-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:
Δυόμιση με τρία χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!
Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.
πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀
Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.
Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣 Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών;
πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:Ε πες το ότι είσαι παρθένος!
συγχαρητήρια για την προαγωγή σου κοριτσάρα μου! Είδες; Το παιδάκι σου θα είναι πολύ περήφανο για σένα! Ενώ ταλαιπώρησε τόσο , καταφέρνεις παράλληλα να είσαι άψογη στην δουλειά σου ! Φτου φτου πρότυπο!!Ε ναι λοιπόν. Σεπτέμβριος του 91 εδώ και μάλιστα στη μέση οπότε καραμπινατος.
Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.
-
Cafe Απρίλιος 2010
-
Θέματα
-
- 9.216 απαντήσεις
- 1.014.518 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 482.403 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 133.954 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.181.527 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.561 εμφανίσεις
-
-
-
- 2 απαντήσεις
- 551 εμφανίσεις
-
- 9.216 απαντήσεις
- 1.014.518 εμφανίσεις
-
- 1.758 απαντήσεις
- 73.413 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 69
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.029 απαντήσεις
- 61.983 εμφανίσεις
-
- 1.016 απαντήσεις
- 108.463 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 256 εμφανίσεις
-
- 31 απαντήσεις
- 2.970 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 1.413 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 2.625 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 190 απαντήσεις
- 79.069 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα