Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!! Μπράβο κοριτσάκια για τα αποτελέσματα της β' επιπέδου. Και στα δικά μας!

Μη μου στενοχωριέστε. Παρασκευή σήμερα, Σαββατοκύριακο, τα Χριστούγεννα έρχονται και τα μωράκια μας μαγειρεύονται. Αισιοδοξία. :P

X4pTp3.png

Γεια σας μανούλες

Εμένα δυστυχως τα νεα μου απο το β' δεν ειναι και τελεια...

Βρήκε "υπερηχογενες εντερο" που σημαίνει 3 πραγματα

1. ίσως τίποτα αφου οοοολες οι αλλες μετρησεις ειναι αψογες κ αφου ειχα καλη αυχενικη

2. καποια τρισωμια ------- που σημαινει για να ειμαστε 100% σιγουροι, να γινει αμνιο

3. μικροβιο στο εντερο -------- ισως το μωρο να καταπιε αιμα απο τον πλακουντα ( αν κ εγω δεν ειχα βεβαια αιμορραγια σε κανενα σταδιο) Που σημαινει πως αν κανω εγω καποιες αιματολογικες, θα σιγουρευτουμε

Μου ειπε πως ολα αυτα θα τα συζητησω βεβαια με τη γιατρο μου για να συνεκτιμησει ολες τις εξετασεις κλπ...

Περιττο να σας πω οτι δεν εχω σταματησει να κλαιω... και το κερασακι στην τουρτα ειναι πτι δεν βρηκα τη γιατρο μου στο τηλ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ θα προσπαθησω ξανα.

Αααα είναι μπέμπα! Αλλά δε με ενοιαζε που δε με ενοιαζε το φυλλο.......τωρα ιδιως ! ...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

tatti, είναι πολύ κατανοητό που ταράχτηκες, δεν είναι και λίγο αυτό που συνέβη... Όπως είπαν και τα κορίτσια πιο πάνω, όλα τα υλικά φτίαχνονται... Υγεία να υπάρχει και όλα παλεύονται! Καλό κουράγιο στη συνέχεια!

Irev μου, ψυχραιμία! Αν υπήρχε τρισωμία θα φαινόταν κάτι στην αυχενικη πιστεύω... Απλώς σαν γιατρός όφειλε να σας πει και αυτή την πιθανότητα για να είναι εξασφαλισμένος.

Το μικρόβιο -γιατρός βέβαια δεν είμαι!- δεν ακούγεται κάτι τόσο τραγικό που δεν θα μπορούσε να διορθωθεί με κάποια φαρμακευτική αγωγή τώρα ή όταν γεννήσεις!

Το μωράκι σου, να δεις είναι μια χαρά και άδικα στενοχωριέσαι και τρομάζεις! Ως αύριο που θα μιλήσεις με το γιατρό σου κατάβασε διακόπτες. Σταμάτα να το σκέφτεσαι -τί σου λέω τώρα, ε?!- όσο μπορείς... Αύριο θα δεις τί θα σου πει κι ο γιατρός, τώρα μόνο κακό κάνεις στον ευατό σου και στο μωράκι που πιστεύω ότι είναι μια χαρά! Περιμένουμε τα καλά σου νέα!

ELISAVET, μπράβο!!! Ωραία νέα! Εύχομαι και ακόμη καλύτερη συνέχεια! Για πες όμως... Τί του πήρες του παιδιού;! ;):D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

irev,καλή μου....

κάνε λίγη υπομονή,μεχρι το πρωί τουλάχιστον,να μιλήσεις με τη γιατρό και να βρείτε τι ακριβώς είναι.

προσπάθησε να μη σκέφτεσαι τα πιο τρελά σεναρια,όσο είναι δυνατόν..

κάνε ένα ζεστό μπανάκι ή ο,τι νομίζεις οτι θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και προσπάθησε να κοιμηθείς λιγάκι.

να ξέρεις οτι σε καταλαβαίνουμε και ευχόμαστε ολόψυχα να είναι το πιο απλό.

υπομονή και δύναμη καλή μου,ε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

irev ψυχραιμία και υπομονή και όλα θα πάνε καλά, στο εύχομαι από καρδιάς και το πιστεύω. Ότι θέλεις να εκφαστείς εμείς είμαστε εδώ έτσι?

Σου έχω στείλει και ένα pm. Όταν θελήσεις διάβασέ το,

καλό σου βράδυ μανούλα....

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και καλό σαβ/κο!

irev, προσπάθησε να είσαι οσο το δυνατόν πιο ψύχραιμη μέχρι να δεις πως έχουν τα πράγματα. Από αυτά που σου είπε ο γιατρός βλέπω οτι τις αρνητικές περιπτώσεις με κάποιο τρόπο στις απέρριψε λόγω του οτι η αυχενική σου ήταν καλή και δεν είχες ποτέ αιμορραγία. Η σκέψη μας μαζί σου και θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου.

elisavet, τέλεια τα νέα σου!! Άντε καλά ψώνια τώρα!!!

tatti, εύχομαι να τελειώσει γρήγορα η περιπέτεια σας και να συμμαζέψετε το σπίτι σας γρήγορα. Ευτυχώς πάντως που δεν ήταν όλο το σπίτι αλλά μόνο ένας όροφος και δεν καταστράφηκε όλο το νοικοκυριό σου. Χίο ήμουν το καλοκαίρι διακοπές, ώραίο το νησί σας, το σπίτι σου είναι στο κάστρο μέσα στην πόλη?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

irev μου προσπάθησε να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά, εχεις την θετική ενέργεια και την αγάπη όλων μας. Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές!!!

elisavet καλή συνέχεια απο δω και πέρα!!!!!!

tatti αφού είστε εσείς καλά αυτό έχει σημασία, όλα τα άλλα διορθώνονται. Υπομονή σας χρειάζεται τώρα!!!

