

Είμαι κουρασμένη, το ίδιο και η μπέμπα αφού την ταλαιπωρώ αλλα τώρα κάναμε μπανάκι και ξεκούραση! Περιμένουμε και τον μπαμπά μας απο τη δουλειά για να του πούμε να μας πάει για καφεδάκι σήμερα, να βγούμε λίγο απο το σπίτι, γιατί σκάσαμε!!!

Αννυ μου, με το καλό να δεις την κούκλα σου, περιμένουμε νέα!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ΦΕΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΩ!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!! :-) :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Όλες την κάνετε ε;

Κι εγώ τελείωσα την πρώτη δόση δουλίτσες και έμεινε να σκουπίσω. Τώρα όμως περιμένω τη μαμά μου να έρθει!

Τάνια, καλή μας ξεκούραση!

Καλά να περάσετε στις εξόδους σας όσες βγαίνετε!

Άννη, χαιρετισμούς να δώσεις στην μπέμπα σου από εμάς! ;) Να την απολαύσεις!

strata, αυτό που λένε "αμαρτίες γονέων παιδεύουσιν τέκνα" δυστυχώς στην περίπτωσή σου ισχύει... Αν η μαμά σου δεν πήρε κι αυτή αγάπη από τους δικούς της γονείς τότε πώς να ξέρει να την μεταδώσει στα δικά της παιδιά; Και όταν ζητάς από έναν άνθρωπο πιο πολλά από όσα μπορεί να δώσει, συνήθως απογοητεύεσαι... Το καλό είναι πως εσύ συνειδητοποίησες πόσο σημαντικές είναι η τρυφερότητα και η αγάπη για ένα παιδί και δεν θα κάνεις το ίδιο λάθος! Σε τιμάει αυτό πολύ και δείχνει πόσο δυνατή είσαι...

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλσπέρα στα κοριτσια που βρίσκονται μέσα αλλά και σε αυτες που δεν ειναι μέσα τώρα:lol::lol:

Βίκυ γύρω 15 Μάρτη λοιπόν??? Δηλ στην 36 εβδομάδα??? πώς και έτσι ???? Ειναι σχεδόν ετοιμο δηλ το παιδι?????

Στην εξέταση με το χέρι εξετάζουν τον τράχηλο να δουν αν ειναι μαλακός ή σκληρός αν ειναι μαλακός τότε εισαι αρκετα ετοιμη για τον τοκετο-απο οτι μου πε η μαια. δεν πονάει η εξέταση απο οτι μου έχουν πει καλέ αρκει να μη σφίγγεσαι........

Αχ αντε καλη υπομονη μεχρι τοτε -εισαι πολύ ψύχραιμη όμως μπράβο σου διδαξετο μας πώς το κάνεις καλή μου???????:lol::lol::lol:

να μας ενημερώνεις:!:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...