Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ε πες το ότι είσαι παρθένος! 

συγχαρητήρια για την προαγωγή σου κοριτσάρα μου! Είδες; Το παιδάκι σου θα είναι πολύ περήφανο για σένα! Ενώ ταλαιπώρησε τόσο , καταφέρνεις παράλληλα να είσαι άψογη στην δουλειά σου ! Φτου φτου πρότυπο!! 

Ε ναι λοιπόν. Σεπτέμβριος του 91 εδώ και μάλιστα στη μέση οπότε καραμπινατος.  
      Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέεεερα !!! Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά Βίκυ μου!!! Αντε με το καλό!

Σιγά σιγά ετοίμασε τη βαλίτσα σου και αν θες δωσε μας με πμ το κινητό σου να είμαστε έτοιμες να υποδεχτούμε την κοντέσα σου!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΔΕ ΜΠΟΡΩ!!!ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΛΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΜΑΡΕΙΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ???? ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ,ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 25 ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΕ ΤΟ 15 ΜΑΡΤΗ!!! Σ Η Κ Ω!!!! :-) ΝΑΙ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!ΣΟΥ ΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΑΓΧΩΤΙΚΗ Ε???ΝΑ,ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΣ ΤΩΡΑ!

Καφέ ακούω! Κι εγώ μέσα!! Τώρα που είμαι σε άδεια δεν με νοιάζει! Οποτε θέλετε!

X4pTp3.png

καλημέρααα!

angel μου χθες ταρακουνήθηκες με τα δικά μου νέα,σήμερα με τα δικά σου??άκου το γιατρό σου,κάτι θα βλέπει για να στο λέει και ετοίμαζε βαλίτσα γιατί τα κοριτσάκια (μας)του Απριλίου έχουν πάρει φόρα και θα γίνουν κοριτσάκια του Μαρτίου!!!

α!αρχίζω να ανησυχώ οτι δε διαβάζετε τα μηνύματά μου:-(:-(:-(αυτό(το χέρι) εννοούσα όταν έγραψα οτι με εξέτασε από κάτω και πέθανα στον πόνο για 2 ώρες....βέβαια μπορεί να είμαι και ειδική περίπτωση..βλάβης.στο λέω από τώρα φιλενάδα,να προσπαθήσεις να είσαι όσο το δυνατόν πιο χαλαρή!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημερα μανουλες!

Ωραια νεα διαβαζω!! Παμε ολες καλα και αυτο ειναι ευχαριστο!

Ατλαντις ολα καλα να πανε σε εμας με την περιδεση, παλι καλα που κραταει και αυτη τα μπεμπακια μας στη θεση τους!

Εχω αρχισει να τρελαινομαι απο την ξαπλα αλλα θα περασει και ο μαρτιος και θεωρητικα μπαινω στο μηνα μου... Αχ ανυπομονω να φροντιζω τον μπεμπη και να τρεχω ολη μερα! Θα ξεδωσω και απο 6 μηνες ξαπλα!

Και σε ολες που θα κανετε παιδακια Μαρτιου μην αγχωνεστε!! Ολα τελεια θα πανε ηρθε ο καιρος!!!

opGup3.png

gKjZp3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΔΕΣΗ,Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΔΕΣΗ,ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΚΑΤΣΕ ΑΛΛΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ναι angel09,όλα καλά θα πάνε,το πιστεύω τώρα!να'ναι καλά οι γιατροί μας που έκαναν τη σωστή κίνηση!νιώθω πιο σίγουρη όσο περνάει ο καιρός,το ίδιο φαντάζομαι κι εσύ,ε?όσο για την ξάπλα υπομονή,πολύ λίγο μας έμεινε,θα έρθουν τα μπεμπάκια μας,θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε και θα αναπολούμε τις στιγμές της απόλυτης χαλάρωσης!!

angie ευχαριστούμε,μακάρι να γίνει το ίδιο και με μας!!!

''εσείς κι εγώ...

ήρθα και εγώ...πολύ περπάτημα λέμε....:rolleyes:Βίκυ εσύ που θα γένναγες μετά από όλες μας....φτιάξε καμιά βαλίτσα και άσε τις φιλοσοφίες...κάτι παραπάνω θα ξέρει ο γιατρός!εμένα η δικιά μου είναι πολύ χαμηλά,έτσι νοιώθω...την άλλη παρασκευή ελπίζω να προλάβω να πάω να τη δω και εγώ!θα κάνω και αυτή την εξέταση την nst....το χέρι το έχω ακούσει και από άλλες..εκτός από πόνο μπορεί να έχει και αίμα η υπόθεση!!!!αχ....έφτασε ο καιρός:DΑρχηγέ καλά;

Grya.jpgGryap3.png

Ολα μια χαρά θα πάνε. Η ουρίτσα μας έμεινε. Εμένα 50 και σήμερα. Αντε να τον δω αύριο το απόγευμα. Να μας πει κι ο γιατρός πως είναι, πόσα κιλάκια.

