Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΧ ΒΡΕ ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΛΥΣΕΙΣ!!!ΧΑ ΧΑ!! ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ,ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ,ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ ΚΤΛ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ???

εγώ όχι..μόνο απ΄την καλή....μην το παρακάνουμε!!!!πάω να φάω φασολάκια μιαμι μιαμι:D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΡΕ ΣΥ...ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2,ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ??ΤΟΣΟ ΑΤΜΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΞΑΛΛΟΥ!

ΑΧ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ....ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΑΧ ΒΡΕ ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΛΥΣΕΙΣ!!!ΧΑ ΧΑ!! ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ,ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ,ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ ΚΤΛ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ???

Άσε Άντζυ, αυτά ας είναι μόνο! :D Σιγά μη σκάσουμε κιόλας γι' αυτό!

Ο ατμός τα διαπερνά και δεν βλέπω λόγο να τα γυρίζουμε... Εγώ από τη μια τα σιδέρωσα μόνο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!!ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ 15 ΜΕΡΟΥΛΕΣ,ΕΤΣΙ???ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!ΑΧ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!!!!!Α,ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ,ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΗΔΗ!! Β Ι Κ Υ ΣΗΚΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΑ!!!!!!!

καλημέρα μπουμπού...καλέ ηρέμησε θα την αγχώσεις την κοπέλα....θα γεννήσει την πριγκίπισσα της πρέπει να δίνουμε κουράγιο όχι να αγχωνόμαστε όλα καλά θα πάνε!!! σκατούλααααα!!! καλά σε φαντάζομαι όταν σου πει ο γιατρός γεννάς σε 2 βδομάδες...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Α,ΠΑ ΠΑ!!ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑ!! ΜΠΑ,ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Ε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γειά σας μανούλες!!! Αργησα αλλά κάνω τώρα την εμφάνισή μου!!! Είχα μπλέξει με την δουλειά!!! Τώρα θα είμαι χαλαρή...

Βικάκι μου μεγάλωσε κι άλλο η πριγκίπισσά σου!!! Και κοντεύει και ο καιρός!!!

Τι καλά!!! Μπράβο κοπέλα μου!!! Ετσι, μια μια να πέρνουμε σειρά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γιατί να πειράζει αν το ένα είναι κοντά στο άλλο; Εμένα μου είμαι σίδηρο προ φαγητού (νηστική) και ασβέστιο μετά το φαγητό. Δεν μου είπε ότι πρέπει να απέχουν ένα μίνιμουμ χρονικό διάστημα μεταξύ τους.

Δημητρούλα περίεργο που δε στο είπε.όταν πίνεις το σίδηρο νηστική -συνήθως μισή ω΄ρα προ φαγητού-για 2 ώρες πριν κ δυο ώρες μετά δεν επιτρέπεται ο τιδήποτε έχει ασβέστιο κ αυγό.Γιατί αλιώς δεν προσλαμβάνει κανένα απ τα δυο ο οργανισμός.Το ένα εξουδετερώνει το άλλο.Ψάξτο κ στο νετ.Εμένα μου το χαν πει κ οι μαίες κ μας το πε κ η γιατρός στο μάθημα διατροφής.Επίσης δεν πρέπει να πιεις πριν ή μετά καφέ ή τσάι ενω ο σίδηρος απορροφάται καλύτερα αν τον πίνεις μ ένα ποτήρι φυσικό πορτοκάλι ή κάτι άλλο με βιταμίμη c.

ntesehjufpgrhgvn.png

Τα μισά έγραψα από την βιασύνη μου.....

Λοιπόν η μπέμπα είναι 2.409 kg και είπε ότι μάλλον θα είναι σχετικά αρκετά εύκολη γέννα γιατί το μωράκι είναι σε καλό βάρος δλδ δεν είναι τεράστιο μωρό, και η λεκάνη μου αρκετά φαρδιά.