Εγώ μετράω τις ώρες μέχρι την Δευτέρα στις 12:30 που θα πάω και γω για υπέρηχο!!! Αντε να τελειώσει και η δική μου αγωνία!! Καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες μανούλες που έχουν ραντεβού την Δευτέρα!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλήμερα μανουλίτσες!!

irev κάνε λιγάκι υπομονή κι εσύ είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά!!!

Αν χρειαστεί να κάνεις και αμνοιω... μην δυστάσεις προκειμένου να είσαι καιι συ πιο σίγουρη και να μην έχεις το νου σου και τους υπόλοιπους μήνες εκει..

ευχαριστώ πολύ όλα τα κορίτσια για το κουράγιο που μου δώσανε για ακόμη μια φορα.

thalia αφού ήρθες Χίο σίγουρα θα άουσες ή πέρασες μια βόλτα από τα Μεστά!!! Εκεί είναι το σπίτι μας.;)

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Καλημερα (...ελπιζω...) μανουλες

και σας ευχαριστω πολυ όλες για τη συμπαρασταση

Ανυπομονω να περασει λιγο η ωρα και να βρω τη γιατρο μου. Εχω αγωνια να δω ποια θα ειναι η δικη της αποψη

Ψαχνοντας στο internet βρηκα ακομα και μια περιπτωση που ειχε τις ιδιες ενδεξεις στο β' επιπεδου και κανοντας απλο υπερηχο σε μια βδομαδα για επανελεγχο...το εντερο ηταν καθαρο Πηρα λιγακι θαρρος με αυτο, αλλα βεβαια δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες

Αυτοι επισης που δεν σκεφτηκα να του πω χτες, ειναι πως πριν 10 μερες επαιρνα αντιβιωση (amoxil 1mg---πηρα το μισο κουτι ομως)

Λετε βρε κοριτσια να επαιξε καποο ρολο? Αυτος απο την αλλη δεν με ρωτησε τιποτα για φαρμακα...

QuW0p3.png

[/size][/font]

thalia αφού ήρθες Χίο σίγουρα θα άουσες ή πέρασες μια βόλτα από τα Μεστά!!! Εκεί είναι το σπίτι μας.;)

Όντως ήρθα στα Μεστά, και έχω να πώ οτι ήταν το ωραιότερο μέρος στο νησί (αν και δεν πρόλαβα να το γυρίσω και όλο, μεγάλο νησί η Χίος) και σίγουρα ένα από τα πιο ξεχωριστα μέρη που έχω επισκεφθεί γενικότερα!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ELISAVET, μπράβο!!! Ωραία νέα! Εύχομαι και ακόμη καλύτερη συνέχεια! Για πες όμως... Τί του πήρες του παιδιού;! ;):D

Α γλυκούλα μου, δεν το ξέχασες βλέπω!!!!!!!!!Τώρα θα βγω στην αγορά και θα του πάρω το πρώτο του φορμάκι!!!!!!!!!!!!Αφού το υποσχέθηκα!!!!!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις ευχές και για τη δύναμη που μου δώσατε......Εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας!!!!!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημερα (...ελπιζω...) μανουλες

και σας ευχαριστω πολυ όλες για τη συμπαρασταση

Ανυπομονω να περασει λιγο η ωρα και να βρω τη γιατρο μου. Εχω αγωνια να δω ποια θα ειναι η δικη της αποψη

Ψαχνοντας στο internet βρηκα ακομα και μια περιπτωση που ειχε τις ιδιες ενδεξεις στο β' επιπεδου και κανοντας απλο υπερηχο σε μια βδομαδα για επανελεγχο...το εντερο ηταν καθαρο Πηρα λιγακι θαρρος με αυτο, αλλα βεβαια δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες

Αυτοι επισης που δεν σκεφτηκα να του πω χτες, ειναι πως πριν 10 μερες επαιρνα αντιβιωση (amoxil 1mg---πηρα το μισο κουτι ομως)

Λετε βρε κοριτσια να επαιξε καποο ρολο? Αυτος απο την αλλη δεν με ρωτησε τιποτα για φαρμακα...

Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο η αντιβίωση, πολλές παίρνουν.

Τίποτα δεν θα είναι καρδιά μου, θα το δεις.Ψάξε κι εδώ στο φόρουμ θυμάμαι πιο παλιά είχαν βρει το ίδιο και σε άλλη κοπέλα και δεν ήταν τίποτα τελικά.

Βρήκες τη γιατρό σου;;;

Να σκέφτεσαι θετικά για να μη στεναχωρείς την μπεμπούλα σου.Όλα θα πάνε καλα, θα το δεις....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...