Αντζι πολύ ωραία η φωτογραφία! κούκλα! και μεγάλωσε πολύ η κοιλίτσα!

X4pTp3.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!ΝΑΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΥΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΙΙΙΙΙΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!

ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ :-) ΤΟ ΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ,Ε?ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΔΕ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ! ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ ΜΑΣ:-) ΘΑ ΘΕΛΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ :-(

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ήρθα και εγώ...πολύ περπάτημα λέμε....:rolleyes:Βίκυ εσύ που θα γένναγες μετά από όλες μας....φτιάξε καμιά βαλίτσα και άσε τις φιλοσοφίες...κάτι παραπάνω θα ξέρει ο γιατρός!εμένα η δικιά μου είναι πολύ χαμηλά,έτσι νοιώθω...την άλλη παρασκευή ελπίζω να προλάβω να πάω να τη δω και εγώ!θα κάνω και αυτή την εξέταση την nst....το χέρι το έχω ακούσει και από άλλες..εκτός από πόνο μπορεί να έχει και αίμα η υπόθεση!!!!αχ....έφτασε ο καιρός:DΑρχηγέ καλά;

κι απ'αυτό είχα αλλά δεν ήθελα να σας τρομάξω......:cool::cool::cool::cool:

εσύ κυρία μου που περπατάς τόσο πολύ έχεις συμβουλευτεί το γιατρό σου αν κάνεις καλά??

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Αντε Αγγελικουλα ετοιμο φαγακι!!!Τι ωραια!Θελω κι εγω!

Μην ανυσηχεις που δεν μπορεις να βαλεις αρωματικο στα συρταρια,

θα μυριζει ετσι κι αλλιως μωρουδιλα που ειναι ωραιοτερη απο καθε απορρυπαντικο!!!;););)

κι απ'αυτό είχα αλλά δεν ήθελα να σας τρομάξω......:cool::cool::cool::cool:

εσύ κυρία μου που περπατάς τόσο πολύ έχεις συμβουλευτεί το γιατρό σου αν κάνεις καλά??

ενημέρωση είναι αυτό καλέ για τις υπόλοιπες.....δεν ρώτησα κανέναν αλλά νοιώθω καλύτερα οπότε δεν νομίζω να απαγορεύεται...άσε που σε όλη τη διάρκεια περπάταγα ,οπότε.......και εκτός αυτού σε 4 μπαίνω στο μήνα μου...:D

Grya.jpgGryap3.png

Ολα μια χαρά θα πάνε. Η ουρίτσα μας έμεινε. Εμένα 50 και σήμερα. Αντε να τον δω αύριο το απόγευμα. Να μας πει κι ο γιατρός πως είναι, πόσα κιλάκια.

Αντζι πολύ ωραία η φωτογραφία! κούκλα! και μεγάλωσε πολύ η κοιλίτσα!

με το καλό να τον δείς και να τον χαρείς!!

''εσείς κι εγώ...

Γεια σας!

Τί κάνετε μπαμπουσκίτσες μου;!

Μη μου την αγχώνετε τη Βίκυ! Μια χαρά ήρεμη είναι η κοπέλα!

Βίκυ μπράβο μπράβο! :D Πολύ χαίρομαι και εύχομαι τα καλύτερα και στη συνέχεια!

Πάντως αυτός πώς το ξέρει;! Εντύπωση μου κάνει! Ή σχεδιάζει αυτό που λες με το χέρι (να προκαλέσει δλδ την έναρξη με την εξέταση) ή έχει τεράστια εμπειρία και χάρισμα και μπορεί να διαβάζει τα σημάδια! Εύχομαι το 2ο! Αλλά όπως και να έχει θα υποδεχτείς το κοριτσάκι σου! Αααααχ, τί καλά! :D

Δήμητρα, να του δώσεις χαιρετισμούς του μπέμπη σου και να τον απολαύσεις!

Νικόλ, καλά κάνεις και περπατάς! Είναι πολύ καλή άσκηση! Δεν νομίζω πως πειράζει ειδικά τώρα που μπαίνεις στον 9ο αλλά και μια ερώτηση στο γιατρό να είσαι σίγουρη δεν είναι τπτ!

Κι εγώ σήμερα θα υποδεχτώ τη μανούλα μου που θα έρθει και θα πάμε στην αγορά, οπότε θα κάνω τα χιλιομετράκια μου!

Το ριχτάρι που λέτε, θα το στρώσω από την ανάποδη που είναι πιο σκούρο και από εδώ και πέρα όταν βάζω πλυντήριο θα τα διπλοτσεκάρω όλα!

Πάω να κάνω καμιά δουλειά και θα τα πούμε αργότερα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΑΧ ΒΡΕ ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΛΥΣΕΙΣ!!!ΧΑ ΧΑ!! ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ,ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ,ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ ΚΤΛ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ???

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...