Θέλει να με ξαναδεί σε 10 μέρες, και προειδοποίησε ότι την επόμενη φορά θα πέσει χέρι... ουγκ

γεια σας γλυκες μανουλες! πως ειστε σημερα?

angel με το καλο να υποδεχτειτε την ζουζουνιτσα σας! παντως να τους ακουμε τους γιατρους μας για την ημερομηνια. βλεπουν τη θεση του μωρου κ την αλλαζουν αναλογως. στην κουμπαρα μου με ΠΗΤ 29/1 της ειπε οταν μπηκε στο μηνα της οτι θα γεννησει μεχρι τις 15/1 κ τελικα ο μπεμπης της ηρθε στις 11! παντως τελευταια οσες ακουω που εχουν αγορακια βιαζονται να γεννηθουν. για να δουμε τι θα κανει το δικο μας :P

αχ κοριτσια εδω κ 3 μερες το βραδυ που πεφτω για υπνο εχω καουρες κ δεν ξερω τι να κανω! τα ξινομηλα κανουν δουλεια?

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

μανουλομανουλα εδω ειμαι κ εγω!!!ψωφισα σημερα!!!:cool:

πηγα το πρωι για εξετασεις ουρων, κ μετα πηγα ικα να πληρωθω μια αδεια!ηθελα να παρω κ το επιδομα αλλα πρεπει να παω λεει αφου ξεκινησει η αδεια τοκετου (27/2 )οποτε ξανα απο εβδομαδα!!!

μετα ειδα ηλιο και γυρησα με τα ποδια!!!!!!:cool:εκανα μια ωρα χαλαρα,με μια σταση σε μια φιλη που εχει μαγαζι με αντρικα ρουχα για κατουρημα κ πηρα κ ενα πουκαμισακι τον αντρουλη μου...κ πως βγαινω για να φυγω τσουπ διπλα ενα μαγαζι με παιδικα παπουτσια κ εχει προσφορες!!!!κ τσακωσα τα πρωτα μας λαμε μπαλαρινακια!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τωρα εφαγα κ θα απλωσω πλυντηρια!!!!μετα θα παω ΚΕΠ κ μετα στον γιατρο μας να μας δει κ εμας!!!!

ΒΙΚΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!ερχομαι να κανουμε βαλιτσες!!!!!!πολυ χαρηκα!!!!!μεχρι κ αντρας μου χαρηκε!!!!χαχαχα!!!!!:P:p

Ιωαννα...next time μονο ιδια χρωματα στο πλυντηριο!!!!:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ίσως, και κακώς κάνω συγκρίσεις, αλλά θα ήθελα να ήταν ποιο απλά και τρυφερά τα πράγματα.

Eγω σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά είμαι σε φάση πια να μη δώσω σημασία δεν μπορούμε να πάρουμε καλή μου απ τους άλλους κάτι που δεν έχουν να μας δώσουν.όσο κ αν αυτό πονάει.Κ γω αναφορικά με τη μάνα μου ή τους δικούς μου κατάλαβα οτι χτυπιέμαι απ την αρχή της εγκυμοσύνης κ λεω διατί δεν μου δείχνουν ζεστασιά κ τρυφερότητα.Μα μου είχαν δείξει ποτέ επι της ουσίας;Απλά τώρα το είδα ξεκάθαρα κ τώρα με πόνεσε πολύ.Μου πε ο αδερφός μου προχθές για τη μάνα μου οτι αφού τόσα χρονια με υλικα έχει μάθει να εκφράζει την α΄γαπη της γιατί κ κείνη δεν πήρε ποτέ κ οτι αφού ποτέ δεν μου έδινε γιατί να μπορεί να δωσει τώρα;κ γω φιλενάδα δεν ήξερα τι ν απαντήσω.Λέω πίστευα πως τώρα θα ναι αλλιώς μαζί μου κλπ κ ξέρεις τι μου πε ο αδερφός μου ''τα γέρικα σκυλιά δεν μαθαίνουν έξυπνα κόλπα".

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...